![]() |
codziennie ponad 10:P i dobrze mi z tym:P
|
Gram w piątki, soboty, niedziele, święta i dni wolne - dziennie po 7-9h. Jak jest dobra pogoda to mniej oczywiscie ;) Jeśli nadaży się okazja, że mogę "grać :P" trenuję mlvl :D
|
U mnie to różnie bywa w zeszłe wakacje siedziałam po 20 godzin szłam spac na kilka godzin i potem znowu..Obecnie srednia dzienna to cos w granicy 5godzin pomijając weekendy, w które czasem zdaża mi się siedzieć też cały dzień przed kompem i grać w Tibie..Ale jak jest sqll to oczywiście mniej czasu poświęcam graniu :)
|
Napisałem że gram kilka godzin tygodniowo, ponieważ gram tylko w weekendy (chyba ze jest przerwa w szkole)
|
Różnie bywa ale przeważnie 0 lub 14h+
|
Rożnie najczęściej od 30 minut do 2,5godz. heh:)
|
ja gram bardzo malo bo mi sie niechce trenic itd :D
|
Umnie bylo tak
Na poczatku siedziałem jak zaczarowany Wbijalem 33 lvl palkiem Potem sie zaczely problemy Zrokowalem postac I papa tibia ;] |
powyzej 5 godzien do 7 zaznaczylem , obecnie nie gram w ogole a loguje sie raz na 5 dni lub tydzien i to na max 5 minut
|
Cytuj:
Ja tak samo.Popieram Shinjixa |
Cytuj:
|
Zaznaczyłem że gram od 7 do 10, ale gram tylko w pt, sob i niedziele :( , moi rodzice taki system wprowadzili żebym szkoły niezawalił :p
|
Roznie to bywa ^^
Hmm Tak naprawde roznie to bywa ale najczesciej gram do 3h na dzien kiedys ciolem z 10h ^.- to juz nie te czasy :D. Juz tibia mnie tak nie ciagnie jak kiedys nie wiem czemu wiem tyle "Czasy sie Zmieniaja wraz z nimi ja" :].
-------------------------------------------------------------------------- Tibia Bogiem, Tibia Nalogiem, Tibia Zabawa pOzDro AlL ;) |
Ja gram 2-4h a czasami nawet po 15h mlvl trenuje albo expie :]
|
Mało gram
Ja właściwie gram malo bo czasem zagram 3h8o czasem 1h:D a czasem wogóle:cup:
|
Ja gram w Tibie do 2h chetnie pogral bym sobie nawet 3hB) ale ostatnio jakos nie mam czasu ;p
|
heh
Ja zaznaczyłem od 7 do 10h chociaż gram tak 6-8h ( nie było tekiej odpowiedzi 8o ) Pozdro :)
|
To kiedy i ile gramy zależy wyłącznie od nas..
Raz mi kolega mówi że niebedzie już wcale grał w Tibie..a następnego dnia wchodzi i gra do północy..od czego to zależy ??
W TV mówią że tibia uzależnia, ale to my decydujemy czy bedziemy grac czy nie. Ja naprzykład wchodze w tibie i gram ile sie da <pod warunkiem jeśli niejestem głodny> Gdy jest ładna pogoda dzwonie do kolegi i umawiam sie na gre w piłke, ale dopiero wtedy, kiedy pograłem juz przynajmiej 3 h w tibie...:baby: Czyli wynika to z tego, że ile i kiedy gramy zależy wyłącznie od nas !! A wiecie że niektórzy pytaja sie ile maja grac w tibi ?? :D To są pospolite noobki których nienawidze X( idla których napisałem ten temat !! 8o |
@up
To prawda ze to ile gramy zalezy tylko od nas, ale jak juz bylo powiedziane TIBIa jak wiekszosc gier potrafi uzaleznic czlowieka. Czyli niby mamy wybor ale czujemy silna potrzebe zagrania. Taka samo jak ganja niby nie uzaleznia fizycznie ale czujesz ze mam duza ochte zapalic. I w ten sposob to sie wlasnie kreci. |
Odpowiedz numer 10 - nie gram wogole.
|
ja gram od 1-3h ale zaznaczyłęm 2-3h , wcześniej grałem po 6h ale teraz lato jest i szkoda mi czasu na tibie ;)
|
Siema wszystkim :) w tibie moge grac od 3-4 godzin bo jak gram dluzej to juz mi sie nudzi czasami jak siadam na nocke to nad ranem nie gram wogole tylko rozmawiam z brazylijczykami;) sorki za bledy ale jestem Wlochem :D
|
pare godzin tygodniowo jezeli w ogule...przynajmniej wychodze z tego zalozenia :D bo do tibi wrucilem wczoraj i zrobilem dopiero 5lvl(wczoraj 3lvl w jakas 1,5h a dzis 5lvl w jakies tez 1,5h czyli razem w dwa dni 3h) i ogulem to kwestia zalozenia psychicznego ile sie gra...poprostu zalozylem sobie wczoraj ze zrobie 3lvl zrobilem i sie nie logowalem dzis sobie zalozylem 5lvl i prosze jest:D jutro dobije do 1k pkt. i koniec na caly dzien :D i oto chodzi zeby grac po troszku i robic zalozony cel na dzien ;> (dzisiaj do 1k jutro do 1,2k pojutrze do 1,5k a popojutrze 2k i tak mozna dojsc wysoko ;>)
|
Cytuj:
|
ja gram po 3,4 godzinki ale teraz bede wychodzil na dwor zeby sie od uzalezniac odtej gierki
|
HE! 75 osób od 7-10!!!! Pewnie im już gały wyskoczyły:p
|
Ja tam nie gram :)ale brat mnie prosi żeby skillowac ok. 1k-2h:sword:
|
http://www.pskonejott.com/otc_display.php ---->se sprawdzcie xD
|
Nie gram w ogóle, już mnie to nie kręci, za dużo idiotów nie umiejących poprawnie napisać słowa "który/która/itd." itp. kręci się tam w Tibii, że aż żal patrzeć... No nie biorąc pod uwagę tego, że kiedyś marnowałem przy tym gównie po 6-7h dziennie... w wakacje, zamiast kruwa iść pograć w kosza albo do laski... teraz taki niesmak po tym mam...
|
@up
mnie też to mierzi, jak czytam "wogule" lub "przyszłem"...to jes po prostu dobijające =/ teraz osobiście dużo gram,ale jak nabiję skille 80 to dam se retired przed paccem, jeżeli w ogóle go kupię ;] |
2-3H na dzień ale czasem więcej jak mam czas.
|
Ja mam bardzo różnie. Zwykle gram do 4h max ale raz siedziałem 5 i pół godziny8o . Nie wiem jakim cudem można siedzieć przy Tibii dłużej. Po prostu niemożliwe:)
|
3 - 4 h max wiecej przed kompem nie usiedze
|
Ja gram dzienie gdzies 2 - 4h zalezy czy jest szkola czy wakacje :)
|
Różnie.
W rok szkolny nie ma czasu bo trzeba się uczyć ale zawsze się gdzieć znajdą z 2 h wolnego to wtedy trochę w Tibię trochę w RuneScape :p W wakacje gram trochę więcej w obie gry. |
W tibie poswiecam czasu dzienie 3 h a reszte czasu sprzedam na robieniu stron www
|
W roku szkolnym wogóle nie grałem... no moze w piątek czasem. Ale teraz są wakacje i na ogół siedze więcej niż 10 h... ale czasami wogóle, albo mało. :p
|
ja codziennie gram w komputer 2godziny...
i te 2 godz. spędzam przy tibii xD :P |
Ja raczej powyżej 1 godziny do 2 godzin , wchodze żeby nabić exp a potem wychodze :p . A tak przyokazji witam all
|
Aww za czasów świetności 5-7h Loozem, och pamiętne BoHy za 70k...i Vs po 55...Stare dzieje :P
Offtop. Czy ktoś się równa z moją data przyłączenia na Forum...?Jeszcze nikogo nie widziałam z podobną datą niż moja :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |