![]() |
Pacc do cudenko. :faceoff: Niedoscy ze mozna na nim wbic 2x szybciej lvl, to jeszcze te domki itp. Mam PACC drugi raz ( ale nie na tym samym koncie):cygaro: Moze i ktos myslec ze Pacc to strata pieniedzy. Ale jesli lubisz cos robic np. grasz w pilke nozna, to ile wydajesz na korki, strój, gale itp.??? WYjdzie z ponad 500zl (chyba troche mniej, ale o orginalki mi chodziB)
Tak czy inaczej, jesli lubisz grac w Tibia ( u mnie kazdy kumpel z podwórka co ma neta to pocina :dance: ) to mozna zainwestowac, bo sie oplaci. :faceoff: |
Zabraklo opcji "Mam premium account ale juz nie gram"
@up oplaci? niby jak? Pilka nozna to sport i na 100% wyjdzie na zdrowie. A tibia? Bedziesz siedzial 5 lat przed tym gownem waga ci urosnie o 20kg na starosc bedziesz gorzej chodzil. I jak skonczysz grac w tibie to powiesz "nie jestem juz dzieckiem zeby grac na podworku w pilke" oraz "zmarnowalem 5 lat swojego zycia :(" |
Mam,gram i przedłużam :d
|
Pacc to super rzecz i radze kazdemu kupic :D;p
|
Mam, zamierzam przedłuzyc i polecam innym :D .
|
Dromku .. jak bym nie mniała pacc to napewno bym nie grała w tibie. Kupiłam juz 7 razy, w Kwietniu będzie 8 i może na rok. Zależy jak kasa pozwoli ; d
|
hihi
nie miałem, kupic chciałem, grac przestałem:baby: |
Pacc
[quote=AdiTheMaster]- Mam taki sam problem jak ty lecz ja z tego wybrne :] mam swoje sposoby jednym z nich jest to ze sam nazbieram kase i ich wyblagam(oczywiscie rodzice maja na to kase ale nie wola mi za to kupic cos innego :( )mysle ze cierpliwie do 1 kwietnia uzbeiram 95 zl i kupje na tibia.pl bo tu chyba najlepiej,najlatwiej i najszybciej.
Bardzo Polecam wszystkim kupno pacca bo bardzo ulatwia gre i nikt cie nie tknie (chyba ze ma pacca albo +80 lvl).;) |
kupowalem PACC przez Tibia.pl i bylo super :P
w marcu kupie 2 raz |
pacc
ja nie mam i nie bede mial raczej (slaby budzet:) )
ale kolega ma i wiem ze daje to olbrzymie korzysci. jakbym tylko mogl to bym kupil |
Nie mam, ale kupię :P Odp nr. 1
|
Ja pacca niegdy jeszcze niemiałem, ale mam zamiar kupić na wakację żeby pozwiedzać nowe Wyspy. Oczywiscie prze Tibia.pl ;)
@Drom Przydały by się sondy takie jak na tibi.com ale przetłumaczone na polski, lub zrób dział w którym można pisać propozycje sond. |
Facc -> pacc
Elo
Jest Taka Mozliwosc Zeby Miec Tylko Outfit Pacc A Miec Facc (ale Zeby Kazdy To Widzial A Nie Tylko Ja !) Jak Bedziesz Ktos Wiedzial Jak Mi Pomoc Gotowy Jestem Zaplacic W Gp Na Swiecie Lunara!!! Gadajcie Do Mnie Na Gg :8687663 Z Gory Dzieki !!! Scroll Down No,scroll Up !;]:) |
Mam premium account i zamierzam go przedłużyć..
180zł to jakby nie patrzec nie dużo za pół roku (patrząc na to ze gdyby chciec np. kupować jakąś nową, oryginalną gre, co miesiąc, juz po dwóch miesiącach wydalibysmy pewnie więcej niz za tego PACC). Gdzie przedłuże? #tibia.pl ofkoz! |
Chciałem kupić, lecz brak pieniędzy daje o sobie znać. Mam plan kupić, lecz jest tymczasowo nikły, ponieważ później będę musiał przedłużać... Ciężka sprawa. :)
|
Yea Pacc rox ;p Mialem i bede miec ;]
|
Ja miałem pacca, ale juz mi sie skonczyl i narazie nie kupuje nastepnego, bo odechcialo mi sie grac w tibie. I oczywiscie polecam kazdemu kto chce miec lepszy level niz 30 w tibii zeby se kupil pacca bo bez niego nie da sie grac.
|
sonda PACC'a
kiedyś w wakacje... ;)
|
a zna ktos kogos na elerze który kupoje pacce za przedmioty?(kase)
|
q(-_-)p
premium account jest rzeczą wspaniałą ale prosiłbym cie Dr. Omader abyś w końcu je zakupił dziś mija juz 9 dzien od daty mojego wyslania pieniedzy a napisalem juz z 4 moze 5 maili i odpowiada mi jakis automat.:o
ale mimo to poprzedniego pacca mam dzieki tibia.pl i bardzo polacam, tylko teraz chce go przedluzyc i nie zostal jeszcze zakupiony... :( ;( prosze o kontakt bo jesli cos jest nie tak to nadal mam dowod wplaty... mimo to fajnie ze chociarz, ze jest w polsce ktos kto moze zakupic dla nas pacc :] O juz doszedł, Dzieki ci Dr.Omader sorka że cie męczyłem PM ami na tibii ale zrozum moją sytuacje mialem malo dni i gildie na karku... jeszcze raz dzieki!! http://www.tibia.pl RULEZZZZZzzzzz |
Bez pacc ani rusz na ten mlvl ktory mam jako facc bym sie musial kilka miech meczyc a tak to duzo szybciej i ogulnie cool ^^
|
Mysle ze przez PACC bym sie jeszcze bardziej uzaleznil od tibii, wiec ABSOLUTNIE nie bede go kupywal bo jeszcze mi sie spodoba i bede tych PACCow kupywal dziesiatki... Takie jest moje zdanie.
|
Ja jestem jednym z tych 2% ludzi na forum, czyli "Miałem kiedyś premium account, ale stwierdziłem, że to strata pieniędzy". Może kiedyś zmienię zdanie.
|
Ja mam zamiar kupic, ale przez Allegro wiem, ze to jest nielegalne, ale tanio(i..napiszecie? czy, jak sie kupi, to mozna miec potem haka?)
:| |
Ja już zakupiłem przez tibia.pl. Teraz na niego czekam ;)
Co myśle o PACC'u? Wypowiem się gdy mi sie skończy ;). Narazie zaznaczyłem Nie mam premium account, ale mam zamiar kupić |
Ja kupie pacca jak wbije 45 lvl xD jeszcze nie miałam nigdy .. Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
|
Też uważam że to strata pieniędzy ale jak ma się sponsora :] ?
|
Cytuj:
|
heh ja kupilem niedawno pierwszy pacc i musze powiedziec ze nawet fajna zecz gdyby nie takie drogie kupil bym na kilka lat :]
a tak to musze odkladac kaske co 3 miechy XD ale expi sie fajnie jeszcze jak sie ma kumpli dobrych to hunty niezle sa na hydrach itp... genialna zecz ale za droga:] i tak pewnie kupie i wario ja kupilem tez na allegro nie moga cie haknac tak nic ci nie wysylaja i nie podajesz im pasow tylko imie postaci i swiat. nie ma szans zeby cie hakneli a next pacc kupie hyba przez tibia.com (bo najtaniej) XD |
BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!! Ja tam kupie gdy bede miał 50 lvl bo wtedy sie to opłaca, tylko jak deadam (1 na miesiąc średnio) to musze lvl robić od nowa ale sie tym nie przejmuje dużo.Według mnie to tylko wymuszanie kasy ale muszą jakoś programiści żyć, mimo tego PACC jest przydatny bo można dzięki niemu zdobyć wiele rzeczy i zwiedzać cały świat.Zachęcam każdego aktywnego gracza Tibii do wzięcia PACC'a w okresie 50 lvl. I jak mówiłem BEZ PACC'A ŻYĆ SIĘ DA!!!
|
Ja PACC's kupuje sobie na wakacje XD:cup:
|
Zdziercy
ja chciałbym mieć P ACCa, ale nie za takie pieniądze! ludzie! za taka kapuche można se na księżyc polecieć! moglyby obniżyć trzymiesięczne opakowanie do 50 zł! albo jednodniowe paczki po 1,50 :D
głównie z tego powodu uważam, że wielu ludzi z P ACC to P ACCany :) |
Osobiście uważam=, że PACC to wspaniała rzecz i zgadzam się zopiniami, że jak się zacznie grać to już nie można grać be niego... i w tym problem :P... Ja narazie nie mam PACC planuje kupić jak bd miał wysoki lvl ok.40-50... A może nawet na wrzesień sobie zapodam ;] Się zobaczy :P
|
X(
Normalnie Jestem WŚciekŁy,przez Przypadek Nie ZatwierdziŁem Paca I Go OdrzuciŁem I Co Teraz Czy Strace Hajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Celloz to, ze ciebie nie stac na pacca nie oznacza, ze to jest strata pieniedzy.
Wedlug mnie 100 zl na 3 miesiace to nie jest duzo. |
Dla mnie to nie jest strata pieniedyz bo 20euro to sa nie cale 4godziny pracy :D
Kocham Niemcy :P xD |
Ja nie mam zamiaru kupować.Uważam że to strata pieniędzy.Nie lepiej porobić coś innego niż siedzieć na Tibii i nabijać lvl? ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |