Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Cel, sens gry na Rookgaardzie.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71426)

Impalable 25-06-2006 20:21

Uther92 ale z ciebie spamer :○< A podpis ci pewnie wycenzuruja.
Ale zeby nie byl offtopic: Spotkalem dzis Rookstayera (18lv) Bardzo dobrze poslugiwal sie angielskim, byl bardzo mily tym bardziej ucieszyly mnie slowa podziwu co do mojej kolekcji "rarow"
Wydaje mi sie ze szwed ewentualnie anglik, naprawde watpie ze to byl polak/brazyl.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uther92
rookrtayera

Rookstayera?

Uther92 25-06-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalable
Uther92 ale z ciebie spamer :○< A podpis ci pewnie wycenzuruja.
Ale zeby nie byl offtopic: Spotkalem dzis Rookstayera (18lv) Bardzo dobrze poslugiwal sie angielskim, byl bardzo mily tym bardziej ucieszyly mnie slowa podziwu co do mojej kolekcji "rarow"

No bede sie starał nie robić takiego spamu jak do tej pory :evul:
A co do tego rookrtayera to z jakiego był on kraju ??

Nightstilker 25-06-2006 22:45

Dla mnie refleksja jest to ze gra na rooku jest bardziej ciekawa... Ktos powiedzial ze Rokkstayerzy mieli zapewne duzo lvl-owe postacie na mainie... i to sie zgadza... Ja tmialem 22 knighta a teraz zostalem rookstayerem bo gra mnie na mainie znudzila... napewno celem jest moim zdobycien najwiekszego lvl na roku na danym swiecie w tym przypadku na astrze

Radlic 25-06-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightstilker
Dla mnie refleksja jest to ze gra na rooku jest bardziej ciekawa... Ktos powiedzial ze Rokkstayerzy mieli zapewne duzo lvl-owe postacie na mainie... i to sie zgadza... Ja tmialem 22 knighta a teraz zostalem rookstayerem bo gra mnie na mainie znudzila... napewno celem jest moim zdobycien najwiekszego lvl na roku na danym swiecie w tym przypadku na astrze

22 lvl .. duzy? oO Mozna go spokojnie na lekkim power gamingu w jeden dzien zrobic :-)

@t
No coz, niektorzy by:
a)zaszpanowac
b)miec wysoki lvl
c)odkryc tajemnice rookgaard'u
d)poznac innych (szansa na trafienie /posiadajacych mozg/ rookstayerow wynosi 1/50 (reszta Cie zhunci na rooku :<))
c)zdobyc kase na maina (idiotyzm, ale byly juz i gorsze przypadki :<)

Freyu 09-07-2006 00:30

Zgadzam sie z klockiem.... ale nie do konca bo widzisz sa ludzie i sa tacy idioci jak n00by !!! jak ja takich ludzi nie lubie.... to sa takie akcje ze wiesz zabijasz stworka chlop ci kradnie deda i oddaj pusty i dotego mowi ze jestes noobem X(
wiec sa 2 strony medalu...
a moje cele na rooku no coz...
1)Pomaganie slabszym w wyjsciu z rooka
2)Bicie lvl i skilli :p
3)Zarabianie(na co na sprzet arrows a nawet kiedys na pacca)
4)Satysfakcja jaka czerpie z tego ze gdy wyje.... jakiemus orc speramanowi za 40 z luku i jakis newbie mnie pochwali i pozazdrosci..
5)Odkrywac Tajemnice Rookard'u
Nop ty chyba Tyle :]

Hakuoh 09-07-2006 00:37

Dla mnie Rookgaard to satysfakcja. Przynajmniej jak się pokazujesz w mieście, jesteś "kimś". Nie to co na Mainie, że nikogo nie obchodzi nawet 100lvl. Czasem lubie sie też wyśmiewać z nowicjuszy jak im mówie, że mam 50k w platynkach, albo że mam klucz do mino maga. Ale, jeśli komuś sie nie podoba, że ktoś zostaje na Rooku i marnuje PACCa to już jego problem.

Scobel 17-09-2007 17:03

Cel - lev, skile, kolekcja, fun
Sens - a czy w granie musi miec sens ?? Gram bo lubie i mnie to relaksuje dodatkowo mam dzieki temu wiecej znajomosci :)

Orinoko 17-09-2007 18:56

Mój cel to zdobycie 50 lvl'a i duużo Crystal Coinsów :)
A motywacja ? Wystarczy spojrzeć na screeny Rookguardian de'Bove.

Kshaq 17-09-2007 19:29

Cel i sens? Celem było znalezienie się na liście Polskich Rookerów, na stronie www.rookstat.com, jakikolwiek inny cel był dobrą motywacją do gry.
Sens? Sensem było pomaganie innym, nowym, którzy logując się do tibii nie wiedzieli zupełnie nic. Pomoc poprzez pomoc w grze lub na forum.
Mimo to cele i sens straciły znaczenie... Ciemna strona mocy dawała o sobie coraz to mocniej znać... Tak narodziła się nowa postać, która opuściła Rookgaard. Pamięć o Rookstayerze przetrwała...

:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49.