![]() |
Cytuj:
Ja miałem czas na pisanie bo w tylu żeby zgrać sie nie mogli dali mi szanse wykorzystać wszystkie uh's...LOL Nie skomentuje już co ty muwiłeś na priv domnie... A napisałem tak jak by wiekszość zrobiła jakby 1k expa do lvl brakowało w taki dzień co akurat wypadł. Przemyśl zanim coś powiesz...Weź sobie przykład zadnia co pisałeś... A do wypowiedzi każdy ma prawo i nie będziesz mi mówił co mam robić a co nie. __________________________________________________ _________ Bax |
Cytuj:
Widocznie źle jesteś poinformowany... __________________________________________________ __________ Bax |
Cytuj:
W takim razie należą się wielkie gratulacje dla Noctum jeżeli podczas błędu z tibia (kickiem 1 minutowym ) Nie potrafili prawie że w trapie ubić mnie. __________________________________________________ __________ Bax |
yoszka twoja mama !B)
|
Cytuj:
Takiego ufo jak ty to jeszcze nie spotkalem.. |
Cytuj:
hmm mozna by wiele wymieniac lowe na dragach i twoje slynne "i pay" wstaw moze sobie to w hotkeya nasz ty słynny wojowniku |
Gdy Baxsia matka urodzila z cyca mleka chlac mu zabronila, tera Baxsiu zasmucony Elahowi konia doji :baby:
|
Cytuj:
|
wez odemnie odbij n00bie i lepiej nastaw sobie budzik na 5 rano aby troszke expa w bic bo bida ....
|
Melka where are you? ;(
Prosze porozmawiaj ze mna, tesknie.. Czemu sie nie logujesz na Elysi? :< |
Przez bana i prostaka ;o
Tylko się klócicie i kłócicie to dałam za wygraną. Poza tym, czy ja coś przegapiłam, czy Cię nie znam? edit: To chyba już wiem. Widocznie nawet jak nie gram to potrafie coś przeskrobać. |
Zaloguj sie a sie przekonasz ;)
|
Znając moje szczęście to...
No ale mówi się trudno, nie zaloguję się przez "parę" dobrych dni z pewnością. |
...
Baxiu padl bys gdyby nie Twe towarzysze broni , i sie nie medruj bo Divrael stary gra i nic tego niezmieni . Uwierz w to , ze on Cie nigdy nie lubil !
|
Bax jezeli jestes rl ownerem to powinienes wiedziec kto ciagnal pale Elahowi twoimi ustami
a) Kafes b)Creghan c)Neuter d)Kylo jezeli nie znasz odpowiedzi to nie jestes prawdziwym ownerem |
Odpowiedz to cervantes !!
|
Div~
Może jesteś starym ownerem, ale drugim ownerem. Każdy dobrze wie że Div miał dwóch ownerów!! Nieznasz odpowiedzi na moje pytanie więc jesteś tym dzieciakiem!! :( Wszystko wyjaśnione koniec tematu! __________________________________________________ ______________ Bax |
Creghan~
Trafiłeś dobra odpowiedź. Tylko ta osoba co pyta mogła to robić. :) __________________________________________________ ______________ Bax |
HUAUHAHuhauh widze ze nie tylko na servie jest wojna ,ale i tu na "Teksciki" no naprawde inponojace ktora strona bedzie madrzejsza bo narazie obydwie sa dziecinne :< ,ale i ja musze dodac cos od siebie ;]
Cos o baxie ^^: Bax taki nupek ktory nie umie nic angielskiego ,ktory wali sharing z rodzino oO i umie tylko naciskac na battle w potworki zeby bolty lecialy ;] tzn 0 pvp ;P ,a i jescze do dragow ile zarobiles kasy na zbieraniu short swordow ?? :D .Jest jescze wiele wiecej legend o naszym dzielnym "Baxie" i pamietajcie ze w legendzie jest zawsze ziarenko prawdy ,a w tych jest dosc duza :D Gram na Elysi prawie od paczatku kiedy jescze nupkiem bylem :< i duzo nie wiedzialem ale teraz mozna powiedziec wiem juz prawie wszysdko... prawie nie wiem czemu taki 150 lvl zostaje na zawsze nupem . A i nie wiem kto walil toba na ostatnije wojnie <nie wiem czy ostatniej dokladnie> ,ale byl 150% bot i 90% ze to nie ty grales tyko ktos z swedow To tyle chyba narazie :< I Sorrrrrry za moje bledy w ortografi i wiadomosciach kto moze neich mnie poprawi ;p Hail Siejnik Oo |
Cytuj:
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama. Moherowe berety lalallala |
was ist das?
das ist k.u.t.a.s |
Bax: Mamo Mamo glodny jestem wrocilem ze szkoly bedzie obiad?
Mama: Tak synku zjedz sobie dragon hamy |
OŚwiedz Mnie !
Ja mam takie pytanie do baxa ( chociarz chodzimy razem do szkoly to jestem wstydliwy chlopaq :baby: ) po co ty w ogole bierzesz udzial w tej wojnie skoro błaznisz sie txt'ami typu "i pay , i pay" ( mniej chodz odrobine honoru chlopie ) , a na open battle'ach szfendasz sie gdzie na tylach , wiecej uciekasz niz walczysz ?
I jeszcze 1 rzeczy nie rozumien twojego best frienda FILIPA aka Imrachol ( bardzo śmieszny chlopak na rl) zabija jakiś druid na 40 , a ty jak pi*da nic nie robisz , sory ale jakby mojego rl frinda zabil ktos o 100 lvl mniejszy ( to nie mozliwe do mam 60~ :P ) to bym ubil jak psa , malo , wyje*al bym go z serva w ****u X( . To takie male 2 pytania z mojej strony , nie zebym żle zyczyl Gringerom , ale na prawde trcohe dziwi mnie twoje zachowanie . Prosze oświedz mnie . Pozdro Angelo :) |
buehe
a ja sie musze pochwalic ze soon 60lvl i mam nadzieje ze ktos pomoże wykonac f axe quest (mysle tu o akallabecie bo w zamian moge zaoferowac wybicie siejnikow którzy i tak potrafia bic najslabsze lvl'e z mojej gildi) hail mr Dj Z~~v:D |
Cytuj:
Młody człowieczku powiem Ci, że jesteś poprostu śmieszny! Zanim coś napiszesz zastanów się i nie wypisuj bzdur! Z Twoich wypowiedzi wnioskuje, że Bax to Twój wróg ale to Cię nie upoważnia do kłamstwa! Bax gra sam a nie jak Ty! Niezły kit ktoś Ci wcisnął, że Ja gram na Baxie! Widocznie źle zostałeś poinformowany! Prawda jest taka, że gram w Tibie ale mam swoją postać i Ty dobrze o tym wiesz! |
Cytuj:
Brawo! Rozbawiłeś mnie tym tekstem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi ale nie miałam tego zaszczytu! |
|
Cytuj:
:baby: Zawsze czytając Twoje posty mam dobry ubaw! :D |
Cytuj:
a ja piszac o tobie jeszcze wiekszy |
Cytuj:
Dam Ci dobrą rade: Zacznij chodzić do szkoły! :baby: I przy okazji zdanie pisze się dużą literą, jak do kogoś się zwracasz to również z dużej literki a kończy się kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania. :p Tego w szkole uczą w 1 klasie! :baby: |
Cytuj:
Niestety zła odpowiedź. Sam mi sprzedałeś blokera za 3 gp. Teraz każdy może zobaczyć prawdę. Wiem to co chiałem; zakączyłem temat. __________________________________________________ _____________ Bax |
Cytuj:
Na pierwsze pytanie znajdziesz odpowiedz w poprzednich postach, zanim napiszesz przeczytaj to co było szybciej pisane. :) Na drugie: Imrachol od nikogo nie został zabity, bo bym wiedział o tym. Ps. Jak tam w szkole? Bo ja niewiem czy opłaca się wpaść, już tyle mnie nie było. Może w jakiś dzień zajrzę, chyba że nic się nie dzieje. __________________________________________________ __________ Bax |
Ludzie po co te kłótnie i wyzwiska ??Skoro w open battle możecie sieę przekonać kto lepszy ??Powiem jedno HAIL GIRNDERS .To ,dlatego ,że miałem kieydś hunta od lowów za nic ....Huncili mnie i opuściłem serv ....
CYA IN Game :dance: :dance: Te nowe emoty roxxx :dance: :dance: :dance: :cygaro: :faceoff: :dance: |
Cytuj:
eek? mowisz ze mam ci pomoc zrobic f axe quest a zaplata bedzie wybicie siejnikow czy tylko ja to tak zrozumialem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tobie już nikt i nic nie jest w stanie pomóc. :baby: |
Cytuj:
Po 2 Filipek zginąl od "BEZZEBNEGO MEREDZII" (wiekszego idioty w historii tibii jeszcze nie spotkalem , i mam nadzieje ze nie spotkam , chociadz gdy patrze na XAHIVA to widze ze sie tacy zdarzaja) i jakiegos druida na 40 z SONS OF GEHENNA , a skad wiem a stad ze przed mozliwoscia gry na kyrze dla FACC gralem jeszcze na elysii i bylem w owej gildii. Ps. a czy kiedykolwiek w tej szkole dzialo sie cos ciekawego , no ale w sumie chodzisz z karpikiem do klasy to wszystko jest mozliwe. Pozdro :) |
@niqu
popatrz na gras'era on jest wiekszym idiota niz filp ale tylko troche |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |