![]() |
Cytuj:
Może miałeś szczęście, a może ja miałem pecha? A może teoria o tym że im mniej ludzi na serverze tym wolniejszy resp ale potworki twardsze jest prawdziwa? Biłem go w nocy więc mogło tak być. Nie wiem. Próbowałem wcześniej ale nie mogłem zranić mino w gobo hell. Później hity w niego wchodziły, co prawda dużo większe niż w tego na górce.... Ja nawet nie wiem do czego zmierzasz? Temat jest o obaleniu Mitu. Mit obalony. Co tu więcej dyskutować? |
Cytuj:
A zanim doszedlem z ow minosem do konca-az se odposcilem, to zranilem go jeszcze 8 razy. |
No no mi sie podoba nareszcie ta rzecz jest wyjasniona thx klocku dla ciebie za zmarnowane lf i cenny czas xD. Fajnie jak np. bylbys tego mino charem "Jamie Hyneman" albo "Adam Savage" bil-dla niekapujacych: wlaczcie sobie discovery channel o 19:cup:
|
@Scobel.
Zabić można nawet na 10 skillu, ale wtedy walka będzie trwała ~cały dzień, zmarnujesz na to ~kilkaset life fluidów, a z 10 pkt fista wbijesz na ~20. Klockowi chodziło o to, że na tym 25 skillu, minotaur będzię w miarę często obrywał, a więc czas trwania i strata lf znacznie się zmniejszy. (~) dane oczywiście 'na oko'. |
Cytuj:
"Przygotowania do bicia Minosa: - Wytrenowałem fist fighting do 25 skilla. I tu mamy tez kolejny mit. Otóż niektórzy twierdza że wystarczy 20 skill żeby zabić minosa. Na 20 skillu to ty go możesz jedyne pogłaskać . - 35 rybek powinno wystarczyć (tak wtedy myślałem) - plecak life fluidów" Cytat Pana Klocka z poczatku tematu. I cie zdziwie bo bilem dzis potem z nudow raz jeszcze minoska i ... 21 lev reki zbilem go do zoltego, prawie juz red hp i ... i dalem spokoj ale poszly tylko 2 LF i fooda duzo i to wszystko. Wiec mysle ze zabil bym go z maks 5 LF w okolo 2-3h. |
No masz racje, to tylko udowadnia że minos minosowi nie jest równy. Czyli kolejny mit obalony "wszystkie potworki maja takie same staty - z tych samych gatunków" ^^
To co pisałem, czas, ilość otrzymanych obrażeń i ilość fluidów jest autentyczna. Świadków też wypisałem, to tak jakby ktoś chciał podważyć to, że sytuacja miała miejsce :P EDIT A próbowałeś z Mino na górce? Może rzeczywiście on jest twardszy XD |
Cytuj:
A czy nie chodzi o to ,że raz masz szczescie a raz nie?:) |
Mino na gorce nie probowalem, jakos odziwo wogole mi to do glowy nie wpadlo :D. I nie chce obalac tego ze ty wykonales ta zadanie bo w to akurat wieze od poczatku. Dzis znowu pykalem minosa, weszlo mniej hitow do krwi w niego ale jednak :). A jak zbiore fooda i boxy to dorwe tego na gorce.
Wedle mnie duzo zalerzy do momentu w ktorym zadamy pierwszy cios. Sa taki "pustki" w obronie potworow ze jak sie w nie trafi to szybciej i czesciej zadaje sie im ciosy do krwi. |
Gratuluje przyżycia 1h 50min z Minoskiem. Dla mnie bajki o mitach juz się dawo skąńczyły. Zużyłeś bardzo dużo pieniędzy na life fluidy. Mam nadzieje, że to szybonadrobisz...
|
@up
...wiesz jaki czas temu ta akcji się działa ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Trochę lf dostałem od kolegów i "gapiów" :) A nadrobiłem to już ho ho ho z taaaaką nawiązką :) |
Właśnie panie Scobel mi chodziło o nadrobienie...nie o samą akcję -.-
_Berry_ myślał/a że to się działo niedawno |
Tak apropos tematu. Ostatnio dużo osób pisze, że zabiło minoska z fista, to sobie myśle - nie będe gorszy.
Walka trwała 1h i 50m, zeszło 71 lf. Loot: bag, plate shield. Skill fista: 24 Pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No więc wyćwiczyłem 24 fist i poszłem z gołymi rękoma, walka trwała prawie 2 godziny lf zeszło około 130 i nic nie poleciało.
|
Cytuj:
A biles z tarcza czy bez |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak walczyłem gołymi rękoma bez tarczy a lf zeszło 150 a nie 130 sry.
|
Niebęde cie tu wypowiadał ale powiem : Spujszcie do tyłu jak stojicice na wierzy z minosem .................................................. .................................................. ........................................ brak częsci tekstu
|
ja slyszalem ze ten "mit" to to ze musisz pokonac go golymi rekami bez arma szilda itp.
|
Cytuj:
|
Gz
Elo :):) Wreszcie Mit owalony. Gratulacje Dla Pana Klocka :cup::cup::cup: ALE ktos w innym temacie zakladal ze wyleciala ci taka dziwna axa z tego minosa i cos tam pisalo i ze jest dla ciebie bardzo cenna ;) Na jakim to jest swiecie??!!:confused:
|
@up
a moze spojrz na date tematu? |
Cytuj:
Człowieku . ! Ty sobie spróbuj zabić mino z 25 fista . ^^ . życze powodzenia . xD A co do tematu to grats . ! Ja nawet nie wiem gdzie ten mino jest . :P |
Ja słyszałem, że musisz być bez eq. Klocek sprawdź to pls. GZ za wytrwałość.
|
Cytuj:
|
Uh... nie dość że archeolog to jeszcze... no! Nie będę przeklinał bo mi Bozia język odp****.
|
Poza tym mit "mino bez eq" obalony przez Rookgaard.pl - więcej na stronie lub w Tibiawiki.
|
Nie wiem po co to sprawdzanie. Tibia nie jest grą na tyle zaawansowaną, by wiedzieć, czy zabiliśmy Miotaura z fista czy ze sworda, ona tylko wie, że Minotaur, gdy skończy mu się hp, powinien zdechnąć.
Minotaur na górce, być może wypada z niego coś unikatowego, ale czy go zabijemy z fista czy normalnie, wszystko jedno. A już napewno czy z ekwipunkiem czy bez. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Było sprawdzane. I nie klnij na forum.
|
zeby zdobyc ten klucz musisz go zabic nie uzywajac zadnego eq:p
|
@up
Nie masz racji... |
Cytuj:
http://rapidshare.com/files/13387261...ofist.rec.html |
Pan Klocek pisal ze potworki sa twardsze lub slabsze.
Jak to udowodniono wiele razy, i udowadnia sie do dzis mimowolnie nawet czesto nie wiedzac ze sie udowadnia... mobki maja predkosc knigta + pallka... a w czym? One skilluja xD wytrenilismy kiedys Bug w taki sposob, malo tego, mobki nawet nie musza blood hitow zadawac, na codzien knightci i pallkowie widza jak Slime na nich skilluje dochodzac do coraz to wiekszej celnosci oraz obrazen 100+ a na poczatku nie trafial wogle. Otoz zmierzam do tego ze minos przy takim dlugim biciu z pewnoscia sie dobrze wyskillowal hehe, dlatego na poczatku idzie ladnie a potem lf jak glupie sie pije. EDIT: Dobra... a teraz mi powiedz co złego jest w pisaniu w tematach jakie mi się spodobały z tytułu? Teksty typu "archeolog, temat stary, po co odkopujesz, po co odświeżasz" sa zbędne, takie czynności sie są złe i nie widzę w tym niczego złego, tak samo nie popieram odzywek typu "nie mogłeś edytować?" gdyż poprostu gdy pisze się kolejną odpowiedź to temat nie znika i wiadomo jest, że ktoś się nim interesuje a w przypadkach edit edit temat może być swieża bułeczka ale nie wychodzi na wierzch bo ktośtam woli potępiać pisanie nowych postów. Tyle... niech sie temat zakopie skoro i tak nie potrzebny. |
@up
Lubisz odświeżać tematy? Czy nie masz co robić o drugiej w nocy jak ustawiasz bota lub expisz... Pozdrawiam =] |
Cytuj:
@topic Niech topic idzie w zapomnienie! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |