![]() |
Fajne Fajne :D fabuła spoko tylko w trzecim odcinku zlookalem skrawki różowego tła przy krwi :evul:. Reszta jest good
Ocena:9.9/10 xD Pozdr0 B) |
Super Fake.Co tu mówić fabuła super i czego jeszcze trzeba wykonanie też dobre.(może kiedyś będe w fake jako przechodni);)
|
Nie jest tak źle... Chociaż mogło być lepiej... Wyglądamy na drobnych złodzieji... Bo nie stać nas na inne ubrania... I jesteśmy bardzo starzy... Bo mamy już siwe włosy... Nie mogłeś zrobić nas profesjonalistami:
Do kowala: "Jeżeli wypadnie orzeł wygrywasz, darujemy ci życie i dasz nam broń, a jeżeli reszka, zabijamy cie i sami sobie ją bierzemy"... By było lepiej... |
Nic dodac nic ujac... 10/10
|
Ekstra
Fajne pierszy fake bez tam np. efektow specjalnych:) no i ocena: fabuła 10/10
wykonanie 8,5/10 (za kilka fioletowych punktów) |
Wow :)
Poprostu brak mi slów :) Swietny fake, fabula jest bardzo dobra (nie tak jak moja) :). Jedyny bład to ortografia i interpunkcja :P Czekam na next czesci :P
Ocena: Fabuła: 8.5/10 Ortografia: 3/10 :confused: Pomysł: 7/10...(kiedys widzialem cos podobnego...) Ogólna ocena: 8.5/10 Next plxxx !!!!!!11111oneoneonejedenjedenjeden |
rub dalej:P 10/10:D
|
~~bump~~
- czyścimy.
|
Yeah :evul: Kolejny świetny fake :evul: :evul: :evul:
|
- czyścimy.
|
No, brawo tylko szkoda że Norah nie żyje (uczcijmy to minutą ciszy) :(
A z wad to ortografia, ale MAŁO BŁĘDÓW, brawo, i ta lina troche... krzywa i sztywna, ale reszta spox ;) |
Switne ale za krotkiw :(
|
Fajne...<znaki (dokladnie musi ich byc jeszcze dwa)>
|
Mi się bardzo podoba xD. W jakim programie to robisz?
Crowal - Dawny alhemik, został wygnany za >>umyłkowe<< podanie pacjentowi trucizny... umyłkowe? |
Jak zwykle Norah musiał ponieść śmierć ;P. Fake extra 10.10
|
No całkiem fajne. Dosyć ciekawe.
Ale narazie to bym to nazwał Elite Gangsters lub coś w tym rodzaju;p. Bo mi wydaje się że thiefs trzymią się w cieniu i mało zabijajom a nie zabijajom wszystkich do okoła ;]. |
Bielik@: Zabijają tylko kiedy muszą, potem zwiewają i nawet jak ktoś znajdzie ciała nikt nie będzie wiedział kto ich zabił bo w końcu każdy kto ich wcześniej widział już jest trupem.
A co do chowania się w cieniu to przecież został wprowadzony wątek skakania po dachach, zamiast spaceru ulicą :p |
Super.
Grafika: 7/10 (mało błędów, ale straszna monotonia) Ortografia: 9/10 (Tylko 2 błędy. Wow.) Średnia: 8/10 Plusy i minusy: Plusy: Strzały wystające z dedów(+ 0,5), własnoręcznie robiona lina(+0,5). Minusy: Norah dostał w pierś a strzała wystaje z brzucha (-0,5). Ocena: 8,5 |
fajne
Co tu dużo mówić fajne Fake'i i tyle - 10/10:)
|
Tia tia tia ... ==' Czemu ja musiałem deadnąć? A nie np Baradax (XD)X( X( X(
@Topic: No fajne fajne tylko krótkie:/ |
I znowu 10/10.Jedno ale...
Krutkie |
:) and :(
Swietnie! Tylko 2 bł. ort. hyhy :D
Norah DeAd ! Buuu :( Najlepszy + w tej czesci to lina :) Czekam na next :P |
A ja jak zwykle mam swoje zdanie (chodzi mi o moją role). Nikt nigdy mi się nie sprzeciwi jak coś powiem (zgadnijcie czemu). Jedno moje słowo i wszyscy robią to co chce.
Ocena, ocena, ocena... Przed chwilą czytałem scenariusz a już zapomniałem... A no dobra już mam! Jak to było? A tak, racja 10/10. Dla tych którzy nie rozumieli tekstu nr.1, informuje że chodzi o to, że nic nie mówie. |
- czyścimy.
|
Akcja rozwija się w iście ślimaczym tempie... i ortografia... a poza tym ok.
|
9.(9)/10
:cup: 9.(9)/10
za malo akcjiX( |
daje full
jeśli o mnie chodzi to 10/10 bo fajne ale mimo to troche mało -.-
|
Faaaaaaaaaajne.......Baaaaaaardzo...
|
eee, troche dziwne ze straznicy tak po prostu przepuscili bandytow..??
No ale coz, inaczej to dobre ^^ |
Fajny fake 10/10:) czekam niezwłocznie na kolejna część
|
- czyścimy.
|
Cytuj:
Faaaaaaaajne xP |
YEAH! Jednak nie jestem przekonującą niemową xD. Ale to takie krótkie troche. Te strzaly. Nieźle ich tam dużo. Musiała być ładna wojna.
|
~~bump~~
- czyścimy.
|
Nie narzekaj. Komentują przecież. Oczywiście ja też komentuje. Daje 9/10 bo fajne (wiem, wiem, dla Ciebie mało xD).
|
Racja :D
Są komenty daję ci 8.5/10 (nobody is perfect[no Avager to wyjątek]) troszkę ortów i Norah padł ... -.-
|
Fake extra 9/10 :)
|
A idź ten fake to badziew! Może bym zmienił zdanie, ale... Narazie badziewiaste! Zrób kolejną część to zmienie zdanie.
PS. Piszcie coś podobnego wszyscy, to może zrobi nową część. |
@up
Wyjdź. Całkiem mi sie podoba Dobrze ze nie dzieje sie wszystko naraz I co sie z Dark Krissem i Avagerem dzieje? :> |
Prosze zrób wiecęj bo narazie jest 1,000,000/10 :)
Czekam z niecierpliwością. Pozdro,D@mi@n |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |