![]() |
Jeszcze raz WIELKIE GRATZ i mam nadzieje ze zrobisz jeszcze jakis filmik.
Oby tak dalej, czekam z niecierpliwoscia na następne ;) |
^^
Swietnie zrobiona muza !! :dance: :p
Widzialem juz TibiaCAMa ale Wmv lepszy B) Gz dla Ti za odwage :p |
Rehost plx...
|
Upnij ktos na rapid albo megaupload "Nightwish - Instrumental" pxlpxlpxlplxppxl ;D
|
No no niezly film. Dobrze zgrana muzyka, Ten Benny Hill i tak najlepszy
zeby nie bylo ze Najlepszy FIlm daje 9/10 ;p |
Cytuj:
;) |
Cytuj:
Zaje***** robota co do filmiku ;) Muza dopasowana pod każdym względem do sytuacji. B) Z resztą co ja tu bede pier***** obejrzyjcie to!!! naprawde warto :D:] Polecam!!! pozdro_ |
Za***isty film daje 10/10 serio super ta muzyka poprostu rozwalająca i dziekuje panu up,up za rapida nightwish SUUUUPER ;)
Pozdrawiam Wykonawce. |
A ja mysle ze byl taki sredni. Widzialem lepszy filmy lecz swietnie dopasowales muzyke Benny Hilla jak on do miasta wchodzi, ten moment rozbawil mnie strasznie :)
Pozdro ~Matiz |
Nie no Ti rządzi :PP ale i tak najlepszy film wmv jaki powstał jest o BM :D:D
Hail BM !! |
Jeśli BM taki dobry to udostępnij je tutaj :D
pozdro_ |
Super zrobiony. Może czasem się zacina ale to nie jest wada (przynajmniej dla mnie).
|
Gites Film :) Najlepsze według mnie jest wstawienie piosenki Mc Hammer'a tam gdzie Ti ucieka juz po odteleportowaniu sie z anni room ;)
|
... no tak , ale charem juz nie pogra ;-)
|
Fajna muzyka i wogóle filmik tez fajny :wasacz:
Tan koles zrobil poprosu coś czego nikt ngdy by się nie spodziewał. Brawa za pomysł :cup: |
Siemka
Mogl bys zamiescic gdzies Mc Hammer - Can't Touch This :>? Niemoge nigdzie wnecie tego znalesc a z kazzy nie będę ściągać ;P |
uwazam, ze filmik zauwielbiam jesc banaiysty
|
haha xD ale koles i wogole po co to mu bylo ?:> filmik zawalisty niezle sie usmialem :D
|
Film genialny! ;)
Ti - fast hand :D Wmv od rec o nieeeebo lepszy ;)! Gorąco polecam!!!!!! |
Ti ładna akcja
Ten char był stworzony tylko po to zeby zajumac sca i sovy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |