Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   high levelowe rookslayery czy mzoe wilkie nooby ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80211)

Ihpar 19-02-2009 14:21

Piszecie, że trapujecie, bo inni oszukują.. Co to za wytłumaczenie? Co to w ogóle za szczeniactwo.. 'on robi źle, to ja też mogę'

Jak już się wypowiadacie bądźcie szczerzy. Albo trapujecie dla zysku i satysfakcji i żeby się wyżyć, albo sami nie wiecie czemu to robicie. Bo te argumenty które podaliście to są żałosne.

Zalgadis 19-02-2009 15:36

Nieźle archeologu.

Ihpar 19-02-2009 16:35

Imo to nie ja odkopałem, ale i tak bym odkopał. Skoro temat nie jest zamknięty to zawsze się jeszcze mogę w nim wypowiedzieć. To nie moja wina, że codziennie odwiedzacie forum i wszystkie tematy obcykaliście a jak się tylko pojawi nowy zaraz tam spamujecie. I nie bierzcie tego zaraz zbyt na poważnie bo zaraz będzie 50 wypowiedzi cytujących.

Wipigi 19-02-2009 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lewyy (Post 834408)
nioe wiem czy zauwazyliscie ale tez jestem rookslayerem i myslalem ze jako rookslayerzy nie beda zachodzily tego typu sytuacje ale zawiodle sie na ludziach ;/

Zawiodles sie na ludziach, witaj na Swiecie : ]

CichyRumak 19-02-2009 22:02

"trapuję bo inni trapują, nie moge nudzić się na rooku.." w takim razie w********ać.
Rook jest dla newbie a nie dla oprychów co siedzą po X godzin i tłuką trolle, po to tylko, żeby swoim farmieniem, czy tam botowaniem (który jest akceptowany na tym forum: paradoks w stosunku choćby do podejścia wobec OTS) zyskać jakiś rozgłos.

Hexus 19-02-2009 22:06

Rookgard był kiedyś lepszy teraz schodzi na psy...
Rookstayerzy pomagali graczom początkującym.
Teraz trapują, i szczycą się tym.
@offtop
Lootnołęm dziś Knife i Magic Light Wand :cup:

.N3pt3r. 20-02-2009 18:31

To jest tak.. Odp do tematu jest na tyle krótka, że ja sam ja potrafiłem zrozumieć.

RS - Botują , Trapują , Blokują , Power Gamer'ują - A wszystko to żeby ich zobaczyć, żebyś na rooku miał się czego przestraszyć.

Tyle. Taki mały quest dla ludzi z tematu. Podajcie mi 6 Nicków RS którzy w życiu nie Trapowali , Blokowali , Botowali.

Podam odrazu
1. Infernal Obarion <hacked summer 2006>

caveki 21-02-2009 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .N3pt3r. (Post 2471430)
To jest tak.. Odp do tematu jest na tyle krótka, że ja sam ja potrafiłem zrozumieć.

RS - Botują , Trapują , Blokują , Power Gamer'ują - A wszystko to żeby ich zobaczyć, żebyś na rooku miał się czego przestraszyć.

Tyle. Taki mały quest dla ludzi z tematu. Podajcie mi 6 Nicków RS którzy w życiu nie Trapowali , Blokowali , Botowali.

Podam odrazu
1. Infernal Obarion <hacked summer 2006>

Jest kilka takich osób, 2 nawet znałem, obie skasowane...

@topic
Tak ukarajmy ich ! Tylko jedna taka sugestia.
Postać autora już nawet nie istnieje :<
Character Treavar does not exist.

Ace70ne 24-02-2009 09:51

Zamknijcie to proszę, bo jak czytam wypociny
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Typowy user t.pl
"NIE GRAM BO PADŁEM J>>> ROKSLAJEROW NOOBY NA MAINA"

to mi aż trudno uwierzyć że ci ludzie nie mają wstydu tego tu pokazywać. Wy natomiast ciągniecie temat w nieskończoność. Strapowali was? Widocznie byli lepsi (wy naiwniejsi?). Nie wiem.

Please close 4ever.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43.