![]() |
Juz jest ciekawie, wojna w miare wyrownana - to co ze S8 maja wiecej fragow, ale jakie lvl oni zabijaja a jakie Rede~? No wlasnie;)
|
No wlasnie to jest smieszne dla mnie... s8 sie podnieca ze ma wiecej fragow? oni ubili z tych lepszych tylko Jodokusa...
A my ?:> - Koti Conqueror (119 royal) - Healek (122 elite) - Swapzor (129 royal) Btw. soon open battle, ciekawe czy sie s8 pojawi :> |
Cytuj:
Chociaż powiem szczerze szanse zaczynają sie wyrównywać. Sporo ludzi zaczyna dochodzić S8. I parę przechodzi na drugą stronę (ostatnio to Laron). Ciekawie to zaczyna wyglądać |
Cytuj:
Ciekawe czy Slash'Qu zdecydował by sie walczyc w open battle... ciekawie mogło by to wyglądać ;p a i tak offtopic... http://rapidshare.de/files/18767797/UO0008.jpg.html No i jedziemy dalej -.- |
Degun Died
|
No i kolejnego wam zabili:
Knight Escroto Apr 24 2006, 02:21:48 CET Killed at Level 76 by Slash'Boone and by Binnike Bengan I jeszcze dwóch: Xan Verticas Apr 24 2006, 14:06:33 CET Killed at Level 108 by Swapzor and by Laros Feleon Lady of selena Apr 24 2006, 14:06:11 CET Killed at Level 63 by Swapzor and by Slash'Boone |
Dobra, wrocilem, zaraz wezme sie za edycje fragow :P. Ale nie wiem co z tego bedzie, cos net sie sypie.
@Edit: Dodane. Rederiement, cos kiepsko Wam idzie to fragowanie... |
Cytuj:
Nie lepiej dac linka do tematu na tibia.com ? Do Szarancza: Nudny juz jestes z tym gadaniem jakie to pk jest "cool" i ze polacy to nooby. |
Cytuj:
|
Dobra, juz rozumiem, to o pk i noobach-polakach bylo do Szarancza. Po prostu zle to napisales. To "Szarancz" wzialem jako podpis :P
|
Cytuj:
2. A kiedy ja cos pisalem do ciebie nie liczac statsow z wojny CZYTAJ DOKLADNIE... ps. najlepszy moment "Takze pomysl zanim cos napiszesz" - Rotfl zal.pl |
[quote=Fiołek!]1. Jodokus zrobił to pare godzin temu
2. A kiedy ja cos pisalem do ciebie nie liczac statsow z wojny CZYTAJ DOKLADNIE... ps. najlepszy moment "Takze pomysl zanim cos napiszesz" - Rotfl zal.pl |
Cytuj:
Wiesz idz w slady Kotiego i padnij przed larosem na kolana :) jestes chyba w tym dobry. Cwaniaczysz cwaniaczysz a chyba jako 1 w tej wojnie bys wyszedl i zaplacil "byle by sie zli szwedzi ode mnie odwalili". Sory nie chcialem ci nic dawac do myslenia bo czasem slabo z tym idzie niektorym |
@Fiołek: Racje, cwaniakujesz. Nie wiem czy nie zauwazyles mojego 2 posta, czy po prostu nie chciales go widziec. Naucz sie pisac tak, zeby inni Cie mogli bezproblemowo zrozumiec. Juz 2 raz mam z tym problem. I bynajmniej nie wynika to z mojej niewiedzy.
|
Sratytaty =]
Jak juz na poczatku napisalem: Nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy ;] Dam wam jeszcze przyklad: Isara: Wojna Light vs Del'Toro Open Battle (a raczej mass log) w cyclopis. Przed tym "starciem" Light wygrywal sporo z tego co pamietam. A po walce Del'Toro zaliczylo 13 fragow a Light 0 :) Wiec nie patrzcie na wynik podczas wojny tylko po wojnie :P /Peace (huhuhu ale ja mam gadane ahaha :D) |
@Scroop
Na Isarze wojna sie nie konczy, wiec o koncu nie ma mowy. Te same osoby walcza z tymi samymi od wiekow. Tylko czasami jest pokoj i gildie sie zmieniaja :P |
Dark Cidar padl. 5:14 dla S8.
|
Siema
Ktos z was zna tych ludzi?? -Lorillard Greensboro -Naphis Maruykrus Dostalismy z Mysią dwie podobne wiadomości w odstepie 4 minut -.- Czyzby ktos sprawdzal czy jestesmy afk? ;| |
No i jest dokładnie tak jak pisałem - pierwsze osoby się już wypłacają (Masoyama i Micta Yezar). Później to już raczej pójdzie lawinowo.
|
Jak sie jest lamusem to sie placi ;]
|
Apropo pvp Appitjuha. Ktos powiedzial, ze jest dobre. I teraz mam pytanie: smiac sie czy plakac?
@Masoyama Wie ktos, kto gra tym charem? Pierwszy owner? Jego kuzyn, speed? Moze ktos nowy? Jesli Maso wejdziesz tu, msg na gg :8348570. @Wojna Jaka szkoda, ze przestalem grac na Selenie... Teraz moze wkoncu bym pokazal na co mnie stac. Kiedys 50 lvl to na wojnie sie nie przydawal, ale jakbym caly czas gral...? Ale jedno wiem: Hail Scroop&Zoczek, i kogo tam jeszce znam z tego forum z Seleny ;]. @Ban Dark Avena Wkoncu ten pierd0l0ny dup0liz dostal bana! Wiekszego gnoja niz on w zyciu nie widzialem... |
Wlasnie ogladam film z dedem (Huja) Kotiego ;].
Wie ktos jeszcze kto gra Skiprosko'shadow'em? Pierwszy owner? |
Taa... Masoyem gra cale jego podworko xD z 10 osob z tego co wiem :P
|
Cytuj:
|
[quote=Wielki MarIuSzzo]
@Wojna Kiedys 50 lvl to na wojnie sie nie przydawal, ale jakbym caly czas gral...? Ale jedno wiem: Hail Scroop&Zoczek, i kogo tam jeszce znam z tego forum z Seleny ;]. :o Kim Ty mozesz byc.... aa juz wiem!! xDDD Wroc do nas :-( Potrzebujemy Ciebie z Shimem ; D teraz po testach jestes to bedziesz mial czas!! ;s Co do Mayasomy czy jak sie ten nick pisze... Jednym slowem zjebal, pokazal ze jest nabem, stracil w oczach zarowno strony s8 jak i rederiet. No chyba ze to jeden z jego ownerow postanowil placic i nie omowil to z innymi xD |
Racja Aven jest pjerdolonym dupolizem.Potrafi tylko wchodzić w dupe Qu.A co do wojny to dziwi mnie postawa Maso i Micty ale widać że to lamy.Jeśli s8 wygra to Slashowi,Alphonowi,Xaitowi i innym Szwedom i tak się nic nie stanie.
|
Jeden z S8 pada, i az 3 z RR.
Swoja droga, nie pisalem nic z powodu braku czasu - na forum.tibia.com powstal temat o wyplacaniu sie...i o dziwo, juz 6 osob zaplacilo - Keinen, Micta Yezar, Masoyama De'stroy, Yoshimitsu De'stroy, Dark Cidar, Ethiellant. Nie tak to mialo wygladac? Moim zdaniem wykupowanie sie pojdzie teraz juz jak z bicza strzelil. Zaplacili pierwsi, drudzy, po nich zaplaca nastepni. |
Bo Keinen to nub.
Cytuj:
Ale niektorzy, np. ja, nie zaplacili a po jakims czasie juz nie musieli. |
Cytuj:
0 szacunku dla nich. Staneli w walce z przeciwnikiem i sie wydygali. Wybrali najgorsza droge z mozliwych... widac ze sie boja o chary =) |
Keinen nie jest żadnym nubem , ani nie boi sie walczyć ... poprostu ma chłopak ambicje i chwała mu za to jak ma cos tu ogsiągnać skoro zawsze jest 2 x wiecej osob z s8 niz z rr ?Teraz zobaczycie dopiero oblicze prawdziwego Keinena xD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
I dochodzi do nich jeszcze Puge. 7:17 dla S8.
Edit: Nastepne osoby zaplacily (z RR): Lady of Selena, Eleuther, Fous soulfire, Arth soulfire. Ludzie, po co w takim razie dolaczaliscie do RR? Zeby pozzyc sie paruset "k"/eq/run?! N/c. |
Nie gram na Selenie, ale gralem. (mappi)
Co do Keinena... (mam tu na mysli ownera za czasow gathering) to racja, nie jest nubem. Jest nOObem przez wielkie 'o'. Czuje jakis sentyment do Seleny, wiec zebralo mi sie na komentarz tej wojny. Komentuje, bo moge. Zabronisz? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Keinen mnie nie ubil, ale raz sie wpieprzyl na expa i jeszce mi grozil gildia...[quote]Moze czasami.[.quote]
Wiec jak zauwazyles to bylo te czasami... Czasem mam zly humor, a wtedy zuca sie to mocno w oczy^^ Ale ja jestem pierwszy ownerem A pozatym, co Cie tak urazilo, ze bucami zucasz? |
Cytuj:
To pierwszy owner Mappiego, a ja gralem tu kiedys i mialem nick uhkor ilus :D Numer do Mappiego mam od poczatku wiec wiem z kim pisze na forum. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
1. Najpierw mowiles o pvp Appitjuha, ja twierdze, ze jest/bylo b.dobre. A Ty wyskoczyles z tekstem czy sie smiac czy plakac. 2. Obrazasz Keina, a badz co badz jest moim kumplem. Takze tez mam swoje powody. |
Pewnie nie wierzysz, ale ja sie nie wpieprzalem ludziom na expa...
Poprostu stawialem sie w ich sytuacji (jak bym sie czul, jakby mnie jakis wyzszy lvl z expa wygonil) i sie tylko pytalem kiedy expowisko bedzie wolne. A z Appitjuhem mialem sytuacje. I widzialem, jak nie potrafil zabic palka bez tarczy o 60 lvli mniejszego od siebie... (to bylo w tombie), a jak wybieglem na pustynie to jeszce krzyczal, ze chce BoH... |
Cytuj:
Co do Appiego: moze po prostu nie chcial Cie zabic (albo tego palka, nie do konca zrozumialem tresc tego posta) tylko wyludzic te bohy? A moze po prostu rozmawiamy o innym ownerze?:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |