Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Po śmierci/hacku. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7868)

Xan Arcanist 10-02-2005 15:06

Spoko poradnik. Skorzystalem z niego po kilku(nastu ;) ) dedach. I mam motywacje do gry. Musze ubic 3 razy zerka i 5 dwarf guadow naraz. Oczywiście jest to zemsta za to ze one mnie zabily. :evul:

Mordis 11-02-2005 19:47

Najleprzy sposub bozbycia si stresow zwiazanych z tibia jest....

SKONCZYCCCCCCCCC Z TA GRA ja tak zrobilem poniewaz niemiala ona sensu podbnie jak moim koledzy robia to samo czekaj a tylko az pac im sie skonczy niema sensu tracic czas i oplakiwac ze umarlem przez to ma sie duzo problemow np padniesz to tylko chwila wolnego czxasu siadas zprzed kompa i nawalasz ten lvl zamiast isc upic sie z kumplami xD wiec moze tez skonczycie albo kupcie sobie jakiegos hara z 60 lvl za 600 zl :D i mozecie jechac ale malo osob jest ktore na takie cos stac ;/ wiec gowno mam nadzieje ze niewroce do tej gry ale znajac zycie pewnie ktos bedzi emnie balgal ale ja sie niedam ;/ xDxD ;)

Kael 11-02-2005 20:56

Padłes? powstan! P0w3r4ad3

Nieznany 26-06-2005 15:34

----------

NIE WIEM JAK KASUJE SIE POSTY!!! A WIEC TA WIADOMOSC ZOSTANIE...

Nieznany 29-06-2005 00:01

Musze przyznać...

Dobry artykuł... Ja nie przetrzymuje za dobrze dedów i hacków, no cóż- jak za kazdym razem wypadają: dragon hammer, dwarven shield, BP, runki HMM, GFB, UH, łopata i lina to trudno mi dojść do siebie! X(

Ale spox poradnik... Mi sie podobał i czytam go po każdym dedzie aby sie uspokoić.

Aaaa! MATKO! Musze wrócić do battle hammera a mój kolega do
zwyklej macy!!! Jak to sie stało, że 14 lvl knight miał mnóstwo fire
fieldów i HMMców! Zaciągnoł nas w takie miejsce że zabił nas dwuch!
A ja nie mogłem się UHnąć bo stał na mnie mój kolega! I UHnełem go
niechcocy bo nie moglem UHnąć siebie! Ale pech... Nie tylko avis mnie
zabiło ;( .

Sorka za błedy ortograficzne. To przez tibie bo nie uzywa sie tam żadnych znaków takich jak: ę, ó, ą, ś, ł, ż, ź, ć, ń
lvl: 18
lvl M: 26
Profesja: Druid
Miejsce zamieszkania: Thais

Voytec 29-06-2005 09:50

Musze ci podziękować za to, że przekonałeś mnie do dalszego grania w TIBIĘ. Na serio wielkie dzięki. Zostałem shackowany, ktoś przysłał mi wiadomość że wygral crown helmet w quizie na danej stronie. No i ja oczywiscie nie moglem sie nie skusić i tam weszłem. Rzekomo wygrałem ten quiz no i podałem swój account itp. i miałem niby czekać w tibii na nagrodę!!! Akurat byłem zalogowany i mnie WYLOGOWAŁO. Od tamtego czasu nie mogę sie już zalogować!!! X( Na prawde mnie przekonałeś do grania na nowo. THX

Matir 29-06-2005 10:17

Ja już dawno skończyłem grać w tibie

Ale poradnik mi sie spodobał bo sam mam jakieś doświadczenie w dedaniu i byciu shackowanym.
Radze tym co grajom niech starają się robic według poradnika

NARA

Elder Druid of Celesta 29-06-2005 11:34

Dzienki stary!

Dzienki tobie odzyskalem wiare po klicznych deadach (oraz hackach :().
Naprawde ten poradnik wyslalem koledze jak go zabila Valkiria (bez EQ na afk) i mowil"Koncze z tibia"i na gg mial obrazające tibie tekściki ale, jak mu wyslalem to odrazu poszedl huncic dalej :)

PS:Wielkie dzienki o pozdro gdy cos sie stanie w tibi zlego przypone sobię ten poradiniczek :)

Dared 29-06-2005 13:47

A ja powiem tak...

Powstałeś? Padnij! - Tibia!

Master Sanczo 30-06-2005 23:12

ja gram krotko i juz mam dosc rooku a na mainie kolesi co mysla ze na 11 rozwala 30 ale juz tacy sa olac ich i grac dalej i powiem jedno wciaga ta tibia cholernie B)

Roodef 16-07-2005 14:29

Mam to w Ulubionych jaka Biblia After dead... choć ostatnio uodparniam się. Po ostatnim Deadzie starciłem eq warte ~70K (29LVL), ale przyjąłem to z uśmiechem na ustach 8o . Niestety... Przykro się robi, jeśli wiemy, ż eskill robiliśmy 5 godzin i te 5 godzin idzie w d...aleką drogę. Ale trzeba być mocnym. Ostatnio miałem tak, że dedy zaliczyłem na wszytskich 3 charach jakie mam (2 makerów i Main char - Knight), wyjechałem na 2 tygodnie na wakacje (bynajmniej nie z pwoodu tych śmierci :P), wróciłem i naprawdę był to powrót w wielkim stylu. Niektórych Hacki/deady mogą dodatkowo motywować. Pamiętam jak po hacku (na szczęscie, dopiero zaczynałem i straciłem może 15K), pozyczyłem kase, odkupiłem identyczne eq i oddałem kase nastpęnegfo dnia... cud?

Rajdowiec 16-07-2005 21:15

Super Artykuł

Super artykuł! Sam kilka razy dedłem i ani razu sie nie załamałem. Mój kuzyn został z hakowany, ale po kilku dniach miał wszystko co stracił.

MeDo c.O.x 16-07-2005 21:45

A co jeżeli znudziła mi sie profesja ?? Np mam 42 pallka a tu nagle odechciewa nim sie grac.Co robic ? =p

Mati-Mielec 16-07-2005 22:02

A co jeżeli znudziła mi sie profesja ?? Np mam 42 pallka a tu nagle odechciewa nim sie grac.Co robic ? =p

Przeczytać jeszcza raz poradnik, to może sie dowiesz :)

Sowa 16-07-2005 23:07

przy pomocy tego poradnika uratowalem z 5 osob ktorzy mieli odchodzic z tibi :S a takze siebie :p Thx

Diabeł 20-07-2005 11:46

Artukuł spoko i nawet mnie umocniłeś :P Sam z kolegął kończyliśmy z tibia kilka razy :P Ale oczywiście powracaliśmy i byliśmy tak wkurzeni że rozmiataliśmy wszystko w około (nie zabijaliśmy ludzi) ale kolega i tak właśnie nabił red skulla :P

Geralt ze Spychowa 22-08-2005 00:15

bardzo motywujacy poradnik - czy ja wiem czy tylko dla poczatkujacych? High lvl tez znajdzie tu jakies porady w walce z "tibijna depresja" ;)

Thomas 22-08-2005 01:59

a co jak hakneli mi postac (wsedlem na jakas je***na strone:/) i nie mam zadnego eq ani kasy na 32lvlu knightem?? skad mam wziac eq?

Aztec900 22-08-2005 09:29

co do deadów muj kolega mi mówił że każdy zgon czegoś uczy i jak spojrzałem na swoją postać pomyślałem że powiniennem być geniuszem :P ale nie on ma racje ponieważ jak zginiesz popelniając jakiś błąd to już więcej go nie popełnisz takie jest moje zdanie

bhaal 23-08-2005 02:28

za pozno

szkoda ze przeczytalem ten artykul dopiero teraz mam podobne nastawienie szczegulnie do tych pk a;e jakbym mnial to wczesniej to moze 5 moich najlepszych kumpli nie bylo teraz na askarze i bili bysmy gs-a na elerze achch ;( ogolnie artykul spox polecam innym

a jeszcze jak chodzi o pk to fajnie jest stoisz sobie pod dp z grupka kumpli masz tam najwyzszy lv (32 wtedy) i wszyscy jestescie ubrani tak samo (bialo czerwono a jak inaczej) nagle podchodzi do ciebie jakis wredny br i mu sie to nie podoba widzi ze masz najwyzszy lvl i drze sie na cala mape (black!!!!!!!!) przychodzi 13 kolesi lvl 60+ i ganiaja cie po calym miescie (nie mozesz wejsc do dp bo trenowales z kumplami) gdyby nie to ze ich kumpel zastawil w drodze pomiedzy 2 domkami to bym mial deda a takto ich potem wystzrzelalem pojedynczo :)

Mazi Pallek 23-08-2005 11:04

No wielka prawda !!

Dobry poradnik gz poradnika wiecej takich plax!! :) 8o 8o :p

TIBIA GUARD 23-08-2005 22:46

SWIETNY POMYSl

Ten temat jest dla tych kturzy latwo sie poddaja nie umia podniesc sie na duchu.Czlowieku przeczytaj ten temat a napewno ci sie to przyda w przyszlosci ;)

Lord Of Knight's 24-08-2005 00:26

Nice

Artykół bardzo fajny...Lecz nie wszystko jest prawdą..Nieraz ludzie lurują albo gdy cię coś goni to poprostu blokują :evul: ;( . Hmm u mnie jest tak że jak zginie to odrazu ide odrabiac straty,czasem zdaza mi sie lekki zal ale ten ded jeszcze bardziej mnie mobilizuje do tego aby odrobić all,wytrenować jeszcze więcej,zabic tego potwora/człowieka przez którego zaliczyliśmy zgon.

mankutos 09-10-2005 22:22

Nie Wiem Czy Ini By Sie Nie Poodali Na Mioim Miejscu :(
Mialem Postacie Najpierw Knighta Na 28 Lvu Potem Ona Zostala Zhackowana I Zjechana Do 14 Zrobilem Po Formatowaniu Dysku Nowa Posatc Knighta Na 20 Zhakowali Mi Wtedy Wszystie Postacie I Zrookowali ;(

I Jak Tu Sie Nie Poodac

Maniack 09-10-2005 22:29

a możesz mi poradzić co mam zrobić jak moja była guildia przegrała wojne i mnie ścigają :>?

MS_nake 09-10-2005 23:02

@d up : masz przesrane .. :p a tak na serio to może postarał byś się o jakiegoś namelocka ? ... hmm ale to nie podziala zbyt długo..... zostaje czekać z nadzieją że im przejdze ^^ a jak nie to sie może z nimi zakumpluj.. ? (mało prawdopodobne.. :) )

topic: świetny temat !!! ja osobiście straciłem 50 k w doku i 2 lvle 2 razy ale jak tu patrze po katastrofach wypisywanych tutaj to nie tak źle :) .
NAJWAŻNIEJSZE TO SIĘ NIE PODDAWAĆ .. albo znaleść sobie ciekawszą gre ^^

Maniack 10-10-2005 00:33

hehe, to był joke.. jak sie zaqmplować z kimś kto mnie 2x ubił to niewiem :P.
aktualnie czekam na new serv i olewam tamten (bo bez kumpli niema sensu grać - wszyscy złapali hunta przez wojne)

sHiiNeQ 10-10-2005 01:06

Poradnik dobry, oparty na zasadzie "Co nie zabije, wzmocni" ; ] Kończyć z Tibią "a bo dełem", jest głupie ; d Nigdy hacka nie miałem, więc nie wiem, co to znaczy xd

Paczko 10-10-2005 14:00

Pomocyyyyy

Siemka
Pomuzcie mi :( moje konto zostalo shakowane :\ typ zmienil haso i maila :\
co mam zrobic ? a moze jest tu jakis hacker który pomoze mi odzyskac konto ? jak znajdzie sie ktos kto pomoze niech napisze na gg 6878065 z góry thx
pzdr 4 all

Lord Rad 10-10-2005 15:56

up

Lol prosiszhackerów o pomoc? Na zemście na innym hackerze? Cosię z tym światem dzieje

Pietru 11-10-2005 17:29

Tak jest nie powinismy sie podawac

Ministrant 11-10-2005 17:52

Mi shakowali 50 pallka a teraz Go roookajo i co mam powiedzieć??

KrUkU 12-10-2005 00:22

mi sie podoba

dzieki temu poradnikowi odzyskałem chęc do dalszej gry po śmierci a straciłem fire sworda i 3k a miałem 8 lvl wiec na taki lvl to nie byle co postanowilem sie wytrenic i dednąc tego s****ysyna co mnie zabił

Oszuu's 12-10-2005 19:32

Tydzionek

Ja raz tak sie wnerwilem prawie co nie rozwaliłem kompa jak posszedłem uratować moich kumpli bo beholdery dwa były a oni mieli mało hp poszedłem tam powiedziałem zeby uciekali wszyscy poszli t taki jeden REKIN LORD VADER został i mi pomagał zabic beholdery beho waliły go wiec nagle był red mial dobre czasry ale manny nie miał i zwiał został ostatni beho chciałem zwiac tesz ale nagle wyszedł drugi i mnie dednoł tak oto poswieciłem swoje zycie :D ja polecam jak cos fajnego stracisz nie garac w tibie z tydzień jak nie morzesz wytrzymac :) po tygodniu jusz powinieneś a o jescze załuje bo miałem słaby hełmik wtedy a w jakims ciele byl warior helmet i załuje ze go nie załorzyłem :P bo mym chciasz mial z tego jakis + ale tym plsusem było uratowaniem pszyjaciól napewno by mi pomogli jak bym powiedzział pomuszcie a nie uciekajcie :) za błedy ortograficzne sorry :]

Knight Wasek :> 13-10-2005 07:23

To Jest Rada?? Czy Ty Jestes Normalny ??
Potrzebny Ci Psychiatra

Oszuu's 13-10-2005 13:18

to nie rada tak napisałem :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Wasek :>
To Jest Rada?? Czy Ty Jestes Normalny ??
Potrzebny Ci Psychiatra

To nie żadna rada :) ale mi pomaga :P wiem że cieszko cos tu zrozumiec :) jak to pszeczytałem to nie mogłem sam doczutać :P

Uchcik 13-10-2005 22:39

czerwona czacha

wypasisty poscik duzo przydatnych rad

mam pytanie co do skulli niedawno odzyskalem moje konto po haknieciu i nie mam juz zadnego ekwipunku. ale to nie najgorsze gnojek zostawil mi prezent a mianowicie czerwona czaszke!! pisales ze znika ale czy mozesz napisac po jakim czasie ?? tydzien?? dwa?? miech??!! :confused:

Oszuu's 14-10-2005 18:37

Jeden Albo Dwa

O ile mi wiadomo ( to albo miesac albo dwa ) ale nie jestem pewien :(

boorex 14-10-2005 22:12

rs znika po miesiacu ...

dixi wojownik 15-10-2005 02:15

dobry poradnik ja gram już rok a rezygnowałem z tibi ze 100 razy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:42.