Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Dosyć PA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71332)

Cichy Ziomek 08-04-2006 20:43

Dobra to niech Neg przestanie huncic za nic. X(

Escludo 09-04-2006 10:42

W sumie widziałem paru ludzi z DPFT, wszyscy zachowywali sie arogancko, tekst typu leave itp, wyganianie z kopalni -_- itp. Ale ogolnie nie przeszkadzaja tak bardzo.

Lebu 09-04-2006 12:24

A propos huntow :

Ja jak kiedys gralem na Arcani moim 40+knigtem to bylem w takiej (nie istniejacej juz gildi Fallen Phoenix ). Ale w tej mojej gildi byly same palki i chcialem ich troche wystraszyc :). Wiec napisalem na guild-chacie ze Fosfik do mnie zagadal ze nasz gildia ma hunta. (Fosfik-156ms). Szef gildi -Max reven w huj sie wkurzyl i zagadal do Fosfika o co mu chodzi. A Fosfik-??.
I za ten numer wylecialem z gildi wszyscy byli na mnie w*****eni i mialem hunta od gilidi ale cioty ani razu mnie nie zabili .
A Fosfik nawet sie do mnie nie bural :0

Krzysko 09-04-2006 12:53

Ale ty mądru jesteś. A jaki zabawny -.- Masz sie czym chwalić, że zrobiłeś z siebie debila, dziwie sie Fosfikowi że cie nie dojechał za to...

Prezent 09-04-2006 13:31

Masz troche zaburzone poczucie humoru ... ;p

Krzysko 09-04-2006 23:04

Lider jego byłej gildii też skoro go wywalił :P

Malyszek 10-04-2006 16:04

Spotykam tu wyrazenia typu: "Zapewne im podpadles"... odpowiedz na taka postawiona teze jest takie: Stalem przed depot/domkiem i outfit sie nie podobal/jego noob char zaczal cie atakowac lub przesuwac... ty go zabijasz i przylatuje turtel i dead/ hunt

Sacred Platinum Dragon 11-04-2006 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Spotykam tu wyrazenia typu: "Zapewne im podpadles"... odpowiedz na taka postawiona teze jest takie: Stalem przed depot/domkiem i outfit sie nie podobal/jego noob char zaczal cie atakowac lub przesuwac... ty go zabijasz i przylatuje turtel i dead/ hunt

Skad ja to znam, najpierw cie noob charem zaatakuja a pozniej zabija main charem a jak sie spytasz za co cie zabili to wymyślą historie nie z tej ziemi

...:::DPFT SUX:::...

Cichy Ziomek 11-04-2006 18:29

Dokladnie tak wygląda Arcania. Dlatego tam nie gram.:( A było naprawdę fajnie.

notop 12-04-2006 08:46

przesadzacie

fakt faktem ze byli pl nooby w dptf(name kazdy zna ich) ktorzy niegrali od kilku dobrych miechow a loguja sie by poodwalac pa,w sk tez

zal mi narzekajacych no ale coz poziom inteligencji na swiecie ejst staly

a ludzi coraz wiecej:D

Prezent 13-04-2006 11:40

Np. kto?
A ogólnie to przesadzacie bez tego ekhm... 'pa' na Arcanii było by nuuudnoo.

Bad liman 13-04-2006 22:26

Nie Polecam teraz Azury ,obecnie trwa wojna miedzy Najsilniejszymi gildiami azury :Defenders of Fangorn(Polacy),Vision(Sweden) vs Wanted(Polacy)(Polacy ,Vision i wanted to PA,wiec jesli ktorakolwiek z nich wygra to na azuze dalej bedzie PA,ostatnio moj kumpel 53 ek uciekl z 4 poziomu cyclo memberowi Wanted..Powod ataku membera Wanted byl wyssany z palca,otoz moj kolega za szybko expi:baby: (taki byl powod)czyli Azura odpada bo PA na azuze bylo i bedzie:(

pozdro.

Armonos Oroth 15-04-2006 00:02

:)

Zawsze PA bedzię jeżeli na servie bedzie jedna panująca gildia. Kiedy by były dwie jak kiedys .... to jedna z drugą by sie jakos hmmm ograniczały żeby nie podpaść sobie na wzajem ;] Jezeli podpadna noto mamy WAR xD .

Co do PA na Arcani to jest duze ... Sam doświadczyłem raz jak Healer ~ przyszedł noobcharem i zaczol mnie bić noto go zabiłem . Przyszedł main charem to ucieklem jakos :P. Hunta miałem wiele razy , najczesciej było tzw. "Shit Reasons". Jak nam rozwalili Cartoon Network ...... albo jak moj kumpel ubił typa bo go chciali zabic ..... albo jak moj kumpel zabił skulla - nazwali to skullhuntingiem ...ale jak oni zabija skulla to jest - "random pking"..
Najwazniejsze to sie niepoddawac , i przyzwyczaic i czekac az bedzie lepiej a nie nazekac jak <nowa cenzura na tibia pl> :)

Pozdroo

yako 16-04-2006 03:51

@ lindlay a ta historia ciebie nie urzekla??? Cos sie taki dobrotliwy zrobil :)
Jedyne doswiadczenie z PA jakie masz to wymuszanie z Twojej strony albo zabijasz (tudziez zaczepiasz) noob charem - np Rasta...... Obronca Vinchenza i negocjatora ..... tez sie znalaz autorytet poszkodowanych przez PA :. buahahahahahaha w tej Warszawce to macie ciekawa filozofie :>l

@ PA zawsze jest i bedzie. Tutaj podobnie jak w zyciu nie ma sprawiedliwosci - co z tym zrobic? Poczekac ..... byla kiedys taka fajna gildia KGB i co ..... potem byly juz 2: zolwie i EZ. EZ przegralo i juz ich nie ma - zolwie tez sie kiedys pobija miedzy soba :>

@ tym ktorzy tu zaczynaja i podoba sie arcania - duzo optymzmu przemawia a malo znajomosci realiow gry. Spotkacie sie z PA .... to tylko kwestia czasu .... niestety

@ zobaczcie na tibia.com forum - tam ciekawa dyskusja o indywiduum o nicku negocjator. Poniekad dobry ziomal lindlaya.

@ gram na arcanii - bo tutaj gram, a acasta doskonale rozumiem.

yako 16-04-2006 03:57

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1189227

link dla leniwcow w sprawie negocjatora

ciekawe lindlay czy tak samo bys pisal do akidy gdybys mial nizszy lvl i nie byl w zolwiach :.

punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia!

tylko nie zgrywaj sie na autorytet bo twoja historyjka na tibia.com i tu mnie nie urzekla :D

Acastunio 19-04-2006 15:21

=[

miss click

Malyszek 22-04-2006 21:47

Ktoś naprawdę powinien pomyśleć czy nie skończyć z tibią.

;(

Raziel the soul reaver 22-04-2006 22:13

Ja mam też tego dosyć lecz nikt nic już nie zrobi , tacy ludzie.
Ja zrobilem jednemu z turtlesów bag za nic bo przemieniłem się w zerka i powiedzialem do jakies babki słynne "Krakk orkk" (:p ) dla zartów to on mnie bić zaczął i musiałem mu zrobić te runy , to pozniej zaczął mamrotać , że mi nic juz nie grozi i jakby mnie ktoś dobry bił to żebym raz się zgłosił.

A jaki morał z tego ? Poprostu niechce im się du** X( ruszyć tylko jak będzie jakaś sytuacja to oni ją wykorzystują a jak powiedziałem mu o tym , że mnie tamten walił to on nic nie robił , ale wkońcu mam na jakiś czas spokój.B)

Krzysko 23-04-2006 11:00

Ale ze mnie debil o_0 , zaraz Wam opowiem co mi się przydażyło :
wszystko zaczęło się pare dni temu, byłem na qescie z chłopem o nicku Dekmeninio (czy jakoś tak ;) ) ,zaczęliśmy rozmawiąć,chodzić na hunty itd. Następnie ja szedłem do thais kupić promocje. On do mnie napisał wtedy że jego kumpel na 119 lvl mu powiedział że za 19 k można kupić własnie w thais promocje ,tylko trzeba inaczej zagadać.No więc ide z nim do Tibanusa i Dekmeninio do mnie mówi : kopiju to co ja napisze ci na priv.Zaczął normalnie Hail King.Następnie napisał coś takiego : Buy Promotion ass 19000 gp. Ja się tak zastanawiam : ass to wszyscy wiemy co znaczy, a wiedziałem ze jak się do Tibanusa powie przekleństwo to bije Cie tak że masz 1 hp....Mówie temu pacanowi to a on do mnie : No co ty nie ufasz mi,jesteśmy kumplami itd. Wtedy pomyślałem : Mój angielski nie jest zbyt dobry,może rzeczywiście...powiedziałem do tibanusa to,on mi odebrał prawie cale hp a ten szmaciaż walnął z gfb i 20 k poszło się j****...

Cichy Ziomek 23-04-2006 12:08

OMG. :( ale kutas z niego. Współczuje ci. Napisz o tym na forum tibia.com chociaż wątpie, że coś to zmieni, ale napisz niech każdy wie o tym co zrobił i jaki jest. X(

Krzysko 23-04-2006 16:35

Dojechałem go z kumplem,wprawdzie bp wrzucił do wody ale przynajmniej zginął....a to jeszcze nie koniec...chyba że mi odda kase..

Anan Tinis 23-04-2006 22:29

to teraz bedzie troche gonienia za tym kolesiem ale to juz sa przyjemne sprawy :)

Acastunio 24-04-2006 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzysko
Ale ze mnie debil o_0

Taaaa... Fuc***g true xD

Prezent 24-04-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acastunio
Taaaa... Fuc***g true xD

hahahahaha ....
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ?

notop 25-04-2006 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prezent
hahahahaha ....
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ?

niektorzy chcha pokazac ze sa kims

niestety bedac nikim ;(

Vrael 25-04-2006 18:50

Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/

Prezent 25-04-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael
Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/

Niee to nie jest prawda. Deda się nie uniknie prędzej czy poźniej i tak ktoś cię zabije. Poprostu nie trzeba stwarzać konfliktów z najsilniejsza gildia na serwerze ot co. Nie rozumiem również po co piszecie tutaj takie herezje ;d

Acastunio 26-04-2006 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
niektorzy chcha pokazac ze sa kims

niestety bedac nikim ;(

Jestem nikim na tym servie to fakt... I wcale nie pragne pokazać, że jestem "kimś"...
I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...

Cytuj:

Śmieszne czy nie, sensowne czy bez, interesuje się nadal tym servem z różnych powodów i dlatego pisze te posty =]

johnnny_b 27-04-2006 09:22

Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.

wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa.
Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow.

Prezent 27-04-2006 13:04

''I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...''
Pisz, pisz chetnie poczytam ^.-
Rudy Krzysiu pisałeś tą wypowiedź przed tym jak Fosfik cie zabil ? ;p

Doom Terror 28-04-2006 00:40

wiem ze to co napisze to offtop ale nie moglem znalezc odpowiedniego tematu i napisze to tutaj: ile by kosztowal roczny protec (prosze abyscie nie pisali pod spodem aby nie robic takiego offtopu jak ja a odpisali mi na prywatne wiadomosci :P)

Cichy Ziomek 28-04-2006 17:50

Powiem Ci tak, ze na Arcani nie oplaca sie czegos takiego robic. Dasz 20k jakiemus kolesiowi z dpft za protekcjie a on Cie potem ubije albo nawet zacznie huncic. :/

A i wogole tak z ciekawosci chcialem zapytac ocb, na tibia.com na forum arcani widzialem post, ktory mnie bardzo zdziwil bo jest tam napisane ze dpft wywalilo pare osob (w tym lechu) i niewiem wogole o co tam chodzi i czy to nie kolejna sciema bo wogole te osoby ktore sa wymienione jako wywalone sa nadal w dpft :| Lechu, ocb?? :|

Lechuguitas 30-04-2006 13:17

12:24 You see yourself. You are an elite knight. You are Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles.

Wszystko cacy, pare osob odeszlo z dpft z pewnych przyczyn gdy sprawa zostala wyjasniona wrocilismy , poniewaz ktos na forum zrobil o tym temat wiec posnaowilismy se troche pozartowac na ten temat jak widac wrocilismy do dpft ;] niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :(

Acastunio 30-04-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechuguitas
niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :(

Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =//

FiszuAkus 30-04-2006 21:19

Sutuacja sprzed 5 minut: skilluje sobie na dwarfach i czytam ten temat xD, wchodze na tibie i patrze, a tu pal 20lvl we mnie wali z boltow. Odsowam dwarfa zebu mu walnac, a on zaczyna uciekac...
koles dostanie tera w d**e poprostu zenada...

Prezent 30-04-2006 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acastunio
Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =//

Hahahahahhahahahahahahahahaha

Poll 01-05-2006 09:52

jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]

4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><><

Acastunio 01-05-2006 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll
A protekcja to u mnie;]

4k/tydzien
12k/miesiac
60k/na zawsze
;]
><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><><

Te Lama... co to jakieś promocje robisz..? Interes się nie kręci? xD
Jak już całe AB protekujesz to weź się może za Carlin?

A tak ad. PA na Arcanii...
Ja sobie wczoraj normalnie, legalnie Pkuje Sorciem... a tu podbija jakiś kolo z SK i mnie zabił bo miałem red skula =((((
F***ing PA nie?

Prezent 01-05-2006 14:40

^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....

Acastunio 01-05-2006 16:31

Cytuj:

^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....

Jeżeli Acast zabija kogoś za free, to nie ma problemu, ale jeżeli ktoś zabije Acasta za free wtedy nazywamy to PA.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22.