![]() |
A mnie wnerwia outfit knighta :]
No i jeszcze takie lolki co mają 19 lvl i biegają na dwarfy. Przez nich niskolevelowcy nie mają na co polować. Przynajmniej ci w kazo. Biega sobie taki noobek z debilnym nickiem, outfitem knighta, ma hity po 60 a sie boi iść na dwarf soldiery. Expić sie nie da przez takich cykorów. |
--n00by nie wkurzają, o ile nie wchodzą w droge
ak ktos jest glupi niech se jest(nie patrzyc na mój avatar, podpis i zachowanie :D) --kicki co godzine X( X( X( X( X( X( --pekerzy --rokowanie za nic i hunty --zlodzieje --ciasnota jaka wszędzie panuje --OGROMNE przywileje dla pacc i cena samego pacc(gdyby 10 zylli kosztowal to by bylo ok, ale z to nie ich wina..po prostu tak wyyysoko stoi nasza waluta ;/) --spam calkowicie niepotrzebny --i inne rzeczy.....jakie nie wiem..wydaje sie dopiero pdczas smej gry, ale po wylonczeniu odrazu zappominasz o tym :D |
NOOBY
ja mialem fajny myk jak gralem druidkiem ostatnio i sobie robilem runki -jestem afk, przychodze - pk 6 lvl :)) i mnie nawala z uwaga LMM !!! :D, a ja spoko, nic mam 12 lvl ale co mu zrobie bez hmm i majac tylko uh powoli sie oddalam a on za mna, spotkalismy innego goscia, co jak zoabzczyl skula i zwiewa, tamten zwatpil, a my czekamy - mana 70 ok adori gran i dawaj jak nas zobaczyl zaczo spieprzac a ja go z hmm i c- mace po drodze spotkalismy goscia i nam pomogli go ubilismy 8) . Nastepnego dnia loguje sie i zagaduje do mnie jakis gosc - You are HUNTED - :(, myslalem ze to ten co go ubilismy a to sie okazalo ze jego wlasnie zabil ten pk i za to ze go zabilem mnie scigaja : -on :) -jego kumple - nie powiedzila jacy - Dimitri von carstein :D Ablo druga historyjka zrobile nowa postac - 8 lvl i 2 mlvl :), toje lowie rybki a lagijak h** wiec co jakis czas sie rusza po kilka pol na raz, myslem ze tego nie widac u innych alesie chyba mylilem ?( a ten mi wysakakuje " jakie programy uzywasz " i nie chce sie odczepic - wszystko po ang., potem sie okazało ze polak i ze go zbanowali za tibia gg i ze mnie tez zbanuja bo mnie nakabluje looool ale on dalej ze tak szybko ryb nie mozna lowic (czhyba uzywa "use witch" :D ) chcial zebym party dal to mi pokaze :P ale jak go moim drugim charem postraszylem to zwatpil troche bo nic nie pisal jak zbanuja to mam tylko tego goscia na konie - ale za co ?? To sa dopiero nooby 8) |
mnie najbardziej wkuza br najpierw sie tyta czy br a potem dopiero hi:P
chyba kazdego wkuza br:)) |
....
To tak:
Debilne nicki i jakby ktoś się nazwał na świecie pvp Jezus Chrystus to bym go zrokował za obrazanie Pana Jezusa a na pvp none postarałbym się o namelocka dla niego. Br?-te zapytanie widze bardzo często i mnie to denerwuje Wszystkie czeaty-Dlaczego no bo ci co ich używają głównie mc mają więcej kasy itp i np.podnoszenie spearów też zamiast siedzieć i podnosić to włączą i nara. Spam-wszystkich ignoruje i jakoś nic kupić nie moge ani sprzedać gm za rzadko się pojawia nooby-No ogólnie ich głupota Złodzieje-szczególnie na pvp none bo myślą że wszystko mogą Lurerzy-....bez komentarza Aha i ktoś tam pisał o żenadzie jaką prezentują czkowron i ktoś jeszcze zgadzam się z nim:) |
Mnie wqurzaja n000by ktore blokuja drogi.
N00by co przed depo wala czymsc co pali sie podloga i nie mozesz wejsc bez stracenia zycia. |
Mnie wkurzają:
-Idiotyczne Nicki ( np. Maniakalny Zabójca, Mistrz of Harmonia itp.) X( -PK X( -Tchiefy X( -n00by(powieśić ich!!!) X( |
3 najbardziej wkurzajace rzeczy w tb
nr 3 na liście: Brak Muzyki w tibii i dzwiekuw nr 2 na liście: Sępy które przez godzine potrafia gadac "daj cos" albo "nie badz taki daj cos" nr 1 na liście: PK |
-To many players ... :)
-Power Abuserstwo czyli naduzywanie mocy (znajomości) :] -Lagi, kick... -I sorcer dupa kiedy wrogów (lagów,kicków) kupa ;) |
Ostach masz coś do mnie? ...Rozumiem że "Jezus Chrystus" to przesada ale co złego jest w moim nicku?
Mnie denerwują PK,Thiefy,Lagi,Spam i texty typu "Daj mi coś... plzzz" RE:TheNatoorat 1/3 Polaków urzywa Polskich nicków (Pozatym w tibi tego nicka nie używam już,za dóżo noobów z w.w. textami do mnie przyłaziło) |
Mnie najbardziej denerwują ****e, którzy zrobili XX poziom (Przeważnie powyżej 30) i wykorzystują to jak tylko mogą, coś w stylu:
Pan XXX: Fajnie mam 60lvl, to pójdę razem z "Felkiem" i zabiję kilku noobów. Po czym taki frajer zabija kilku kolesi z 10-20 lvl, którzy ledwo co się orientują w grze drąc "ryja", że to noob itp. Nie cierpię też oszustów z wyższych poziomów bo tacy są najgorsi... Mimo iż mają możliwości, aby zdobyć dany przedmiot mniejszym kosztem niż nisko lvl, to wolą zabrać go właśnie takiemu graczowi, który namęczył się, aby zabić danego potworka... Ale co tam w końcu mam 60lvl i co mnie obchodzą gracze z niższych poziomów? Tibia strasznie traci w moich oczach przez takich ludzi. Zastanawiam sie ile osób, które pisze na tym forum właśnie tak postępuje... |
LAGI, SPAM, ZŁODZIEJE, TEXTY:"Dasz mi coś?", TRUDNO SIĘ UTRZYMAĆ NA POCZATKU NA MAINIE
|
Cytuj:
Topic: 1.Głupie nicki. 2.PKowanie w momentach których się najmniej spodziewam. 3.Złodzieje lb! 4.Chowanie za drzewkami pustych bagów :P . 5.Br? Swe? - nie chodzi mi o ogół tego narodu, ale o zachowanie dużej części z nich. 6.Żebrzenie. 7.Lurowanie 8.lagi, kicki i... GŁUPIE BANY NA 30 MINUT! 9.I duuużo rzeczy... |
Mnie wkurzają tak:
-kick'i -n00by (nie mylić z Newbie) -PK -Thief'y -wyższe levele robiące Test Hit'a |
http://members.lycos.co.uk/tibiacity/000063.jpg
Wiadomo juz co mnie denerwuje czy ktos jest tak glupkowaty jak brazylijczyk i zapyta o co chodzi ?? poza tym wkurza mnie "br??" was pewno tesz X( X( X( X( X( X( X( X( |
a mnei wkurzaja dzieci lat 10-16, ktorym sie zdaje ze zjadly wszytkei rozumy swiata. mam wrazenie, ze to oni najczesciej luruja, Pkuja, i w ogole robia duzo halasu. ale mam nadzieje nie wszytkie takie straszne sa. a tak poza tym to wlasnie lurowanie, pkowanie dla zabawy, zlodziejstwo, rasizm, PA i chwalenie sie swoimi high lv kolegami (to chyba glownie te cudowne dzieci, o ktorych wspominalam) i to ze z czasem jednak trzeba zainwestwoac w pacc...
|
Mnie najbardziej w*****ają :
- Lagi X( X( X( -hakerzy X( X( -nOOby X( Na inne rzeczy są skuteczne sposoby, na te niestety nie X( X( X( X( X( |
AMNIE WKURZAJĄ TE PIE******* BRAZYLIJCZYKI !!!
SKAD ONI WOGULE MAJA NETA ?? !!!! PRZECIEZ TO PODOBNO BIEDNY KRAJ (TAK NAS UCZYLI W BUDZIE ;] ) |
zgadzam outflit knighta jest totalnie do dupy .. mnie wkurzają Kicki .. Lagi .. a pozatym jest wszystko qL
|
Mnie oczywiscie wkurzają lagi, do tego czasami przytrafi mi sie taki duzy lag ze mnie wywala z gry
Wkurza mnie tez to ze czasami serwer jest zapchany i zalogowac sie nie mozna..... mozna na chama probowac ale nie zawsze udaje sie Br tez mnie wkurzają..... mysla ze sa wladcami tej gry, wielu br zamierza mnie zabic, do tego moj kolega mowil mi ze jakas brazylijka z o wiele wiekszym lvl niz on ma kazala mu wyjsc z kopalni dwarfow pod groźbą smierci - to juz jest chamstwo Wkurza mnie tez hiszpanska gildia "brigada bermeja". Zachowuja sie podobnie jak brazylijka wymieniona wyżej, |
Mnie denerwuje prawie wszystko X( .
A przedewszystkimto że niemam pacc i to że niejestem najlepszy jakbym był to bym pomagał innym :)) |
Brasilian-wyje...ich w kosmos albo niech cipy zrobia serwer tylko dlanich bo sie niedłógo załamie.
PK-Dobrze ze są światy pvp enforced to troche smniejszyła sie ich częstotliwość(chociarz i tak ich peło jest) Lootokradzieje-tych to nawejscie powinno sie częstowac sdekiem albo jeszczelepiej banem na 30dni Lags$Kick-z wiadomych powodów Nooby i Newbie-chociarz tych drógich jeszcze rozumie ale tych pierwszych to bym powystrzelał jak kaczki. podejzewam że to wszystko chociarz pewnie znalazło by się jeszcze pare rzeczy Dark Duffy-Harmonia:berserk: 21lv 4mlv 61-60 STILL TRAIN:) |
mnie najbardziej denerwoja nobby
i kolesie ktorzy maja armie uh meakerow X( |
grr
Mnie najbardziej wkurzają thiefy bo niosłem raz sobie worek bo capa nie miałem i jakis 8 lev mi go zajebal a w nim bylo gdzies z 13 K :( potem zaodrazu logauta zrobil :( n00b jeden X(
|
Niektórzy br, SZWEDZI, lagi, n00by, PK, lurerzy, thiefy, blockerzy (nie zdążę rąbnąć i leżę :P)... Czyli praktycznie wszystko, co dodaje grze smaczku. Ach, wkurza mnie też to, że mam tak mało kasy w depo :blazen:
|
Mnie najbardziej wkurzają w Tibii następujace rzeczy:
-spamowanie(dobrze że zrobili już na to bany) -blokerzy na rooku (chce sobie zrobić nowy char a tu taki sobie stanie i zastawi przejście- czy jest na nich jakis sposob oprocz pisania do gm, ktory i tak nigdy nie odpowiada?) -PK-wiadomo dlaczego -wysokolevelowcy (wyzywaja czesto nawet nizszych od siebie o 1-2lvle od noobow) -i chyba przedewszystkim tekst przy logowaniu "Too many players online. Try later" P.S. Sorki za nieuzywanie polskich liter ale to przyzwyczajenie z tibii ;] |
Mnie w Tibii najbardziej wkurzają:
- beznadziejnie głupie nicki( nie takie jak: np. "King of Chimera", tylko np. Szambonurek albo Babcia Klozetowa :berserk: ) a do ludzi noszących te nicki zaliczją się n00by... ich też nie lubię ale PK są gorsi :p - Lagi (dzięki nim zabito mnie 2 razy X( ) - i oczywiście nasi kochani PK (zabijają niewinnych ludzi którzy chcą spokojnie pograć :p ) Co do kłopotów z logowaniem to mnie to nie dosięga (nie mam Pacc). Zawsze ( to znaczy o każdej porze) loguje się w pierwszych 10 próbach :p No i to chyba wszystko... według mnie bez tych rzeczy można by było grać spokojnie :) |
Mnie W********ą takie high levele które zabijaja nowych. Niech sie rzuca na wyrzsze od nich.
A propo grania babkami, lubie patrzyć jak geje sie starająa o moją ręke to bardzo smieszne. Proponuje grac babkami. |
Witam nie wiem czy wszyscy już to czytali, ale mowie wam warto poswiecic troche czasu z waszego zycia zeby to przeczytac zapraszam do lektory http://www.tibia.pl/forum/showthread...642#post103642
|
Odpowiedz prosta pk :berserk: dlatego najlepiej grac na serwerach non pvp i ja juz na takim gram :P calmera spoko sie expuje tylko ze jak nie pk to wyciagaja gs i ja sie boje po tym lazic :( dlatego radze grac na calmerze albo na harmoni przynajmniej nie ma pk
|
Mnie najbardziej denerwuja nooby a dla mnie noobami nie sa tylko ci ktorzy nie umieja grac i denerwuja graczy ale takrze thify, pk i wszyscy inni ludzie ktorzy zachowuja sie jak zwykle chamy
|
zdecydowanie... LAGI X(
|
mnie denerwuje ze aby do 14 mozna zalogowac sie do tibii a później to już tylko pacc 8o :confused:
|
Mnie najbardzie wkurzają nooby i lagi oczywiście, nie mówiac już o pewnym Polaku który ludzi blokuje żeby zgineli.
|
Najbardziej denerwują mnie nooby, Pk którzy zabijają kogo popadnie powinny byc jakies ograniczenia ( np 10 lev róznicy nie może cie atakować) i to że nie mogę teraz wejśc na tibie bo nie mam premiuma, dobra rozumiem różne ograniczenia, ale i tak dla polaków jet to za drogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. I jeszcze te Lagi!!!! Jak już płacę to chce jakąś jakość |
te osiemdziesiat pare zloty jest do zalatwienia... wystarczy troche kasy uzbierac... jak palisz to nie pal 3 tygodnie i bedziesz mial na 3 miechy przeszlo pacaa :)
|
Mnie wkurzają te wszystkie przywileje PACC !! Gra powinna być dla wszystkich taka sama a nie że jak mas zkase to masz demona itp. !!
A pozatym to mnie wkurzają lagi i Too many players online !! I te kicki ile ja ich mam na dzień przynajmniej 3 !! Pk też !! Nawalam się z potworkiem i pisze mine a koleś domnie podszedł i zachrzanil mi 3 razy i mialem czerwona energie !! PATOLOGIA !! Nooby mnie aż tak nie wkurzają :] Wkońcu każdy był kiedyś noobem :D No to tyle !!!!! |
gm?
Mnie najbardziej wkurza jak podejcie do mnie jakis noobek i muwi:
-ej koles dawaj mi tu zaras kase albo dostaniesz bana -?? czasami kaze mi dac jakies itemki: :> zeby podawac sie za admina i nim nie byc /ale zeby nabrac sie na takie cos :P |
Nooby
Najbardziej denerwującymi "rzeczami" na Tibii są Nooby. Chodzi za toba taki debil mówisz mu "mine" a koles i tak nap****ala w twojego potworka. Jeszcze ci zabierze cialo zabitego. Głupie nicki są nawet czasami fajne, śmieszne. Każdy z nas był kiedyś Noobem ale chyba nie aż tak jak teraz. Nooby sie rozprzestrzenily na całą Tibie nawet na mainie czasami można spotkac. My też byliśmy Noobami ale nie aż tak. Ech... ZABIC NOOBY
|
Dlaczego.. byliśmy nOObami.. byliśmy NewBie czy jakoś tak.. ale nie koniecznie nOObami !!! ja jak mnie ktos zabije.. to czasem jakiegos polaka albo cos pytam czy by mi nie rzucil cos GP .. jaa to chyba normalne jak bys mial z 600 gp to nie rzucilbys z 50 .. jakiemus ziomkowi co go zabilo....???!!! takie sknery jestescie i nazywacie ludzi co sepia.. jak nic nie maja nOObami ??!!! ;/ :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |