Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

kotomaniak 12-10-2003 16:27

Najlepsze co znalazłem na ziemi to moje ciało z moim uzbrojeniem. Oczywiście znalazłem je po śmierci. :D

Jakubas 12-10-2003 19:37

Ja znalzlem przed depo w Thais P legs :P

Kornik 12-10-2003 21:35

to tak:

ja znalazlem pod thais plate legsy!!!:(:(:(:(:(:(

ale fart!!!!:(:(:(

ArekP 12-10-2003 22:19

Ja w zamku znalazlem loota a było w nim 50 chain armorów, 400 boltów, ze 70 maców, 80 swordów, ze 60 plate shieldów i ze 300 strzal.A na ziemi to znalazlem P armor i P legs i K Armorka.A mój kolega znalazl w trupie C armor i K legsy

ArekP 12-10-2003 22:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Grizli
Ja nie mialem takiego szczescia ale moja koleżanka to miala farta totalnego
w depo w ab na samej gorze byl parcel a w nim 80bp UH , wh - worrior helmet i k-set !! miala duzego FARTA:D

Tak tak a ja w racie znalazlem Dragon Scale Mai, Magic Plate Armor, Magic Long Sword, Golden Helmet, Golden Boots i Boots of Hastle.Ale ja mam normalnie farta

marred 13-10-2003 17:31

Na rooku mialem pierwszy level i w samym srodku miasta znalazlem studded armora, a nikogo w poblizu nie bylo, to wzialem. I nikt nie widzial, nikt sie nie czepial i w ten prosty sposob zaoszczedzilem troche kasiory :). Raz tez na rooku znalazlem studded armora w orcu, tyle ze ork juz dawno lezal zabity (jeden na cala okolice) i aqrat cos mnie podkusilo, aby zajrzec, czy cos ma w srodq (a zazwyczaj tego nie robie, wiec tym wieksze bylo moje zdziwienie, gdy znalazlem tam owa zbroje).
Pare razy udalo mi sie na mainie na wschodnich wybrzerzach znalezc niczyje stosy ryb przy brzegu (20-40 rybek).

U.T.I.T.E 13-10-2003 22:43

To ja znalazłem w trupie fs-a i dragon shielda, a najcenniejszą jaką straciłem to crown armor i crown shield za jednym razem :(

nawigator 13-10-2003 23:50

wy to macie Gówno nie fart jak poszedlem do kibla z rana to znalazlem Shit set warty pociagniecia spluczki
hahahah
as tak pozatym znalazlem (tzn jak uzywalem tibi gg to przyuwazylem jak w kopalni dvarf soldierów 8X Master sorc przykrywal cialo) wievc pochodzilem i pozabijalem troche stworków w pewnym momencie zauwazylem ze wychodzi i poszedlem looknolem w tego trupa a tam dragon shield, war hamer ,dragon hammer, war helmet, i k -set . a potem zauwazylem (idac dalej) ponad 10 cial w ktorych nic nie bylo mialem farta i szybko z tamtego miejsca spierdolilem podrodze widzialem jak ten koles podaza w tamto miejsce z powrotem ale spierdolilem koles musial byc jakims mass pk skoro tyle loota znalazlem i tyle cial naraz

Main Vegeta 14-10-2003 08:37

Ja na rooku mace i brass shielda a na main to bp hmmow i 2 uhy pozniej :))

sln85 14-10-2003 13:23

Jedyne co znalazłem to axe i sudded armor na ruberze :/

Nie ma smiacia sie bo zaczynam dopiero :P

Abdul Al-Hazred 14-10-2003 22:42

ja sobie kiedys ide a tu cialo i w nim ;p uwaga fire sword +bp sdkow i zaczety drugi ;p!

Lewus 14-10-2003 23:43

Ja znalazłem Chain armora w rooku. :)

Ice 15-10-2003 02:17

Na rooku raczej nic ale na main lalem huntera i podszedl druid na redzie i chyba 15 lv mial (ja sorc na 13 z ff-em na hunterka). Ja se stoje na dole i czekam az hunterek sie podpiecze z obu stron i mowie mu ze "mine" i zeby nie wchodzil bo zginie a on "ok". No i hunter mial gdzies ze 20 hp to druid sie wbil dostal na dziendobry 45 hp spanikowal i zaczal uciekac. Hunterek se strzeli raz jeszcze zanim sie usmazyl a druidek sie wywrocil. :) Otwieram hunterka a on ma luk i brass shielda do tego 2 burst arrowki podchodze do druidka (Panie swiec nad jego dusza) otwieram i co ....??? A on se ma bag uh caly 200 gp i zostawil mi jeszcze plate armorka tyle tego bylo ze sie zabrac nie moglem. :P:P:P:P A pojedynczy lott to byla halabarda :]

Hinol 01-02-2004 19:20

Na mainie znalazłem pod drzewem 15 hmm. Na rooku nic nie znalazłem, chcociaż miałem okazje, ale nie jestem thief.

Tygryss 01-02-2004 19:43

no bravo chlopaqi :P

ja znajduje co raz lootbagi :)

ostatnio znalazlem taki na okolo 4k...

ale jesli chodzi o przedmioty to yyyyy
hmmm pomyslmy to bedzie 3 k na depo se lezalo w bagu nikt nie chcial to co sie bedzie marnowac ale to
nadal nie przedmiot hmmmmmm......
no niewiem chyba serpen sword :)

zdziarski29 01-02-2004 19:57

Ja znalazlem w depo bp w którym był k-set , w-helmet i 40gp

Czkowron 01-02-2004 20:00

Hheheh , a ja kiedyś jeszce na liberze , znalazle przypadek na pohu bag z :

3 X chain armor
2 X kusza
5 X battle shield

i jeszce kilka pierdółek :]

Master magi 01-02-2004 21:26

hmmmm ja znalazlem spellbook ,long sworda ,Two handed sword a w ciele bp z runami i p legi

Gewof 01-02-2004 21:33

Ja bedac kiedys na bagnach benore znalazlem 3 ciala ludzdzi a w nich: k-armor,k-axe, bp hmm, bp uh, 100 rybek, dragn shield, lalke i cos tam jeszcze bylo. Widcznie musial byc jakis pk bo tylkow jednym byl sprzet :( Bynajmniej ja bylem zadowolony :D

Norticus 01-02-2004 21:41

na rooku pare studded shieldow armorow i helmetow.
na mainie to torbe wypelniona innymi torbami a w tych torbach byly torby jeszcze. a wiec wszystkigo tam bylo jakies -10 mace
-20 plate shieldow
-7chain armory
-2 brass armory
-1 brass legs
-15 brass helmetow
-15 swordow

zostawilem sobie ta torbe za drzewem przy carlin i godz latalem sprzedajac to wszystko. jakiej 2.5 k gp zarobilem

SkiLo 01-02-2004 21:49

hmm na rooku to sword i plate shield.
na mainie: longsword i battle shield

Olga Sorc 02-02-2004 12:05

A ja znalazłam w ciele (kolo huntera na gorce) dragon Shielda

Waglikus 02-02-2004 12:22

A ja mialem najlepszego lOOt'a w trupie na BH :D znalazlem dokladnie BH shield w zabitym BH i w trupie g-shield:P

Smalec 02-02-2004 18:44

Ja znalazłem leżące na depo full bp of hmm. :))A w trupie p-set

Pan Samochodzik 02-02-2004 19:48

noo to ja mialem tez neizlego farta. Mialem isc na elfy po noo takiego questa i szukalem sie z kolega po venorskim depo az tu nagle patrze a na srodku demon shidl lerzal, nikt sie nei rusza to ja sobie biegne biegne i jest moj. 2 Dni nie moglem uwierzyc ze go mam myslalem ze to jakis czer i zraz z niknie. Bylo moze 1,5 tygodnia po update tym 7.20. A tak pozatu to loot bagi to ja ciagle zanaduje, raz szedlem sobie po -2 u minoskow patzre archery zabite i cialo, mysale pewnie zabily kogos archery, ktos przyszedl i oproznil bo archerow nigdzie nei ma. A ja tu otwieram i widze dragon sheilda p-legsy steel helmet a w bp oklo 200 belt jakies kusze chainan armay i inne smiecie i chyba z 500gp

Woyo_1989 02-02-2004 20:30

Pewnego dnia niezle mi sie pofarcilo znalazlem cialo a w nim:
- Crown Armor (40 k)
- Giant Sword (60 k)
- Knight Legsy (10 k)
- Platinium Amulet (10 k)

To bylo piekne ale za piekne gdzy wracalem z poh do ab poleglem :(

A moglo byc tak pieknie.........

targud 02-02-2004 22:12

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez XjanulX
Ludzie co wy podnosicie!!! rozumiem FS'y ale copper shieldy!!
Popieram! po co zawracac sobie glowe smieciami. Cooper shieldy to na rootach leza i nikt tego nie rusza nawet! Jeszcze jakis Chain Armor to tak (70 gp) a nie jakies viking chelmety, sabre itd..

@Woyo_1989
Taaa jasne i co jeszcze BUAHA niezla sciema! lol

Ja najwecej znalazlem g shielda w trupie DSa :D

DrChomikvader 03-02-2004 14:11

ja dzisiaj znalazlem 210 gp w bagu w depo lezal sobie kolo smietnika a mi akurat ostatni bp zszedl jak runy sprzedawalem wiec biore zeby gdzies loota z troli brac a tu O_o

Tiio 03-02-2004 17:11

heh!

Ja znalazłem w minos hell Carlin sworda i jestem z siebia bardzo zadowolony :D :D :D (tam było z 20 minotałów)

Ketibro 03-02-2004 18:47

Lol Katana, Copper Shield. To jest kupa ja ostatnio znalazlem pod drzewkiem 100 platinum i Dragon shielda :D :D :D :D :D

Brzoza 03-02-2004 18:48

Ja najlepszy to chyba p armor

Dechsta 03-02-2004 22:39

Znalazłem skrzynke wypchaną wendkami , mejsami , brass shieldem ichain armorami . 8)

Raynold 04-02-2004 01:28

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez targud
Popieram! po co zawracac sobie glowe smieciami. Cooper shieldy to na rootach leza i nikt tego nie rusza nawet! Jeszcze jakis Chain Armor to tak (70 gp) a nie jakies viking chelmety, sabre itd..
Buehehe... viking helmety są ponad dwa razy lżejsze od chain armor, a sprzedać można za 66gp. To ja chain armorów nie zbieram, bo mi capa żal.
Topic: Najlepsze, co znalazłem, to moje martwe ciało z vampire shield, k-legs, ~1k kasy, 3 bpki uhow i innymi rzeczami :P
A tak poza tym, to bp z ~10 brass armor, troche chain armorow, kusz i innych różności. (na PoHu, schowane pod drzewem ;) )

sektorb 04-02-2004 08:19

Na rokku to znalazlem pod drzewkiem trupa, a w nim BP, a w nim: wędke, katana, line, łopate i 951 gp :D

Na pustyni [ w trupie ] to: Crown Armor, Steel Helmet, 230 gp i jakies ****. Długo się tym nie cieszyłem, bo za 3 godziny PK mnie killim :(

MafiaboY 04-02-2004 17:35

nie wiele....

Ja na rook'u znalazlem nie wiele.... .Chyba 2 legion helmety i 1 fishing rod ktore ktos wyrzucil bo nie wiedzial jak sie lowi rybki :] .I najcenneijsze chyba zo znalazlem to byl bag w ktorym bylo 200gp!!.I najlepsza transakcja jaka wykonalem na rook'u to kupienie chain ammor za 50gp!!

Zaghi 04-02-2004 18:16

katana

a ja na rokuu zanalzlem katane na rynku faciu wyzuicl w krzamki nikt niewidzal a ja widzlem:D

Adrian 04-02-2004 19:48

Ja znalazlem baga z chain armorami , mace, swordami.

8) 8) 8) 8) 8)

troche kasy z tego bylo.A pozatym to nic ciekawego.

Digne 04-02-2004 23:08

ja na ziemi najcenniejsze to znalazlem cudze worki za drzewmi (np. polnoc carlin) p-legsy 500gp itp. lub plecak w kanionie z 800gp jakimis ringami itp. na rooku copper shielda :)

Hegemmon 05-02-2004 00:06

ee to chyba 99.99% postów (jak nie wszystkie bo nie wszystkie przeczytałem) wymięka przy tym co ja znalazłem.
Była chłodna, jesienna noc.. gra zapowiadała się przednio- ja sam na sam z tłumem minoraurów... minotaury padają seryjnie jeden po drugim aż tu nagle co? k-legsy! (nie ściemniam Zagłada może poświadczyć jak jeszcze pamięta) czekały na mnie pośrodku jaskini zupełnie samiutke, ewentualnego właściciela nie widać ani nie słychać... hmmm "Znalezione nie kradzione" co prawda miałem już jedne k-legsy ale 2 ładniej brzmi niż 1 prawda??

eerion 05-02-2004 04:24

Ja kiedyś znalazłem na ziemi brass armor. Ale to była moja pierwsza postać, ja świeżo upieczony looter na mainie. To biegne biore, a 5 kroków ode mnie był właściciel który coś przepakowywał. I tak pierwszy raz dostałem (i zginąłem) od SD :D
A tak w ogóle to znalazłem raz bp HMMów w kopalniach kazz.
Poza tym nic ciekawego nei znalazłem.
Może tak- wartościowego, bo jak raz uciekałem przedmino archami któe ktoś zlurował do outlaw cam (razem z magiem i resztą tej ferajny) to znalazłem pod drzewkiem ponad 30 ryb. Ocaliło mi to życie :)
Więc było cenniejsze od wielu rzeczy któe mogliście znaleźć- dzięki temu nii miałem deada, a nawet jakbym znalazł bp UH to nic by mi to nie dało bo nie miałem 4 mlvl :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.