![]() |
Już 17 lvl ;p Tylko tak gwoli ścisłości...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: PawieOczko mam nadzieje ze wiesz na co sie porywasz polskich rookstayerów na tak niskich lev jest naprawde duzo B) chyba ze naprawde niemasz co robic w domu. |
Cytuj:
Zamknijcie ten daremny temat, robi się tu bałagan, a rozmawia się o bardzo interesujących rzeczach... |
Cytuj:
|
Cave Boterów widziałem na lvl nie większym niz 8. W swoim czasie bana dostą, nie martw się! Wogóle nawet tych twoich przeności nie rozumiem... Byłoby legalne? Że ktoś tego do tej pory nie ukarał (a na pewno nie jeden zebrał juz ten gorzki owoc), nie znaczy, że jest to tolerowane i bezkarne.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Podraz.
Podraz. - przez takich jak ty robi się śmietnik w tym temacie... Spamujesz. I to, że boterzy na rooku są nie tak często karani, nie znaczy, iż jest to *prawie legalne*.
|
Rookgard island guard
14 lvl juz Keltera |
shaelar
20lvl keltera |
Witam.
Pragnę zwrócić uwagę na Białą i Czarną Listę tworzoną za moją zgodą przez Milana ognia. Znajduje się ona na pierwszej stronie tego tematu. Zapraszam. |
Rookguardian Pavel
You advanced from Level 17 to Level 18 :) |
Ehh skoro sie uparliscie to prosze o dodanie mojej rodzinki:
Pani Klocek lvl 23 Ciocia Klocek lvl 19 Kuzyn Klocek lvl 15 Bucol Klocek lvl 12 Oczywscie wszyscy Titania. Z gory dzieki. |
Rookgard island guard - 14 lvl... Keltera;)
|
Next level :) >18<
|
Alphadron Master of Darkness, Isara, 14 lvl
Kilka pozycji na listy: Biała: Serinka on Rook (pomaga w huntach i questach) Tyranitar Masterq (jw.) Gandalf Rzebrak (jw. + tępienie noobów) Xen Moon(jw.) |
Wyrob miesny Po name locku Loczek The Fair
22 Askara |
Muj rookstayer
Yokozuki
13 Titania |
|
Starpack
14 ;( Iridia :cup: :cup: |
pomału i do przodu...
Rookguardian Pavel advanced from Level 18 to Level 19 |
Witam.
Wprowadziłem parę zmian, więc zapraszam na pierwszą stronę tematu. Dla leniwych link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79143 |
lev up
Starpack
14 ----> 15 08:42 You advanced from Level 14 to Level 15.B) B) |
1. Orian Zagon
2. Lvl 33 3. Świat Lunara |
Ops , w złym miejscu napisałem odp. Sry!
|
Tgos Troe
Chcialbym zebys na liste dal mojego chara
1.Name:Tagos Troe 2.Lvl:15 3.Świat: Elysia |
Outsane
12 Xerena |
Hubert Rookstayer
Elysia 17 |
cianko ;D xD
|
^^
Jakoś nie było czasu napisać:
|
Philipex
14 lvl Eternia |
Raxev
Level 16 Chimera |
Ziomek of Fortera
12 Level Fortera :p |
Edit:Oran kryn 16 lvl Isara
|
Jerhard
15 Danubia |
Lucek Del'Lan 14lvl Pacera
|
Sir Worior
20 lv Trimera |
Vialix
13 Azura Można zgłaszać rookstayerów qmplów czy tylko swoje? Ja mam 1lvl, stoję za ladą i skupuję nieżywe szczurki i króliczki. Lubię też po cichu grać w TibiaMicroEdition i DoH'a. Więc jak wbiję jakiś 13 to się zapiszę. xD Dla niedowiarków: (Tom says: DoH?) Możecie do mnie podejść w trakcie gry i gdy już kończysz rozmowę to się cię pytam czy grasz w DoH'a. |
Edit:Oran Kryn 17 lvl Isara
|
Catek Ziom
13 lvl Elysia PS. Mam postac, praktycznie loguje sie na chwile, gram w rl tibii rzadko, ale dopisz jak mozesz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |