![]() |
Sciągam gre wydaje sie fajna będę grał alienem.
|
Ja się nato piszę. Umiem conieco strzelać, więc z chęcią sobie od cs'a na kilka dni odejde. Racon podaj IP twojego serwera, zaglądne tam koło 18 a nóż będzie coś do anihilacji.
|
Ja mam pytanie...
Czy to jest tak, że mamy własne konto i to ciagle ulepszamy itd itd, czy jest tak, że co serw to od nowa, co kampania do od nowa, coś jak Wolfenstein ET? |
Tak jak w cs'ie, zbierasz kase kupujesz eq, upgrejdy, giniesz tracisz rzeczy kasa zostaje. Inna mapa wszystko od nowa.
---------- Gra może i fajna, ale chikenostwo nie pozwala cieszyć się z rozgrywki. |
Good Game... Ale tylko na początku, gdy doszliśmy do Alienów oni zaczeli 'Chickenowac' - działka + wejście/wyjście. Nie da się z Camperami grać, i to kolejna plaga noobów w tej grze lol.
Pozdro Emilok, Ryba i Racon LOL |
Taaa, fajnie sie gralo, ale troche uciekali jak kurczaki :(
I mam pytanie, moze mi ktos ładnie wytlumaczyc jak zrobic kolorowy nick? ;D |
^1lol - lol
^2lol - lol Etc |
Gram sobie alienem ale zje9bali troche bo 2 alien ostatni etap rozwoju na lajcie roz*******a cała baze albo byłem sam na 5 i nie mogli mnie zabić^^.
edit:O co chodzi z tymi bananami? |
Fajna gierka,najlepiej odpowiada mi rola budowniczego :P
@Edit: Nawiasem mówiąc,ile macie przeciętnie FPS'ów ?Ja mam w najwyższych detalach 50-90 :P @Edit2: Ja też się pisze na następny meczyk ;) |
Ja mam tez 60-90
Zwykle jak ping dobry i malo procesow to ciagle 90, a jak z-y ping i troche programow wlaczonych to ze 60. Kiedy nast, mam nadzieje ze bez kampowania meczyk?;d |
Na nastepny meczyk to i ja sie pisze, tylko musze jeszcze troche pograć ;>
|
Ciekawe czy w tej grze można 'adminować', jak np w cs'ie. Jeśli tak, to trzeba racona pomęczyć o adma i zrobić porządek z czikenami. Ja osobiście 4 lata adminowałem serwer cs'a i wspólnie z kolegami nauczyliśmy chołote grać z głową.
Gra chaotyczna głównie przez ~100 lathency, ale przyjemnie się grało dopóki nie zrobiliście z przejścia bramy śmierci. Jest jeszcze kilka aspektów których nie roozkminiłem do końca, np. rozwoje bazy. Jak można upgrejdować baze, czy grając obcymi nie tymi facehugerami tylko już tym lepsiejszym, to atak polega na napieprzaniu w lpm? Jak się te prądy robi? A u ludzi miałem raz z 500$ a w zbrojowni nie znalazłem nic podobnego do battle suita, tylko jakieś helmy, lekkie zbroje i granaty. --------------- 1240x1024~ high mam ustawione max_fps na 70, przy 999 miałem w koło 250-300 |
Battle suit jest od 3 stage, jetpack od 2 stage i pare broni tak samo... Rcon jest (Jk2,Q3,Jk3 etc)
A co do obcych to w dolnym lewym rogu (Tutorial Mode musi być włączone ) widzisz 'tip's' Advanced Basilisk ma 2 ataki LPM - atak, PPM - trucizna. Etc... Ja na najsłabszej rozdzielczości mam 80 fps :F To kiedy gramy? :p |
Szkoda ze Dyszka nie moze serva postawic bo fajnie sie gralo puki nie scampowliscie tej fajnej planszy, podobno laguje mu serv, nie mamy hostera, nie ma jak grac zabardzo, jedyne co to sie dolaczac do ruskich serwow :P
|
Radlic xD
niezle wymiatamy na servach pozdro :P |
Cytuj:
Fajnie dragonem albo tym tyranozaurem najgrubszym sie z banki ciągnie:P (secondary atack), albo bazylem sie ich przytrzymuje łapkami i powoli konsumuje hehehe. Dzisiaj chyba w czterech facehugerów zjedliśmy battle suita:P:P:P: |
Od ilości fragów, a ta ilość zależy od ilości graczy (czasami wynosi 15 czasami 60) Naciśnij TAB - tam na środku ekranu widać ile fragów ma zdobyć twoja drużyna. Humani i Alieny mogą mieć inny Stage (czyt. Czasami Alieni 3 a Humani 1 albo odwrotnie). A i Dragonem można sie wybić (ktos nie wiedzial? oO!) Secondary Attack w góre ;>>
Qraś Sure ! :D Ja własnie po krótkiej rundce, 20 fragów samym Dretchem (tym najsłabszym) 3 na raz : > Ale i tak Adv Draggy i Tyrant wymiatają ^^'' @edit To nie HF to nie są Facehugery ^^ .. To Dretche (dobrze napisałem? ;P ) A jeszcze jedno, często ludzie nie rozumieją na czym polega zdobywanie Kasy/Evol Pkt To mniejwięcej wygląda tak: Evol Pkt 1 pkt za Zabicie Humana (każdego, bs, j-p) - Za sam frag go niedostaniemy, musimy go mocno zranić (bardziej niż 2.+ osoba). 1 pkt za zniszczenie jakieś struktury wśród humanów (armoury, reactor etc) 2 pkt za zabicie 'po cichu' ( w plecy ) SAMEMU U ludzi to podobnie wygląda za 'Headhugera' jest bodajże 132 money etc. Jeszcze całkowicie tego nierozumiem, ale.. May the Force be With You brat. I zawsze musimy wiedzieć co sie STAO ! :D |
Cytuj:
PS: Zielony here. |
to 90 mb o.O to czemu jak ściągam to wyskakuje 4h ;( I czy Wejdzie na 128 ram , Geaforce 2 ( czy jakoś tak) Nie śmiać sie z wymagan ale mój komp sie ..... i mam starocia mojego starego :/
|
Cytuj:
W HL jeszcze inaczej je nazwali, choć mogę się w tej kwesti mylić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest ktos tutaj kto moglby postawic serv? fajnie by sie spotkac w gronie forumowiczow i popykac. Wkurza mnie ta gra na ruskich servac -.- |
czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie ?? Przypomne : gra ma 90mb to dlaczego sciąga mi się 4h o.O
2. Czy wejdzie na 128 ram Geaforce 2 ( nom i czy da sie grać) z Góry THX |
up:
1) Kup coś lepszego niż modem 52k 2) Nie nie ma szans !!! Jak saper Ci nie opdpalił to to tymbardziej ! |
Cytuj:
Robie server wlasnie Nazwa #tibia.pl Haslo tibiapl |
Cytuj:
Albo juz off? byl wogule? gral ktos? :( |
Ja mam chyba z 56fps i zawsze jak tyrantem podchodze do bazy humanow to lagi ze nie umiem trafic w kolesia z pazura i raz 0 fragowiec mnie zabil<lol> n/c
wogule to jak chce adv marauderem pograc to tez z tego piorunka nie trafie:(. Najlepszy sposob na tyranty humanami.Albo lucifer lub chain gun.Raz solo 2 tyranty chaingunem rozciachalem:P.A jak gram alienami wkurzaja mnie battlesuity:P no i kamperzy w bazach i jet packi=) |
Gra zajebista ale jak alieny maja tyranty to na 90% wygraja chyba ze ludzie maja naprawde dobrze chroniona baze.Nick w grze Ojczul_PL
|
Heh zalozylem se teama z Ojczulem(TeamPentagram).Wlasnie ucze sie grac bazylem jak co w grze [TeamPentagram][email protected] polecam ta gre:)
|
Hey, mam problem, ponieważ wczoraj grałem i mi ładnie wchodziło na serwerki, a dziś od rana łąduje się wszytko i na ekranie tam gdzie jest już wszytko po 100% pojawia się u góry kursor i zaczyna trzaskać modem równo i koniec dlaejnie wchodzi. Pingi mam na poziomie od 88 - 200.
Prosze pomóżcie, dlaczego tak sie dzieje. |
Dobra wkońcu jest klan już dobrze działający nazwa:
{DB} biało czerwone. Adres forum www.tremordb.fora.pl Jestem liderem moje gg to 4324302 jak ktoś chce dołaczyć najpierw na forum pisać. |
Ja też jestem w {DB} :p :) ZAPRASZAM!!
|
Ja tez jestem w DB jak co i am Opolanin w grze:P wiecie ten co na satgnu ma pierwsze miejsce i wali marem pozniej tyrantem poznajecie?:D
|
a ja mam taki pytanko wiem ze to noobowskie ale jak wejsc alienem w przeciwnika ?
|
no nic ...ja dopiero sciagam ^^ wydaje sie ciekawa...a ze w "pewnego moda" do hl gralem z niemalymi skillami :P to i w modzika do Q sie sprubuje :> bo wydaje sie interesujacy ten rpg motyw :>
no cush moj nick to bedzie prawdopodobnie: MorguL jak za starych CS czasow :> |
Cytuj:
Tobe chyba chodzi o motyw z Aliens Vs. Predator... gdzie Headbugger zapuszczal jakies jajeczki przez otwor gebowy ofiary ... by przyszly alien mogl se swobodnie dorastac w ciele nosiciela... Tutaj gryziesz ofiare... Celuj w Glowy (Skacz by glowe ugryzsc... musisz w nia celowac)... Potem naciskasz Q i sie ewoluujesz.. |
Aha sorry ,troche mi sie pomylilo czytalem to wieczorem a jak ja wieczorem cos czytam to ... o.O ;)
|
Cytuj:
rofl, czemu nie nazwales teamu f@jniej, na przyklad (SteelHandFXTeamPentagramSKFnaticComplexity4KingsK 0/\/\4/\/D0)? |
sciągam 95% :)
jak wyprubuje dam edit :) chętnie wejde do DB @edit: Gdzie są ustawienia graficzne, pokazuje mi że niemam mapy :( |
Hehe... Widze że Avager nie próżnuje :D Dużo gier widze tu opisujesz... Ściągam właśnie ale mam niestety wolnego neta (radiówka 128 ;/ ) ale już mam ponad 7 mega... Jakby co dam sobie nicka Zajac ;D Pewnie będę grał obcymi...
BTW. Obcy też mają coś tupy wieżyczki? Bo nie zauważyłem czegośtakiego w opisie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |