![]() |
Dobra to niech Neg przestanie huncic za nic. X(
|
W sumie widziałem paru ludzi z DPFT, wszyscy zachowywali sie arogancko, tekst typu leave itp, wyganianie z kopalni -_- itp. Ale ogolnie nie przeszkadzaja tak bardzo.
|
A propos huntow :
Ja jak kiedys gralem na Arcani moim 40+knigtem to bylem w takiej (nie istniejacej juz gildi Fallen Phoenix ). Ale w tej mojej gildi byly same palki i chcialem ich troche wystraszyc :). Wiec napisalem na guild-chacie ze Fosfik do mnie zagadal ze nasz gildia ma hunta. (Fosfik-156ms). Szef gildi -Max reven w huj sie wkurzyl i zagadal do Fosfika o co mu chodzi. A Fosfik-??. I za ten numer wylecialem z gildi wszyscy byli na mnie w*****eni i mialem hunta od gilidi ale cioty ani razu mnie nie zabili . A Fosfik nawet sie do mnie nie bural :0 |
Ale ty mądru jesteś. A jaki zabawny -.- Masz sie czym chwalić, że zrobiłeś z siebie debila, dziwie sie Fosfikowi że cie nie dojechał za to...
|
Masz troche zaburzone poczucie humoru ... ;p
|
Lider jego byłej gildii też skoro go wywalił :P
|
Spotykam tu wyrazenia typu: "Zapewne im podpadles"... odpowiedz na taka postawiona teze jest takie: Stalem przed depot/domkiem i outfit sie nie podobal/jego noob char zaczal cie atakowac lub przesuwac... ty go zabijasz i przylatuje turtel i dead/ hunt
|
Cytuj:
...:::DPFT SUX:::... |
Dokladnie tak wygląda Arcania. Dlatego tam nie gram.:( A było naprawdę fajnie.
|
przesadzacie
fakt faktem ze byli pl nooby w dptf(name kazdy zna ich) ktorzy niegrali od kilku dobrych miechow a loguja sie by poodwalac pa,w sk tez zal mi narzekajacych no ale coz poziom inteligencji na swiecie ejst staly a ludzi coraz wiecej:D |
Np. kto?
A ogólnie to przesadzacie bez tego ekhm... 'pa' na Arcanii było by nuuudnoo. |
Nie Polecam teraz Azury ,obecnie trwa wojna miedzy Najsilniejszymi gildiami azury :Defenders of Fangorn(Polacy),Vision(Sweden) vs Wanted(Polacy)(Polacy ,Vision i wanted to PA,wiec jesli ktorakolwiek z nich wygra to na azuze dalej bedzie PA,ostatnio moj kumpel 53 ek uciekl z 4 poziomu cyclo memberowi Wanted..Powod ataku membera Wanted byl wyssany z palca,otoz moj kolega za szybko expi:baby: (taki byl powod)czyli Azura odpada bo PA na azuze bylo i bedzie:(
pozdro. |
:)
Zawsze PA bedzię jeżeli na servie bedzie jedna panująca gildia. Kiedy by były dwie jak kiedys .... to jedna z drugą by sie jakos hmmm ograniczały żeby nie podpaść sobie na wzajem ;] Jezeli podpadna noto mamy WAR xD .
Co do PA na Arcani to jest duze ... Sam doświadczyłem raz jak Healer ~ przyszedł noobcharem i zaczol mnie bić noto go zabiłem . Przyszedł main charem to ucieklem jakos :P. Hunta miałem wiele razy , najczesciej było tzw. "Shit Reasons". Jak nam rozwalili Cartoon Network ...... albo jak moj kumpel ubił typa bo go chciali zabic ..... albo jak moj kumpel zabił skulla - nazwali to skullhuntingiem ...ale jak oni zabija skulla to jest - "random pking".. Najwazniejsze to sie niepoddawac , i przyzwyczaic i czekac az bedzie lepiej a nie nazekac jak <nowa cenzura na tibia pl> :) Pozdroo |
@ lindlay a ta historia ciebie nie urzekla??? Cos sie taki dobrotliwy zrobil :)
Jedyne doswiadczenie z PA jakie masz to wymuszanie z Twojej strony albo zabijasz (tudziez zaczepiasz) noob charem - np Rasta...... Obronca Vinchenza i negocjatora ..... tez sie znalaz autorytet poszkodowanych przez PA :. buahahahahahaha w tej Warszawce to macie ciekawa filozofie :>l @ PA zawsze jest i bedzie. Tutaj podobnie jak w zyciu nie ma sprawiedliwosci - co z tym zrobic? Poczekac ..... byla kiedys taka fajna gildia KGB i co ..... potem byly juz 2: zolwie i EZ. EZ przegralo i juz ich nie ma - zolwie tez sie kiedys pobija miedzy soba :> @ tym ktorzy tu zaczynaja i podoba sie arcania - duzo optymzmu przemawia a malo znajomosci realiow gry. Spotkacie sie z PA .... to tylko kwestia czasu .... niestety @ zobaczcie na tibia.com forum - tam ciekawa dyskusja o indywiduum o nicku negocjator. Poniekad dobry ziomal lindlaya. @ gram na arcanii - bo tutaj gram, a acasta doskonale rozumiem. |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1189227
link dla leniwcow w sprawie negocjatora ciekawe lindlay czy tak samo bys pisal do akidy gdybys mial nizszy lvl i nie byl w zolwiach :. punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia! tylko nie zgrywaj sie na autorytet bo twoja historyjka na tibia.com i tu mnie nie urzekla :D |
=[
miss click
|
Ktoś naprawdę powinien pomyśleć czy nie skończyć z tibią.
;( |
Ja mam też tego dosyć lecz nikt nic już nie zrobi , tacy ludzie.
Ja zrobilem jednemu z turtlesów bag za nic bo przemieniłem się w zerka i powiedzialem do jakies babki słynne "Krakk orkk" (:p ) dla zartów to on mnie bić zaczął i musiałem mu zrobić te runy , to pozniej zaczął mamrotać , że mi nic juz nie grozi i jakby mnie ktoś dobry bił to żebym raz się zgłosił. A jaki morał z tego ? Poprostu niechce im się du** X( ruszyć tylko jak będzie jakaś sytuacja to oni ją wykorzystują a jak powiedziałem mu o tym , że mnie tamten walił to on nic nie robił , ale wkońcu mam na jakiś czas spokój.B) |
Ale ze mnie debil o_0 , zaraz Wam opowiem co mi się przydażyło :
wszystko zaczęło się pare dni temu, byłem na qescie z chłopem o nicku Dekmeninio (czy jakoś tak ;) ) ,zaczęliśmy rozmawiąć,chodzić na hunty itd. Następnie ja szedłem do thais kupić promocje. On do mnie napisał wtedy że jego kumpel na 119 lvl mu powiedział że za 19 k można kupić własnie w thais promocje ,tylko trzeba inaczej zagadać.No więc ide z nim do Tibanusa i Dekmeninio do mnie mówi : kopiju to co ja napisze ci na priv.Zaczął normalnie Hail King.Następnie napisał coś takiego : Buy Promotion ass 19000 gp. Ja się tak zastanawiam : ass to wszyscy wiemy co znaczy, a wiedziałem ze jak się do Tibanusa powie przekleństwo to bije Cie tak że masz 1 hp....Mówie temu pacanowi to a on do mnie : No co ty nie ufasz mi,jesteśmy kumplami itd. Wtedy pomyślałem : Mój angielski nie jest zbyt dobry,może rzeczywiście...powiedziałem do tibanusa to,on mi odebrał prawie cale hp a ten szmaciaż walnął z gfb i 20 k poszło się j****... |
OMG. :( ale kutas z niego. Współczuje ci. Napisz o tym na forum tibia.com chociaż wątpie, że coś to zmieni, ale napisz niech każdy wie o tym co zrobił i jaki jest. X(
|
Dojechałem go z kumplem,wprawdzie bp wrzucił do wody ale przynajmniej zginął....a to jeszcze nie koniec...chyba że mi odda kase..
|
to teraz bedzie troche gonienia za tym kolesiem ale to juz sa przyjemne sprawy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. z tego,że masz 1 ? lvl wnioskuje , iż jesteś retired a nadal dajesz na forum na swój sposób śmieszne lecz bez sensu komentarze... jaki jest twoj cel ? |
Cytuj:
niestety bedac nikim ;( |
Nie ma co duzo gadac. Trzymasz z turtlami (chocby najmniejszy kontakt przyjazni) to arcania jest dla ciebie mila, jestes przeciwko nim lub nie masz tam nikogo chocby kumpla kumpla, juz masz przeje*ane. Jak to mowia na forum tibia.com "Arcania is Arcania...". Aby pokonac turtli jedynym sposobem sa oni sami. Sami sie moga tylko rozpasc, nikt ich nie pokona ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem nikim na tym servie to fakt... I wcale nie pragne pokazać, że jestem "kimś"... I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego... Cytuj:
|
Dlaczego Acast sie wypowiada na ten temat servera ? bo ma jkeis doswiadczenie z niego, wystarczy wie jak jest na tym servie bo gral dosc na nim i mial rowniez super kumpli.
wiem jak jest na Arcani, ale nikt mi nie zrobil jeszcze PA z turtl. z tych ktorych nie znam. A w turtlach mam rowniez paru dobrych kumpli dzieki ktorym zawsze na pomoc moge liczyc. Wy myslicie ze wszyscy turtle sa tacy i tacy, a to tylko niektorzy tacy sa. Sam bede probowal do turtli sie wbic. Bede turtlem (powiedzmy ze tak) i co ? kumple we mnie wroga beda widziec ? nie porownujcie jednego do wszystkich. Ja staram sie o jak najleprze znajomosci a nie szukanie wrogow. |
''I nie będę tutaj pisał, o tym, kto również jest "nikim" i dlaczego...''
Pisz, pisz chetnie poczytam ^.- Rudy Krzysiu pisałeś tą wypowiedź przed tym jak Fosfik cie zabil ? ;p |
wiem ze to co napisze to offtop ale nie moglem znalezc odpowiedniego tematu i napisze to tutaj: ile by kosztowal roczny protec (prosze abyscie nie pisali pod spodem aby nie robic takiego offtopu jak ja a odpisali mi na prywatne wiadomosci :P)
|
Powiem Ci tak, ze na Arcani nie oplaca sie czegos takiego robic. Dasz 20k jakiemus kolesiowi z dpft za protekcjie a on Cie potem ubije albo nawet zacznie huncic. :/
A i wogole tak z ciekawosci chcialem zapytac ocb, na tibia.com na forum arcani widzialem post, ktory mnie bardzo zdziwil bo jest tam napisane ze dpft wywalilo pare osob (w tym lechu) i niewiem wogole o co tam chodzi i czy to nie kolejna sciema bo wogole te osoby ktore sa wymienione jako wywalone sa nadal w dpft :| Lechu, ocb?? :| |
12:24 You see yourself. You are an elite knight. You are Dark Purple Faster Turtle of the Dark Purples Faster Turtles.
Wszystko cacy, pare osob odeszlo z dpft z pewnych przyczyn gdy sprawa zostala wyjasniona wrocilismy , poniewaz ktos na forum zrobil o tym temat wiec posnaowilismy se troche pozartowac na ten temat jak widac wrocilismy do dpft ;] niestety wszyscy antyfani leszcza musza jeszcze troche poczekac :( |
Cytuj:
Qrwa no niestety będę musiał uzbroić się w cierpliwość =// |
Sutuacja sprzed 5 minut: skilluje sobie na dwarfach i czytam ten temat xD, wchodze na tibie i patrze, a tu pal 20lvl we mnie wali z boltow. Odsowam dwarfa zebu mu walnac, a on zaczyna uciekac...
koles dostanie tera w d**e poprostu zenada... |
Cytuj:
|
jakie pa?:).ja nie gram prawie to nie wiem nawet co tam sie dzieje;].A protekcja to u mnie;]
4k/tydzien 12k/miesiac 60k/na zawsze ;] ><><Firma Lamochron zapewnia najlepsza ochrone na Arcani><>< |
Cytuj:
Jak już całe AB protekujesz to weź się może za Carlin? A tak ad. PA na Arcanii... Ja sobie wczoraj normalnie, legalnie Pkuje Sorciem... a tu podbija jakiś kolo z SK i mnie zabił bo miałem red skula =(((( F***ing PA nie? |
^ to w ogóle można nazwać PA? Przecież ty też pkowałeś i miałes rs .....
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |