![]() |
Cytuj:
Zgadzam się z Xulorinem. Jeji nie odpuści i się zemści na NG |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moon~ i Xolo~ czekali jak psy żeby podejść do fraga........ jednym słowem żal.pl
"My zabiliśmy a nasz Pan zabierze sobie loot" Tetro to posraniec co widze jakiś film z nim to leci na utance żeby zobaczyć loot bo sra pod siebie że go oszukają....... oby ten pajac zakończył kariere bo żal mi się go robi |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gedd - Dzisiaj o 08:42. super mega turbo post Dzisiaj, 08:44 |
Geddarm.Kazdy(kto cie zna) uważa cie za jednego z leprzych graczy po wyczynach na Arcani,wiec jak dla mnie niepowinienes wogle pisac na tym forum i beszcześcic swojego dobrego imienia.Zostaw tych wszystkich ludzi w ich rajskim swiecie gdzie maja dobre pvp z botem na otsach i trafiaja prawie kazdym ue.Zostaw ich samych sobie.Jedyne forum dla dobrych graczy jest to forum tibi com ponieważ pierwsza linia nobow jest eliminowana przez to ze trzeba uzyc angielskiego,druga linia ginie podczas ujawniana chara.Wiec jezeli juz chcesz sie wypowiedziec na tym forum (pełnym osób doświadczonych,ogranych i z wysmienitym pvp)to jedynie jezeli masz jakas wypowiedz która bedzie wybiegać od pozostałych mająca na celu skomentowanie filmu,a nie kłutnie z ludźmi o bardzo wygórowanych autorytetach dla których są osoby co na forum tibia com pisza "let pl's hit the floor".Pozatym każdy wie z ng że masz najleprze pvp z polaków tam będących i z Ery Zero.
Yours, Araxiz |
Nieźle przylizałeś dupke:) Grasz na Kyrze czy tak sobie chciałes nabić punktów??
|
Pewno kolega z rl i tak pisze :p. A co do tego że ma najlepsze pvp z polaków w NG to może i prawda bo tam dużo dobrych polaków nie ma. :)
Cytuj:
|
Miło będzie chociaz raz oglądac wojne z boku ^^
Normalnie bym trzymał strone ng ale dopadło mnie kilka razy ich Pa wiec nyra Sporo moich znajomych dołaczy do bm, wiec Tetro nie ma az tak wielkich szans |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:52. |