![]() |
moj 1 TEST SERVER !!! ale bedzie fajnie :)
|
Crash na wejściu, zaraz powinno być wszytko O.K ;) POZDRAWIAM. Patch się nawet nieściaga, i wkońcu tibia pod Linux ?!
|
Nie rozumiem jak mam XP
|
kazdy moze wejsc nawet facc-kicha:( A pod linuxem będzie pięknie chodziła nareszcie bo linux=open gl
|
Kto mi powie ile czasu trwa test server? dzien, kilka godzin czy jak tam?
|
Cytuj:
|
A oco chodzi z skopiowaniem pliku?!?!?!?!
|
heheh o kurde ale bedzie sie dzialo jak zobaczycie kogos z Xantery to radze s*******ac bo bedziemy kazdego po kolei lali oczywiscie tylko 50+ lvle :P
|
Własnie, mogłby ktos podac juz sciagnietego patcha na rapida .. :(
|
To jest crash czy jakiś błąd przy wejściu albo zatłoczony serwer? :P
|
OMFG....
Moze przestaniecie srac i poczekacie spokojne az go wlacza? a moze qrwa zmieniaja sprzet bo okazal sie za slaby? moze cos im sie spieprzylo? Nie mozecie qrwa poczekac kilka h tylko zasmiecacie forum i nnabijacie posty typu "ale h**owo bo jest wylaczony" ... Zanim cos napiszesz- POMYSL to nie boli |
Cytuj:
A co do TS'a to jakos mnie to nie jarcuje tak jak kiedys :S |
.....::: Noobom Stop!! :::.....
.....::: NOOBOM STOP!! :::.....
Uspokójcie sie.. 1. wystarczy skopiowac tibie i zaznaczyc test serv. 2. test przewaznie trwa pare dni. 3. narazie najwidoczniej jest offline więc uspokojcie sie.. 4. nie trzeba miec pacc itd. 5. logujecie sie poprostu na swoja postac tylko przewaznie czekac w dluuuugiej kolejce. I NIE ZADAWAC DEMNYCH PYTAN I NIE ROBIC KOMENTOW TYPU "A MI NIE DZIALA :(:(:( " !!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
a minie dziala !!! :D
|
to jest chyba najszybciej rozwijajacy sie temat na forum jeden post chyba srednio co jakies 7-8 sekund;)
|
koniec tych glupich dyskusji
|
A ja się tym podnieciłem
:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |