![]() |
Cytuj:
nazwe dojebali taka ze wyjdz i przeproś:D btw ks wcale nie uzywa bota,a ten dead na fe to przypadkowy był,wcale na cyclo nie biegał na blackd proxy:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
niby dlaczego miałbym byc ironiczny:evul: doceniam ze Ks spędza tyle czasu przed komputerem grając non stop sam,bez pomocy botów:evul: |
Knightsolo to pożądny gość ale czasem mu sie bot zacina :D
|
no i bylo dzis open battle 9:2 do Geekhood ;/
|
Cytuj:
@-Ernesto- Sam idz spac kazdy ma prawo sie wypowiedziec wiec zamilcz |
@up
Ja już się wyspałem, nie wiem jak Ty. Ja byłem jestem i będe za Hate choć excail to lamus, ale większośc gości z Hate to spoko ziomki a ja pamiętam czy berylii jak było KH i jak trzeba było płacić za "normalne" expienie a jak za szybko expiłes to dostawałeś w pizde i nie chce powtórki. Od KH co chwile odczuwałem pa(albo moi koledzi) a od B&W nigdy takiego czegoś nie było. |
:/
W tym wczorajszym battle to Hatebreed nie miało szans geekhood miało przewage liczebną. A pozatym hatebreed rozproszyło się zamiast trzymać się w grupie. Także jestem za hatebreed ale niestety myśle ze przegrają. Ale wspólnie zawładniemy nowy niemieckim servem xD.
|
Bot
Gh to przewaznie Szwedzi a oni uzywaja boty... ;/
Jesli oni wygraja to bendziemy miec duzy problem ;/// Kh przegralo kiedy temu bo Handlem ich wykonczylismy i ktos tam sie posprzeczal... Bendzie czeba dzialac i niekupywac ani sprzedawac(run) Gh :D |
@up
ROTFL!! A co polacy nie uzywaja botow? 60% HLVL uczestniczacych w wojnach leci na botach wiec .... sorry? (Tzn. teraz to nawet 8lvl "polaczki" z botami lataja bo tak latwo dostempne sa...=/) |
Dużą rolę w wojnie odegra Byna. Patrzcie jak ona szybko biła lvl. Około grudnia uciekła z Galany gdzie ma 115 elder druida(anurchy). zobaczycie jeszcze troche i będzie best lv na Beryli:D
i Pvp ma niezłe :P btw Geekhood wygra ;) |
Byna i niezłe pvp.... Buahahahaha! Niezły dowcip...
|
Praktycznie już wygraliśmy wojne, powoli ludzie zaczynają płacic.
|
Ja bym sie na twoim miejscu tak nie cieszyl bo na beryli sytuacja czesto sie zmienia. Pare miesiecy temu Knighteam tez praktycznie wygralo, ale i tak wyleciieli z serva na pare miesiecy.: )
|
Spoko, poczekamy zobaczymy ;d
|
Dla nas chlopców z beryli rzecza jest oczywista lepiej siostre miec w burdelu niz brata w Geekhood xD
|
Widze własnie.
http://www.allegro.pl/item107369840_..._rp_24_ms.html Oj to chyba twoj kolega z gildi Gemaro sprzedaje wlaśnie postać. |
Cytuj:
|
rev'ico tak czy siak to ty jesteś jednym z najżałośniejszych i najmniej szanowanych high-lvl polaków na tym serverze więc nie wiem czemu tak sie głupio cieszysz :)
|
Cytuj:
|
Ja nawet nie wiedzialem ze na beryli jest taki ktos jak "Revi'co" a interesuje sie berylia i gralem\gram
|
@Exodus
To już wiesz :D |
xd
Hail Althunus :)
|
Cytuj:
Hail Hatebreed! |
Cytuj:
|
ja go znałem bo całe vnore opanowane było przez gildię low lvli... o nazwie "Rev'ico fan club" <= pathetic... :(
|
xd
Niestety ale hatebreed nie wygra tej wojny chciałbym ale mysle że mają zbyt wielką przewage i za dobre boty:D
|
Taaa co prawda to prawda boty KH sa nie do zdarciaxDDD
Btw. Idziesz na nowego serva ( jak cie to określił Dethmar ) "alfonsie"xDDDD? Brw2. Moze pomysl nad reaktywacja Army of Althunus i na pierwszy ogien wezcie Rev'icoxDDDDD |
Cytuj:
Zapodaj ktos runem i zrobimy mu z du.py jesien sredniowiecza! |
revico to jest tzw forumowiec ;-D boze revico bazujesz sie nie wiadomo czym, a na wojnie jestes marnym 86 lvl, ktory ma *********** by ruskhus i tylko czeka az rafa zapusci opcje "combo attack", taka prawda nie ? pewnie skomentujesz to glupim postem a ja na to "prawda w oczy kole" elo ziomek ;f
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To, że ty używasz *********** to nie znaczy, że ja. |
Cytuj:
A moze sie mylexDDDD? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Biedny revico musi sie teraz podlizywać do kh, bo inaczej skonczy jak wielu ex kh, którzy sie sprzeciwili knightsolowi :( |
Cytuj:
Cytuj:
|
Panoooooooooowie po co te nerwy od razu i jesień średnowiecza....w końcu to indywidualna sprawa każdego z kim i w jakiej jest gildii....wszyscy myślą ze polacy w Geekhood to zdrajcy,ale nie zapominajmy co robił Excail,który traktował polaków jak narzędzia i mięso armatnie na wojnie z Kh...Rev'ico pierwszy sie zbuntował przeciwko Excailowi,kilka osób wtedy odeszło z SC,ale większość została,żeby dalej lizać dupe ExcailowiX( polska solidarność.......
Hail Insurrection |
Jak Army of Althunus powstanie z gruzow to wszyscy z KH beda mieli z dupy zrobiona jesien sredniowieczaxDDDDD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Althunus
Powiedz tylko jakie runki wam potrzebne zobacze co da sie zrobić ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |