![]() |
Wszyscy pokażą swoje prawdziwe pvp na test serwie bo stare botki nie będą działać ale potem i tak na tibia org pojawi sie najbardziej oczekiwany news "nowe TBI na nową wersje tibii" ehhhh
|
Matek: Niestety nie używam wingrozy, ale poczytaj też licencję przy Windows Update, może tam będzie.
Do wszystkich, którzy twierdzą, że boty powstaną już niedługo: macie pomysł jak taki bot miałby działać? |
boty....
Spleen napewno sobie poradzi :]
|
bloki maja 128 bitow lub obydwa po 64, TEA!
Teraz na 7.6 Cytuj:
Na 7.61 kliencie Cytuj:
|
jak to jak?
bedzie deszyfrowal 128 bitowy klucz w czasie rzeczywistym toz to takie proste |
koniec ery botów?a dlaczego kiedy ja przestałem grać kiedy na jakichś głupich wojnach zabijali mnie tylko dlatego że mieli bota;/lepiej późno niż wcale,no ale to jeszcze takie pewne nie jest
|
Deszyfrował czy łamał?
|
Cytuj:
|
Aby jeszcze udało im się sposób na macro znaleźć :p
|
OMG ale sie martwicie tymi BOTAMI oczywiste, że znajdzie sie nie jeden ale może nawet z pięciu geniuszy co ci zrobią bota działającego po update w 24h, ale jak znam życie to nie bendzie im się tak śpieszyć bo z 2-3 dni bez bota można przeżyć (nie wiem jak sie tyczy boto-łogowców).
PS.: znam kolesia do zrobił bota na test serwa - bodajrze to była tibia 7.53 (czy coś koło tego - ten przed 7.6). :P CIACH, nie zapędzaj się tak... |
Cytuj:
Lepiej jak by Cip Soft zrobil czesto aktualizowany dodatkowy zewnetrzny skaner(cos jak DMW w grach FPP), wykrywa czita + auto ban na 30 dni, takim skanerem tez pewnei dalo by sie wykryc mc + ukarac.:P |
Autor TibiaBot NG zapowiedział, że nowa wersja powstanie 24h od pojawienia się update. Oczywiście nie będzie miała wszystkich funkcji, ale nadal aimbot, uhbot etc raczej beda dzialac.
|
Wszystkie boty moga isc od razu z torbami, da sie przezyc bez botow jak sie umie grac, jak sie nie umie prosta sprawa... nie grac
Problem beda mieli tylko ludzie na Annihilatorze =P ktorzy nie zrobia go na 100 lvlu ale na jakims 200+ Przykra strata byloby nie dzialanie Tibicam, chyba wszyscy lubia obejrzec dobry film, zrobic z niego WMV pelny efektow i dobrej muzy... tego by brakowalo |
don't worry be happy
Za tydzien beda nowe boty a przeciez anihilator nie ucieknie:P
a tak po za tematem radio maryja ma nowa strone:P (czy ktos im zezwolil na wyslanie do mnie emaila:D) |
Dodajcie to do sibie i wyjdzie co ?
Tetro nie pogra sobie juz ahahaha :D ( na nowym swiecie) bo jego wspaniale CaveBoty nie beda dzialaly :((xD |
Cytuj:
@down Niee, po co ryzykowac z macro? |
Cytuj:
|
To w jaki sposób pakiety które przyjdą z serwera będą odszyfrowywane jak klucz deszyfrujący znajduje się na serwerze???
Pakiety przychodzące nie będą szyfrowane?. |
Nie odrobiłeś pracy domowej, idź na wikipedię i poczytaj o RSA
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Szyfrowanie szyfrowaniem ale to w miare oczywiste że każdy idiota potrafi ustawić własnoręcznie zrobione makro [chociażby Taskera albo coś w tym stylu...] na Anni~ albo do robienie run...
Nie wiem jak działają Aimboty [największy problem :/] więc prosiłbym poisonera [ty o botach wiesz wszystko, lata praktyki...] o krótkie wytłumaczenie :> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. ban dostaje osoba, nie konto, więc bądz tak dobry i nie zakładaj 40 kont aby tylko móc sobie wkliknąć 50 razy 'cytuj'. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic: nie wierze, ze boty przestana dzialac. Nie ma takiej mozliwosci, nawet w przypadku omawianego szyfrowania. @Scor: nie ma w licencji MS niczego o tym, ze akceptujac warunki zgadzam sie na grzebanie w moim kompie (vel wysylanie jakichkolwiek informacji z mojego kompa nie zwiazanych z procesem aktualizacji). |
Cytuj:
(np. Knightsolo jak wszedł w bande i bot się ściął :<) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale wiedziałem o tym i 19 druidem zabiłem 22 elder druida:D:D wpadłem dałem atack i po bocie:DD loot to 3 uhy,2 manasy 38ihow,shovel,342gp, pare bp :D:D: BOTY TRZEBA TĘPIĆ |
Cytuj:
Wpierw odnajduje się osobę na battle liscie np zaznaczoną jaki cel do ataku albo po name. Potem mając juz x,y,z osoby wystaczy na niej urzyć runy wysyłając odpowiedni pakiet. Myślę że jak pokaże ten pakiet to się nic nie stanie bo ten kto ma zrobić bota to i tak będzie umiał, a reszta i jak nic z kodu nie zrozumie. Kod:
procedure UseItemAtPosition(Item: Integer; Backpack: Integer; Slot: Integer; ToX: Integer; ToY: Integer; ToZ: Integer); |
Cytuj:
Programy symulujace ruch kursora z powodzeniem zastapia uhboty i afktrainery. Z przeprowadzonych przez mnie testow wynika ze odpowiednio skonfigurowane moga zastapic tez aimboty dopoki celem nie bedzie 150 ms z gran hurem. Mozna byc jednak pewnym ze przynajmniej caveboty na jakis czas znikna ze sceny. Stworzenie takiego bedzie wymagalo albo podpiecia sie do Tibii jakims dll i uzycie wewnetrznych funkcji klienta albo odnalezienia w pamieci klucza szyfrujacego. Wraz z nadchodzacym updatem zapowiada sie bardzo ciekawe wyzwanie dla programistow... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie łudzcie się, boty były, są i będą po kres tibii.
Z kazdym updatem wchodzą nowe anty botowe zabezpieczenia, i z kazdymi zabezpieczeniami wchodzą nowe boty omijające je. Czemu dalej nie mialo by tak być? Puki spleen (hail) na strazy boty będą!. Zresztą nie wiem oco wam lazi z tymi botam, ja uzywam tbi do jedzenia fooda bo mi sie nie chce klikac i czasami jak torch zniknie to swiatlo włączam. (torch-lepszy efekt) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro nie da sie uzywać botów (przynajmiej narazie) to moze usuną soule (które guwno dają) i zmiejszą poziom potrzebny do czarów na wcześniejszy?!?!
|
Cytuj:
|
Jak uzywalem bota to tylko do swiatla reszta byla za bardzo lamerska uhanie i itp
|
Zgodnie z przypuszczeniami, w ciagu pieciu godzin od wlaczenia serwerow opublikowano pierwszego aimbota kompatybilnego z 7.7. Szkoda, ze zabezpieczenia wprowadzone przez CipSoft okazaly sie tak malo skuteczne. Podejrzewam ze 2-3 dni i boterzy znow zagoszcza na serverach :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |