![]() |
Jojo odbierz PW...
Szczerze to wali mnie czy sting gra na furora... moze to i lepiej :> sry za OT |
@Speccu
Mozesz pisac do calej Aurei zeby mnie ***nela bo tak szczerze to gowno mnie obchodzi co sie stanie po wojnie bo i tak juz tu nie bede gral ; ) |
wiesz teraz mi to rybka bo na aurea nie gram ;]
jak chcesz to graj sobie jak nie to nie |
Szczerze mówiąc, to wolałbym żeby FAG wygrał, gdyż może też zajmują się PA, ale 1. mniej 2. Przynajmniej znajdą jakąś mądrą przyczynę ;P ;] A tak w ogóle to nie kibicuję gildiom, tylko jednostkom, a więc: Zekiv, Zevs, Bodzix, Liam, Cahir, Theru, Emod, Tristan, Grusza... Ważne jest dla mnie żeby im dobrze szło ;] Poza tym są też "jednostki", którym wybitnie NIE kibicuję ;P Valhiru, Xerkan, Fast (chociaż nie mam do niego jakiejś wielkiej urazy, wziął bp sd, ale 1. Nie zabił 2. Nawet pomógł wyjść :D), Dektral, Isaris(!!!)
|
Cytuj:
|
@Jojo: Pieprzysz, tyle Ci powiem, krótko i zwięzle.
Szwedzi wszędzie są tacy sami, no chyba ze naród szwedzki jest podzielony na 70 różnych części.. (tak by wychodziło z Twojej wypowiedzi.. 'bynajmniej na aureii'). Opcja druga jest taka ze nigdzie więcej nie grałes i szwedów nie znasz. Co do Del'Toro. Bycie od początku w najlepszej (zdaniem wieelu osób) gildii w histori tej gry jest moim zdaniem czymś. Zapewne Ty, gdybyś był członkiem DT to byś to sobie w podpisie ustawił, ba, może nawet nick "Jojo Del'Toro" ?;> @Topic: Końca wojny nie widać i już, ja się już w to nie angażuję (welcome e pvp) choć ważniejsze informacje nadal będe przekazywać. Pozdrawiam ~Gallar |
Cytuj:
Ale mi to wisi, czy oni są sławni czy nie, czy mają największe lvle z polaków czy nie. Jestem proud member of Ninja Family i na zawsze nim zostane. ~Yours Jojo |
Cytuj:
Hail Specu. Jaka szkoda ze juz nie grasz Raks. |
@UP: No armia cyborgów nie.. ale, właśnie.. ale..
Niech mi Jojo nie ocenia wszystkich szwedów jedną miarą i niech nie mówi ze sie nie opłaca z nimi trzymać... Bo mnie to denervuje po prostu. |
Napisałem ****a mać Aurea? Ile ty masz lat? Masz problem z czytaniem? Niech zdane, 20% z czytania ze zrozumienia z Gimnazjum? Wiedziałem!
Stary, nie mam zamiaru rozważać tutaj o twoich poglądach na temat szwedów, ja napisałem że pojechałem sobie już na szwedach on Aurea i tyle. ~Yours Jojo |
Ja Nigdy niemiałem problemów z Br,Espanol a z Swe wogle sie niezadawałem. poniewaz znam ich jeden z nich (espanol 70 level pozałem na 40) jest bardzo dobrym przyjacielem potem Br też był dobrym kolegą stawiał monki ghule za free co mało podobne do br przewaznie pyskują po tych 2 pojawił sie "Mazerlander" bardzo dobry przyjaciel i myśle że wiesz już kim jestem i prosze abyś niezdradzał nicku :)
chcę aby wygrało FAG _/ sam pomagałem w walce z nimi chociaż był to 15 sorcerer dawny maker sd ale też biłem ! i to sie liczy moge sie założyc że coponiektuży tutaj wogule niepomagali tylko stali w pz i darli sie "HAIL FAG _/" a poco komu to potrzebne?? widziałem kolesia ktury najpierw hail murder inc najpierw (pisze murder inc bo to było kiedyś) a potem hail aftermath przepraszam za błędy przezemnie popełnione |
Mazerlander alwas loffFF yoU ; * ~ ~
Co do topicu znalem mnostwo szwedów ktorzy zcasem byli lepszymi ziomkami od polaków, jednak przykro mi to nie była aurea.... na aureii panuje hamstwo i PA ze strony szwedów |
taaa... hamstwo szczególnie :D przed 30 minutami zostalem hunted by RoM xD za to ze gadalem z Butibofem i Jerolkiem na default .. a Ozur pomyslal ze szpieguje dla nich .. ;/ ech szkoda mi dziecka ...
|
Hail Aurea:S
Kochany jest ten swiat prawda?:] Szwedzi sa rózni sa. Jedni sa spox wacha sie to od wieku 16- a drudzy sa PA wacha sie to od wieku 16+:] Elo Jojo co slychac?;] Hail Fag! |
@Qarius
Daj mi twoj nick na Pandorii musze z toba pogadac -.^ Sting~ |
hoho hehe....
Raks ja nie chce nic mówic ale ty wogule sie nie lgujesz ;p a gadasz na tym forum jak bys stal na czele..... takie mam zdanie ;p jak sie myle przepraszam!
_/_/_/_/_/_/ Fighting Aliance Group \_\_\_\_\_\_ |
@up
Po co mam sie logowac jak i tak nie wyjde z pzta? Mam isc i solowac RoM? A forum jest po to zeby sie chyba na nim wypowiadac? |
Cytuj:
~Yours Mezos~ |
No więc... Ja osobiście jestem bardziej za FAG. Dlaczego? A no dlatego że gdacie o huntach za nic od ninja? Ja mam 66 lvl i nigdy od nikogo nie miałem hunta.. Moze to dlatego że nikogo nie bije a może nie. Wiem tylko ze moj ziomek bil jakiegos szweda i dostal hunta od romu. No jest reson.. zaplacill im odrazu... Rom zobaczyl ze jest kasiasty to go znowu hunci tym razem za nic No chyba że za to ze ma duzo kasy... Efekt końcowy? Ziomek zrezygnowal z postaci i zrobil nowego chara...Nie mówie że każdy szwed to PA.. Ale wiekszosc z romu tacy sa... Do Liama np nic nie mam :) ( Polacy tez nie sa swieci ale napewno lepsi od szwedow)
A więc FAG _/ Ps. Speecu pamietasz mnie :> jak mozesz napisz do mnie na aurea dawno z toba nei gadalem :P Jak mnie nie zlapiesz wyslij mi list do Kazordoon z nickiem na furora mam tam chara ;] |
moze ktos mi powie jak teraz sytuacja wygląda bo przez kilka miesiecy byłem odciety od aurey
ale te początki co widziałem to omg masakra albo polaki to cioty albo swe mastery przeciez oni ich tak taktyką brali ze nie wim :/ btw.po co przechodzic na inny server przeciez dopłuki mają 100+ lvle zawsze mają szanse no nie |
Cytuj:
z tego co pamietam zawsze myslales z braciszkiem ze all mozesz ;] a teraz co? a no gowienko.... :baby: :baby: :baby: :baby: ps. Raksiu~~ pozdrów Stringi ;] |
Podaj mi 1 dowód na to w jaki sposob lizalem dupe liamowi bo bycie w gildi to nie lizanie dupy kretynie. Widac <-Guardia co boisz sie cipko na pvp grac bo cie ludzie w dupsko ****a?:>
|
POlacy Wojny nie przegraja .. tylko Liama trzeba ubic; ]]
Hail Butibof HAil Fast'molt Hail tricki the magican; ***:) |
Cytuj:
|
Ludzie co wy chcecie od ninjów? Kiedys moze byli zbyt nie lubiani ale co z tego?
Sa jacy sa a teraz próbuja uratowac swoja reputacje walczac z rom:) Mam nadzieje ze wygraja:P Ja teraz nie gram na aurea i wogule bo Pewien koles mi chara zhakowal:) |
Cytuj:
Gralem na Aurea jak bys nie wiedzal ;] Bylem na 1 stronie w expie ale coz sharing jest do dupy wiec zawsze znajdzie sie idiota ktory wypierdoli wszytkich ;] B) |
Cytuj:
Sorry za tego podwujnego posta kliklem nie to co trzeba :d gdyby jakis modek mogl to sklejic w jedna calos byl bym bardzo wdzieczny |
No to jezeli wiesz swoje no to jedziesz chetnie poslucham : )
|
polak za polakiem musi byc tego patriotyzm wymaga
ale dla mnie liam to fenomen jak widziałem filmiki z jego udziałem to ....... gdyby był polakiem to byłby moim idolem xD |
Cytuj:
~Yours Jojo ... |
Cytuj:
Wszyscy wiedza ze byleś najwiekszym PA na aurea a to dlaczego bo miales za kumpla liama , gdy ci cos nie wyszlo odrazu msg do Liama i juz all ok , gdy zatakowales kogo nie trzeba i Liam cie opierd..lił to odrazu lizaleś jego swedzki tylek ;] wiedz nie pier..ol mi ze tylko byles w jego gildi dobrze widzales jakie sa tego plusy dlatego trzymales z nim i lizales mu dupsko jak było trzeba.... a mogles walczyc razem z innymi polakami <czytać n00bami> ktorzy tak czy tak zawsze dostawali w dupe ;] bylem w rom wiec wiem :d hahaha.... szpiedzy rox ;] Teraz to i moze walczysz przeciwko "bo juz tu nie grasz" ale i tak uwarzam cie za lamera i kolesa bez honoru zawsze klamałeś oszukiwałeś i nadal tak robisz i sie nie zmienisz chyba... Kończąc... Czemu nie wpadłeś do Poznania i nie skułeś mi mordy jak to obiecywałes z paroma kumplami i kolerzanką... zal.pl Kiedys ktos stwierdzil "raks to 13 letni chlopiec ze wsi z porażeniem mózgowym" cos w tym jest.... B) ps. PA to umiesz robic ale PG masz do pipy ;] z mojej strony wszytko The End ciag dalszy nie nastąpi... |
Ty stary, wbiłeś ledwo 18stke i myślisz że Ci all wolno? Porażenie mózgowe to Ty masz, a on 13 lat nie ma, tylko ciutke więcej. Spieprzyłeś na Guardie myśląc że nikt za tobą nie pójdzie i nie walnie Cie co? To jest właśnie tok myślenia chłopaka z kompleksem niższości moralnej, więc wy*******aj tam grać, a tu sie nie udzielaj.
~Yours Jojo |
Cytuj:
Widac że Raks nie umie sam mowic Tylko jakiś wypierdek mamuta za niego pisze :baby: :baby: "spiepszylem" na guardie bo gram z przyjaciulmi :) kompleks nizszosci moralnej to masz Ty i twoji ziomkowie robiąc PA i liząc dupsko swe :cup: |
Cytuj:
I naucz sie pisać next time, ale pisz i czytaj ze zrozumieniem patafianie. Btw. Wypierdkiem mamuta, to Ty jesteś, a Raks sie nie odzywa bo uważa to za total debilizm z twojej strony, ale ja sie nie powstrzymałem, niestety. żal.pl ~Yours Jojo |
zastanawia mnie czemu tak najezdzacie na Raksa moze chlopak chcial sie zmienic i dlatego walczyl a huntowal was bo potrzebowal na uhy:p
|
jesteście siebie warci
pzdr |
ja tam nie wiem co jest na waszym świecie, ale czemu np. nie walczy Wojowniq? 130ek z dobrym pvp ^^
|
Swe to wielkie Pa i to nie ulega wątpliwości. FAG musi wygrać tą wojnę bo w przeciwnym razie dla mnie jak i wielu polaków nie widze dalszej gry na tym serwerze...
Ps. Chyba, ze naucze sie szwedzkiego i bede im placic tygodniowo 50K abonamentu. |
Cytuj:
|
Soze~ jest na forum pod swoim nickiem wiec ..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |