![]() |
Keltera
Szukam kupmli na kelterze!! Pisac na gadu 6472608!!
|
mam nadzieje ze nas poinformujecie kiedy juz FACCe beda mogly grac :)... mam taka nadzieje...
|
Heh a ja mam nadzieje ze niedlugo powstanie jakies nowy non-pvp.
Powodzenia dla graczy na nowych serwerach, ale wg mnie jak bedzie takie przeludnienie co na Kyrze to masakra... |
gram na Xerena :) szczesliwie lognalem sie po utworzeniu servera xD jest duzo lepiej na rooku niz na kyrze w pierwszym dniu co mnie bardzo cieszy :)
|
Bym se pogral ale jestem facc (od 1 lvl do 51 ;O) a pozatym mam sesje ... wiec musze sie uczyc :(
|
Hehe ja sie nie zamierzam juz przenosic :P wystarczy , ze sie oczekalme w kolejkach na kyre i to mi wystarcza :D
|
53 expa w 1.5 h ^^
|
ja tam 430 dni pacca wiec chyba zrobie sobie postac...
|
taaa fajnie tylko powiedzcie mi gdzie bede Polacy grali.... bo ostatnim razem to na zlym serwie zrobilem ...
|
ja mam postać na Xerenie mój nick to "Xennion" narazie 287 w kolejce :)
ci którzy grają na xerenie zagadajcie do mnie na gg - 5471855 |
Pozyjemy, zobaczymy...
po 22 ban mi sie skonczyl i teraz stoje w kolejce ;p @edit aff, kochana neostrada i trzeci raz od nowa >.> |
Updatem by się zajęli a nie nowymi serwerami co chwila... ;)
W tej chwili powstaje wiele pytań... Kto bedzie mieć więcej ownerów?... W ile DNI ktoś zrobi 100 lvl?... Ile osób z hightscores dostanie bany za sharing?... Oraz oczywiście jedna z NAJWAŻNIEJSZYCH dla ludzkości... KIEDY WPUSZCZĄ FACC?! xDDD Ehhh... Nowe serwery to nie dla mnie wole zostać sobie na Refugii... Btw. Na niemieckim widziałem już 2x 10 sorc... Hmm... Stawiam, że rano bedą koło 30 ;] GL tym co się zdecydowali tam grać (przyda wam się) ;) |
Ryfek by bialystok - moj nick Xerena;)
|
22 w kolejce;] i jedziemy.. :D Mysle ze za 1h wbije ^^-> Today 8lv plx?:>
Time to pg..; D Signed //Ero.. |
Cytuj:
Tez mialem takie sytuacje z Neostrada.. Proponuje wymienic modem :) Signed //Ero.. |
yeeye
Nie to ze same PA idzie na new serwa palacy sie nie utrzymają ale zrobie jakiegos sorca i biore udzial w wojnie :p
|
Ja mialem juz 3 lvl, a tu zwias kompa ;], czekam znowu w kolejce 45 miejsce, a btw ide tylko zlookac ten serwer, Normalnie przenosze sie na wakacje :P
|
Jasne... Moze by tak zrobic non-pvp bo pvp juz troche jest ;/ a np:celesta,harmonia juz sa przepelnione i sie grac nie da.
|
Nie spodziewałem się ich teraz, ale cóż....let's go
|
Ekhm moim zdaniem oba światy nie będą polskie !!
Udało mi się na oba lognąć na początku (-.^) Bylo full ludu i żadnego polaka na początku (większość br :/) Życze powodzenia wszytkim na nowych światach !! |
mam 30 pallka na furorze i nie wiem gdzie grać.. bo nie mam pacca !
czy ktos madry wie moze za ile dni beda mogli grac facc ? ps. zostane drutem wiec moge byc providerem :) |
Moim zdaniem
Face mogoł wejść moze nawet za 1 tyg jak bylo w przypadku Thorii albo po 12 dniach jak na (k***a nie pamientam gdzie to bylo :p ) ale nawet po wejsciu facców i tak sobie troche poczekasz ( w kolejkach :( )
Płacisz Grasz Szybciej ****JESZCZE Z FACCÓW BĘDĄ LUDZIE***:] |
ja sobie kupuje pacca w wakacje.. qrde no tak sobie mysle..
czy grac na furorze 30 pallkiem z good skilami ( tam juz jest 182 master):/ czy isc na xantere jak wbije beda juz 50 lvlki i grac drutem/najtem/sorkiem:( |
wie ktoś o której jest restart serwa?
|
Mam małe pytanie będę grał sorcem:mag: i niewiem czy isc do thais i expic na tych guwienkach nad thais czy isc do venore na roty i swampy
************* prosze o odpowiedz "bo dobry start to dobry Koniec " |
:)
no no , Cipsoft sie stara :D ciesze sie z nowych światów (zaniedługo pacc :D ) a jeszcze bardziej ciesze sie na myśl letniego update :cup:
|
Cytuj:
szybko exp leci jak niema ludzi zaduzo |
No tak to teraz już mamy 68 światów :) ,ale co po tym jak niema ani jednego polskiego !!!! ;( Co zrobic, kogo by trzeba nakłonić by był POLSKI server??!!??
;( |
Ja tam uwazam ze nieoplaca sie grac na tych nowych swiatach.. ledwo wyjdziesz z rooka a wiara bedzie miala po 40+ i znow wojny. Zaczelem grac na infernie 6 dni temu mam 30 lvl i pierdyle te swiaty :P (zmienie zdanie jak z 6x padne :P )
|
ja gram na kyra ale specjalnie chocby dla ubicia 1 swe ktory w przyszlosci bedzie PA zrobie ten 20 lvl :P i spekuje noobow Hail pvp
|
mnie najbardziej zastanawia na ktorym z noowych serwerow bedzie wiecej Polaków co ?
|
Cytuj:
|
:p
niech zrobiom polski serwer :P XD
|
Niech 'zrobiom' lato.
|
Cytuj:
Bah.. Jak sie nie umie grac na rooku, i sie wychodzi przez 3-5 dni, to nie nasz wina i zalic tez sie nie musisz.. Wiec? nie wiem po co tego posta robiles... Signed //Ero.. |
Super :)
Super 2 nowe swiaty PvP :Ork: :elf:
|
Cytuj:
Z postów winika że więcej osób Będzie grało na Xenera czy jakos tak w kazdym razie sytuacja podobna jak na ocera i kyra ocera-same br kyra-same pk chociasz polacy ale to nie zmienia faktów -ja Osobiście gram na tym na "X" no i rl kumple tez :p :] |
eh ja gram na Keltera i 98% osob co pytałem to br;/a mam juz 6 lvl :confused: podpisujcie sie kto na jakim gra i nick
pozdro |
A ja zamierzam zacząc gre na Xerena i sprobowac swych sil..narazie mam straty 2 dni ale da sie to odrobic...dzis mzoe sie wreszcie wbije :B)
|
Długo czekalem na nowe serwy aż wkoncu są , szkoda ze sie dowiedzialem 4 godziny pozniej..("No ale nic dalej trzeba życ")
PS :evul: 17:44 You advanced from Level 7 to Level 8. (Xerana) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |