![]() |
A ja gram dla zabicia czasu w 60%, w 10% bicia potworów z sd ( może to sie dziwne wydawać) np. teraz chce se iść na gsa solo i z sd bić :) up'n'down.
nabic z 45 mlvl, z 60 lvl, a eq jakie chce miec to the best :D czyli: Magic Plate Armor, Golden Legs, Mastermind Shield albo Demonka, Demon Helmet, Boh (mam), Platinum Amulet. A to co mi sie narazie udalo osiągnąć to widać w podpisie i pod avatarem (ee ja chyba nie mam :d) |
Ja chce być kimś z kim ludzie chcą robić wywiady, miec bardzodobre eq duuzo kasy i zrądzic servem! TAK!B)
|
Ja chcialbym mieć pacc 4ever czy cos takiego, zabic tetra z kyry na 31 lvl :PP
|
1.Zdobyć 100 lvl.
2.Zacisnąć w łapach Demon Armor. 3.Po wykonaniu ptk.1,2 porzucić grę, aby kiedyś do niej wrócić. |
mam dwa cele :
1) mieć 30 level druida 2) posiadać 40 level Rookstayera :) |
Moim celem jest glownie dobra zabawa i stworzenie wielonarodowej gildii...
Pomoc poczatkujacym.. Wykonanie wiekszosci questow, odwiedzeine wszystkich lokacji :] |
@Offtopic
Dobo nie będzie zadowolony... @Topic Kiedy grałem to grałem tylko i wyłącznie dla zabawy. Prawda że wyższy lvl dawał radoche większą, ale doszedłem do tego 40 lvla, załapałem hunta od jakiegoś głupiego PA i już nie gram. A prawdziwą radość mi dawała rozmowa ze znajomymi, duele i takie tam. |
Moim celem było osiągnięcie 100leva i zabicie kumpla bo ciągle się przechwalał jaki to on mastash w tibi.
|
Moim celem było wbicie większego poziomu od siostry (ona miała 57 ED).Jak widac udało się,dlatego już nie gram.
|
Mój cel w tibi
Na początek oczywiście dobra zabawa:D no i wbicie 50-100 lvl oczywiście może być większy :p .
|
Właściwie od początku grania w Tibie starałem się być dobry, jak mimo wszystko na paladyna przystało (moja pierwsza postać to właśnie pall). Paladyn jest z natury dobry, pomaga słabszym, jest przeciw wszelakiemu złu. Obecnie gram druidem, który również jest niejako charakterem dobry i prawym, pomaga ludziom, leczy ich etc. Celem samym w sobie nie jest dla mnie stanie się jakimś superhiperhlvl'em. Stanie się lepszym człowiekiem zaś owszem. I nawrócenie chociaż kilku innych na pomaganie potrzebującym.
|
Na początku kiedy zaczęłem grać w tibie chciałem zdobyć 100lvl. Udało się. Chciałem zrobić DH,ANNI, także się udało. Teraz nie mam już chyba żadnego celu. Chcę sę pograć only dla kolegów i dla zabawy ;)
|
Hmmm....
*Bycie przynajmniej przez jeden dzień na 50 miejscu w expie na Securze *100/100 *8 mlvl *Solo Demon Helmet Quest Już wykonane cele: *Annihilator za pierwszym podejściem *100lvl *Dobra gildia *Kumple! |
Moim celem w Tibi jest zdobycie wiekszości rarów, ale mie takich śmieci jak Ring of The Skies lecz Magic Sword, HOTA, Wingned helmet i takie tam pierdoły. Chciałbym też być w pierwszej dziesiątce na servie w skillach swordu.
|
Muj cel-osiagniecie 300lv:dance:
Narazie jest 84:faceoff: |
20 lvl new postacio
25 zeby muc hmm i sumon 27 zeby monjka sumonowac 31-32 fe rox potem to juz 40-50 i tak do anni i dh |
Moim cielem najwiekszym jest bycie najlepszym w axe na Silverze narazie jestem najlepszym polakiem na silverce w axe :)
|
My cel :D
Moim celem jest bycie jednym z najlepszych knightow na vinerze :D zaimponowc komuś...?:] może... :P Narazie mam problem bo niemoge sie polaczyc z serwerem... :( :( :( HELP!!
Pisze ze error z polaczeniem "you cannot connecting..." HELP!:( :( |
Początkowo nie mialem pojęcia o tibii. Zasówałem lvl żeby być lepszym od brata. Wbiłem 46 drutem dawno temu,zabili mnie (miałem pvp jak 12 lvl) i przestalem grac na pół roku. Póżniej troche pomagałem bratu w wojnie (po podszkoleniu pvp) i zrobiłem knighta. Knightem gra sie dużo lepiej (jak dla mnie) i gram dla zabawy. Chce przede wszystkim mieć lvl i skille takie, żeby móc zablokować bez wiekszych strat większość potworów, huncić je z moim Qmplem, no i np. solować dragi bez uh waste =-] ;)
|
Moje skromne cele :P
|
Moje cele:
*Zdobyc 70lvl ( narazie tylko tego chceB) )* *Miec skille 90/90 (narazie tylko takieB) )* *Zdobyc 6 mlvl (TYLKO TAKI!?8o ) *Byc zawsze dobrym qpmlem i pomagac swoil qmplom :) * *Przetrwac kazda wojne, walke i niedogodnosci :sword: * To all, i wszystkim innym zycze spelnienia swoich celów !!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
hmm:
150lv wbic :) 9mlv ^^ magic walle dawac xD zrobic demon helmet i anni bez bota na uhanie (e tam wogule bez botow ^^) co tam jeszcze...? pomyslnie zbloczyc orscha xD (to raczej nie do spelnienia:() miec domek z ogrodkiem :] odkryc jakis nie odkryty przez nikogo quest ;] miec skille 100/100++ (oj tu bedzie ciezko xDDD) i to wszystko :P |
100 lvl
Moj cel ubić 100 LVL (juz mam 22 Royal pallek)
I NIE BYC NOOBEM TAK JAK INNI |
Moje cele
1. Zdobyć 45 lvl, potem najlepszy w Sanoku (trzeba będzie przebadać kto ma największy)
2. 90 fishing (narazie tylko 52 :( , ale może kiedyś...) |
xD
Ja może nic oryginalnego nie napisze, no ale trudno:
1 55mlvl jest 48mlvl 2 90 fishing skill jest 85 fishing skill 3 100 lvl jest 31 lvl 4 Spotkać sie z moja dziewczyna w rl xD |
skille 90/90
lvl 120 <wystarczy, potem ide na emeryture> kupic jakis naprawde wielki domek sca z anni i odkryć jadną z największych tajemnic tibii <bazyl, ekscalibug i takie tam> |
Cel kończy się na 8 lvl :P :dance: :faceoff:
|
Na początku byłem małym i słabym dzieckiem które chciało kiedyś zostać bohaterem którego imie było znane wszelkim innym poszukiwaczą przygód, wraz z czasem rozwijały się moję umiejętności... poznawałem tajniki magii, wzrastała też moja siła, zręczność i umiejętności w posługiwaniu się wszelakimi brońmi...
i tak trenowałem, ćwiczyłem aż wkońcu zwątpiłem w sens tego co robię... Postanowiłem nie być sławnym wojownikiem, pragnąłem natomiast odkryć niezliczone sekrety i zagadki kryjące się i czekające gdzieś tam uśpione przez setki lat w oczekiwaniu na bohatera który uwolni je na świat.. |
Ja chcialbym miec 150lvl, skille 100/100 oraz eq: HotA, Mpa, G-legi, Bohy, Great shield, SoV...oczywiscie to jest nie do spelnienia >.<
|
Moim celem jest ruwniesz dobra zabawa nabicie jak najwiekszyh skilli ale to staje się coraz trudniejsze poniewasz nooby albo zabijają potworki albo summona ale postanowiłem jedno skoro Chuck Norris który przeszedł tibie 2 razy to ja bende lepszy i przejdę tibie 3 razu;) . żartuje tak serio to chciałbym nabici LV 300+ skille gdziesi podobnie i się pobawici się w pogromcę PK . :baby:
|
Nabic 100 lvl jako sorc ;]
Zalozyc wlasna gildie ktora bedzie mi lojalna az do konca mojej kariery z tibia :) Wykonczyc wszystkich PK na galanie :[ I przestac w koncu tyle dedac :( |
Nabić 60 lvl moim sorcem
Nabić 100+ lvl moim swiezutkim Palkiem Mam nadzieje ze moje i innych marzenia sie spełnią |
Nabić 100 lvl moim sorcem, a także w przyszłości zosać tutorem.:cygaro:
|
A mój to nabić taki lvl żeby móc zabić każdego (no prawie) PK i złodzieja na Arcanii moim druidkiem^^
|
Cytuj:
@temat 1. Mam wiernych kolegów i jestem w najlepszej gildii w tibii Outlaw Undeads, juz 2 lata :) 2. Mam 68 Elite Knighta ze skilami 84/83, 6mlvl 3. Mam Sc'axe Osiagnelem wszytko co moglem, nie mam ochoty robic 100lvla, DHQ, Annihilatora bo co mi z tego przyjdzie? Gram w tibie 3 lata, i mi starczy. @Do tych co chca miec 100lvl~ Nie ma sensu bo i tak bedziece kupowac runki i wydawal na exp i tak w kolko :) |
A moj cel to byc jednym z lepszych magow na servie i udowodnic,ze nie jest az taka trudna postacia do grania
|
Ja mam narazie 23lvl więc moim realnym mażeniem jest wbić 33lvl i w końcu używac wand of inferno.;)
|
Mam 2 cele w Tibii :)
1, w sumie zwykły... po prostu chcę się dobrze bawić 2, taki DZIWNY-> chcę zasolować Draga, druidem, melee :D wbiję 55 lvl i wtedy zacznę podejmować próby, i trenic skille :D PS: Wiem, jestem szalony... |
Moje cele:
1. Wbić 60 lvl moim paladynem. 2. Wbić 75 bez treningu. 3. Nie padać za często. 4. Wykonać wszystkie questy dostępne na mój poziom. |
Mój cel jest taki, żeby po wbiciu następnego lvlu tibia nie przestała mi się nudzić :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |