![]() |
ee to em noobki jak niekręcą filmików :) :confused: a chetnie bym zobaczyl jak z animy ktos pada a pozatym to np vu'xiu chyba niebedzie krecil filmiku jak pada xD
|
Cytuj:
|
wlasnie niewazne niema sensu tego rozstrzygac lepiej wejdz tu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80876 moj filmik z tibi ;p plx koment ;p:cup: :cup: :cup: |
Heh cos czułem, zę dzis bedzie goraco. Tyle Animy i EM pod Thais latało, że szok ;) .
|
Cytuj:
Ztym że to twoj filmik się niezgodze bo ja go robiłem a ty narzekałeś. Filmik moj a char twoj X( sry z tu to pisze ale odbiera prawa outorskie xDDD |
Cytuj:
eli sie bal?? LOL jak on jest niedozabicia nawet chuck norris by go niezabil ;P tyle ma hp chyba ze mu sie net rozlaczy lub cos w tym stylu ;] |
Cytuj:
Każdy jest do zabicia :P np.Taki Seromontis mial wiecej HP a padł :) to tylko kwestia czasu oraz run xD |
nie ma filmu z tej akcji poniewaz przy nagrywaniu tibicam ng film zapisuje sie po skonczeniu, a tibiacam wylacza po wylogowaniu, wiec musialbym skonczyc film przed deadem i go zapisac a jakos glowy nie mialem :P ale padlem przez swoj blad bo moglem loga dac jak zgubilem skula ale postanowilem biec do pz.
|
Cytuj:
w sumie to i masz racje ;D a ciekawe jak seromontisa zabili:? mi sie wydaje ze wracal zj akiegos huntu mial malo uh i go wylapali ;) |
Cytuj:
|
skad wiesz ze w trapie, filmiq? xD
|
=(
Vu'xiu dead =(
Name: Vu'Xiu Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 111 World: Aldora Character Deaths Jun 13 2006, 17:03:45 CET Killed at Level 112 by Maly wizak and by Quf ehh szkoda =(( ;( :( ;( :( ;( :( ;( ;( Piczki X( |
Cytuj:
Było to w okresie po update, czyli żadnego filmu nie ma. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Filmu nie ma bo nikt od nas nie nagrywa, pozatym mass log, szybka akcja itp. To lubie, anima sama wchodzi do trapa, zero wysilku- tylko strzelasz ;] btw. Nie musimy walczyc kiedy wy chcecie. My nadal expimy, moze nie normalnie ale nadal, wiec czemu mamy walczyc kiedy wam sie podoba? Niee, to wy musicie walczyc wtedy, kiedy my mamy na to ochote. Edit: 130 rp, w full biegu z utani hurem i time ringiem prawie owned na 1 combo? Impossible is nothing ;] Hail Tyrrain @down Jakie boty? My poprostu mielismy przygotowane sd i tak jakos strzelilismy w jednym momencie, poprostu fart. Tylko jak tyrrain do nas strzelal jak pod mostem stalismy i nas nie widzial xD? |
poprzednie 2 open battle = 2 deady em? a tu tez padl 1 em? czyli w open jest 3-3?
co do tyraina - boty wam nie pomoga, warto bylo wydac 10$ na nie? |
Cytuj:
Tibia ng- 10$ 100 boltów- 0,3k Vu'xiu death body- priceless @down lol xD |
Cytuj:
Plagiat ;] |
film z dzis dodany
|
moli byscie krecic wiecej filmow
|
Ej Vuxiu jedno pytanie czego jak cie ganiali to nawet mana shielda nie włączyłeś ;> ?
|
Spoko filmiki :)
|
Cytuj:
a co mu da mana shield 3k mny w placy? lepiej j****c vite od czasu do czasu akurat w tym wypadku nie zdazyl. Tu mana shield nic by niedalo |
Współczuje deda, ale niestety sie zdarza. Mimo wszystko życze powodzenia w dalszych akcjach :)
|
ten ostatni filmik to kolejny dowod na uzywanie przez wizaka aimbota.
|
Cytuj:
a niech sobie uzywa inni nie uzywaja bo go poprostu nie umieja zdobyc :D a po 2 nie jest sztuka miec aimbota albo roznego rodzaju inne boty tylko dobrze na nich grac. a jak doszedl do wprawy w graniu na aimbocie to wielkie GZ dla niego i 3mam za niego kxiuki niech roz****bie vu'xiu bo go nigdy nie lubilem <xadros here> p*****e vi'xiu i all del'impro |
Cytuj:
po 1.Nie jest problemem zalatwienie sobie aimbota. po 2.Nie jest sztuka grac z botami cheatami itd... Sztuka jest grac bez cheatow/botow... nawet bez lighthacka ;] Dla mnie aimbot jest lamerstwem. |
Cytuj:
no to ciekawe czy jak bys wlaczyl aim bota albo jakis inny bot to odrazu bys nim tak super Za***cie pykal runami |
Cytuj:
|
Cytuj:
no skoro tak uwazasz ja wiem co innego |
@up
noob plx |
Cytuj:
Co do aimbota, wali mnie to, że wizak go używa, chce być noobem niech jest... |
eeee tam Tibia NG lepsza :)
|
co to jest aimbot?
(nie chcąc zakładać nowego tematu?) i nie piszcie noob plx. PS Szukałem, ale nic nie znalazłem |
Cytuj:
jest to program ktory jest zabroniony przez cip soft :D i ktory pozwala z dokladnoscia uderzac runkami i ma jeszcze inne opcje (to tak w skrocie) ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zrob 178~~ lvl i taki skil |
Beny rox ....... Anima sux......... Tak prawda Beny chciał pokazać że sie nie boi szkoda mi go :( to dobry gracz ale EM powstanie i wam skopie D... znaczy pupe :D jeszcze bedziecie chować się po depo ;) HAIL EM
P.S W CHOLERE DŁUGO GO LALISCIE JAK NA TYLE SORCÓW -.-" Benny ROX P.S 1 . I tak wogóle każdy liże dupe Animie jak wygrywa a tak jak wygrywa ktoś inny to temu innemu -.-" bezsens P.S 2. Lubie robić PS xD |
he-he-he
P.S. stfu ;D P.S.2. benny sux P.S.3. hail both guilds ;] |
Pytanie do Vuxia czy jest filmik jak pada Anubis ?? Z checia bym go obejzal xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |