![]() |
Najlepiej nie nosić nic (może tylko jakiś blue robe i demon shield) żeby mieć dużo capa przecież i tak potwór cię zazwyczaj nie będzie dotykał :)Inna sytuacja gdy zamierza się expic z exori vis itd wtedy bierzemy cały eq o najlepszej obronie.
|
b robe crown/crusader helmet golden /crown legs wand i demon shield:p
|
Ziomek najlepsze eq dla sorca musi być leciutka czyli:
Blue Robe,Hat of the mad,boh,p/k/c legs/wand no i jakiś lekki shield. |
Golden Helmet, Magic Plate Armor, Blessed Shield, Golden Boots, Wand of Inferno, Amulet of Loss, Dragon Scale Legs
|
nie kumam.... dlaczego Hat of the Mad ? Wiem ze ma 7,00 oz ale tylko 3 pkt. obrony . Dlaczego ja wybieracie ?? a w/g mnie najlepsze eq dla sorca na wyzszym lvl to :
B Robe , crown helmet , g legsy , wand , pro amulet , tarcza : vampie (pozniej demon) i obowiazkowo BOHy. Pozdro |
Ogólnie
P-ammy Golden Helmet Wand of Inferno Magic Plate Armor Dragon Scale Legs Golden Boots Blessed Shield Z tych ogólnie dostępnych eq Wand of Inferno Aol Demon Helmet Mpa Golden Legs Boh Mms Eq wybierany przez większość magów Wand of Inferno Crown Helmet Blue Robe Knight Legs Boh Demon Shield P-ammy |
Moja propozycja...
Ja mam 34 lvl tyle ze druid moje eq to:
Hat Of The Mad Blue Robe Crown Legs Boh Demon Shield Tempest Rod Platinum Amulet to chyba najlepsze eq, przynajmniej dla mnie :PP |
Ja tam nosze: Hat of the mad, B robe, P legi, bohy, Vamp Shield...
... i fajnie jest :D |
Rzucam to pytanie tutaj żeby forum nie zasmiecać:
Czy oprócz znikomego arma hat of the mad, albo magic hat coś dają? |
Cytuj:
ło men. Skąd takie coś weźmiesz? :p |
Moim zdaniem najlepsze eq to takie:
blue robe (potem ewentualnie mozna zamienić na c arma):) demon shield crown helmet crown legs bohy no i oczywiscie różdżka 8o Mam nadzieje ze pomogłem:) :) :) |
Najelpsze eq do sorca i druida to rh,boh,b robe, p legi, demon shield. Ewentualnie zamiast rh moze byc demon helmet ale to strata kasy :]
|
Moim zdaniem best eq dla sorca to :
Blue Robe ( mozna jeszcze Crown Armor i Magic Plate Armor ) Royal Helmet Crown/Knight Legs Demon Shield |
Jak dla mnie najlepsze i najladniejsze eq dla sorca/druida ktorego bym nie wymienil to : b robe, rh, boh, c legs, demon shield, tempest rod/wand of inferno
|
Najlepsze eq dla druida/sorca to:
Blue Robe Royal Helmet Crown Legs Demon Shield Boots Of Haste |
edited edited
|
Ostatnio szukalem na roznych forach jakie jest najlepsze EQ dla Sorcerera i jakis ziom podal mi ta stronke. Jakie Eq na dany lvl dla kazdej profesji Palladyn, Knight i Mag
Oto ta stronka http://www.geocities.com/cdeepal/Enc...AverageEq.html Mi by styklo takie EQ jak na 80lvl lepszego nie trzeba moim zdaniem sami zobaczcie:p |
Moim zdaniem,eq zalezy od stylu grania.Bo niektorzy na wyzszych lvlach bija tylko z run,inni z vis/mort.Jezeli bijesz potwory z run to:
B-robe,vamp-shield,crown helmet,boh,plate/crown legs,plate ammy Jezeli z visow/mortow to : G.arm,demon shield,royal helmet,boh,crown legs/golden legs(b.drogie ;D),plate ammy |
Sorkowi wystarczy Blue robe na bardzo długo mozna kupic golden albo demon legsy no i demon shield i royal helmet takie eq powinno wystarczyć ale tez zalezy od tego ile masz kasy w tibi. Nie kupuj bardzo dobrego eq jak masz np 40 lvl bo bendidzesz miał mało capa. nie musisz miec zbyt dobrego armora bo srkiem nie walczysz w zwarciu tylko na odleglosc
:) |
Wszystko uzaleznione jest od tego ile sie ma pieniedzy.
|
Blue Robe,Vampire Shield,Crown Helmet,Bohy,P-legs(moga byc lepsze):p
|
Blue robe , crown legs , crown helmet , demon shield , boh .
Jest naj lepsze poniewaz dobre i ledkie a dla sorca ktory ma malo udzwigu |
Najlepsze eq dla sorca to :Blue robe,plate legs,crusader helmet,boh,vampire shield, i duzo siana w rozumie. :P
|
mysle ,ze: magic plate armor, demon helmet, golden legs, mms, i rodzka... tak mi sie wydaje ale nigdy nie gralem sorkiem chodzi tu o najlepsze eq co nie a nie o jakie eq od danego lvla ??...
|
EQ zależy od świata i dostępnej kasy.
Ja gram na celescie i mam 22 lvl EQ:Noble arm,Plate Legi,Dragon shield,ruzga,buty zwykłe i szalik.Mam 23k(na BOHy zbieram) Kolega ma 24 też druid i jego EQ:Crown set(shield,legi,arm,helm)ruzga,buty zwykłe i szalik.Ma 32k(tez zbiera na BOHy) |
Chyba już tego starczy, wszystko zostało już powiedziane i nie ma sensu tego powtarzać
|
ja na 38 druidzie nosze : crus helm p ammy b robe c legs boh demon shield all rozdzki luk z 200 burstow i polecam jeszcze plecak uniwersalny w ktorym powinien byc energy ring time ring i roh bp uh bp hmm 2 bp mf i chociz 4 sdki i z 5 gfb w razie ataku pk X(
|
Eq Dla Sorca
Najlepsze eq dla sorca
8-nawet 30 lvl mozesz czymac plate seta, c helmet ,buty , wanda , i na 25+ lvl mozna zainwestowac w medusa shield lub vampire jesli nas stac 30-50 lvl blue robe , c legi ,Jesli cie stac RH jesli nie lepiej cruz helmet,vampire shield/demon,30-35 lvl buty normalne , wyzej bohy 50-80 dalej mozna czymac blue robe lub wymienic ja na golden arma , c legi , RH , i bohy 80-100 mozna juz zainwestowac lub wylotowac Mpa , Golden legi, Demon helmet/royal , Steel buty te mozna kupic ale boszkow nie sprzedawac |
Demon Helmet, MPA, Golden Legi, MMS, BoHy, SCA/SOV/TH : P
|
Ja jednak na sorcu zamiast MPA używał bym Blue Robe. :) Czemu? Lżejsze no i do tego lepiej sprzedać MPA i mieć kase na runy ;).
|
Wg. mnie: C legi, BOH, RH/C Helmet, B Robe, Demonka/Vampirka.
|
Moim zdaniem Hat of the mad,Blue robe,Crown Legi,Demon Shield,Aol,Bohy.
|
AOL
Royal Helmet / Demon Helmet Blue Robe / Golden Armor Crown Legs Boots of Haste Demon Shield no i Wandy |
Jakie najlepsze eq dla sorca
Najlepsze eq dla sorca to : Crus helmet,b robe,c legi,c shield,bohy :D ,i wand of inferno xD;)
|
Moja odp. :D
Ta tyle, że nie wiem jaki masz lvl... :(
Ja na 25 lvl będe robić HMM i sprzedawać. Potem jak uzbieram kase to kupie takie eq: Royal Helmet, Blue Robe, Crown Legs, Demon Shield, Boh, AoL. B) |
Najlepsze Eq dla sorca moim zdaniem to: Crown Helmet, Blue Robe, Crown Legs, Boots of haste, Demon Shield.
|
hmm
eq dla sorka
mam 55+ levl a latam w k legs (crown warte o 20k wiencej za 5oz mniej) c arm (niedlogo golden) rh (demon helm nie potrzebny mi p amm (podstawa dla facc i czasami pacc) bohy (run away) v shield (jak bedzie kasa to demon) 2 postawy można iść w jak najmniej capa arm albo na exori vis(paccowski czar za 20 many) walimy na 1 kratkę więc armor sie przydaje dla low lewli tzn 30- c helm nooble armor p legi bohy scarf c shield dla very low lev 15- c shield p set dla very h levli 90+ demon h demnon a mms g leg boh aol |
Cytuj:
Mam pytanie. Ile jeszcze razy napiszecie to samo? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie kupujcie na 10lvlu b robe i innych evul itemkow. I tak wiekszosc 100+lvl drutow/sorcow na hunt z blokerem idzie goła. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |