![]() |
Cytuj:
Ja tylko sie pytam :P |
czlowieku! jak odtwarzam filmy to nawet te okienko wyskakuje! na tibicam nigdy czegos podobnego nie mialem a sciagalem tyle filmow ze musialem kasowac wiec przy ogladaniu nie powinno sie z nikim lanczyc.... jak ktos nie ma neta , kolega mu przyniesie tibie na plytce i klika filmikow to tez bedzie sie lanczyc... nawet jak nie ma neta... lol!X(
|
Ej zdecydujcie sie w koncu i niech ktos kto jest pewien na 100% ze to jest/ nie jest keylogger ... ja sie na tym nie znam
Cya |
mozesz skanowac ile chcesz... nic nie wykryje.... nie jest to typowy keylogger typu FREE TIBIASUITE ;P
|
Najlepiej jakby jakis mod to sprawdzil... dopoki temat nie bedzie przyklejony przez moda ja nie sciagam.
|
Ja też mam tego debuga przy próbie odtwarzania :\. W dodatku w poprzedniej wersji Tibicam NG (na 7.6) także nie mogłem nic odtwarzać (za to nagrywałem spokojnie). Gdy chciałem obejrzeć jakiś filmik pokazywał mi się komunikat "You must enter your account number", ale mogłem przynajmniej odtwarzać filmiki przy pomocy tradycyjnej Tibicam, a teraz ona już nie działa :\
edit: Filmik, który próbuję otworzyć jest na pewno na 7.7, bo sam go nagrałem |
Ja czekam tyklo na 1 :P
Czy to jest Kl, czy nie :D Cu |
Cisza !!! NIECH ktos kto sie ZNA zobaczy z jakimi serwerami sie laczy ten program i neich jakis mod tez sprawdzi z gory thx
|
wiec ten plik laczy sie do servera : server2.tibia.com , tibia2.cipsoft.com . ALE laczy sie rowniez do 193.47.187.129
|
|
Mi działa wszystko. Nagrałem testowy filmik z tą TibiCam, i jakoś działa.
LINK: http://rapidshare.de/files/21198463/test.rec.html Odtwarzanie też działa. Cieszę się, że update`owali kochaną Kamerkę :) BTW: To raczej dziwny keylogger, bo TibiCam nG trzeba włączyć PO zalogowaniu się, a nie PRZED jak w przypadku TibiCam zwykłej. Ale ja się mało znam na keyloggerach, może to nie ma znaczenia kiedy się włączy.... Ale według mnie plik czysty, skanowałem wszystkie pliki na http://virusscan.jotti.org/ I wyszło, że wszystkie pliki są czyste. |
Cytuj:
|
@Deni Ha
Co ty bananowy specu wygadujesz :] Jaki sobie sliczny program sciagnales zeby to wyczajic ? czy masz taka opcje na FW ? Jak bys byl sprytny i mial jakies pojecie to wyczail bys miedzy innymi to ! Kod:
% Information related to '193.47.187.0 - 193.47.187.255' Program jest w 100% czysty ... a robiony jest tylko i wylacznie aby reklamowac pewnego niedarmowego cheata do tibi ... proste ... Edit: Teoretycznie co do posta Always Hunted ... niewiem jak w tej wersji ... ale w poprzedni login i haslo byly przechowywane w Pamieci Tibi ... teraz chyba tez tak jest ... latwo mozna sprawdzic ;> sprobojcie wklejic swoj login lub haslo w tibi :] Co do tego ze w code jest cala pula od 0 do 255 oznacza to nie mniej nie wiecej jak ze CIP posiada cala ta pule adresow ip ... |
czyli co plik czysty i jak najbardziej można go używać do nagrywania filmów??8o
|
Cytuj:
|
:)
więc all są happy nie pytać i ściągać :)
|
I róbcie filmy bo ze starszych wersji nie można oglądać xD.
|
by sie przydała instrukcja, bo troche to dziwne w obsłudze :o
|
:)
Ej ja jestem mlo kumaty ale Olorion mogłbyś dać szczegółowy poradnik jak nagrywać i odtwarzać filmiki :) Albo ja mam coś zrypane bo mam takie nazwy plikoów:
-controls.txt -play.dll -play***** -recorder.dll -recorder***** -unins000.dat -unins000***** -XFactor.skn niech ktoś spraawdzi czy też ma takie pliki a jak macie to powiedzćie ktory mam odpalać(ja odpalam play exe) i jak nagrać i odtworzyć. |
NIE ODTWARZA SIE PLAYEM. Po prostu, gdy sciagasz film masz np. blabla.rec, NIE wlaczasz tibii, tylko klikasz dwukrotnie na ten blabla.rec, i klient tibii sie sam otwiera
|
No to ja się znowu udzielę.
Nagrywanie: 1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P) 2- Odpalasz plik o nazwie record***** 3- klikasz "Record" 4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz 5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop" 6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę. Odtwarzanie: 1- Ściągasz filmik 2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P) 3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach) 4- Wyszukujesz plik Tibia***** 5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle 6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje Cytuj:
PS: Rozpocząłem drugą stronę :( Źle mi z tym :P (Mam 60 postów/strona :P) |
problem
jak odpalam film wyskakuje mi błąd z tibią :/ help ; )
|
hehe, nowa rzecz starego teamu z arcani (gildia Next Generation) :)
jak zciagne to dam edita |
sry, przypadkow post
|
Grzelu mam to samo niemoge tego otworzyc ... wlaczam play puzniej szukam filmiku jak juz znajde klikam na niego otwiera mi sie tibia i wyskakuje blad.
Prosil bym o jakies bardziej szczegolowe rozwiazanie :confused: |
Ciągle wyskakuje mi błąd
The Tibia client encountered a critical error and had to be stopped. Dalej pisze ze przy next logowaniu bede mogl zglosci przyczyne bledu... Czy ktos mial juz taki blad? wie ktos jak go wyeliminowac? |
mi program dziala i jest ok
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja mam dokładnie tak samo starej tibicam ng uzywałem do nagrań, ale przy odtwarzaniu nie działała i to samo mam teraz ;/ nagralem wlasny filmik i nie moge odtowrzyc. Klikam na filmik i pojawia sie okno logowania ktore znika, zaraz nastepne, znika i debug ;/ Niech jakis haxor coś wymysli bo odczuwam ból przez niemożność oglądania filmów :) |
...
Nigdy jeszcze nie uzywalem tibicam NG i zastanawiam się czy da sie tak samo jak przy zwykłej tibicam np oglądac filmy jezeli nie masz połaczenia z netem??
Mam pewne przypuszczenia zwiazane z tym bugiem ale wpierw prosił bym o odp na moje pytanie :P Ps.Nagrywa sie na luzaku ale masakryczny problem z tym ogladaniem :P Down@ nie wszyscy odpalaja filmy pod tibie 7.6 ;> Ja próbuje właczyc filmy ledwo nakręcone i bug ... musi tu buć jakaś zalezność :P |
Cytuj:
|
Olorion, gratuluję odwagi i cierpliwości ;)
Zdrugiej strony... dałeś ludziom prawie na talerzu nowa TibiCam, a tu zaraz cie keyloggerami obrzucili. Tak to jest jak człowiek chce dobrze... @topic, dzieki za ten link :) |
Nistety tak wyglada forum.tibia.pl 90% newbow ... bez chodzby zielonego pojecia o komputerach ... znajduja lame programy z poradnikow na forum (zrobionych przez te 10% co to ma pojecie) niewiedza jak ich uzywac i interpretowac dane ... po czym czepiaja sie ip`kow ... :]
Jak dla mnie ... kto twierdzi ze gejlooger lub sie boji niech niesciaga ... kto sciagnie niech sie cieszy ... i oglada ... proste ;] |
@Up: Powiedzial bym ze 60% to n00b/newbie. Jakos umieli zalozyc konto na tym forum. Bardzo dziekuje za TibiCam :P
|
[quote=Always hunted]No to ja się znowu udzielę.
Nagrywanie: 1- Odpalasz Tibię i logujesz się (pootwieraj bp, itd :P) 2- Odpalasz plik o nazwie record***** 3- klikasz "Record" 4- robisz co chcesz, grasz, bawisz się, huntujesz 5- kiedy chcesz skończyć nagrywasz, dajesz "Stop" 6- Zapisujesz film kilkając w "File"->"Save as" i wybieracie gdzie i nazwę.=QUOTE] Odtwarzanie: 1- Ściągasz filmik 2- Odpalasz plik z filmem(jak ja robię)/ plik play***** (tego nie próbowałem, przyznam się ;P) 3- Wyszukujesz nagranie (w obu wyżej wymienionych przypadkach) 4- Wyszukujesz plik Tibia***** 5- Patrzysz jak się włącza Tibia , pojawia się okienko logowania, następnie znika, pojawia się tabelka z postaciami, która znika, i włącza się film. :) tyle 6- To co się dzieje w pkt. 5 może się powtórzyć 2 razy. Nie wiem czemu, ale czasami tak się dzieje Jesteś genialny!!! THX!!! |
działa :) sorry moj blad ; )
|
Ola ja się zawsze zastanawiałem,czemu tak szybko sie nervujesz,i rzucasz mięsem na gc.
No cóż,po przeczytaniu tego tematu już wiem,co Cię wyprowadza z równowagii.......współczuję:P |
Lol, ten temat robi się śmieszny. To nie jest chat bando offtopów i idiotów. Tu się wchodzi, ściąga tibiCam i na koniec ewentualnie dziękuje, a nie "czy tu jest virus?". Macie przyklejony temat do scanowania takich plików, a jak ciągle nie jesteście pewni czy to jest bezpieczne to nie ściągajcie wogle.
|
problem
A ja mam problem z tibiacam.
Opisze od poczatku. Tibia nie chce mi sama ustawiac z czego ma kozystac przy odpalaniu grafik<direct9, etc.> W skrocie od tibi ustawilem recznie zeby kozystalo z directa9, ale na glownym pliku tibia***** nadal nie chce ustawiac dobrej grafiki. I jak wlanczem nawet sama tibie z glownego katalogu, poprosu mi sie nie uruchamia tibia<nie widac okienka ale procek mi pracuje na 100% jak przy normalnym graniu>. I jak probuje wlaczyc film tak samo mi sie nie chce otworzyc tibia. Powiedzcie plz ja to ustawic na glownym pliku tibi. |
lul ;d
ja mam problem troche z innej beczki, przy probie odtwarzania film sie nie wlacza, caly czas wyskakuje acc i pass pozniej w8 for character list, pozniej char tibicam Ng, pozniej znowu w8 for character list, wszystko znika i od nowa wpisywanie passow i tak w kolko o0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |