Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Elysia war + mała proźba (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64592)

Tonek 09-02-2006 21:48

Wszystko wroci do normy? Watpie bo zaczniecie jeszcze bardziej gnebic ludzi... teraz gnebicie bo kasy trzeba, ale malo czasu macie, poza tym noctum... to nie mozecie sobie pozwolic az na takie jaja. Jak sie tylko wojna skonczy to zacznie sie prawdziwe pieklo dla middle lvl-i taka jest prawda. Po co isc expic i zarabiac jak mozna sobie kogos ubic i miec miodzio loocik nie? Zwlaszcza wy grinders zabijajac 1 osobe w 5.

Bostorm 09-02-2006 22:21

@Siejnik.
Uważam ze Nevis mial prawo was zabijac i nie możecie miec do niego pretensji. Wiekszość z was gra na innych serwerach posiada dobre postacie a zatem i wieksze umiejetności. Zabijając graczy ktorzy posiadaja mniejsze umiejetności zgraną ekipa kilku nisko lewelowych czarodzieji, powoduje umieranie naszej Elysi, ktora was prawie nie obchodzi. Osobiście lubie was, co nie oznacza ze wyrażam zgode na waszą pk zabawe.

@Creghanie.
Jak narazie nie macie żadnej przewagi nad nami. Sztuczki Rezy juz nie działają, wasz aimbot nie daje takich efektow jak na Infernie. Obrażasz, uważasz że wiesz wszystko? Obiecywales ze wygracie otwartą walke, że udowodnisz swoja wyższość. Glupie rzucanie słów na wiatr!!! Nie widze także nic złego że Nevis gromadzi pieniadze i runy na cele wojny, skoro to jest skuteczne. Opowiadanie bajek jak to możesz zbić kogos w rl życiu nie przestraszy tu nikogo. Chyba ze chcesz zaimponować komuś niewtajemniczonemu. Będzie lepiej dla ciebie zebyś swoje słowa uzasadnial dobrymi argumentami.

@Kilka słów o Noctum
Nikomu nie moge zagwarantować, że jeżeli wygramy tą wojne bedzie lepiej, ponieważ mamy czarne owce w gildi. Komuś może byc lepiej a komuś gorzej.

Paco88 09-02-2006 22:55

@Lancellots - siema kolego :D , pozdrów tam cały stary team ode mnie (: miło że jeszcze cos tam szpilujecie na tej Elysi pozdr,
Pacoo var Emreis~ :)

Neiters 09-02-2006 23:40

Ciekawy film duzo akcji i duzo zabitych ;)

Lancellots 10-02-2006 04:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88
@Lancellots - siema kolego :D , pozdrów tam cały stary team ode mnie (: miło że jeszcze cos tam szpilujecie na tej Elysi pozdr,
Pacoo var Emreis~ :)

HAuhauh ty nup :P ty bys sie czasem lognol i zabail sie z nami ? :P

@Bostorm
moze i tak mial prawo walic ale nie musial..... a ze elysia sie rozpada to juz od dawna tak jest.... zobaczymy jak to po wojnie bedzie

@Boyakki
Banished: until Feb 17 2006, 03:37:06 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 150%.) sie zagapilem zdeka na fragi :P wiec przez tyga spokoj bedzie z mojej strony :( ale nie bojcie sie ...... I am Back :D

Paco88 10-02-2006 08:12

niestety, ktos nieustannie zmienia mi passy na tamtym acc, a ja gdzies zapodziałem recka więc nici z zabawy :( =]

Sonic hitman 10-02-2006 08:30

Creghan i neuter ja mam pytanie co zostalo z czterech zacnych magow? Co w tym smiesznego ze prosi i runy itp ty mnie poprosiles o rozdzke na 19 lv dla sorcow :P

Szuker 10-02-2006 08:41

;[

Nevis to (nie bede mowil kto)
raz mnie zabil za nic

Popieram Grindersow
z tego powodu ze jest tam wiecej polakow
itp.
p.s Nevis noob

Zolza 10-02-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther
Nevis, cisniesz cisniesz! ;)

Rób filmiki jak bedą jakieś akcje, bitwy :D

~Dala

Filmik dobry wiecej takich :P
A co do gumisia to sie nie popisales w ostatniej walce wiec sie tak nie madrzyj kreciles sie caly czas pod nogami i nic nie robiles wiec mysle ze nie masz duzo do powiedzenia.
A tak wogole to uwazam ze grindersi nadaja sie tylko do pk i pingowania przykladem tego moze byc hank lowe.
Moim zdaniem jezeli ktos nie potrafi walczyc w uczciwy sposob nie powinnien wogole brac udzialu w wojne tylko siedziec na rotach.
Gralam na wielu swiatach i widzialam pare duzych wojen ale ludzie potrafili walczyc normalnie wykorzystujac swoje umiejetnosci i doswiadczenie a po grindersach widac ze normalne granie im jakos nie wychodzi.

Nevisa znam dlugo i zlego zdania na jego temat nie moge powiedziec

Ps. Fatboy masz zajefajne makro :P
Peace love and extazy!!!

Kuzyn joe 10-02-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zolza
Filmik dobry wiecej takich :P
A co do gumisia to sie nie popisales w ostatniej walce wiec sie tak nie madrzyj kreciles sie caly czas pod nogami i nic nie robiles wiec mysle ze nie masz duzo do powiedzenia.
A tak wogole to uwazam ze grindersi nadaja sie tylko do pk i pingowania przykladem tego moze byc hank lowe.
Moim zdaniem jezeli ktos nie potrafi walczyc w uczciwy sposob nie powinnien wogole brac udzialu w wojne tylko siedziec na rotach.
Gralam na wielu swiatach i widzialam pare duzych wojen ale ludzie potrafili walczyc normalnie wykorzystujac swoje umiejetnosci i doswiadczenie a po grindersach widac ze normalne granie im jakos nie wychodzi.

Nevisa znam dlugo i zlego zdania na jego temat nie moge powiedziec

Ps. Fatboy masz zajefajne makro :P
Peace love and extazy!!!

A propo gumisia to on tylko sie umi sie mądrzyc :) ... Nic w tych gringersach nierobi a najewięszy kozak. Weszedl do gringersow i juz z 2 dedy byly ..

Pakee 10-02-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creghan_Elysia
A akallabet moze sobie wpadac domnie heh nawyzej mu wpier... i tyle sie skonczy dzien dziecka

...

http://www.nupagadi.forumer.pl/viewtopic.php?t=5

Po prawej Creghan koles ktory ma mi w*******ić :>

I tak przy okazji, Creg ty masz wodoglowie?

Yoszka 10-02-2006 17:15

:d

taak Dobrze ze Nevis prosi
Przynajmniej tyle. NIe roią PA jak Grinders..
naleze do gildi która juz raz durzo pomogla Noctum
i zrobimy to jeszcze raz. Prawda Tonek?
patrza tylko kto gra
zeby zaraz isc w 5
bo sie juz raz przejechali..Lurranm i Arioc nie dali rade 60lvl,zwial do pz a za 10 s pezylecial Dalitas zeby im pomoc-,-
Pff
to ma byc organizacja??
widac na filmie:D Jak padali jeden po drogim
i wydaje mi sie ze ktos padl od Noctum, ale tego widac nie bylo
czyli byl sam.
Good ze padli Neuter i Gumis bo są strasznie cwani..
A ty sie Creghan nie plam...
Takie powody to se mozesz wsadzic tam gdzie masz najciemniej...

A co do Czterych zacnych magów..?
Został Jeden zacny..Rekrul
Jeden "w stanie spoczynku"
i Dwuch zasranych magów...Jakich? Dobrze wiecie...

Kumnpel mial hunta od dalitasa za to ze stał przed dp..
Bez powodu...
I Creghan nie pi***** ze po wojnie jesli wygracie bedzie lepiej..X(

Kafes 10-02-2006 17:27

@Yoszka
widze ze jestes newbem, przecietny 60 knight uha sie za 400~ ma prawie 1k hp arioc nie walnie wiecej niz 250 z sd a lurran z mele nie walnie za 100 zbyt
często no i jak by trafil exori to mogli by zrobic combo góra za 500.wiec spokojnie mogl by sie wyuhać.Hmm nie widac byle jak padaja noctum?
hmm wyraźnie widac jak pada rybsonq i bostorm , widac troche jak zeeseros pada trup vozzo tez sie przemknoł.
Wogóle zabicie 70 sorca nie jest takim problemem jak zabicie 111 knighta wiec jest róznica między tymi fragami .
A i jeszce jedno twoj kumpel hunt za to ze stal przed dp? tak
To następnym razem niech nie stoi :/

Yoszka 10-02-2006 17:38

lol

Ehh kafes
a ty jak sie pelatales po GreenS
jak Noctum wpadlo to nie wiedziales gdzie pojsc.
60lvl nie padl chyba wiem dlaczego
ale jkak by wczesniej dalitas wpadl to by raczej padl...
a Arioc i lurran stali na drodze a on przechodzil...no i kto tu jes newbie jak sie we 2 zucaja na 60lvl EK??
Niedawno expil na dragach, a oni poszli na dl'e mineli i nawet nic nie powiedzieli.

Nie plam sie!

HaGi 10-02-2006 17:46

...

Wiekoszosc ludzi nie powinna wogole odpowiadac na ten temat ... Zalosne to jest poprostu ... Zastanowcie sie pierw co piszecie ... / Oles Tse

Kuzyn joe 10-02-2006 17:50

.....

Elo wie moze ktos za co wiekszosc ludzi z noctum i gringers dostalo bana ??

Sonic hitman 10-02-2006 17:55

dostali bana na domek za to ze nie mieli kasy w dp a rachunek przyszedl chyba ;P

Mich@ł 10-02-2006 17:58

prośba się pisze przez Ś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dyslektyku

Pk z Chile 10-02-2006 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonic hitman
dostali bana na domek za to ze nie mieli kasy w dp a rachunek przyszedl chyba ;P

UHAIUEHAIUHEIUAHEIUHAIUE zle mowisz koles, dostali bana za to ze koles im wycofal wplacona kase za pacca. LOLOLOLLOLlloLL oje*al stara na 1300 euro xD niezle sie pewnie wkurzyla AHUEIHAIUEHIUAEHIA jeden frajer skaczacy do siejnika mniej :D

http://www.tibianews.net/short_archive.asp?Idc=2293

a co watku o grinders to:
02:26 Futopi: random pk?
02:26 Futopi: 02:25 You see Bahith (Level 51). He is a paladin.
02:26 Futopi: kill him :D
02:26 Lurran Lowe: white?
02:26 Lurran Lowe: or so
02:26 Futopi: nope
02:26 Futopi: :/
02:26 Lurran Lowe: ;(
02:27 Futopi: i heard you earned dsm from broskow :D
02:27 Futopi: is that true?
02:27 Lurran Lowe: yes lol
02:27 Futopi: HAHAH
02:27 Lurran Lowe: and
02:27 Lurran Lowe: boh
02:27 Lurran Lowe: and c-legs
02:27 Lurran Lowe: :F
02:28 Futopi: najs :D
02:29 Futopi: 02:32 Broskow: Im protected by lurran lowe02:32 Broskow: now that he took all02:32 Broskow: my eq
02:29 Futopi: hahaha
02:29 Lurran Lowe: yes

mam tez pare ss

btw filmik niezly, biedny nevis nie ma kasy? :( nie trzeba bylo za nami latac i wtapiac na statki caly czas, btw wczoraj wylootowalismy boh,vamp shield,c arm, b robe,wh, bs i troche runek ;]

Hail Snare of Evil
Hail Siejnik
Hail Pking

Prawo Kruka 10-02-2006 18:33

Przy trapie Creghana....
'plx don't use gfb!'
'nooooo!'

Po prostu ROTFL.

Kafes 10-02-2006 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoszka
Ehh kafes
a ty jak sie pelatales po GreenS
jak Noctum wpadlo to nie wiedziales gdzie pojsc.
60lvl nie padl chyba wiem dlaczego
ale jkak by wczesniej dalitas wpadl to by raczej padl...
a Arioc i lurran stali na drodze a on przechodzil...no i kto tu jes newbie jak sie we 2 zucaja na 60lvl EK??
Niedawno expil na dragach, a oni poszli na dl'e mineli i nawet nic nie powiedzieli.

Nie plam sie!

Kazdy mial inna role w tej bitwie.
NIe wiesz dlaczego chodzilem tak a nie inaczej wiec milcz.

Creghan_Elysia 10-02-2006 19:54

Akallabet hmm co ci mam napisac to ty pierwszy pisales do mnie texty typu
"wjade i potne cie"
"Spodziewaj sie mnie bo polamie cie s****ysynu"
itp.
to co moge powiedziec chodz i wjedź ...
Napewno niebede stal obok
Jak mam przejsc do czynow nie bede jechal tam do ciebie jak cos to ty przyjedz do mnie mnie to wali w gruncie rzeczy i mam to powyzej dziurek w nosie

Akall od kogo masz to forum hmm moze nie dawaj mojego zdjecia albo daj swoje abysmy wiedzieli jush jak obaj wygladamy ;>
Zarejestruj sie tam i popisz cos ciekawego bo malo uzytkownikow mamy :D

Btw. nie mam wodoglowia... i nigdy nie mialem.

Bostorm bardzo podobal mi sie ten post był na poziomi i o to powinno tutaj chodzic.

Ja potrafie zrozumiec sytuacje kiedy jest wojna typu Polska vs Szwecja wtedy rozumiem aby polacy na nizszych lvlach pomagali rodaka ale nie rozumiem czemu tutaj wam ludzie maja pomaga i tak ci ktorzy was wola wam pomagaja... a ten temat chyba nikogo nowego nie przekona.

Widze ze siejnik ma tutaj dobra zabawe na elysi ale oskarza gringersow ze my przeganiamy ludzi na elysi ... wina stoi po wszystkich stronach i naszej i noctum i siejnika wiec nie skupiajcie sie tylko na pocisku nam....

Tak jak wiele ludzi z noctum ja tesh nie mam nic do stracenia na tej wojnie gram gdzie indzie i wpadlem pomagac znajomym Bax sho , gumis i inni ...

Niewazne jak sie ona skonczy ...
Jak wygra Noctum przestane tutaj grac i udam sie w stan spoczynku ...
Jak wygra Grinder postaram sie zrobic 104 lvl i przestane grac aby wrucic na arcanie

Pozdrawiam...

Yoszka 11-02-2006 01:05

Ehh

Ehh Creghan w takim razie warto tracic czas??
Tu graja ludzie którzy chcą tu zostać...
Nie którzy powiedzieli NIE, nie odejdziemy...bo przecierz wszedzie jest podobnie.
Ja pomoge choćby dlatego że np.Neuter zabił mi brata i znajomego.nawet bp hmm sie na niego przyda.
Juz padł i Good.
A może jeśli Noctum wygra będzie lepiej?
Bo po Grinders sie tego spodzoewać nie można.
Gdzy nawet podczas wojny szerzą PA.
Juz nie pierwszy raz spotkałem sie z opinią że Elysia to najgorszy serv.
Lecz są ludzie którzy chcieli by zaznać troche Spokoju na tym świecie.
Nie uciekać..lecz trwać.
a Co do Siejnika to ich powinni wybić..
Ktos od nich napisał ~zabijamy zeby pokazać ze niema sensu tu grać~
pff i co oni myslą ze wszyscy przestana grać?
Niech sie sami przeniosą na inny serv. i grają normalnie.
Jakieś blokowisko sie zebrało czy jak?
I pk'oją all
chcą zawładnąc Kazoo?
Adori vita vis sie panoszy po carlin..
Tego jeszcze nie było zeby były "Miejskie Gangi" :p

a tak btw to Kafes Sie po prostu osra*eś..W sumie nic dziwnego jak ich wpadło 4-5 a pozniej Reszta..
I jak bys był mondrzejszy to byś odpuscił.
i nie chrzań o rolach w wojnie..

Creghan_Elysia 11-02-2006 08:12

najgorszy server to isara tam cie bija nie za to do kogo nalezysz zi zakim jestes tylko z jakiegos kraju jestes albo prynajmniej tak bylo bo dawno tam nie gram ...
Hmm Rekrul powiedzil mi ze on niebdzie gral i wie ze przegraja i nie ma nic do stracenia ... wiec niweim czy tak wszyscy chca grac

Pipcioo Elysia 11-02-2006 09:33

Hiho :P

Hail Noctum

Tonek 11-02-2006 11:22

Creghan bo na elysi wcale nie bija za to z jakiego kraju jestes... wcale... Popatrz sie na ludzi z twojej gildi co wyprawiaja

Hail NOCTUM

misieka-zabojca 11-02-2006 11:45

zarombisty filmik. Przenioslem sie na i siekczki sie zaczely XD

Kafes 11-02-2006 15:48

@Yoszka
jeżeli myslisz ze wojna polega no w*******aniu sie napałe do przodu to sie mylisz.
Nadal sądze ze jestes newbie i noob :(

Yoszka 11-02-2006 16:46

:)

Nie będe się wdawał w rozmowę z tobą.
A co Ty myślisz w najmniejszym stopniu mnie nie interesuje...
Twoja sprawa, gdybym sie wszystkim przejmował dawno bym juz nie grał w Tibię.
A co do taktyki w wojnie to poruszyłeś mojego konika..
Więc nie skacz bo cie łatwo zgaszę.
i wcale nie widziałem zeby Grinders miało jaką kolwiek taktyke. Jeśli miała to cięką i źle przemyślaną.
Juz lepszą mieli Noctum,
dwa razy wyrażnie widać było ze wiedzą co robią.
1 wrócili sie na mostek w drodze do Venore.
2 Gdy Grinders uciekało na pustynie, Zawrucili zeby wykorzystać las.
Sami tak pisali na czacie.
Lecz wiadomo ze Grinders też chciało kożystać z terenu, to jest proste.
Ale ze dwa razy widać było jak od Noctum 2-3 zachodzi all od dołu.

Kafes 11-02-2006 16:56

HEy yoszka sram na to co oni robili mnie interesuje co my robilismy gdyby sorce nie popadali tak szybko to bysmy wybili tam wszystkich btw. czemu nie am tu funkcji ignore :(

Nevis 11-02-2006 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes
HEy yoszka sram na to co oni robili mnie interesuje co my robilismy gdyby sorce nie popadali tak szybko to bysmy wybili tam wszystkich btw. czemu nie am tu funkcji ignore :(

Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem lolz

Bostorm 11-02-2006 21:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes

Zaprzeczasz sam sobie.

Sent 11-02-2006 22:02

a ja mam takie pytanie .. mianowicie zawsze myslalem ze * Lowe to rodzina jakas! dlaczego oni maja takie same "nazwiska" np Lurran Lowe vs. Tras Lowe?

Nevis 11-02-2006 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sent
a ja mam takie pytanie .. mianowicie zawsze myslalem ze * Lowe to rodzina jakas! dlaczego oni maja takie same "nazwiska" np Lurran Lowe vs. Tras Lowe?

Z poczatku Lurran grał charem Lewzo ale chyba znudził mu sie sorc i postanowił stworzyc knighta ,a widocznie lowy sie zchodziły zeby był w family chociaz nie znają sie na rl.Z czasem postanowił walczyc przeciwko im .Jednym słowem liże du*e Elahowi

Kafes 12-02-2006 00:02

@NEvis
ty i twoi koledzy (filip) myslicie ze jak ktos jest kolega elaha to odrazu że "lize mu dupye" wez sie dziecko zastanow a potem pisz. NIe moje wina ze tobie kolegów brak i musisz lizac komus zeby sie zaprzyjaznic ale taka prawda noobek jestes zero respektu dla ciebie.

Sent 12-02-2006 09:18

eh .. sorry, niebede wnikal, ale czy Tibia to niejest tylko gra? nawet gdybym kiedys spotkal sie w RLu z kolesiem, ktory np. mnie zhuntowal (chodzi mi o opcje ze nie jakis kolo 2m. wzrostu i 20 lat tylko ok. mojego wieku) to niemialbym do niego zadnego "ale" ..

Creghan_Elysia 12-02-2006 12:27

Lurran lowe jest w Grindersach przez to że Arioc to jego rl friend i mu pomgaga poprostu

Yoszka 12-02-2006 14:16

heh

Własnie to jest handel kontami
czego osobiście nie uznaję...
Ale To juz jest Jego konto i moze robic co zechce.

Własnie Kafes sam sobie zaprzeczasz...

poprostu..
Hail Noctum!

Ale zawsze musi buć "ale"...
Wiekszość chce żeby wygrało Noctum..
A tu Grinders rośnie w siłe :(
Eddie etc.
Ale cóż zobaczymy jak będzie.
chciałbym zeby poprostu było ok...

Nevis 12-02-2006 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Creghan_Elysia
Lurran lowe jest w Grindersach przez to że Arioc to jego rl friend i mu pomgaga poprostu

Tak sie składa ze wczesniej lurran mial hunta i musiał swoja chate elahowi jako payment zapłacic.Był nieaktywny, a potem nagle dołaczył do grinders co mozna nazwać w dwuch słowach lizaniem du*y.Czemu wczesniej mu Arioc nie pomógl?

Nevis 12-02-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoszka
Własnie to jest handel kontami
czego osobiście nie uznaję...
Ale To juz jest Jego konto i moze robic co zechce.

Własnie Kafes sam sobie zaprzeczasz...

poprostu..
Hail Noctum!

Ale zawsze musi buć "ale"...
Wiekszość chce żeby wygrało Noctum..
A tu Grinders rośnie w siłe :(
Eddie etc.
Ale cóż zobaczymy jak będzie.
chciałbym zeby poprostu było ok...

Nie bój nic Flawless ,Div i Oles do nas też doszli :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12.