![]() |
|
Widzę, że wszyscy podniecacie się jego śmiercią. Temat założony dziś po południu, a już się rozrósł na 5 stron.
Za bardzo się przejmujecie czyimś dedem. Idźcie zajmijcie się czymś innym niż graniem w Tibie, bo te 50 godzin w tygodniu możecie przeznaczyc na coś bardziej pożytecznego. Sorry, ale to jest prawda. @Mater Dziecko Neostrady, uzależniony Tibijczyk. Będzie mi żal twoich dzieci =( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na tym moim serwerze non-pvp postać 45lvl zrobiłem w tyle czasu, ile ty robiłeś 10. A ty wracaj na swój serwer, gdzie masz 70lvl knighta ( sorry, ale na stronce widzę 88o ). Do powiedzenie mam tyle, że połowa tego forum to uzależnione dzieciaki, dla których Tibia to całe życie. |
@Mithgar
Nawet jeśli to co ci do tego? Każdy ma własny rozum i w taki czy inny sposób go wykorzystuje więc odwal się od użytkowników tibi.pl. @Topic Ci panowie pokazali Seromotisowi, że lvl to nie najważniejsza rzecz w tibi : p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesteś cio*ą bez szkoły, u mnie w mieście za taką wypowiedź byś miał ryj obity. Jeszcze na świecie non-pvp gdzie grają same nooby, których pvp jest równe 0. Wypier**laj stąd nieudaczniku!! Sapać to sobie możesz staremu, nie obchodzi Cię jego śmierć ?? To wynoś się Szpetny ryju! |
jak mi zal takich dzieci co sie wypowiadajo na tematy o nonpvp
nie znasz się tyle ci powiem gralem i na pvp i na nonpvp a pvp mam na bank leprze od ciebie na 23 lvl spokojnie na ts ubijalem takich rp jak ty więc wyjdz i najlepiej nie wracaj btw szkoda ze padl no ale to nie jest wazne ze upadnie ale to jak szybko się podniesie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |