Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Magic Sword na bagnach!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75247)

Ter 02-05-2006 06:16

Nie nie nie,

Poprostu nie trafilem w reke tylko o jedna kratke w lewo i sov poszedl za okienko.

Jesli uwazacie ze ktos tam stal to spobujcie w te miejsce dojsc i dodajcie tu fotke ;)

Oczywiscie ze troche sie zmartwilem... Naszczescie jestem przed anhilatorem :p

Roxman 02-05-2006 08:58

Lol

ToszToDebil !! omg koles chyba został otułomiony najezdzca z TVNu xD
K.R.E.T.Y.N z moze to byl jakis Thief,Hacker ? :O
>>STFU<<

Acastunio 02-05-2006 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crucio
Hehe, mms to jednak z deka mniejszy wydatek niz SoV ; >
Btw, czemu zrookowales postac? :S

Hacked => straciłem 2 mln~ gp, więc juz sram na tą gre xD

zoom 02-05-2006 10:09

Tak dla jaj ja wyrzucilem backpack sovow i sca ale byl w backpacku i nikt nie mogl zobaczyc bo sie nie da dojsc :(.

czy wy jestescie ku*** slepi i czytac nie umiecie? wyraznie napisal ze przez przypadek? Ja tak wywalilem fire axe do wody jak zaczynalem trenowac

Lebu 02-05-2006 10:13

weeez....
albo jestes idiota albo gral twoj 10 letni brat i nie wiedzial co czyni ;/
a jesli tak spokojnie przyjales ze sov ci sie poszedl walic to chyba on nie byl tfuj :)

Gallar 02-05-2006 10:22

Co ja moge powiedzieć, to co wszyscy powiem - współczuję.
Ale, to sie zdarza - mi wczoraj bohy przez okno polecialy...;/

Konri Sorcerer 02-05-2006 10:39

Miales Pecha Malego...

Propan Butan 02-05-2006 10:58

wypadki chodzą po ludziach...

Actorron 02-05-2006 11:50

ekhm no fakt :confused: mój błąd, racja jeśli niestoisz blisko np. SoV'a niewidac opisu :p

I współczuje utraty SoV'a w tak glupi sposób

BOtter 02-05-2006 12:39

LOL Teraram...co na to Vete i inni?;)

Kamilmen Cichy 02-05-2006 13:27

Współczuje

Fajnie wyglada, ale współczuje... Nie chciałbym być na Twoim miejscu...

dastey 02-05-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lebu
weeez....
albo jestes idiota albo gral twoj 10 letni brat i nie wiedzial co czyni ;/
a jesli tak spokojnie przyjales ze sov ci sie poszedl walic to chyba on nie byl tfuj :)

1.naucz sie pisac
2.jak bedziesz mial sova to mozesz go wyzywac np. "od debila" etc. chociaz to zwykly przypadek, ze wyrzucil. Prawdopodobnie ciebie(celowo z malej litery) nie stac nawet na domek w ven,ktory kosztuje 200k + ?
3.jedziecie go jak psa, ze wywalil sova, jego sov jego problem. Dobrze, ze zachowuje dystans do tibi, to tylko gra ludzie..., co mial zrobic? Wpasc w depresje na realu,rzucic szkole,zabic sie? Nie, zyje sie dalej
4. Ter wspolczuje SoV'a i tych idiotow na forum

Mistrz Lomaxu 02-05-2006 20:28

on to specjalnie zrobil, znam go i wiem ze jego kumpel gm stal obok na bagnach ale nie bylo go widac bo utana vida wklepal a po filmie mu oddal magic sworda a wy podnietke chwyciliscie ze wyrzucil magic sworda ale newbasy no comment

Guutek'fis 02-05-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistrz Lomaxu
on to specjalnie zrobil, znam go i wiem ze jego kumpel gm stal obok na bagnach ale nie bylo go widac bo utana vida wklepal a po filmie mu oddal magic sworda a wy podnietke chwyciliscie ze wyrzucil magic sworda ale newbasy no comment

aahahhah ^^ i kto tu noob?

Mistrz Lomaxu 02-05-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guutek'fis

twoj ojciec

dastey 02-05-2006 22:30

Cytuj:

to byl sarkazm o ile wiesz co to jest -.-

Mistrz Lomaxu 02-05-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dastey
to byl sarkazm o ile wiesz co to jest -.-

a ja myslalem ze to byla ironia

grzysztof 03-05-2006 00:01

Cytuj:

a ja myslalem ze to byla ironia

nie myśl tyle bo Ci szkodzi

Guriel 03-05-2006 10:05

wspolczucia ;/ ale
ja kiedys trenilem qmplem, dal mi swoje passy :} i chcialem dobic mu 85 axe'a(;D), i zaczolem sie bawic jego dragon lance xD przezucac kolo siebie, krecic nim kolka xD (wokol postaci ;p) zakladac, zdejmowac itp. i nagle myszka sie zaciela i wpadl d-lance do wody;/ to byl nowy serwer wtedy, d-lance kosztowalo kolo 100k ;/ a ja mialem aby druida z 10k ;p kolega sie w*****l i dal mi miech na odzyskanie d-lance (naszczescie sie udalo :P) wiez jaka jest panika jak wyzucisz nie swoja rzecz do wody? :P ale wtedy mialem pietra xD

Mistrz Lomaxu 03-05-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guriel
wspolczucia ;/ ale
ja kiedys trenilem qmplem, dal mi swoje passy :} i chcialem dobic mu 85 axe'a(;D), i zaczolem sie bawic jego dragon lance xD przezucac kolo siebie, krecic nim kolka xD (wokol postaci ;p) zakladac, zdejmowac itp. i nagle myszka sie zaciela i wpadl d-lance do wody;/ to byl nowy serwer wtedy, d-lance kosztowalo kolo 100k ;/ a ja mialem aby druida z 10k ;p kolega sie w*****l i dal mi miech na odzyskanie d-lance (naszczescie sie udalo :P) wiez jaka jest panika jak wyzucisz nie swoja rzecz do wody? :P ale wtedy mialem pietra xD

wiem cos o tym, utopilem kiedys golden helmeta mojego kumpla i mnie tak zarabal za to ze w szpitalu wyladowalem ze zlamana reka i noga :-/

Guutek'fis 03-05-2006 11:44

Cytuj:

wiem cos o tym, utopilem kiedys golden helmeta mojego kumpla i mnie tak zarabal za to ze w szpitalu wyladowalem ze zlamana reka i noga :-/

ahahahahahahahha nawet twoja matka cie nie poznala ahahah
golden helmeta? buahahh w calej tibi jest tylko 1 i to na eterni ahahah

IDZ SIE LECZYC CHLOPIE

Texterus 03-05-2006 14:27

@up
Golden Helmetów jest więcej niz 1.
@topic
Jeśli to bylo przypadkowe to miales rzeczywiscie pecha ale jesli bylo tak jak napisal 1 koles, ze twoj kumpel gm odzyskal tego SoVa no to zalosne.

Etoric 03-05-2006 15:15

Cytuj:

ahahahahahahahha nawet twoja matka cie nie poznala ahahah
golden helmeta? buahahh w calej tibi jest tylko 1 i to na eterni ahahah

IDZ SIE LECZYC CHLOPIE

mistrz lomaxu to wszedzie byl wszystko mial i wszystko wie..a tak na prawde to w dupie byl i gowno widzial. a golden helmetow to tak do konca nie wiadomo ile jest...nikt sie nie afiszuje ze ma...ja znam 2 polakow ktorzy maja(jeden ma nick na P jakos...Phola~ a drugiego nie pamietam)

Fire Necromacer 03-05-2006 18:42

Od Mistrza Lomaxu smierdzi Kejw Ratem, prawda? ;]

Topic: Gratz niefarta, ale odzyskales juz SoVa i nie ma co sie martwic.. (gratz za opanowanie gdy ci SoV wypadl przez okno, wiekszosc H leveli by wpadla w panike xD

D Rookmaster 03-05-2006 20:09

To byl serio twój sov? Jeśli tak tomam nazieje że go odzyskales.

hide 03-05-2006 20:51

Jak to możliwe że na filmie tracisz SoVa, a już na filmie z Anni~ [bot -.-] masz nowego SoVa? Jak byś pożyczał to nie brał byś miśka tylko nowy miecz... I jeszcze kupiłeś [?] demon arma?!

Btw. 1k zł za SoVa? [ten V~ ]

Master Mind 03-05-2006 23:19

Przyznaje. Szczyt glupoty.

Ter 04-05-2006 06:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide
Jak to możliwe że na filmie tracisz SoVa, a już na filmie z Anni~ [bot -.-] masz nowego SoVa? Jak byś pożyczał to nie brał byś miśka tylko nowy miecz... I jeszcze kupiłeś [?] demon arma?!

Sie gra sie ma :p

Ter 05-05-2006 13:15

http://i4.photobucket.com/albums/y13...uest/k0013.jpg
Mam nadzieje ze to nie wypadnie przez okno ;p

Etoric 05-05-2006 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hide

no cos ty xP SoV to gora 700zl;p

Gate lord 05-05-2006 13:36

Hahahaha...dobre xD...ale wiecie takie zabawy, albo coś w stylu free items to dobry sposó żeby oderwać się od tibii...też tak zrobiłem xD...

Zgadnij 06-05-2006 07:20

Do GM

Napisales do GM'a????B)

Zuvido 06-05-2006 15:36

Typek niezly, troche stracił...
;/

Nataniel 06-05-2006 19:17

To tylko gra :P

evilKRIK 06-05-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dastey
jak bedziesz mial sova to mozesz go wyzywac np. "od debila" etc. chociaz to zwykly przypadek, ze wyrzucil. Prawdopodobnie ciebie(celowo z malej litery) nie stac nawet na domek w ven,ktory kosztuje 200k + ?
3.jedziecie go jak psa, ze wywalil sova, jego sov jego problem. Dobrze, ze zachowuje dystans do tibi, to tylko gra ludzie..., co mial zrobic? Wpasc w depresje na realu,rzucic szkole,zabic sie? Nie, zyje sie dalej
4. Ter wspolczuje SoV'a i tych idiotow na forum

Jak wyżej/\

Palladyn von hellgate 06-05-2006 21:45

dobre to bylo a najbardzij mnie rozwali twoj opisz w chrakterze na tibi com present z naigo zamiast sova lol? a jak ci ten co masz wypadnie to co zrobisz? zawsze lepsij miec 2 sovy niz 1 :D

Ter 07-05-2006 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn von hellgate
dobre to bylo a najbardzij mnie rozwali twoj opisz w chrakterze na tibi com present z naigo zamiast sova lol? a jak ci ten co masz wypadnie to co zrobisz? zawsze lepsij miec 2 sovy niz 1 :D

Juz sie zabezpieczylem :p. Mam sova i pharaon sworda na wszelki wypadek :D

Zupek 07-05-2006 17:42

Powiem tak... wymiatasz xD

Zomakeit 07-05-2006 17:44

lol

Fajny Filmik.hmm

zuczek15 08-11-2007 01:02

zal sova ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49.