![]() |
20:08 GM Dalith: Derin is handing out free e-plates, msg him
20:08 Derin: GM Dalith will give you free UHs for every msg you send him. hahahahaha!!!!! ROTFL!!!!! |
dobo a jak ty garsz ;/ ja tez chce ;(
|
Jak będzie sie nazywał nowy serwer ???????
|
a po 2 sam zarobilem na dsa na liberi a raz mi z dla wypadl 8o :P
|
A NOWY SERV BEDZIE SIE NAZYWAL<<CHAOTICA>> :P
|
dlaczego cały czas wystepuje błąd connecting time out??
co to ?? odpowiedzcie PLX!!! X( |
Cytuj:
PRZESTAŃCIE PISAĆ ŻE COŚ WAM NIE DZIALA!!!! TRUDNO SIĘ MÓWI I TYLE, INNYM DZIAŁA~ |
Cytuj:
|
co!!?!
:rolleyes: :baby: 8) :] :( :)) :P :) X( ;) ?( 8o ;( co zrobic zeby sie zalogowaC??? dam krolestwo za wejscie na test :D :O
|
SZYBKO !!!!!!
POWIEDZCIE PRZEZ ILE BEDZIE TAKI TEST TRWAL????? PROOOOSZE SZYBKOOOOOOOO!!!!!!!!! |
U mnie juz nie ma connection failed :) Postepy ;) Teraz opisze too many players online .... X(
Edit : A teraz znowu connection failed, grrrrrr X( |
hej moderatorzy czy powieci mi wraszcie kiedy został wprowadzony test serv plx to waż :baby: ne
|
-->
pewnie pare dni :( moglby trwac z pol rooku :D
|
Ehh....probuje probuje i ciagle timeout ;/
Ale ja jestem cierpliwy :P |
Cytuj:
Nie masz nic do powiedzenia to... X( Co z tym testem? Ja będe albo na darashii albo kazz |
@ ileś tam up
Faktycznie postępy :) u mnie tez too many players... Ale niestety musze wyłączyć kompa wygląda na to że zagram na teście dopiero jutro... |
a ja wlazlem... demon mi walnal kombo i znowu sie nie moge lognac X( X( X(
|
huuu
teraz pewnie wszyscy w pz staja i sie boja wylezc pod demona, bo potem trudno sie lognac
|
Cytuj:
Kurcze nie logujcie sie bo ja chce wejść :D |
heh ja niestety słaby net mam i sięzalogowac nie mogę :/ znaczy już się zalogowałem raz, program do ss w pogotowiu jużsię uzbroiłem i kiedy miałem już masakre robić kick :/..ale zpróbuje coś koło 12 a jak nie o z samego rana :P
|
20:45 Druid Lan: TEST SERVER FULL. bad =(
ma koles racje, lecz lepiej byloby gdyby o tym tak duzo osob nie wiedzialo 8o |
Mi udało się wbić YEAH !! postałem w temple w thais z 5 min wyszłem dobiegłem z 10 kratek naszło na mnie z 20 mumi padłem i one dostały za mnie po 5k expa każda :D
|
a ja mam connection failed ale jak sie wbije to watpie ze dojde do depo bo stoje 4 kratki przed a dp pewnie bedzie tak zapchane ze nie wejde chyba ze jest save testa od powedzmy wczopraj to bede stac w dp
:D :D :D :D :D :D :D edit: tera mam bana IP na testa bo jak sie normalnie loguje to nie mam tyylko jak sie loguje na testa |
czy teraz bedzie skill bar
po tym update |
Cytuj:
|
może jak sie zalogujecie to walnijcie jakies skriny jak z templa wyjdziecie
|
Teraz nie ma co probowac nawet sie na testa wbic.Ja spurbuje sie wbic jutro ~6.Ale bedzie zazyna!
|
Fajna
Troche dopracujcie ta strone
|
A co to jest?
a ja jeszcze nigdy nie byłem na test servie, słuszałem co nie co o nim, ale tak w ogóle o co tu chodzi ? ;(
|
[/quote]
Skill baru NIE będzie... [/quote] dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( dlaczego??!!?? ;( |
Z Temple się wychodzi baaardzo ciężko na początku. Poza tym zalecany lev żeby w ogóle jakoś się utrzymać to 50. Dla magicznych nawet większy, bo oni są po prostu zabijani głównie dla runów.
Nie grałem za dużo, bo nic konkretnego nie można zrobić kiedy każdy cię atakuje... Widziałem jak gromada ludzi zabija innego i przydział expa: jeden gościu dostał kilkanaście tysięcy ^^ Ogólnie nic ciekawego. Spotkałem demona ;P Ale od razu utani hur i uciekłem, chociaż rzucał te swoje gfb i ledwo umknąłem z życiem... Potem standardowo do Thais a tam całe mnóstwo geomanceróc w towarzystwie demona. No coż. Heh. Koniec z tym test serverem ;) |
Siemka, ja jeszcze nigdy niebylem na test serwie i niewiem co i jak ! moze mi ktos tu napisze co i jak zrobic zeby niestracic rzeczy itp ! ?(
Palladyn - 15lvl - 9mlvl - 52/38 skills - Azura |
:O :( ja mam Ip block 30 minutes moge tylko na normalna tibie sie zalogowac a na testa ip block :( :O :(
|
Ja mam Filed cos tam cos... I nie moge sie wbic moze mi ktos cos poradzic?
|
wrr...
kude co mi jest jak chce sie lognac na normalnego serva jest wszystko spox, a jak na test serv to pisze ze numer lub haslo jest zle... co mam robic?
|
Moze ktos napisac jakie nowinki dostrzegl po zalogowaniu sie na test serw?
|
a mi qrde dalej timeout co jest..... ;(
|
Cytuj:
powiem ci. musisz podac stare haslo. bo niedawno na 100% zmieniales. wpisz poprostu stare haslo i zadziala. |
Kurcze !!! caly czs timeout jak juz zaczyna pracowac dysk i wydaje sie ze juz wejdzie to wyskakuje timeout GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!! X( sprobuje jutro rano o 6.00 i o10.00 mam nadzieje ze bedzie wtedy mniej osob
|
Co to znaczy "temple"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |