![]() |
Robicie z igly widly - przeprosiny to byl ich obowiazek za to, ze przez ich nieuwage ktos mogl pomyslec, iz udostepniaja oficjalnego bota i mogl pasc ofiara hacku.
|
nie czuje żalu
Niewydazylo sie nic takiego a ci któzy przesadzaja ze niemaja jzu zaufania ich problem kazdemu moze sie zdarzyc wyslac cos Glupiego w tym przypadku Bota
a pomyslcie czy wy nieuzywacie makr ?? w duszy sie cieszyliscie ze byl tam boot a forum obrazacie ich !ŻĄL! X( |
Cytuj:
@Adri Thio No comment ----------------.-----------------"""""""""" |
OK wybaczam przeprosiny przyjete brawo dla cipsoftu!!!Trzeba przyznac spisali sie na medal jak na dobra firme przystalo:cup: he he he he he he he he
|
Gratulacje dla cip... za co ? :P Jak mozna po 3 dniach odkryc ze na stronie jest banner do bota, chyba ktorys z nich przez przypadek wlaczyl tibia.com
@edit "usunelismy to jaknajszybciej było to mozliwe" -- moim zdaniem usuniecie bannera nie trwa 3 dni... |
Raz może sie zdarzyć , dziękujemy i wybaczamy8o
|
Przesadzacie!
Cipsoft przeprasza dosyć często (zawsze, gdy musi zrobić "cofkę serwa"). Więc gadanie, że po raz pierwszy przyznają się do błędu jest oczywiście jednym wielkim kłamstwem! Poza tym większość stron o tibi przeprasza, gdy okaże się, że podane zostały błędne informacje (tibia.com, tibiabr.com, erig.net i tibia.pl również).
P. S.: Chociaż ostatniego freeza na Aldorce w zeszłym tygodniu (prawie 5 minut) pracownicy Cipsoftu przegapili. Ja na szczęście przerzucałem itemy w depo ale około 600 osób padło. Tu "cofka serwa" moim zdaniem była niezbędna. |
Nobb question
Ej ,a co to jest freeze?
Pytam tak serio. Może innym może wydać się do głupie że o to pytam bo to jest "oczywiste", ale ja gram na rooku i nie często tam się takie rzeczy zdarzają. |
No ich powinnoscia bylo przeprosic. GZ To tak jak na stronie papierosow malboro byla reklama plastrow nikotynowych :P:P
|
No przynajmniej sie z tym uporali.
A co do poniektorych, CipSoft nie raz przepraszał. Pamiętam jak w zeszłyem roku była z czymś afera, wtedy też przepraszali... |
Cytuj:
Freez to taki dluuuuugi nieprzyjemny lag ktory trwa kilkanascie sec lub jak kolega wyzej napisal 5min :P.W czasie freeza nie mozesz sie ruszac uhac ani nic robic musisz czekac az on minie i jest to niezalezne od twojego polaczenia internetowego.Freezy wystepuja stosunkowo rzadko (lagi sa czestrze :)). |
Cytuj:
Tak Cipsoft przeprasza bo tak jest client zaprogramowany (po jakiś cofkach na servie pisze info przed listą postaci i tam przepraszają - automat), ale na stronie to odkąd pamiętam to jest PIERWSZY RAZ ! PS.: kto ma screna tego banera (bo to teraz kurde rare item jest ;p) ? |
heh... ja nawet nie zwracam uwagi na te reklamy... ale co tam :D wazne ze podolali temu :0 zeby potrafili :D pozdro cipsof :D tak 3mac :D
|
Cytuj:
Hacker bad Cracker pewnie good lol :D widze, ze oni tez sie niczego nie nauczyli... |
Cytuj:
|
Za co to przepraszać i tak wszyscy na botach jadą.
|
Cytuj:
Ma racje :D Kazdy prawie zapieprza na bocie =] Ja uzywam black ice do lowienia, ale to tez uzywanie bota ;D |
Cytuj:
|
I po co to było??
Hehe, ale wogóle gduby nie przepraszali toby mnie ludzi się na nich obraziło że takie coś dali bo bardzo mało osób to zauważyła:D
|
Śmieszna sytuacja, nie ma co...
|
A za tibie przeprosili?
I tak im nie wybacze! |
Mnie najbardziej smieszy to w tej całej sytuacji ze wiekszosc osob niewiedziała o tym bannerze a po przeprosinach Cip~ (:)) ci ktorzy niewiedziali o tym bannerze ( a widzieli newsa na tibia.pl) zaczęli pisac "straciłem zaufanie do Cipkow 1!111!" wiec wychodzi na to ze przeprosiny sie nieopylily :)
|
Znowu nieprawda!
Cytuj:
|
up@
Dec 13 2005 Compensation for Reset Dec 14 2005 Dec 15 2005
juz nie tyle co za dekorowanie domku, ale z jakiej racji mam tracic 1 dzien pacca z powodu ich błędów... |
Kolejny Update
A ja spokojnie czekam sobie na kolejny Update, he he :)
I znowu będą musieli przepraszać nas wszystkich ...:confused: Ale co tam, przecież bledy się zdarzają, co nie. Więc myślę, że nie ma co się więcej rozwodzić nad tym tematem..... będzie kolejny. |
Ej ludzie bo dzisiaj napisal do mnie GM i nie wiem o co mu chodzi pomorzcie :(
18:30 GM Iscen on Harmonia: Teleporting is ILLEGAL, if I catch you red-handed, a banishment will follow! |
Hah
spoko ja sie nie gniewam xD... btw. fajny ten bot ^^. <joke>;)
|
Hah :D przeprosili pierwszy raz ;D
Ktoś tam napisał Haker bad a cracker pewnie good czemu Haker do cholerki jasnej nie hakuje znaczy hakuje ale on nie niszczy wylukuje czesciej luki w systemie włamuję się nic nie robiąc natomiast cracker niszczy co popadnie daje booty hakuje strony ludzi :] wiecie już wiec nie mowcie na hakera ze on hakuje wam konta tibi -.- Ghoon czy jakos tak pytałeś się bo ci cos gm napisał -.- po pierwsze nie ten temat a tu masz trasalator rox ;D18:30 Iscen GM na Harmonia: Teleporting jest ILLEGAL jeśli łapię cię czerwony-podać/podawać, banicja nastąpi! jak sie nie myle robiles teleport a to zabronione :] Pozdro Cipów i innych :* |
Cytuj:
Poprawnie przetłumaczone, brzmi to tak - "Teleportowanie jest nielegalne, jeśli złapię Cię na gorącym uczynku, zostaniesz zbanowany". Dziękuję, do widzenia. |
Cytuj:
|
Niech mnie teraz przeproszą
Wie ktos co mam zrobić, gdy podczas logowania sie w tibie wyskakuje info:
Cannot connect to a login server. Error: Connection refused. All login server are offline. Check www.tibia.com for more information. Co sie stało? Od czasu update nie moge sie zalogowac na tibie...ściagnalem juz 3 razy nowa wersje i nadal wyskakuje mi to samo...moze ktos pomóc? gg: 9409435:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |