Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Z seri odgrzewane tematy: "Po jakich akcjach odechciewa się grac?" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7842)

Ojczul 01-11-2004 16:50

a ja dzisiaj ide kumplowi pomuc w odzyskaniu ciala zginal na dragu a tu nagle 2 pk mi wylatuja wiec s*******am do dp mam cale mane to sie ucham jestem w bramie to wychodzi jakis na 8 i mnie blokuje i zaraz potem napis you are dead stracilem z 18run hmm 5gfb i exp spadl mi magic lev i lev
mam teraz 16lvc 19magic lev
odrabiam i nagle jakis na 64 mnie naparza zostawia czerwone hp ja sie uzdrawiam i muwie ze mam mu placic ja mu zaplacilem
ps to sie stalo 10 min temu ;( pk to :baby:

Mc macio 06-11-2004 16:32

a ja wlasnie przed chwilą zaliczylem deada bo mnie jakis pker zablokowal w jaskini troli. Ja bylem na 8 lvl a on chyba na 11. Zemsta bedzie słodka (tylko musze troche potrenic) debil z niego... i jeszcz sie nie moge zalogowac... ku**a.. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( on sie chyba nazywal somerian
jak by sie ktos chcial wyzyc na jakims cienkim nooobie to bylbym wdzieczny gdybyscie od niego zaczeli... :evul:

Chinuk 06-11-2004 19:20

Ja mialem postac na 26lvl i pewnego razu wchodze na tibie zeby sobie pograc a tu nie mam sprzetu i jestem 2 lvl nizej ;( Po chwili do mnie dotarlo ze zostalem zhakowany X( Beylem tak zly ze stworzylem nowa postac i znowu gram.Tibia jest najlepsza gra i chyba uzaleznia :]

Vukotich 09-11-2004 11:13

Polacy to NAJWIEKSZE POJ***BY W GRZE X( X( X( ...

Sytuacja ktora doprowadzila mnie do szalu i spowodowala pozegnanie z Tibia:

Chodze sobie po ghostlandzie. Taszcze lootbaga , zblizam sie do paczek zeby wyjsc. Podbiega druid 12 lvl i zaczyna uciekac z moim bagiem. Dostaje czape (niechcacy, bo mialem zamiar tylko zbic go do czerwonego). Mysle sobie - nie chcialem go zabic , ale w sumie sobie zasluzyl - moj sorc byl na 21 lvlu , poza tym takich rzeczy sie nie robi. Sprawdzam kolesia - Polak ofkors. Za jakis czas zglasza sie do mnie facio (nick do wiadomosci redakcji ;) ) i mowi mi ze jestem hunted bo zabilem jego kuzyna i on mi nie odpusci , ze mnie zrookuje i takie tam). Gromadzi ekipe gierojow (w sumie 5 sztuk) i dopadaja mnie. Faktycznie trzeba mu bylo obstawy az 4 gostkow bo on mial "tylko" 44 lvl 8o kontra moj 21. Uciekalem spod kopalni az pod depo w AB az w koncu ostatecznie mnie wycieli. X(

Moral taki - polska koncepcja tej gry polega na tym :

Podchodzi do ciebie 8 lvl i mowi : dawaj wszystko bo cie zaj***bie ... i lepiej dac , bo nasi kochani rodacy zdecydowanie i usilnie pracuja na opinie "zlodziei, hakerow, chlajusow i debili". Zyc nie umierac po prostu :D

Pozdrawiam moich "nieustraszonych" pogromcow ;)

Vukotich , retired

PS. I tak wam nic ze mnie nie wypadlo i tak :tongue:

lukaszgo3 09-11-2004 18:33

Moja pierwsza postac to był palek po wielu naglych smierciach dobilem do 17lv :D ale po dedzie spadlem na 16 lv i sie zalamalem :/ postanowilem ze zaloze drugom postac. I tak powstał mój Sorcek i znowu po wielu dedach dobilem do 18lv na ktorym wpadlem w trapa i znowu zalamka. I wrucilem do palka po czy gralem nim z 2 dni po czym dead a z powodu ze na sorca bylem zly to zrobiłem se knighta o jak fajnie mi sie nim gralo do czasu deda na 22lv przez 5 hunteruw :/. To przepeosilem sie z sorcem i dobilem nim 22lv bp czy dead i przypomnial mi sie palek :). Gdy sie zalogowalem na palka przyszla mi chec na knighta a gdy zobaczylem moje cienkie eq to pisze do kolegi by mi bolty podzucił i kusze i tak se ni troche pekowalem :P az do zabicia 5 ludzi po czy postac skasowalem wrucilem do knighta którym gram do dzis )a raczej na razie trenuje) 65/64

Pawus 09-11-2004 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Isarek
Od tibi odechciewa się grać gdy:
- Giniesz
- Zostajesz okradziony
- Masz hacka
- Ciągle wszyscy się Ciebie czepiają.

Moja najgorsza akcja to jak mnie pewien thef okradł z: k-armor, k-legs, w-helmet, dragon shield. ;(

A noobów kochać się nie da. To są takie odmience których zadaniem jest wkurzać ludzi. Muwie o noobach, a nie moich ukochanych newbie :]

Święta racja! Takich ludzi nie lubimy...
ps. PK dla wszystkich hackerów B)

Fringilla 14-11-2004 16:16

Moja postac miala ostatnio cholernego pecha,bo w ciagu bodajze poltora-tygodnia 3x zginelam nie z wlasnej winy ( GS, PK, 2xPK ) ..wygladalo to tak:
-20 lev juuupi
-dead
-20 lev jupi
-dead
-20 lev i co z tego k... jak i tak zgine
-dead

Przedwczoraj expiłam do 21 lev, brakowalo mi 15 rotow do takowego no i oczywiscie wparowalo dwoch PK... jestem zla na siebie ze nie wyrzucilam zarobionej kasy do bagna -_- bo za***iscie ktos na mnie zarobil :/
Najgorzej ze niezle spadl distance,shielding,magic level,fishing ;p
Teraz stwierdzam ze nie ruszam sie z depo bez obstawy,mam dosyc umierania :|

ikus from bieniewice 15-11-2004 19:22

mi sie odechcialo grac jak na desert quescie koles nas na zerki na prowadzil i ja zaliczylem zgon.Niby nic ale stracilem level po 2 z dista i shieldingu

Doro 29-11-2004 16:02

No to ja też się użalę. W ciągu 1h 10 min załapałem 3 deady.

1. Przez PK. Kolo Thais, na rotach, można wejść do tunelu gdzie jest resp 2 skeletonów. Tam koleś zastawił dziórkę taboretami. Na miejscu ropa byłem ja i jeszcze jeden. Gdy się trochę przesunąłem (jakimś cudem odało mi się przesunąć przedmioty ;) ) ten koleś co zemną był zablokowany zabił mnie. Krzyczałem "I PAY !!!" "STOP!!!", ale nie skutkowało. Ok, Dead. WYpadło mi: BP, 2 runes, 1 hmm, rope, leather boots.

2. Przez nieuwagę. Poszedłem na orci i one mnie blocknęły i dead ;( Starty: plate legs, BP, 4 runes, rope.

3. Przez n00ba !!! I to mnie najbardziej wkórzyło :( :( :( Kolo blocknął mnie, krzyczałem, żeby tego nie robił, ale i tak mnie orci zabiły. Straty: BP, 4 runes, Plate armor, steel helmet.

Oczywiście obaj kolesie ją HUNTED przez mojego qumpla z RL - Sir'Oscarex.

Zapomniałem dodać, że to deady mojej postaci na Hibernie - nick: Dorek.

Jeśli ktoś mi współczuje i ma może na sprzedaż:
Plate armor
Steel helmet
Plate legs
Leather boots (to raczej do oddania jak ktos ma :P)

to z wielką chęcią kupię. Jakby co to dogadamy się w Tibii, lub przez GG: 4605319 .

__________________________________________________ _
ALL TIBIA PLAYERS LOVE PKs AND N00Bs !!!
__________________________________________________ _

Wexerh 02-12-2004 14:14

a

....mi sie odechcialo grac jak jakis noobek zabral mi Crown Arrmora (25K) i na dodatek jak go gonilem podszedl do qmpla 70+lvl i mnie zaviupal wypadl bright sword szacowane straty 60 K -,- nadal grtam :P

Telupeje 02-12-2004 15:38

;(

Ojej...Zły PK was zabił na 15 lvlu;(?...Smutne:(((
Jak macie tak płakać po wszystkich dedach to się lepiej na bierki przerzućcie. xDDDD

mysti randwin 02-12-2004 16:11

Ja niesamowicie się wkurzyłem X( gdy jakiś NOOB powiedział mi że da mi żarcia i zapędził mnie tak że nie mogłem wyjść i zginąłem. Zabrano mi battle hammer a dla mnie to dużo bo miałem 9 lvl. (24 atak i 14 obrona) ;(

Ulver 03-12-2004 15:39

Mi się odechciewa grać jak w GL sa wszytskie miejsca do expienia zajete przez wysokie lvl ;( nie wiem gdzie moge jescze expic i wtedy nie mam po co grac w tibie :(

jesli ktos zna jeszcez jakies podobne miejsca do nabijania exp-a nich tu napisze plix

wiem jestem N00bem :cup:

pall--->aldora-----> 18 lvl--->skills 53/39 ( nie trzepiać się )----> AB

cAnz 05-12-2004 00:36

ludzie wy jacys debile zpeda**ni jestescie czy ktos wam do wanny wchodzi?

kogo do cholery obchodzi ze giniecie 3 razy dziennie na lvlu mniejszym niz 20?

kogo obchodzi jak giniecie od 6 rotow?

kogo obchodzi ze macie lagi? kupcie sobie neo+ durnie to nie bedziecie ich miec...

narzekacie na nooby... giniecie w sposob w ktory gina wlasnie oni... :D dekle... idzcie sobie palnac sd w czolko...

z 5 osob napisalo sensowne posty... i bynajmniej nikt z nich nie wspominal o swojej smierci...

dlaczego nikt nie napisal jak zginol na hero czy na dl hunt? czemu nikt nie deadnol robiac paradox tower? huh? wiecie czemu? bop jestescie zbyt n00bish zeby do tego etapu gry dojsc... watpie zeby wiecej niz 40% z was doszlo do 20 lvlu nie rzucajac wczesniej tibii...

ktos napisal ze polacy to scierwiarze bo pkuja i sa chamami... polacy nie byliby takimi scierwiarzami gdyby umieli grac... i nie gineli 3 razy dziennie...

Entaro Adun,
Absinthor the great.

zbakany jak zawsze 07-12-2004 01:35

wycieczka na smoki - ja, dobry znajomy i pewna n00bowata kolezanka. ja klepie smoka i robie za blokera, kolega klepie + hmm'y a kolezanka uh'a. niestety - nie dosc ze "zaspala" to jeszcze ruszala sie tak wspaniale ze ani ja ani kolega do wyjscia sie nie moglismy dopchac. kiedy deadnelismy nie wrzucila nawet laskawie naszych cial do dziury - tylko sama zwiala. stracila - 20hp. ja - bp uh'ow + knight legsy. po odrodzeniu sie w swiatyni - jak najszybciej dobieglem na miejsce - kolega juz tam byl - wchodzimy - ona miala tylko uhac.. dziewczyna po prostu z talentem i fantazja. zablokowala wejscie i znow deady.. dark helmet + knight armor + skull staff poszly w 'smoka' :\

peace wszystkim dziewczynom grajacym w tibie. jedno jest pewne - na smoki z wami nie ide :P ;]

Destrukter 07-12-2004 15:50

Kiedy zabije cie jakis nOOb albo ganiaja ciebie 3 gildie ( mnie ganialo 6 :D :D :D )

cAnz 08-12-2004 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zbakany jak zawsze
wycieczka na smoki - ja, dobry znajomy i pewna n00bowata kolezanka. ja klepie smoka i robie za blokera, kolega klepie + hmm'y a kolezanka uh'a. niestety - nie dosc ze "zaspala" to jeszcze ruszala sie tak wspaniale ze ani ja ani kolega do wyjscia sie nie moglismy dopchac. kiedy deadnelismy nie wrzucila nawet laskawie naszych cial do dziury - tylko sama zwiala. stracila - 20hp. ja - bp uh'ow + knight legsy. po odrodzeniu sie w swiatyni - jak najszybciej dobieglem na miejsce - kolega juz tam byl - wchodzimy - ona miala tylko uhac.. dziewczyna po prostu z talentem i fantazja. zablokowala wejscie i znow deady.. dark helmet + knight armor + skull staff poszly w 'smoka' :\

peace wszystkim dziewczynom grajacym w tibie. jedno jest pewne - na smoki z wami nie ide :P ;]

bo z kobietami w tibii jest tak samo jak z jazda samochodem...

MichalRzaska 08-12-2004 16:56

Możecie mówić że to była akcja łatwa do wygrania ale na 11 lvl to dużo.

Zaatakowały mnie 2 cyclopy gdy przechodziłem z Thais do Carlin.

A pozatym co chwile mnie nooby chcą zabijać i nikt mi nie pomaga.

Nie nawidze tego że polacy zabijają się nawzajem.

Polacy trzymajmy się RAZEM

maripo 08-12-2004 22:19

:(

Hmm....
Ja stracilem jakies 45k po takim dziwnym hacku.
Mianowicie. Lazilem sobie po Elven Bane i nagle mnie kicklo na Minku Guardzie <mialem 17lvl> I jak sie lognelem <mialem pacca> to uprzejmie zobaczylem ze jakis czlowiek wlasnie sie bawi moimi zeczami bo wszystko bylo w parcelu, ale ten hacker wbił się jeszcze raz i zdążył wysłać parcela..

A ten 2 raz to na Infernie
Mialem 15 lvl Druid. To byly początki moje w Tibi. I ja sobie pomału expiłem i mlvl robilem, mialem wielu kolegów. Ale to były też początki panowania Siergyiaja<niewiem jak sie pisze>, była wojna pomiędzy Headsmasherami i Gimo vs LaH. Ja byłem w Headach runemakerem... I wtedy Siergiej zaczął swoje działania na żecz mass pk. Wytrenował sobie kolege blokując każdego swoją postacia a tamten zabijał.. i mnie to spotkało 3 razy. Od tego czasu niegrałem już na Infernie, sprzedałem postać i mam wszystko w @*$@(!$( co się tam dzieje. Teraz gram sobie na Eterni i jest ROX :D:D:D

Ulver 12-12-2004 19:16

mi się odechcialo dzisja grać.......
robie sobie moim drutem ( 10 lvl ) gdy nagle mnie jakis koles zaczol nawalac a ze nie mialem eq szybko dedlem :/
no nic nie przejolem sie za bardzo tym......loglem sie na palka :evul: i ide skopac goscia jeden atak na niego i 2 sd we mnie polecialy :/ naszczescie pomiedy a sie uhlem potem stanolem sobie obok debo po mnie skonczyli nawalac a ten gosciu co mi druta zabil zaczol na mnie bluzkac z 45 i 34 lvl :/
to ja nie wytrzymalem i atak na niego ....niestety dlugo nie wytrzymalem :/
po tym oddalemcale eq koledze i szukam nowego swiata :(
gralem an aldorze nie mam pacc wiec nowsze swiaty odpadaja moze mi ktos polecic jakis swiat >?????<

Żywiec Zdrój 17-12-2004 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eldian
....kolega zginoł na 42 lev ma 40 lev a stracil golden armor,BoHy od tewgo czasu gra druidem.....(zginol jego brat)

Co mu brat zrobil jak sie dowiedzial?? :D :p Ja bym swoja siostre zamordowal, obil, pobil, skopal, opluj i bym jej nawrzucal

Żywiec Zdrój 17-12-2004 19:14

Przed chwila padlem na ghoulu ( 17 lvl) (1k do 18) siara nie?
nie...
Stara mnie zawolala to ja se stanelem kolo sciany w hg no aj kwracalem do pokoju to 2hp stoi kolo mnie ghou lja chce juz sie uhac a tu nalges sie potknelem i nie trafilem reka w mysze ;( ;( ;( ;(
Wypadlo mi jakies 1k w kasie i 5k w itemkach ;( ;( ;( ;(

Wmosca 18-12-2004 12:48

Mi się odechciało grać jak jakiś mag zaczął mnie gonic i ciskać czarami. Przeczytałem wiele poradników i pisało, żeby chodzić zygzakiem. Ale z drugiej strony następny mag... I byłem w pułapce. Straciłem Carlin Sworda (jedyną broń) i backpack.

Kik_asx 18-12-2004 18:25

Niestety wszyscy mają rację..............

Mi to się odechciało grać jak mnie PK-ną gostek na 8 lvlu( miałem 10lvl, 11 mlvl i bp HMM-ów nic nie dało!!!), a potem przegrałem kilka zakładów w RL i miałem dać qmplowi 4 bp i 2 bagi HMM-ów, ale dałem mu cały eq i skończyłem z Titanią. Teraz on ,ja i reshta moich qmpli gramy na elysii i znowu chce mi się grać.

Ps. Skillbar daje zabójczą motywację

Zakapturzony Executor 20-12-2004 15:48

A mnie się odchciało grac na Celescie ostatnio, gdy zrobili reset serva i moja postac nie tylko sprzet straciła, ale i cofła się do 1 lewelu, tak jakbym dopiero co grę zaczął

lord bodzius 20-12-2004 16:30

Lepiej sprawdzcie sobie mo***o ludka:
-12 deduw
-ostatnim razem dorwal mnie hunter-stracilem 12 skili z 60 mam 48 X( X(
i co gram dalej chociarz cienzko jest....................

Arthus Drag'Tail 20-12-2004 17:03

Ja po ostatnim deadzie stracilem:
3000 expa
1 mlvl
3 wedki (ze swamp trolli mi dziwnie czesto wypadaly)
bp HMM
300 gp
dark helmet
i najmniej wazne rzeczy:
line i lopate ;(
Moj protector szybko ruszyl do akcji, ale okazalo sie ze gostek dostal bana za PKowanie. 26.12 ban sie konczy i moze cos odzyskam...

meffik 20-12-2004 17:08

re: ded

mnie tam tylko elfy zabily i stracilem praktycznie wszystko i nie plakalem..... :baby:

Misio_bobo 20-12-2004 21:02

Mi sie odechciewa grac jak padne a zrobilem to dzisiaj 3x. I kończę z Tibia (chyba) jak narazie. To nie na moje nerwy.
20.12.2004 20:54:02 CET Killed at Level 16 by a dwarf guard
20.12.2004 14:29:34 CET Killed at Level 16 by an orc berserker
20.12.2004 13:29:24 CET Killed at Level 17 by a giant spider
Wczoraj tak samo ide sobie do Venore i padłem zlurowany był.
19.12.2004 19:39:26 CET Killed at Level 17 by a giant spider

Dziękuje za miłą gre. Dziekuje wszytskim przyjaciołom przyważnie z GILDI. PA

yoger 18-01-2005 10:36

He, ja gram od tygodnia na Acanii.Wczoaj na maina wyszedlem szczesliwy, ze 8lvl knight. Na rooku sprzedalem caly stuff i mialem w bagu 400gp, ide sobie uliczka do depo po drodze mijam jakas chatke, pali sie ogien w dzwiach (to byla rzeznia), zaraz potem ktos mnie wciagnal w ogien, 5blokerow przy drzwiach i jeden naganial, no i dead na 8 lvl i powrot do 7, no stuff, no glold no life. Dobrze ze jakis brazylijzyk mnie poratowal katana. Wczesniej jeszcze br mnie wyroopowal z minosow na rooku.
Moral: polacy n00by, brazuki pomocni (przynajmniej czasem).

Karher 18-01-2005 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek
ja raz mialem taki kryzys..... a mianowicie wyjazd...... przed wyjazdem gralem w tibie cale dnie....... i na poczatku wyjazdu bylem wrecz napalony na to ze wroce do domu i sobie zagram w tibie (juz mialem plany na PACC),a tu przyjezdzam i co?? i gralem na sile, a w dodatku zaliczylem dead'a.... wtedy bylem wkur*#%ny, ale bardzo szybko mi minelo - znalazlem inna gre...... a teraz znowu zachcialo mi sie grac, ale jakos nie umiem kontynuowac gry tamta postacia, wiec zalozylem nowa, ale gram nia tylko dla relaxu, bo Tibia juz mnie niestety juz tak nie bawi (nie wiedziec czemu :( ).
pozdro

Może się zakochałeś :D wiesz jak to bywa ja jak się zakochałem też straciłem ochote do wszystiego ale okazała się to zwykłą slepą uliczką niestety w niej zabinełem lecz znalazłem tą samą drogę która kroczyłem przedtem ( pachnie mi to filozofią :P )

Sir-Palek 19-01-2005 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cAnz
ludzie wy jacys debile zpeda**ni jestescie czy ktos wam do wanny wchodzi?

kogo do cholery obchodzi ze giniecie 3 razy dziennie na lvlu mniejszym niz 20?

kogo obchodzi jak giniecie od 6 rotow?

kogo obchodzi ze macie lagi? kupcie sobie neo+ durnie to nie bedziecie ich miec...

narzekacie na nooby... giniecie w sposob w ktory gina wlasnie oni... :D dekle... idzcie sobie palnac sd w czolko...

z 5 osob napisalo sensowne posty... i bynajmniej nikt z nich nie wspominal o swojej smierci...

dlaczego nikt nie napisal jak zginol na hero czy na dl hunt? czemu nikt nie deadnol robiac paradox tower? huh? wiecie czemu? bop jestescie zbyt n00bish zeby do tego etapu gry dojsc... watpie zeby wiecej niz 40% z was doszlo do 20 lvlu nie rzucajac wczesniej tibii...

ktos napisal ze polacy to scierwiarze bo pkuja i sa chamami... polacy nie byliby takimi scierwiarzami gdyby umieli grac... i nie gineli 3 razy dziennie...

Entaro Adun,
Absinthor the great.

ty sie juz lepiej nieodzywaj ok??
z twojej wypowiedzi ze to ty jestes noobem
jak cie takie osoby wkurzaja to przestan grac w tibie
zawsze w tibii tak bylo i niewierze zeby sie to poprawilo

kds71 21-01-2005 13:13

cAnz ma w pewnym sensie racje...

Jesli komus sie odechciewa grac z tego powodu, ze zginal 2 razy na 11 lvl i stracil copper shield to chyba to nie jest gra dla niego. Przynajmniej tak mi sie wydaje.

Jestem w stanie zrozumiec tych ludzi, ktorzy zniechecaja sie przez lagi czy kicki, albo przez hlvl PK (o ile sami ich nie sprowokowali) czy jakichs paskudnych n00bow. Ale jesli ktos ginie, bo wlazl nie tam gdzie trzeba, to po prostu zyskuje w ten sposob wiedze, zeby nastepnym razem tam nie wlazic (dopoki sie nie podszkoli). I tyle.

Guardian McLeavy 22-01-2005 11:44

Posłuchajcie, co przytrafiło się mojemu qmplowi, to padniecie:

Kupił sobie PAC, założył gildie. Pewnego dnia, jakis 57 master sorcerer, zabił jego qmpla. Mój kolega się przygotował i idzie pod depo, a ten sorc ma red skulla, i sobie stoji afk. Zabił go. Loot: Royal helmet, golden armor, bohy, vamp shield, bs itd. Wziął tylko royal, a reszte jakiś SKUR.WY.SYN wyrzucił do wody. Teraz musi zapłacić 200k a huntuje go gildia z najlepszym, levelem na tym servie.

Ja bym juz nie ral, a ongra :P

Vetinaz 24-01-2005 12:19

najbardzije odechciewa sie grać gdy: trenisz skille a nie zdobywasz expa i jak zginiesz to masz po skillach ;(

Louner 24-01-2005 19:13

Zostałem zabity przez PK. Myślę sobie, trudno. Wychodzę ze świątyni idę do dp (carlin) a tam zlurowany fire elemental i wejście zablokowane (przez n00by). Do świątyni biegne, a mi dosłownie przed nosem nooby wejście też zabiegają. Dalej można się domyślić X(

Master Knight de'Vere 29-01-2005 14:16

Pewnego pięknego dnia podchodzi do mnie typ mowi "come with me " no to ja ide koles mi karze cos pokazac no to pokazałem c legsy i ok on pokazał BoH no i kazał mi zejśc pietro nizej ja zlazłem pokazałem c legi a on zaczał mi żucać na nie labele a ze mial bohy i był to 40 druid to z łatwością mi je zabrał no to sie wnerwiłem juz myslałem kur... nie gram w tibie ale tak sobie pomyślałem a co tam a że miełaem dużo kasy w depo to sobie kupiłem nowe c legi (a potem padłem) aktualnie mam k legi sie sie ciesze grą :p

joey 29-01-2005 14:45

Dziś była taka akcja:
Ja (14lvl palek, 46/32) ide z kolegą (27knight 61/60) na dragona na zamku,
no to 1 ubiliśmy nie było loota ja sie wpasowałem piętro wyżej, jeden shot od ds, dead.
potem qmpel mi pisze dalej żebym poszed z nim na zamek na draga to odrobie straty ok poszedłem, mój bloker spadł niechcący z tamtąd i ja dostałem z tego ataku najlepszego nie pamiętam jak to sie nazywało ale nie stałęm na skos, dead
teraz mam skile 44/29 :( ale nadal mam 14lvl :P)

PatrykSSJ77 11-01-2008 16:04

Island of King

uwiezienie na island of king...
Mam tam uwięzioną moja najlepszą posta Zapomniany Palek na refugi
jak ktos moze pomopc to plix pisac priv;(;(;(;(;(;(

draenei 11-01-2008 16:46

Mi się odechciewa grać gdy czytam archeologie pana up.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.