![]() |
Śmialo twierdzę, że jesli tylko byś go dokończyła, byłby to najlepszy poradnik dla paladyna w Internecie. I biada temu, kto sądzi inaczej...
|
Ogólnie poradnik jest świetny, ale muszę Cię zmartwić, gdyż opisywany przez ciebie hełm nazywa się soldier helmet, a nie jak napisałaś solider helmet, tak samo jest z nazwą profesji, napisane jest paladyn zamiast poprawnej wersji paladin.
|
Prosze..
uaktualni go....to poprostu NAJLEPSZY poradnik jaki kiedy kolwiek czytałem....chyba chcesz napisac najlepszy poradnik w necie po polsku??to go uaktulani i bedzie w skali 1-10.....11!:)
|
siema mam pytanie tyczy sie tylko expertow tibijskich gdzie moge najszybciej expic i skilowac gdy mam paca mam 20 lvl paladyn baba skils 52/25 gdzie najszybciej expic i skilowac z takim lvl i skilami gdy mam pacca odpowiedzcie mi :D
|
Gratz poświęcenie. Ja z tych :p co przeczytali cały poradnik i mam zastrzeżenia tylko do skilowania i expieni, które możnabyło bardziej rozbudować o m.in. skilowanie na geomancerze czy monku blokowanym przez monka
|
Poradnik
Najlepszy poradnik pzreczytałem nieco punktuw i bardzo thx na napisanie go wogule naprawdę przydatny jeszcze takeigo paradnika niewidziałem teraz bez trudu bende grał palladynem jeszcze raz dzienkuje za ten trud naramalnie jeszcze taki proadnik niepowstał i to całkiem za darmo
otrzymyjesz odemni :cup: nagrodę za skąponowanie Proadnik dla palladyna Jeszcze taiego paradnika nieczytałem i jeszcze zrobionego przez dziewczyne no noramlnie fajnie myslę że teraz każdy powiene tu zajżeć i trohę pzreczyrtac o pallu . oddałaś sie całkowicie tej profesji i to lubię :elf: :kon: :kilof: :lucznik: teraz jurz wiem co to znaczy być palem bardzo dzienki za ten Poradnik szkoda że robię byki ale srry za to hyba mi wybaczycie ?? |
LOL, BIG Gratz
Bardzo dobry poradnik, pomógł mi. BIG GRATZ jestes moim wzorem ;)
|
A zaaktualizowac to tego sie nie dalo? :-/
|
Vaxxia napisała że kończy z Tibią i wypuszcza poradnik choć jest on niedokończony i przestarzały ale nadal jest w nim pare dobrych rad. Co prawda ktoś mógłby podjąć się zaktualizowania starych poradników/napisania nowego ale jakoś chętnych nie widać :p
|
OMG !! cos wspalniałego xDDDD
|
Poradnik bylby wspanialy gdyby dzisiaj byl 2004 rok a nie 2006 :p
|
??
Dziewczyna tak się napracowała a wy jej wytykacie jakieś bzdury. Co z tego, że nie jest zaktualizowany i tak sie przydaje. BIG GRATZ po raz 2!
P.S. Orshabaall taki cwaniaczek to sam napisz lepszy ;) |
Spox Ale za duzo :p jestem palladynem laze na gs'y dragi a cyklopy to na 10 lvl nie zgadzam sie z tym ze na 10/10 trole ja na takim lvl bylem na cyklopach 20 nie mam ale juz na 16 laze na gs'y i dragi wiec taki sobie :D a po za tym spoko mam 7 m lvl na 16 bo sie ciezko robi to przyznaje :D :B
|
Witam
Ja mam kilka dość istotnych dla mnie pytań : 1. Wbiłem skille 40/30 i Roty zaczynają dość szybko padać. W poradniku jest napisane żeby iść do kopani w Kazo. Jednak tam ciągle jest zajęte a na 9 level lootbaga nie wypcham żadnego bo wszystko ukradną. Tak więc gdzie iść ? 2. Otóż mieszkam w Venore i tutejszy NPC nie sprzedaje spearów chodzę więc do Amazon Camp zbierać. Skąd początkujący palladyni mają brać speary ? 3. Jakie skille muszę wbić żeby trenować na Cyklopach bez runek ? Pozdrawiam |
poradnik bardzo dobry - widać , że się przy nim naprawdę napracowałaś. Bez większych uwag poza tym , że jest trochę nieaktualny :)
|
Świetny poradnik a swoją drogą chciało ci sie pisać?? :D
|
Super Robota
Świetny poradnik, bardzo mi pomaga w grze moją palladynką. Mam nadzieję, że jak będziesz miała trochę czasu to jeszcze go ulepszysz i dodasz kilka nowych informacji.
GRATZ :cup: szkoda tylko, że powstawał w realiach kilku wcześniejszych update'ów, ale może jeszcze kiedyś go zreloadujesz ;) |
Gz poradnika;] sory za offtopic ale... wiesz ze ja bym Cie chetnie widzial w "barwach" Modka;]...
|
Uważam że ten poradnik powiniem być wzorem dla ludzi zaczynających grać palkiem 8o i dla mnie tez ponieważ zainsirowałaś mnie naprawde i dziękuje :baby: OCENA 10/11 B)
|
śliczne :cup:
|
Dobry poradnik
Fajny poradnik,bardzo przydatny,tylko niektóre rzeczy są nieaktualne, szkoda :(
|
Jestem na rooku, chce zaczac grac palkiem i ten poradnik uzmyslowil mi wiele rzeczy. Przydatnych rzeczy! Pozdro dla Ciebie.
|
Czemu tak a nie inaczej
Bardzo podaoba mi siętwuj poradnik ale dlaczego napisałeś rze po wyjsciu z roka kupić soldier helmet lub stell helmet .... a przecierz jeszcze jest dark helmet który jest tańszy niż steel a niczym sie nie rużni od niego prucz wygladem:p .
Mam jeszcze jedną uwage ale to jużbardziej pytanie nie rozumie co to skill np:.30/30:( .Czekam na odpowiedzi:crusader: (zawieszam broń:] ) . |
to co masz przed "/" to twoj skill w discie,swordzie,axe lub club, w zaleznosci od tego czego uzywasz! a to co masz za "/" to to twoj poziom shieldingu.
|
Cytuj:
http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3953377 |
Dobre,ale...
...dlaczego opisałes w exp same kopalnie i troche innych?:p
a dragi,gs-y,ds-y,orki(berserkery i lidery),dl-i,nekro,tomby(c shamblery,Vampy), to też są ważne potwory,aha wiem że gs-y są ale czemu nie opisałeś poh-a(częste miejsce odwiedzin przez paladynów:D ) i jakie skille na jaki lvl:p Ale ogólnie bardzoo dobry,magia i eq świetnie opisane;) tak jak eq powinno byc skille 8o |
Super poradnik kolo B)
|
Mam 10 lvl i skad wezmne kase na rune jak na arrowy duzo daje? Utevo lux jest niezbedny na zrobienie 1 magic lvl, a potem innymi zrobie magic lvl. Poco marnowac mane jakmoge w ustawieniach oświetlenie wezmne na 100% LoL :cup:
|
fajne ale dlugie . ile ty to pisales ?
|
Full Wypas
No ja nie moge, ten poradnik jest WYJEHANY 8o !! Gdybyś go tyklko dokończyła byłoby super :p ! Gram palkiem (9 lvl, skille 34/30 i caly czas trolle) i jest spox :D . Dzięki twoim radom idzie mi gładko i szybko zdobywam doświadczenie. Uznałem, że to najlepsza profensja ;) . Ocena 10/10 :)
|
Najlepszy poradnik jaki czytałem.Rozpisałaś sie strasznie.Pomogłaś mi w graniu palkiem .
|
Super poradnik daje 10/10. Bardzo mi sie podobal ekstra :] Tego szukalem
|
Świetna robota naprawde dobry poradnik.-10/10
|
Mam pytanie o skile
Mam 11 lvl i 47 dystan. Minotarły są już za słabe na skilowanie na nich. Jak pójde skilować na cyklopy to on mnie zabiją.Na co mi radzicie pójśc skilować?
|
Ile to jeszcze razy bedzie trzeba powtarzac, zeby ludzie zrozumieli? -.-
Trening paladynem po 40 dista nie ma najmniejszego sensu czy to na non pvp/pvp/pvp-enf. Z tego powodu, ze po wskoczeniu 40 hity z luku staja sie juz sensowne i celne ;f Olewajac dalszy trening na 20lv i tak na luzach bedziesz mial ~55 dista co ci w zupelnosci wystarcza na jakies ghule/larvy itp Okolo 30lv skill nasz wynosi ~65-70 (w zaleznosci od szybkosci wczesniejszego expienia), co owocuje lekkim i przyjemnym pobytem na guardach bez zadnego waste i duuuuuzym zyskiem. Pozniej to juz kazdy jest na tyle doswiadczony, ze doskonale wie co ma dalej robic xd |
Wiele osób twierdzy aby nie skillować gdy się wbije 40 dista ale zauważyłem że nie zwraca mi się wogóle za strzały nawet zbierając każdy złom.
|
@2up
Skile na 30lvl beda wynosily okolo 60-65, a 70 osiagniesz dopiero ok. 38lvl. I jest, albo strata albo zysk. |
Jest to najlepszy poradnik na tej stronie:p troche sie rozpisalas ;) ;)
|
Pordanik świetny, ale mam 2 pytanka. Jakie trzeba mieć skille na 8 lvl aby do 20 mieć spokuj? Od jakich skilli zacząć bić z bowa/crossbowa?
Edit: Jeszcze jedno pytanko. Słyszałem że po ostatnim update speary nie znikają. Czy to prawda? |
od 40 dista bierzesz luk i idziesz na roty. Potem kolo 15lv z distem 45-47 idziesz na ghule/cyce itp. ~30lv dist ~60 kusza duzo bolcow i na guardy ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |