![]() |
Mój kumpel na 60lvl zbierał vial'e i uzbierało mu się 50 000gp za nie.... :D Zbierał prez 3 dni, prawie non-stop! :D
|
zebralem 32 bps i odwoluje sie od tego zadania ;d waste of time wole lootbagi robic z macek ;s
|
Najlepiej viale zbierac na scrabach ja w 20 min uzbieralem 3 bp
|
Cytuj:
chyba w 2 minuty:P Najwięcej viali leży w cave z: Dwarfami Guardami Scaraby Necro D-lair koło veno/edron i inne skupowiska dragow Tomb na bagnach,poziom z vampami raz z 20 minut zbierania viali na scarabach 4fun wyciągnąłem 1,5k :P |
Wczoraj z powodu braku miejsca do expienia i nudow oczywiscie :p wybalem sie na poh na ..butelki ;D Wynik :
250 bp Viali w ciagu okolo 3h :) Uzbieranie 400 bp Viali jest mozliwe i to nie w az tak duzym czasie Jednak jak kazdy wie poh jest bardzo niebezpieczny nawet dla 50+ leveli wiec radze uwarzac B) Podkreslam ze robilem to tylko 4-fun :D |
Vial=flask :d
Jeśli chodzi o flaski to jest to bardzo dobry sposób na zarobienie każdej ilości GP
Tak jak juz ktoś wcześniej obliczał bp flaskow = 100gp czyli tyle samo co dwarven shield tylko że dwarven waży 55oz. a bp flaskow 54oz. :D wniosek jeśli masz zamiar robić na dwarfach loot baga to wez ze sobą 20 pustych bp ja z kumplem przez godzine na poziomie dwarf guardow zbieraliśmy 20k w godzine Uwaga Palce bolą po 15 minutach u nie wprawionych:) |
na pacc terenach jest tego baardzo dużo ja jak zbierałem to po ok. 2h mialem 120bp pustych viali B) nie powiem gdzie bo zaraz tam duużo osób pójdzie 8o
|
Ja Raz Tak poszlem na Poh I Nagle Najladniejszy napis w Tibi ;D You Are Death:cup:
|
Ja w Carlin w kilka minut uzbierałem 2 bp...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |