![]() |
Cytuj:
Jak my mamy takiego czlowieka ocenic co jego 1 post to kandydatura na moda? No nie da sie. |
BLAL BLA
oDRAZU MOWI ZE LEZY MI CZY BANA DOSTANE BO WY JESTESCIE P******I :P
|
Cytuj:
|
Dlaczego zablokowali¶cie mojego kolege??????:king: czy ja wyrazilem na to zgode???? co to za zwyczaje !!!!:)
|
Cytuj:
Witam wszystkich ponownie po miesi±cu wakacji. :) Ciężko będzie nadrobić te setki nowych tematów... @Ontopic Gratulacje =] Szczególnie dla Barts'a i Ivul bk =] |
Spox, miałe¶ rację...
Cytuj:
W następnym konkursie też startuję i już zaczynam się przygotowywać <bede pisał tyle postów ile sie da> :)) Kicek P.s. Czy moje zgłoszenie było dosyć dobre ??? ?( Dr.Omader wejdĽ na Gadu-Gadu to porozmawiamy na osobno¶ci. :)) Proszę!!! Kicek <ModEdit> EDYTUJ POSTY, NIE PISZ PODWÓJNYCH! |
$corcerer the best!!!
$corcerer dzieki za skorygowanie mojego postu! :P
Chce powiedzieć, że jeżeli nowy moderator zauwarza i poprawia takie błedy (chociaż to jego praca) musi być odpowiedni± osob± na to miejsce. :)) $corcerer masz u mnie wielkiego +. :] Kicek P.S. Nie dziękuj za pochwałę ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
chamstwo na forum
Cytuj:
sorc-34lev mlev 56:pochodnia: knight- 67lev skills 80/84 :miecz: :P s±dze iż masz całkowit± racje pozdro 600 dla wszystkich tibio maniaków TIBIA IS MY LIVE ------ Edit by Gremlin Autor: andrej Adres IP: 83.16.XXX.170 Autor: boxi Adres IP: 83.16.XXX.170 (takie same ale mala cenzura) |
@kicek12
Cytuj:
Edytuj posty! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |