Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Propozycje Potworów na Rook'u (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69636)

iron aepir 22-03-2006 18:42

a ja chyba napisze prozbe mailem zeby zrobili rook wiekszy co wy na to?

Frexadox 23-03-2006 10:27

zgadzam się

Na rooku powinny być dwarfy i może 1 czy 2 soldiery.No i powinno być jedno takie miejsce do którego mogą wejść osoby od conajmniej 15lvl żeby nooby nie blokowaly.

Mr.Samochodzik 24-03-2006 13:51

Moje Propozycje :
- Swamp Trolle
- Frost Trolle |
- Winter Wolfy |- Lodowa częśc wyspy.
- Polar Beary |
- Dwarf (Cooper shieldy + Grzybki!)
- Wild Warrior - resp po 1 w 2,3 miejscach.
- Amazonki - j/w
- Vaklirie - j/w
- Orc Warrior - j/w
- Elfy (ŁUK , strzały ,a dla zbieraczy zarcia - jabłka)
- Lwy - zarcie :]
- Tygrysy - j/w

Pan Klocek 24-03-2006 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr.Samochodzik
Moje Propozycje :
- Swamp Trolle
- Frost Trolle |
- Winter Wolfy |- Lodowa częśc wyspy.
- Polar Beary |
- Dwarf (Cooper shieldy + Grzybki!)
- Wild Warrior - resp po 1 w 2,3 miejscach.
- Amazonki - j/w
- Vaklirie - j/w
- Orc Warrior - j/w
- Elfy (ŁUK , strzały ,a dla zbieraczy zarcia - jabłka)
- Lwy - zarcie :]
- Tygrysy - j/w

Elfy nie bo zostawiaja longswordy
Valkirie zostawiaja plate armory i doubleaxe
Wild Warior zostawia warhammera
Orc Warrior poison daggera
Zachwialoby to poziomem rooka, to nadal ma byc wyspa tutorial, dlatego ma tylko pokazywac co czeka was na mainie a nie symulowac maina, jak chcesz bic te potworki to idz na main.

Mr.Samochodzik 24-03-2006 14:32

Sorki.

Fakt... miałem cos dodac na koniec... Te potwory miałyby być lekko zmodyfikowane...tzn nie spadało by t itemki których dotąd nie mozna było zdobyc. A Poison z Orc Warriora to zadkośc lecz i tak za często..masz rację.:dance: A więc teraz moje propozycje nie sa takie złe :P ?

Dweron Abyth 24-03-2006 15:04

I co z tego, że bedą poison daggery i longsowrdy ?? To nie zmieni zbytnio sytuacji na rooku. Jednak wątpie żeby dali orc warriory. Mojega knighta ze skillami 50\50 i w p secie potrafi nei zle trzasnoć więc raczej odpada. Jedyne potwory jakie moge się pojawic na rooku to elfy i amazonki gdyż nie zostawiają dobrego lootu :P
A tak wogóle to na rooku powinno być depo i nie mysle tu o rookstayerach. Zwykle jak wychodze z rooka mam ponad 1,5k w kasie co pochłania olbrzymia częsćmojego capa. W efekcie musze robić dp hara. Wile osób robi tak jak ja co zwiększa liczbe osób na serwerze i powoduje większe lagi i ogólnie obciąża serwa nie łatwiej by było zrobić depo ?? Nie mówcie tylko "rook to nie main". Bo jak zaczynasz grać trafiasz na rook ktory jest zwykła chorrorem, a powinien sie prezentować z najlepszej strony i pokazywać co można robić na mainie. Jezeli taki typ na 8 lvl nie wie ze na mainie jest depo to mysli "p***** przestaje grac, jezeli mam nosic cala kasic przy sobie to ktos mnie zabje i strace wszystko"
Jeszcze jedna sprawa moim zdaniem na rooku powinny być itemy z których nie korzysta się na mainie a są tylko lootem do sprzedaży w sklepie myśle tu szczególnie o chain legsach. Nie widziałem jeszcze zeby ktos w tym chodzil :P

Dragonit 24-03-2006 15:24

UP

Zgadzam się,tlyko co do chain legów to ja Knajtem na elysi w thais nosiłem je do 13lvl :p dopiero potem kupiłem od razu dobry qe z uzbieranej kasy:faceoff:

Voperiamus Hele 24-03-2006 17:50

ja bym ..

Ja bym radzil zeby na roku byly Winter woldy , frost & swamp trolle, zeby nie bylo posion spiderow w jednym miejscu Amazonka (ale tak zeby nie mogla sie rucczac) i oczywiscie powinny tez byc Polar beary

A pls zanim cos powiecie to pomyslcie 10k razy bo np. Kto wam ubije solida z maca i skillami po 20 ?? chyba ze 10 razy przy tym padnie zabije i mu grzybek wyleci ;/

Dweron Abyth 24-03-2006 18:28

Poisony to muszą być bo to doskonałe exp :P przynajmniej ja na nich expie i robie rooka w 3 h jak mam od poczatku eq.

Kaczomir1 24-03-2006 20:24

Anni

Dlugo myslalem nad anigilatorem na rooku....
Fire devile za mocne, a valkyrie\amazony za slabe (mozna je zblokowac)
Witche sa w sam raz!!!!
Bylaby bramka lvlowa od okolo 20 lvla, a uczestnicy piliby ciagle life fluidy
Nagrody:
brass armor,poison dagger (ew. longsword), hunting spear (albo jakis inny slaby axe) albo jakas tarcza (np.dark shield)
Mysle ze sporo osob by zrobilo tego questa (sporo by tez nie wytrzymalo do konca...)
Taki quest to bylo by wyzwanie dla rookmasterow
POdsumowujac ci co maja jakies zastrzezenia niech pisza na PW
Ale mysle ze witche sa dobre bo nie wala wiekszych hitow niz 50 a life fluid leczy srednio wlasnie tyle.

Kaczomir1 24-03-2006 20:24

Anni

Dlugo myslalem nad anihilatorem na rooku....
Fire devile za mocne, a valkyrie\amazony za slabe (mozna je zblokowac)
Witche sa w sam raz!!!!
Bylaby bramka lvlowa od okolo 20 lvla, a uczestnicy piliby ciagle life fluidy
Nagrody:
brass armor,poison dagger (ew. longsword), hunting spear (albo jakis inny slaby axe) albo jakas tarcza (np.dark shield)
Mysle ze sporo osob by zrobilo tego questa (sporo by tez nie wytrzymalo do konca...)
Taki quest to bylo by wyzwanie dla rookmasterow
POdsumowujac ci co maja jakies zastrzezenia niech pisza na PW
Ale mysle ze witche sa dobre bo nie wala wiekszych hitow niz 50 a life fluid leczy srednio wlasnie tyle.

Dark Alphadron 25-03-2006 08:55

Kilka spraw zanim przejdę do pomysłów:
Centipede mi z p-setem na mainie kosi sporo. do tego zatruwa.
Potwory lepsze od Krokosa to głupi pomysł, za silne dla newbiesów.
Teren dla rookstayerów by się przydał.
A teraz pomysły:
Swamp i Frost Trolle
Polar Beary
Krokodyle(resp po jednym w dwóch miejscach)
Amazon(jeden w jednym miejscu)
Dwarfy(3 w dwóch miejscach)
I na koniec:
Elf(w jednym miejscu, dla Rookstayerów tylko, za przejściem od minimum 10 levela).
Do wszystkich którzy proponowali tu Valkyrie, Fire Elementale, Dwarfy Soldiery itp.: o ile moje Amazony to głupi pomysł, to wasze to już chore. Kto to ubije? I patrzcie na looty z potworów zanim coś powiecie, bo np. taki Dwarven Shield wystarczyłby do ubicia 90% potworów na rooku, co dopiero Plate Armor.

Thazie 25-03-2006 09:01

ludzie zrozumcie rook nie jest do siedzenia tylko do wbicia 8lvl i mykasz na maina
po *** rookstayerzy? tylko qrwa respa blocza

Kshaq 25-03-2006 10:27

Może i my- Rookstayerzy blokujemy respa, ale jakiego??:o
Czy ktoś z poniżej 3 lvl pcha się na Mino Hella albo Roty potocznie zwanego Rot Hellem?? CZy ktoś od początku biegnie na Minotaury i ja sobie zabija, Albo na Skielety i Spearmany?? NIe i dlatego mimo, że według niektórych blokujemy respa to tak nie jest, bo to dzięki nam ludzie mogą zrobic questy na carlin sworda, bo kto pierwszy zejdzie zacznie biegać i wkońcu poustawia tak krzesła wokół stołu żeby zamknąć mino i pojedyńczo ich zamykać, a cała reszta sobie zrobi questa, a my dostaniemy za to expa, może strzały jeśli ktoś treni dista, i satysfakcje, że wkońcu komuś pomogłeś i decyzja, że zostajesz na Rooku miała jakiś sens. Jeśli nie jesteś Rookstayerem to nie wiesz co to znaczy pomoc nowym i to jak się wtedy czujesz, gdy wiesz, że komuś pomogłeś nieważne czy jest Br, Swe czy Ger, czy jest biedny i gra w Cafe internetowej albo strasznie bogaty i on by tobie nie pomógł, ale pomoc jest zawsze pomocą....

Dweron Abyth 25-03-2006 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq
Może i my- Rookstayerzy blokujemy respa, ale jakiego??:o
Czy ktoś z poniżej 3 lvl pcha się na Mino Hella albo Roty potocznie zwanego Rot Hellem?? CZy ktoś od początku biegnie na Minotaury i ja sobie zabija, Albo na Skielety i Spearmany?? NIe i dlatego mimo, że według niektórych blokujemy respa to tak nie jest, bo to dzięki nam ludzie mogą zrobic questy na carlin sworda, bo kto pierwszy zejdzie zacznie biegać i wkońcu poustawia tak krzesła wokół stołu żeby zamknąć mino i pojedyńczo ich zamykać, a cała reszta sobie zrobi questa, a my dostaniemy za to expa, może strzały jeśli ktoś treni dista, i satysfakcje, że wkońcu komuś pomogłeś i decyzja, że zostajesz na Rooku miała jakiś sens. Jeśli nie jesteś Rookstayerem to nie wiesz co to znaczy pomoc nowym i to jak się wtedy czujesz, gdy wiesz, że komuś pomogłeś nieważne czy jest Br, Swe czy Ger, czy jest biedny i gra w Cafe internetowej albo strasznie bogaty i on by tobie nie pomógł, ale pomoc jest zawsze pomocą....

Rookstayerzy nei expią na mino i rotach. Na tym nikt nie expi. Więc nie sie człowieku opanuj i przestan klamac. Rookstayerzy expia na bugach, trollach, wolfwach, snakeach i innych badziewaich co latwo zabic. Czyli blokuja resp dla noramlnych graczy. Ja osobiscie czesto chodze na skele juz od 4 lvlu i to nie jest zaden wyczyn. Moim zdaneim ludzi z wyszym niz 8 lvl powinno od razu przezucac na main. A z reszta 90% rookstayerow to najzwyklejsze nooby i traperzy.

P.S. Ja czesto robie questa na mino hell solo nawet na 2 lvlu, teraz jak minosy nie stoja pod schodami to jest banalnmie latwy quest a krzeszla sie ustawie doslownie w 10 sekund.

Magma 25-03-2006 10:48

Ok. Nie expili cały czas na mino. Ale w takim razie nie dziwię się, że Cipsoft ma dosyć rookstayerów. Bo to jest bez sensu, żeby oni zajmowali respy. Tylko że mam pytanie: Skąd mają zdobyć poison daggera, jeśli nie chodzą na minosy?

Co do potworów - faktycznie jeszcze parę by się przydało. Nawet nie dla rookstayerów, gracz na 7 i 8 lvl poradziłby sobie z silniejszymi stworami niż te dostępne. Dwarfy - jak najbardziej, podwójne czy potrójne respy nikomy by nie zaszkodziły. Trzeba przyznać, że rook taki jaki jest nie zachęca za bardzo do pójścia na maina, a jeśli ktoś tworzy nową postać to już zupełne dno. Cipsoft może nie chce utrzymywać rookstayerów, ale nie tylko oni expiliby na nowych potworach.

Dweron Abyth 25-03-2006 10:51

@up
Instynkt wbijła ten lvl na trollach :]
A co do Sunrise to wbił ten lvl na poison cave :P

Kaczomir1 25-03-2006 12:49

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dweron Abyth
Rookstayerzy nei expią na mino i rotach. Na tym nikt nie expi. Więc nie sie człowieku opanuj i przestan klamac. Rookstayerzy expia na bugach, trollach, wolfwach, snakeach i innych badziewaich co latwo zabic. Czyli blokuja resp dla noramlnych graczy. Ja osobiscie czesto chodze na skele juz od 4 lvlu i to nie jest zaden wyczyn. Moim zdaneim ludzi z wyszym niz 8 lvl powinno od razu przezucac na main. A z reszta 90% rookstayerow to najzwyklejsze nooby i traperzy.

P.S. Ja czesto robie questa na mino hell solo nawet na 2 lvlu, teraz jak minosy nie stoja pod schodami to jest banalnmie latwy quest a krzeszla sie ustawie doslownie w 10 sekund.

Jak to nie expia na mino i rotach????? To jest najlepsze expowisko dla rookstayerow!!!! Mam 16 lvl na rooku i zwykle expie na mino (roty hunce)!!!!!!!!! Rookstayerzy siedza na skele jesli juz to tylko po to zeby robic lootbagi!!!

Dark Alphadron 25-03-2006 12:53

@up
Zamknij się bo chrzanisz głupoty. 90 level na samych poison spiderach, 70 lvl na samych trollach, LOL! A w Mino Hell na 2 lvlu solo nie uwierzę ci za nic, ja na 12 mam problem z minosem solo, co dopiero na 2. Zanim byś doszedł za krzesła dedłbyś, co dopiero mówić o zabraniu nagród. Jeśli strapował cię jeden rookstayer nie znaczy że każdy tak robi. Niestety ty tego nie rozumiesz, podobnie jak wspomniany Sunrise. Gdyby nie rookstayerzy to nie grałbym w tibię, podobnie jak wielu newbiesów. Poza tym ostatnie 6 postów, łącznie z moim, to tylko spam. Ta dyskusja nie ma sensu, więc panowie odkrywcy, siedźcie cicho.

Przemcio Zencio 25-03-2006 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thazie
ludzie zrozumcie rook nie jest do siedzenia tylko do wbicia 8lvl i mykasz na maina
po *** rookstayerzy? tylko qrwa respa blocza

Jeden normalny koles...
Ja bym powiedzial to samo po jakiego grzyba wam jakies annihilatory na rooku -.-
i tak apropo to ten kaczamir czy jak on tam ma napisal ze witch wali mniej niz 50 Buhahahaha ja mam palka na 23 i mi po 100 wali -.-

Marianos 26-03-2006 10:37

Wiadome,że na Rookguardzie mogłoby być dużo więcej rzeczy,ale wtedy mniej ludzi by wychodziło na main. A co za tym idzie mniej Paccow i mniej kasy dla Cipsoftu. Cipsoft rookstayerow nie lubi... :confused:

mlody93 26-03-2006 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastadi, little meteorite
A według mnie nie powinni dodawać żadnych nowych potworków na rooka.

Trez rtak sadze!@

Poprostu Pitbul 26-03-2006 12:12

ja bym chcial zeby na rooku byl hunter ktory by zabijal n00bow:P

Thai Aleno 26-03-2006 12:14

hola hola

nie rozpendzajcie sie bo ktos demona tam dowali:ork:

Iluminate_Night_Elf 26-03-2006 13:43

nowe potwory

mogli by dac dwarfy ale zwykle:) no bo jak jest ork i minos to tez by moglo byc

Pan Klocek 26-03-2006 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alphadron
@up
Zamknij się bo chrzanisz głupoty. 90 level na samych poison spiderach, 70 lvl na samych trollach, LOL! A w Mino Hell na 2 lvlu solo nie uwierzę ci za nic, ja na 12 mam problem z minosem solo, co dopiero na 2. Zanim byś doszedł za krzesła dedłbyś, co dopiero mówić o zabraniu nagród. Jeśli strapował cię jeden rookstayer nie znaczy że każdy tak robi. Niestety ty tego nie rozumiesz, podobnie jak wspomniany Sunrise. Gdyby nie rookstayerzy to nie grałbym w tibię, podobnie jak wielu newbiesów. Poza tym ostatnie 6 postów, łącznie z moim, to tylko spam. Ta dyskusja nie ma sensu, więc panowie odkrywcy, siedźcie cicho.

Musze Cie zdziwic, ale Sunrise na bank wbil przynajmiej 70% swojego lvlu na poison spider hell, bo tam go mozna najczesciej znalezc. Nie wiem jak Rookguardian czy wbila 70lvl na trollach ale ja w wiekszosci na nich expie, odkad mam pacc wbilem na nich 150k expa. Zanim zaczniesz sie z czegos nabijac upewnij sie ze masz prawidlowe informacje.
I bardzo prosze o to zeby trzymac sie tu tematu, a nie wyzywac od noobow, czy oskarzac Rookstayerow o blokowanie respa i zastawianie pulapek.

Nowe potworki na rooku nie maja dawac wiecej mozliwosci dla rooksteyerow tylko pokazac poczatkujacym co ich czeka na main. Maja uatrakcyjnic ta mala wysepke, tak zeby ludzie chcieli wyjsc na main, czy tez kupic pacca.

Kajt 27-03-2006 01:24

Powiem wam tylko 1 rzecz i tak cip soft nie rozwinie rooka moze ew da jakies bayery ale nie takie które będą dawały możliwości rookstayerom nie łudźcie się. W sumie chciałbym mieć pd na rooku , ale jakby karzdy mógł go miec wclae nie byłooby to takie super.Bycie rookstayem óżni się od gry na mainie tym, że tu jest monotone nabijanie levelu co niejest proste , a gdyby się prostym stało straciłoby urok pozatym pewnie byłoby więcej rokstayerów co nie odobałoby się większości chyba.

PS
Poison spidery to najlepszy sposób na level. idą na 2-4 hiy i dają 22 expa czyli 110 expa za 5 spiderów -1000exp w 15-20min.
Ale i tak wole szkielety bo dobry loocik, a kasa na main.:P

MaveriC 27-03-2006 03:40

Fajna rzecza na roku w/g mnie oczywiscie byla by jaskinia albo pokoj ''Hall of Fame''
Chodzi mi konkretnie o malutkie pokoiki gdzie Cipy umiescili by kazdy rodzaj potwora ....
do ogladania oczywiscie
zadnych kluczy niczego
jest to z jednej strony pomysl fajny...--> kazdy moze looknac na potworka
( mnie to by rajcowalo)
z drugiej strony n forum pojawila by sie masa tematow -->gdzie znalezc klocz do pokoju z Demonem,Warlockiem,Zerkiem itp

No cush ale nadal pozostaje przy tym ze galeria slaw byla by ciekawym pomyslem zachecajacym ludzi do kupowania Pacca( cush tam zobaczyc Dzina....ja wole go utluc...no to pacc) :D

Wielki Mancyz 27-03-2006 12:16

Przydałby sie na rooku orc berserker żeby zabijał złodzieji , kozaków i innych frajerów :)

Sie mapes 27-03-2006 14:37

hmm to moze lepiej dodac nowa profesje-rookstayer wtedy mielibysmy dostep do wiekszej wyspy na ktora wstep maja tylko rooksteyerzy i na niej moglyby byc te silniejsze stworki :)

Ale tak na wyspie to moglby byc War Wolf i ewentualnie 1 orc warrior :)

Pan Klocek 27-03-2006 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sie mapes
hmm to moze lepiej dodac nowa profesje-rookstayer wtedy mielibysmy dostep do wiekszej wyspy na ktora wstep maja tylko rooksteyerzy i na niej moglyby byc te silniejsze stworki :)

Ale tak na wyspie to moglby byc War Wolf i ewentualnie 1 orc warrior :)

Ale o to wlasnie chodzi rookstayerom, aby na rooku nie wprowadzano zmain! Bo wtedy cale te siedzenie i wbijanie setek tysiecy doswiadczenia straciloby sens! Nie moga powstac nowe super expowiska, bo nie o to tu chodzi. Mowimy tu o urozmaiceniu, nie ulatwieniu. Nowy potwor ma pokazywac poczatkujacym co ich czeka jesli wytrwale beda grac. Ma ich mobilizowac do tego aby osiagnac taki poziom zeby zabijac na 1 strzal potwora ktory na rook jest wielkim zagrozeniem (np. Amazonka). Mowimy tu o pojedynczym respie jakiegos silnego potwora, ktory nie zostawia nic co zachwialoby poziomem rooka. Oczywiscie fajnie by bylo gdyby powstaly nwe expowiska np z bugami czy orkami ale nie takie gdzie tylko rookstayerzy mieliby expic, poniewaz rook nie jest dla nas (rookstayerow), rook jest dla ludzi ktorzy chca wyjsc po osiagnieciu 8lvl, a my jestesmy takim malym bledem :] przeoczeniem :) urozmaiceniem (??).
Pomysl z Hall of Fame nie jest zly, ale zastanawialbym sie nad pokazaniem wszystkich potworkow. Po pierwsze za duzo ich jest po drugie za duzo by bylo podane na tacy. Zadnego odkrywania. Ale cos w stylu Zoo, czemu nie :D
Kilka centipede, tigerow, panda i taie tam :] w budynku o klimacie tiquandy rozbudziloby ciekawosc ludzi. Tak samo ukryty tomb (po ostatnim updacie mamy troche piachu wiec jest gdzie ja umiescic) w klimacie ankrahmun z 2 larvai i kilkoma szkieletami w srodku. Pamietam do dzisiaj jak patrzylem u kolegi w domu jak chodzil po tombach, piekne, tajemnicze. Mysle ze zachecilyby kilku nowych do kupienia pacca.
Ja tak to wlasnie widze :P

Szkut 27-03-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driud Szreder
Można by było dać krokodyla,tigera,liona,doga(zeby se ludzie na nih skillowali) i skorpiona muglby byc tez dwarf
fire elemental to trochu za silny przeciwnik wielu na mainie se z nim nie moze poradzic a co dopiero nowi

skorpion trucizna zabije -.-

Sirblaze 27-03-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut
skorpion trucizna zabije -.-

Mi osobiscie pomysl ze scorpionem sie bardzo podoba.. Od czego mamy antidote rune przeciez..? Chetnie bym rowniez widzial roznego rodzaju Trolle, zabicie ich napewno nie stanowiloby zadnego problemu nawet w miare poczatkujacym graczom:)

Non 28-03-2006 11:54

Ja proponuje demona... ale to tak na marginesie

Dark Alphadron 30-03-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Musze Cie zdziwic, ale Sunrise na bank wbil przynajmiej 70% swojego lvlu na poison spider hell, bo tam go mozna najczesciej znalezc. Nie wiem jak Rookguardian czy wbila 70lvl na trollach ale ja w wiekszosci na nich expie, odkad mam pacc wbilem na nich 150k expa. Zanim zaczniesz sie z czegos nabijac upewnij sie ze masz prawidlowe informacje.
I bardzo prosze o to zeby trzymac sie tu tematu, a nie wyzywac od noobow, czy oskarzac Rookstayerow o blokowanie respa i zastawianie pulapek.

Nowe potworki na rooku nie maja dawac wiecej mozliwosci dla rooksteyerow tylko pokazac poczatkujacym co ich czeka na main. Maja uatrakcyjnic ta mala wysepke, tak zeby ludzie chcieli wyjsc na main, czy tez kupic pacca.

1: Koleś gadał że Sunrise wbił CAŁY 90 level na poison spider hellu, a to już niemożliwe z kilku prostych powodów:
a) 1 level nie ma szans nawet z rooksetem ubić kilku poison spiderów. Sprawdzałem.
b) Musiałby zdobyć przynajmniej drugi level żeby wyjść z miasta. Chyba że od początku znał przejście dla 1 leveli i przeszedł tamtędy na 1 levelu.
c) Jeśli wykonywał questy to musiał chociaż zmiękczyć obstawę quest chestów.
2: Rookguardian de'Bove nie nabiła 70 levelu na trollach bo widziałem ją jak expiła koło Wasp Tower. Poza tym jak sama powiedziała w pewnym temacie, level ciągle zdobywa na tym samym wężu. Jak? Sprawdźcie sami w temacie "Komentarze do tematu "Album Rookgaardu"".

rumba 31-03-2006 18:02

Może być ork shaman, ale on sie leczy chyba uhami
byloby cienzko, ale 15 lvl+by zabil

Kajt 31-03-2006 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rumba
Może być ork shaman, ale on sie leczy chyba uhami
byloby cienzko, ale 15 lvl+by zabil

15 levl shamana >??? moze i jakby byl knajtem czy sorcem to tak ale bez profesji niema szans. Zanim by mu zabral ze 40hp on dawno by go dednol a siebie uleczyl

Avelcron 01-04-2006 12:01

LoL

Ale wy jestescie śmieszni. Przecież na rooku dwarf soldier by siał spustoszenie a co dopiero :berserk: Orc Berserker :berserk: :Ork: . On by tam zniszczył wszystko i wszystkich :baby:

Dark Alphadron 01-04-2006 14:23

@up
To co teraz wkleję nie znaczy że ci nie wierzę. To dla noobów.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Character Information - Eternal Oblivion
Mar 31 2006, 20:23:40 CET Killed at Level 268 by a dragon

I spadł o 2 levele.

Wojak Czacha 03-04-2006 11:41

Mino Archer

Proponuje Mino Archera Ma Tylko 100hp i gowniana obrona:cygaaa
A Wypada z Niego Kusza i Bolce:baby: :baby: :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35.