![]() |
Filmik no po prostu brak mi słów... W 'kupie' siła ahahah ; d Loocik świetny, mimo, ze na Eterni nie ma zbyt wygórowanych cen (chyba) ; p
Polecam ten filmik tym, którzy go jeszcze nie widzieli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czlowieku troche honoru. Ja bym kumpla nie zabil, nawet nie RL tylko z tibi, dla sofa, stone cuttera czy czegokolwiek. Kumpel to kumpel. Loyality forever... A co do filmiku. Nice ;) Loot taki no, nawet, ale ile wiary zabili... i na ile teraz to beda dzielic... ^^ Wiec taki cool to nie ejst :P Akcja... masa, masa, masa gdyby nie to to cienko:P No ale "w kupie sila"... |
Ale dużo wiary omfg ;)
A o loocie to już nie wspomne... ;P Gratulacje dla tej gildii :] |
Tak jak pisal Gromnjir ;)
Second chary h lvl'i, stad duza ilosc run, niezla ekipa z niezlym graniem, a efekty widac :P Zreszta to juz nie ich pierwszy film :] |
LOL!!! zarąbisty filmik O.o :D
|
Loot zaje~.
Ale to napewno nie jest najlepszy film pk. W pk film liczy się nie tylko loot. Po 1 duuuużooo chodzenia mało nawalania dopiero w kazzo coś się działo. Po 2 mieli minimalne zgranie rozpraszali się i zamiast yellsować albo pisać na priv to dwóch knightów lało jednego wyższo levelowego knighta i była nuuudaaa Po 3 ktoś pisał, że zarobili kupe kasy itp itd ale niech to podzieli na 12 osób wtedy sumka dramatycznie spadnie. Ogólnie film fajny ale zamało akcji jak na 45 minut filmu. |
trzeba przyznac ze pk swietne :) loot - n/c :) hail pkers
|
Ciekawe czemu ten koles nazwal topic tak samo jak ja swoj na tibia.org.pl i dal ten sam link ...
Moze bys sie spytal wpierw czy mozes to tu umiescic ? |
lol :> "GuildHunt"
Szkoda że nastepnej akcji nikt nie nagrał... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/6585 To z innej perspektywy palladyna ... http://www.outlaw-alliance.at.tp/ Ich strona domowa +.+ fajny film, ale nie najlepszy, było wiele lepszych ;p ten jest jednym z lepszych. I ujmij to, że oni to robią w praktyce dla zabawy, mało kto z nich ujrzał ten loot zapewne :P |
OMG what a loot :D w jednej części loota której nie zdradze balbym sie nosic ;)
OMG big GRATZ8o 4 LOOT 1 MORE TIME |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:25. |