![]() |
Cytuj:
Grafika (paint plx?)...ortografia...<uoee> 3+/10 |
Ta jest fajna zrub morze zadanie od Diego
|
Cytuj:
ehh...polska młodzież schodzi na psy....ta ortografia jest po prostu boska, idealna, bezbłędna... (trza się zareklamować :P) Już niedługo mój pierwszy fake :D!! @Topic A co do zadania Diega...to życze powodzenia ;) |
Błędy
Pomijam wykonanie bo już inni o tym napisali.Ale NAUCZ SIĘ PISAĆ anafabetoX( X( X( X(
|
@UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE p.s. Sprzedaje cie do moda :D:D:D @topic kiedy dasz następną część |
2 czesc byla lepsza od 1 a 3 juz znowu na odwal sie ;/ Zgadzam sie zebys nie robil grafik w paincie...
|
@UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE(sorrki nieumiem cytowac bo nowy jestem) popieram cie w 100% ze ma dysleksje to przeciez niejego wina... kk ale wrocmy do tematu fake mi sie podoba(niewiem czemu przosze sie niesmiac ;]) moze dlatego ze lubie gothica(zgubilem plytki od Gothic'a 1 wie ktos moze z kad sciagnac??) a II mi odpalic niechce.. ale ja mam grata... mniejsza fake mi sie podoba(popieram cala reszte nierob albo rob mniej w paincie to strasznie wyglada no ale sie rozgadalem:P:P y() |
Omg grafika troche lepsza ale kretoszczur sux i swistak sux
zamiast napisu ze znalazl miecz powinno byc ze go dostał albo kupił np .You buy Swistak's sword for 110 brylek XD Ja jestem fanattykiem gothica i boje sie zobaczyc sniacego ;((((( chyba ze fake nie dojdze bo wyobrazam sobie już gs z głową niewiadomo czego XD fake sredniawy w epoce gimpa powinien miec chociaz male efekty.Aha jeszcze stary obóz porób pagórki(góry)skarpy i wiecej ziemi mniej trawy oraz more domków i dach zrób taaki jak na tiqu bedzie podobny jakby cos moge podrzucic spritki. Teraz fabuła. Bezczelnie zgapiłeś z gry mogłes np. zrobic fake gothic ale opowiedziec wlasna historie wyobrazenie g 3'jki bylo by ciekawsze. |
najlepiej niech sobie jeszcze przetłumaczy bryłki na angielski żeby było oestetycznie :D
|
[quote=gomrez]@UP
OBRAŻANIE INNYCH UŻYTKOWNIKÓW JEST ZABRONIONE!!! A PONIŻANIE INNYCH ZE WZGLĘDU NA WADY (np. Dysleksja)JEST OKROPNE(sorrki nieumiem cytowac bo nowy jestem) popieram cie w 100% ze ma dysleksje to przeciez niejego wina... Plx, żeby nikt się nie obraził ^_^ To jest ICH wina, bo dysklesję da się wyleczyć:P(BEZ OBRAZY PLX) A... fake fajny :P @edit @9up W gothicu było jedno gówniane zadanie... świstaka :D Niepamiętam dobrze, ale wystarczyło wziąść te 100, pójść, wrócić, wziąść resztę, kupić i oddać. |
buhaha co to jest ja sie smieje jak to widze 70% paint 30% grafiki tibi
1/10 skopales chlopie skopales ja tez chcialem zrobic no coz ale robie chuliganow z osiedla |
Fake moze byc gdyby nie ten paint :/ Gothica lubie choc przechodzilem tylko jedynke.. Ma swoj klimat =]
|
Cytuj:
a co do sciocego to chyba z tym bedzie problem bo narazie nie ma zadnych lepszych pomyslow niz GS z glowo niewiadomoczego :P A i jeszcze 2 rzeczy dysleksje mozna wyleczyc ale tylko w wieku od 5-8 lat pozniej to juz wchodzi w krew :P drugie: MOWILEM ZE TO BEDZIE FAKE O GOTHIC I I CALA HISTORIA BEDZIE O TYM jak skoncze ten fake to moze wezme sie za zrobienie fake w realiach Gothic II tyle ze z wlasno fabylo :) Ale jak ktos ma pomysl na Sniocego niech tutaj wkleja bede wdzieczny :) |
@up.
Do śniącego zostało ci jeszcze 5 rozdziałów...-.- może najpierw zaczniesz robić, a nie marudzisz cały czas? |
Cytuj:
|
Jeśli już robisz swoje Fake'i rób to dobrze!
Grafika 2,5/10 (żeby nie było że jestem dużym krytykiem ;) ) Ortografia 0/10 Ogółem ---> 2/10 Pozdro |
Cytuj:
|
Wiesz nie zabardzo bo był sam Paint. Trochę za dużo tekstów. Ocena 3/10
|
Źle wklejone + 0 cieniowania ( w paincie mozna stworzyc naprawde zaaa... fajne prace =p ) + ortografia =
... 2/10 :< ... Popracuj nad ortografia, i poczytaj poradniki dot. fakow oraz rysowania (np. "Khan przedstawia potege painta" =p) w paincie.. Bez tego niebierz sie za fake (-: |
Cytuj:
@Topic Fake ladny :) Cóż gdy zaczynałem byłem lepszy troche :D Uwielbiam Gothica wszystkie części przeszedłem po kilka razy :) Daje Ci 8/10 :) |
Bravo !!
Chłopie świetnie sie spisałeś zrobiłes fake o najleprzej grze RPG na świecie gothica przeszedłem 4x gothica "2" 5x a gothica "NC' 3x brawo nie przejmuj sie złymi kometarzami ;) jesli nazekaja niech zrobią lepsze widziałem tam kilka błedów np: jaszczury powinny byc na piasku przed obozem :) ale za to dobrze wymysliłeś z kretoszczurem (Pozdrawiał Łosia który go swietnie naśladuje) :]
mam prożbe rób dalej !! 8o bo ci to dobrze idzie znasz fabułe wiec rób rób i rób ja bende ogladał i komentował jak narazie daje ci 9/10 za te jaszczury na ziemi bo powiny być na PIASKU RÓB DALEJ !! |
@up.
Ja robie, a czy lepSZe to się okaŻe... @Topic Jaszczury powinny być ciemno żółte, cienie na czarno <lol>...nowicjusze z dupy outfit...gdzie ich piękna sukienka? Orta, dalej załamka...pisz w wordzie i wrzucaj teksty poprawione do fake jak nie jesteś pewien jak się pisze dany wyraz.... Ocena 5/10 (dziwne tła...nie gothicowe...przecież sam mówiłes, że robisz wszystko wzięte z gothica ;]) narazicho.... |
Odp
Wykonanie nie najlepsze, chyba tibi.spr nie znasz co?
<Jak ktoś to już napisał to sry ale nie chcę mi się czytać all postów. :P> Ocenki nie dam żeby Cię nie pogrążać. ;D Jak ktoś jest zainteresowany to robię wlaśnie "Przeniesienie akcji gry Johnny Rocketfinger w realia Tibijskie". Grę "Johnny Rocketfinger można znaleźć na stronce www.Maxior.pl - polecam. |
Cytuj:
Ty nie rozumiesz ze w Converterze nie da sie zrobic polskich znakow? Jak nie to se sciognij takie narzedzie i zobacz ... A jak nie wiesz to nie mow glupot X( |
@up.
A kto mówi o polskich znakach co ziomek?? Oczywiście mam converta bo sam robie fake...więc nie musze go sciĄgać. http://img113.imageshack.us/img113/4866/145pf.jpg---->dwa mega super błędy ortograficzne "morzesz" oraz "choć"....-.- I noob to sam jesteś...bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem... W Obozie Bractwa sporo bajerków Ci zabrakło np. nowicjusze mieszkali w drzewach (duuzych). Dobra nie czepiam się już rób dalej...bo idzie Ci coraz lepiej... |
zarąbiste czekam na więcej :p
|
fajne skoncz gothica 2 i dajesz 2 i noc kruka :d
|
Troche nudne ( może dla tego, że znam fabułe tej gry ) zapomniłeś dodać
- nie chciałbym być teraz w jego skórze - niektórym naprawede nie można ufać ot co |
Fajnie narazie Ci idzie. Mógłbyś żeby pora dnia się zmieniała tzn. zachód słońca a potem noc.
|
No fajne fajne ale brakuje bardzo duzo elementow z Gothic'a obuz sekty byl na bagnie a nigdzie tam blota nie widze a mozna znalezc w pomoc dla nowych fake'owcow czy jakos tak.Aha bym sie zapomnial moja ocena to 8,5/10 i rob dalej :)
|
Pooftopuję troszkę, co mi tam.
Cytuj:
Cytuj:
A teraz troszkę ontopic, żeby post przetrzymał tutaj. Gdyby nie pierwsza część i siedziba Kaloma w czwartej dostałbyś wysokie noty. A takto niestety tylko 4/10. Orty też denerwują, żeby ich uniknąć wystarczy Word, OpenOffice lub nawet Google.com (!!!). Bezi niech idzie do najemników/szkodników. Tam przetrwa spokojnie do piątego lub szóstego rozdziału (nie pamiętam, w którym jest ładowanie Uriziela). A na bagnie posiedziałby przez całego Gothica, nie wywalają go stamtąd. Rób, będą z ciebie ludzie. Nie wydajesz się takim debilem jak niektórzy tutaj, w fejkach. |
Wiesz co myślę że to nie przejdzie:( ;(
|
Rób szybciej następną część bo już nie moge się doczekać ;)
|
Noo, jakoś średnio Ci to idzie ;/ Ale mam nadzieję, że się poprawisz :p Tylko nie rób wszystkich zadań, których w gothicu jest ponad 50 nie mówiąc o tych głównych, bo zajmie Ci to kilka miesięcy ;/ Już teraz mógłbyś zacząć robić zadanie w starej kopalni ;]
|
Coś długo robisz tą część. Mam nadzieje, że nie skończyłeś już pracy nad tym fakem
|
Cytuj:
|
nawet ciekawe ale nie lubie starego obozu bo i tak w 4? rozdziale sie rozpadnie
ale Tibia & Gothic najlepsze gry w jakie gralem (Przeszedlem gothica 1,2 + noc kruka i dalej moge w to grac bo sie nie nudzi xD) |
Cytuj:
A więc wziąłem od Świstaka 100 bryłek rudy, od razu kupiłem od Fiska za 110, wróciłem do Świstaka, poprosiłem o 10 bryłek i oddałem mu miecz. |
Fake ogolnie mi sie podoba,tylko ta fabula troche nie za bardzo,duzooo bledow :angry: . Ocena 6/10 pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |