![]() |
Nie nie nie,
Poprostu nie trafilem w reke tylko o jedna kratke w lewo i sov poszedl za okienko. Jesli uwazacie ze ktos tam stal to spobujcie w te miejsce dojsc i dodajcie tu fotke ;) Oczywiscie ze troche sie zmartwilem... Naszczescie jestem przed anhilatorem :p |
Lol
ToszToDebil !! omg koles chyba został otułomiony najezdzca z TVNu xD
K.R.E.T.Y.N z moze to byl jakis Thief,Hacker ? :O >>STFU<< |
Cytuj:
|
Tak dla jaj ja wyrzucilem backpack sovow i sca ale byl w backpacku i nikt nie mogl zobaczyc bo sie nie da dojsc :(.
czy wy jestescie ku*** slepi i czytac nie umiecie? wyraznie napisal ze przez przypadek? Ja tak wywalilem fire axe do wody jak zaczynalem trenowac |
weeez....
albo jestes idiota albo gral twoj 10 letni brat i nie wiedzial co czyni ;/ a jesli tak spokojnie przyjales ze sov ci sie poszedl walic to chyba on nie byl tfuj :) |
Co ja moge powiedzieć, to co wszyscy powiem - współczuję.
Ale, to sie zdarza - mi wczoraj bohy przez okno polecialy...;/ |
Miales Pecha Malego...
|
wypadki chodzą po ludziach...
|
ekhm no fakt :confused: mój błąd, racja jeśli niestoisz blisko np. SoV'a niewidac opisu :p
I współczuje utraty SoV'a w tak glupi sposób |
LOL Teraram...co na to Vete i inni?;)
|
Współczuje
Fajnie wyglada, ale współczuje... Nie chciałbym być na Twoim miejscu...
|
Cytuj:
1.naucz sie pisac 2.jak bedziesz mial sova to mozesz go wyzywac np. "od debila" etc. chociaz to zwykly przypadek, ze wyrzucil. Prawdopodobnie ciebie(celowo z malej litery) nie stac nawet na domek w ven,ktory kosztuje 200k + ? 3.jedziecie go jak psa, ze wywalil sova, jego sov jego problem. Dobrze, ze zachowuje dystans do tibi, to tylko gra ludzie..., co mial zrobic? Wpasc w depresje na realu,rzucic szkole,zabic sie? Nie, zyje sie dalej 4. Ter wspolczuje SoV'a i tych idiotow na forum |
on to specjalnie zrobil, znam go i wiem ze jego kumpel gm stal obok na bagnach ale nie bylo go widac bo utana vida wklepal a po filmie mu oddal magic sworda a wy podnietke chwyciliscie ze wyrzucil magic sworda ale newbasy no comment
|
Cytuj:
aahahhah ^^ i kto tu noob? |
Cytuj:
|
Cytuj:
to byl sarkazm o ile wiesz co to jest -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wspolczucia ;/ ale
ja kiedys trenilem qmplem, dal mi swoje passy :} i chcialem dobic mu 85 axe'a(;D), i zaczolem sie bawic jego dragon lance xD przezucac kolo siebie, krecic nim kolka xD (wokol postaci ;p) zakladac, zdejmowac itp. i nagle myszka sie zaciela i wpadl d-lance do wody;/ to byl nowy serwer wtedy, d-lance kosztowalo kolo 100k ;/ a ja mialem aby druida z 10k ;p kolega sie w*****l i dal mi miech na odzyskanie d-lance (naszczescie sie udalo :P) wiez jaka jest panika jak wyzucisz nie swoja rzecz do wody? :P ale wtedy mialem pietra xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
golden helmeta? buahahh w calej tibi jest tylko 1 i to na eterni ahahah IDZ SIE LECZYC CHLOPIE |
@up
Golden Helmetów jest więcej niz 1. @topic Jeśli to bylo przypadkowe to miales rzeczywiscie pecha ale jesli bylo tak jak napisal 1 koles, ze twoj kumpel gm odzyskal tego SoVa no to zalosne. |
Cytuj:
|
Od Mistrza Lomaxu smierdzi Kejw Ratem, prawda? ;]
Topic: Gratz niefarta, ale odzyskales juz SoVa i nie ma co sie martwic.. (gratz za opanowanie gdy ci SoV wypadl przez okno, wiekszosc H leveli by wpadla w panike xD |
To byl serio twój sov? Jeśli tak tomam nazieje że go odzyskales.
|
Jak to możliwe że na filmie tracisz SoVa, a już na filmie z Anni~ [bot -.-] masz nowego SoVa? Jak byś pożyczał to nie brał byś miśka tylko nowy miecz... I jeszcze kupiłeś [?] demon arma?!
Btw. 1k zł za SoVa? [ten V~ ] |
Przyznaje. Szczyt glupoty.
|
Cytuj:
|
http://i4.photobucket.com/albums/y13...uest/k0013.jpg
Mam nadzieje ze to nie wypadnie przez okno ;p |
Cytuj:
|
Hahahaha...dobre xD...ale wiecie takie zabawy, albo coś w stylu free items to dobry sposó żeby oderwać się od tibii...też tak zrobiłem xD...
|
Do GM
Napisales do GM'a????B)
|
Typek niezly, troche stracił...
;/ |
To tylko gra :P
|
Cytuj:
|
dobre to bylo a najbardzij mnie rozwali twoj opisz w chrakterze na tibi com present z naigo zamiast sova lol? a jak ci ten co masz wypadnie to co zrobisz? zawsze lepsij miec 2 sovy niz 1 :D
|
Cytuj:
|
Powiem tak... wymiatasz xD
|
lol
Fajny Filmik.hmm
|
zal sova ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |