![]() |
Cytuj:
A kogo ja ****a cytowalem??? I naucz sie edytowac posty bo 2 pod rzad sie nie pisze. Chlopie domyśl sie...... |
Cytuj:
a do Immortal Dragons zebys wiedzal ze z odpowiednim lvl sie dostane i nie jestem jak ty to nazywasz Nópek lol mniejsza juz z tym niechce kłutni :) a edytowac potrafie tylko mi sie niechce wole nowego posta napisac :) |
Cytuj:
O bosheeee to nie bylo dociebie ile ty masz lat kurde czlowieku naucz sie czytac i poznije pisz na forum bo zalosny jestes. X( X( X( OMG :baby: :baby: |
Cytuj:
|
co do punktow karnych ehhh mam juz chyba 5 :D oj ****a nie pokumałem kazdemu sie ****a zdaza a wy robicie afere trzeba odrazu powiedzeć ze nie domnie a nie ****a z jakimis Nópkami mi wyskakiwac X( X( X( X( X( X(
|
Cytuj:
A wiesz ze za bluzganie sa tez punkty karne xD @Filipex Ehh.. zrobilem blad w ostatnim poscie i sie przyczepiasz do mnie ale w tamtym dobrze napisalem i jakbyś umial czytać byś wiedzial o kogo chodzi, rekin jakoś wiedzial i sie nie pytal. Czym chcesz się popisac? |
Cytuj:
oj co ty nie powiesz sam bluzgasz tez :) a ja się nie domyśliłem i co z tego moze musze sie namyslic 1 h a nie 30 minut :) umiem czytac moze po prostu ty nie umiesz pisac i z twoich bazgrołow niemoge się rozczytac :p |
siemano.. ja jestem w Moonchildren i jak dla mnie nie jest zła ta gildia..3mamy sie razem, quesciki jakies, treningi, exp, hunty...generalnie jest wszystko to, co powinna miec gildia...ciezko jak na razie utworzyc LEPSZA gildie niż ta, bo osób ktore maja +40 level nie jest na razie na silverze dużo..ale w wakacje myśle ze powinna powstać inna gildia...Polacy z +40..i bedzie elegancko..
pozdro |
@ do markizka i filpex
mari nie unoś sie tak, a deniss naucz sie czytac bo bylo napisane (jakby to powiedziala moja matka :) ) jak wół (wraźnie) i nawet dramax by się domyślił :P (bez obrazy) @ hydrant hehe ale zes z tekstem wyskoczyl :P w nizlym momencie |
Nom a oto ja Ligus jeden z mastachow wsrod polakow na silverze :D <joke>
Hehe Deniss spok fotki nie zamiescilem bo mi sie nie chcialo. To prawda ze jako pierwszy polak na silverce wbilem 80 skill :) teraz atakuje 90 XD. Moonchildren: Sma naleze do tej guildi mi siew niej podoba i nie zamiezam narazie z niej odchodzic. EHhhh Mati Thorin cie nie przyjol bo powiedzial ze max 3 osoby w guildi beda ponizej 30lvl teraz guildia ma nowego lidera jest nim Silvermann mam nadzieje ze zadzac ta guildia sie nie zblazni widzialem stworzyl jakas range w ktorej sa osoby ktore sa ponizej 30lvl ale to sie zobaczy jeszcze sie z nim to obgada. Ja moze zaniedlugo kupie pacca ale narazie mi sie nie opyla bo postac slaba :/ PS: Popatrzcie na BR mowi sie ze sa to brudasy niecywilizowane ale oni sie nie kluca tak jak my jest to temat w ktorym czeba pokazac ze na silverze nie graja nooby lecz normalni gracze ktozy znaja zasady tej gry PS2: Dosc dlugi zrobilem PS :D PS3:Dzisiaj moze mi sie uda wbic 81 axe XD PS4: to ostatni PS :D |
grtz ligus jak zwykle sie chwalisz:P
jak na razie to mamy dwa ++ na korzysc gidli. mini ankieta:P hehehe |
no niestety sie nie pokumałem no bywa ale skończmy z tym juz a co do ligusa niech sie chwali wkoncu pierwszy polak z 80 skile ligus jeszcze raz wielkie gz i zebys zrobil jako pierwszy skile 100
|
nom grtz dla niego ale to jest mania skilowania, kiedys bylem z nim w gildiach i s gadalismy czasem to on nie robil nic oprocz skilowania.
Ja tego nie rozumiem jak mozna byc uzalenionym od skilowania? :P |
Ale mam nerwa ... Dziś dnia 10 lutego postanowilem zrobic cos nowego nie patrzac na koszty ... A więc zakupiłem 10 SDs i postanowilem narypac Dragon Lordowi... Ide sobie z DSem a tu drag ... władowałem w niego 3 szybkie SD po czym mi zwial poniewaz nie moglem go gonic aby nie wrypac sie na inne respy... Wkoncu doszlem tam gdzie powinien byc lord a tu shit ...zabity ... Takim oto sposobem stracilem tylko SDki i mana fluidy X(
|
;]
Cytuj:
hydraulik 78, ja 78, ligus 80 xD a tak PS to moonchildren WYDAJE sie byc pierwsza naprawde DOBRĄ POLSKĄ GILDIĄ B) |
@ kilver
pech @ michał no to tylko pozazdroscic i zyczyc wyższych skili :) |
No a wiec zaniedlugo bede miec 81 :) bo dzisiaj poskilowalem sobie od 7 rano do 14:00 :) i jeszcze pare % :)
A pozatym to looz guildia Moonchildren zostala dziisaj upozadkowana :) mowie tu o np wywaleniu ludzi ponizej 30lvl i ustaleniu paru waznych rzeczy. Pozdro All. |
muahahaha srry ale drogi ligusie nie masz najlepszych skilli...fantom da first ma 81sworda cya
pozdro...(jezeli gadam glupoty to tylko przez dzisiejszego skreta) |
Nie wiem jak on to robi...
Niedawno ten co ma 81 sword miala 70+(opieram sie na zeznaniach Rycerskiego:)) i nawet rycerski mial wyzszy od niego o pare skili(tak mi mowil)
A tu on robi praktycznie 1 sklill na dzien (macro??? ale nie chce nikogo oskarzac) P.S wiem ze 80 skill itp nie leci 24h :) Jak on to robi??:baby: :baby: |
hehe tlko pozazdroscic takich skili ladnie sie prezentuja. Ldnie phanton to zrobil. teraz ligu ine bedzie mogł spac w nocy przez to ze nie jest najlepszy :P
moonhildre jest uporzadkowane i przez to nie moge dojsc :/ |
Ej mam propozyjce pojscia na draconia quest ktos pojdzie?
25 lev (chyba 3 postacie potrzebne) i pare "destrojek" xD |
oka moge isc 27 palek.
jak co to piszcie do navus edso to wchodze na yogiego i za********** na questa:) |
mam do was pare pytan pokoleji kazdy odpowiada :D od ktorego lvl mieliscie 4 mlvl (chodzi mi tylko o knightów) bo ja mam 20 lvl i jeszcze 70 % do 4 mlvl niewiem na jakim bede mial ten 4 mlvl jak ja trace po 5 razy calą moją mane (95 mp) i *** nawet 1 % mi nie podlatuje a wpieprzam zarcie co chwilke pomocy!!! :(
|
Cytuj:
5mlvl-30lvl 6mlvl-mam do niego 2% xD(teraz 45lvl) ehhh wyobraz se ze u mnie magic lvl leci czekaj czeka oblicze...64 razy wolniej niz u ciebie ^^ skoro masz problem z wbiciem 4mlvl to co dopierop 6mlvl musisz non stop cos jesc i spalac many(utevo lux,exura itp.) |
W tym temacie chyba można też o handlu pisać . A więc mam na sell : brass legsy , soldier helmet, broad sword ,black shield,spellbook,silver amulet, 2 power ring,3 bronse amulet ,wand of vortex , 2 poty, poison dagger , 2 scale armor , jacket (lol) i 2 trąbki. (wszystkie magiczne rzeczy nie używane.
|
Filipex z tego co ja wiem to zeby 1% przybyl na 5 mlev do 6 mlev to trzeba 3,2h spalac mana non stop, rycerski mi tak mowil.
Ja kupie all błyskotki(diamenty, sapphires pelry itp...) Mam na sell crusader helmet, 2 p-armor. Widze ze temat sie rozwija:) |
a wiec mowisz rekin ze 21 lvl 4mlvl no to jeszcze mam troche czasu ale na przyklad edzio szczesliwy kumpel z rl :) mial na 18 wielkie gz dla niego ale ja zrobie go mam nadzieje ze na 21 napewno :)
|
Pytanie jedno czy ten koleś co mówicie jest polakiem??
PS: chodzi mi o tego co mówicie że mnie przegonił PS2: Jesli chodzi o to czy sie tym przejmuje to odpowiadam NIE!!!! |
Cytuj:
Fantom tak A ja se dzisaij palem 2 dedy zaliczylem 1 od jakiegos 35 lev pk polaka na ghous landzie 2 od ekipy 70 lev+, jak lalem z sir bizoonem, sir tluczkiem,Heroes the Scout i ja gonilismy go az do dp kanalami az wkoncu uciekl i przyszli na nas 70 lev -.- Ale byla jazda |
nom a pomyslcie jak trzeba mane spalac na 10 mlvl tak jak seromottis, ciekawe ilemansow wypil :P
to co mam na sprzedaz kiedys napisze a jest tego sporo wiec moze cos pokupujecie :) tylko si enie krempowac dla wszystkich wystarczy :) PS bohy daja polowe lvl jakich sie ma (ma sie 30 to daja 15) bp gzies czytalem i dalej niie wiem jedni mowia ze daja 20 poziomow predkosci a inni ze polowe tego co sie ma. mozna sie poguic ;/ |
muahahahahhaha kto wie moze za 2-3 lata sero bedzie na*******al z sd xD
beda to hity- czekajcie oblicze kalkulatorem: Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 900 do 1260 w potwory za to w luydzi od 450-630 ^^ |
Cytuj:
LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? LOL? BoH daje 40 punktow szybkosci czyli 20 lev t-ring daje 60 punktow czyli 30 lev utani hur jak BoH chyba a utani gran ch*j:):):) daje 80 chyba albo i 60 |
Kto i dlaczego do ku*** nędzy przyjoł tego ped*** Royal Tripe do Immortali.
Kolo ma hunta od wielu innych Hight leveli ( w tym Duffzenha ) . Nikt go nie lubi a jednak jest u nas. Czemu się znalazł w Immortalch i dlaczego ?? Może ktoś wie ?? P.S Awatar nie ja tylko muj znajomy :D |
You advanced in shielding.
:) :) :) Silvera World :):) :)
mam zaloncznik ciekawe czy dziala :) http://foteka.pl/images_small/3222_small.jpg http://foteka.pl/?pokazImg=3222 |
You advansed in shielding.*
jak komus nie dziala to mam to [url=http://foteka.pl/?pokazImg=3222][IMG]
http://foteka.pl/?pokazImg=3222 |
No to :cup: :cup: HYDRANT WIELKIE GZ! :cup: :cup:
A co do trpiy to dupa heh bo moga sobie gildie s*******ic w ten sposob, ale moze wiedza co roba......:):) |
moze tripa byl w immortalach, ale wczoraj byly klutnie na guild chacie i polecial...i tak powstal chocapic :]
|
No niezle sie dzieje. co immortalito si enei wypowiadam bo sienie znam
PS. hydraulik grtz wielkie ( takie glupie pytanie, czy robie szybkie uhy to nick jakiegos twego kumpla znajomego czy cos w ym stylu? pytam sie bo jak sedlem z kims tam na deserta to ta osoba mowila ze to ty tylko ze inny nick a na ssie jest ze wyslales wlasnie wiadomosc do niej wiec juz nie wiem) TROJMIASTO RULEZ :) PS2: nie znam potusa ale ma juz 60 lvl najwiekszy z polakow. Grtz potus |
Wszystko Ma Swój Koniec......
Dzisaij odchodze z silvery, juz nie moge wytrzymac ty *******onych Brazolów;( ;(
Stoje sobie dzisaij z monkiem i koleżanka skiluje (Lady Dram) i podszedl do nas koels z red hp 23 knight i zaczol lady nawalac i ona go zabila, ona zwiala i ja zostalem sam za chwilke podchodzi 47 MS i 2 razy z rozdzki i energy wave i dedlem wyadlo mi : wand of cosmic energy, crown shield, 12 gfb 2 bp blank runek lina lopata 2 bp manasow jestem tak wkrzony ze odchodze z Silvery;( ;( ;( MILO BYLO MI WAS POZNAC I DZęKUJE WAM ZA WSZYSTKO;( ;( ;( ZEGNAJCIE...(Bende czasem wpadal dowas;) ;) ) P.S: ligus zatrzymaj sobie tego noble armaB) |
wiedzieć jakie warunki panują na silverze
natrafić na nie wściec się i opuścić to miejsce.. no pięknie :] wytrwałym graczem to nie jesteś ;) przynajmniej załatwił cię szybko :P zawsze coś aha.. i nie wszyscy br są tacy (poza tym zenho - ta najgorsza plaga, to nie do końca br :)) ;) spotykałam tam też miłych ludzi d.Taube |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |