![]() |
browek gz kultury ja nawet jak ktos mnie wkurza nie jezdze mu po rodzinie ,ani nawet mniejszym lvl nie luruje setki potworow by co z nich wypadlo a pozniej nie prowokuje ich do wejscia tam .Jestem sklonny zobaczyc po twoim szacunku do forumowiczow ,ze za nic im te hydry lurnales.
|
@Xerciosa:
To ze juz nie jestes czlonkiem the Nobles nie upowaznia cie do publicznego oczerniania naszych czlonkow, a sharering w gildii praktykowaliscie ty i twoj brat grajac na zmiane najpierw postacia brata - Lill Maanus a potem twoja - Xerciosa. Teraz zaluje, niestety nie tego ze juz nie ma cie znami ale tego iz popelnilem kiedys blad przyjmujac cie. Sprzedales kumpli - sprzedales siebie. Powodzenia w Niemczech~ |
Cytuj:
Masz racje to nie normalne ze ludzie sie przyjaznia( widze ze skoro roznica wiekowa ma dla Ciebie az takie znaczenie to masz samych kolegow 15~ dla wiadomosci Ci powiem ze kolo 20 roznice juz sie zacieraja pozyjesz zobaczysz:)). Wy odrazu robicie z tego jakies wielkie halo znam i ancieq i shin sa oni jednymi z niewielu osob na guardi ktore naprawde lubie i wiem ze w razie potrzeby mi pomoga a ja im. Nie sa falszywi jak polowa z was. Wnioskuje to po czytaniu waszych kolejnych poustow jeszcze pamietam jak pisalicie do mnie o jakias pomoc teraz wiem ze juz nie zaufam zadnej postaci z owerem co ma 13-14 lat bo jestescie poprosu niedojrzali. Ale jak Kuba Bogu tak Bog Kubie. @2x up Nie wiem czemu sie wypowiadasz skoro nawet mnie nie znasz a tymbardziej nie znasz sytulacji na Guardi. Wiesz co to jest wytrzymalosc nerwowa?? Co bys zrobil jak dzien w dzien te same w wiekszosci nooby spamuja Cie i prosza o cos? Dziekuje za wypowiedzi kolejnych Guardian przynajmniej wiem co o was myslec i jak postepowac dalej w grze. Poprostu wykasujcie mnie ja was nie znam wy mnie. Nie liczcie juz na pomoc w questach badz tansze itemy.Nie proscie o zejscie z expa bo brakuje wam 2% expa badz macie tylko 1h i ze sobie wroce jak skonczycie.Bedziecie przeszkadzac ja bede lurowal Pozdrawiem wszystkich prawdziwych przyjaciol Cya Browek dla mnie temat zamkniety |
Ja o Browq nie powiem zlego slowa.
Nieraz widzialem go w Ankh i Edron. Zawsze mozna z nim pogadac dobrze na priv. A po jednym filmiq to nie wiecie jak zle zdanie o nim macie... |
Cytuj:
|
Tak trzymaj Browek ;)
A do tych co sie użalają. Zrobiłbym to samo. Freezer to jedna z wiekszych mend na Guardii (złodziej, oszust i lurer) i cieszy widok, ze nie tylko u mnie ma pozamiatane :D @ do tego co stracil fa i lootbaga Właśnie z takich numerów słynie Freezer @ Ka sia czek Słuszna uwaga |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym nie wierze w to, że taki pyskaty szczeniak mogł sam zrobić 100 lvl...z iloma kolegami gracie? oVer. |
Polacy i non pvp. Czegoz innego sie spodziewac?.
|
Cytuj:
Może i mi dupke poliżesz co ?? A skoro wszyscy mówiecie, że browek ma taka dobrą reputacje to dlaczego co 2 mieszkaniec Guardii mówi, że to złodziej, lurer itp. Modki zamknijcie ten temat bo to już się robi nudne :baby: |
Cytuj:
Proponuję byś zajrzał na forum Guardii i znalazł choć 1 post, w ktorym ktoś narzeka na Browka. Przeciez wedlug tego co insynuujesz, powinno ono pękać w szwach od tego rodzaju topiców. Możesz też pokusić się o poszukanie postów dotyczących Freezera (z tym nie sądze abyś mial problemy) Oto pierwszy z brzegu: @ Freezer of Death Sądzę, że to w zupełności wyjaśnia całą sprawę. |
Hehe.. sławny jestem B)
Nawiązując do tematu mi osobiście Browek nic nie ukradł, nic nie zlurował itp... Ale o ile dobrze pamiętam raz nam sie wpieprzył na hydry :( Ale napewno robi to rzadziej od Kommander'****a i innych.... PS: Głupia cenzuraX( |
Cytuj:
Powiem tyle nie znasz mnie grasz na innym swiecie to po co wogule sie tu wypowiadasz co do mojego domniewanego shara?? A jesli juz piszez ze sharuje prosze napisz mi ilu owerow ma jak maja na imie?? Skoro tak jest to zaje.... expa od dlugiego czasu chyba musze z nimi pogadac ostro bo po 20K dzinnie to chyba z 10 nas tu gra bo sam nie wiem jak to solo da sie zrobic... Btw. Moge napisac tak samo ze sharujesz ktory ower robil Ci tutora o ile wogule go masz w co ostro watpie <-- i ma to jakos wage nie bo to wszystko wyssane z palca pisac kazdy se moze masz dowody pisz nie masz przemilcz sprawe |
Cytuj:
Cytuj:
A "współczuję" nie potrafi poprawnie napisać. ROTFL ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Than już byś lepiej poszukał w internecie jakichś "intelektualnych" tekstów, a nie wysilasz swój rozum panie super stary człowieku. A tak apropo ile masz lat? 20-25 ? Może czas przestać grać w Tibie, a zacząć interesować się płcią przeciwną, no chyba, że mama w zupełności Ci wystarczyB) |
To może ja proponuje założyc osobny temat, w którym byśmy na siebie powrzucali, a nie kłucić się przy każdej sposobnej sytuacji, robiąc z forum jeden wielki śmietnik.
|
Cytuj:
Co do mnie...ogólnie nie moge wywnioskować nic z twojego posta...bo piszesz coś o mnie po chwili zmieniasz temat... Wystarczy tego...nie prubuje cie obrazić,lecz pokazać ci, że zachowując sie identycznie jak te dzieciaki...robisz sie do nich podobny. oVer. |
Cytuj:
|
heh.. przez to co sie tu dzieje, wstydzę się, iż gram na Guardii.... a co do noobowania to nie Browka sie czepiajcie lecz Commander'Hell'a ....8o
|
nie bede komentowal bo gralem na guardi od startu serwera do odescia Tirv~~ na furore gdzie pozniej gralem a nastepnie wrocilem od tak sobie na guardie i widac zmiany...
ten serwer jest stracony jak celesta sensu gry tam nie widze chyba ze masz znajomosci wsrod tej inteligencji jak komar na celescie czy tam pl.by z guardi to na tyle ;f co do ludzi nie bede wymienial wszystkich bo szkoda mi czasu... @Scorp Ty z Białegostoku jestes ? |
Najgorsze jest to że takich noobów na Guardii jest więcej!X( Też tam grałem ale odszedłem na Luminere. Na Lumie mało noobów...:cup:
|
@Ka$z3r
Moze i mnie ponioslo z wyzwiskami, moze znizam sie do ich poziomu ale do nich inne slownictwo nie trafia. Co bys zrobil gdyby 13 latek podszedl do Ciebie i powiedzial Ci "twoja stara to k.rwa" ( ja codziennie mam po 100 takich wiadomosci na msg) mi by nerwy puscily i dal bym mu w pape bo puki ktos wyzywa mnie to sobie przecierpie ale nikt nie bedzie wyzywal mojej rodziny i bliskich jak robia to osoby bronione tu przez Ciebie. Sa 2 mozliwosci albo pochodza z jakiejs patologicznej rodziny albo nie wiem czego ich ucza w szkolach o ile do nich chodza a nie graja w tibie. Jakos nie przypominam sobie abym znal takie epitety majac 13 lat. Wydaje mi sie ze powinienes zalozyc postac na guardi i zobaczyc jak to naprawde wyglada sadze ze wystarcza Ci 2-3 dni przebywania na tym swiecie aby przekonac sie czy stajesz po wlasciwej stronie na tym forum. |
@Browek
Ty sie znizasz buahahahahaha// film pokazuje to co jest 1/100 tego co tam sie dzieje... zreszta te kwasy i inne nic tylko sie nie przejmowac zostawic ich samych na serwie z 20 bedzie max wtedy online i zobacza co to jest za gra wtedy ;] 23:42 Browek: musze ich zgnoic// you made my day ... buahahahahahahahahah omg nie wyrobie ogladam 3 raz filmik i taka jazde mam ze hoho... 23:44 Oversoul Exodus: browke have very little penis 23:44 Browek: your mother 2 ehmmm inteligetna odpowiedz na rownie inteligetna wypowiedz 23:45 Browek: lurne im z 5 inteligetne posuniecie ... a ja myslalem ze to jest lamanie zasad tiby 23:46 Kwasotto Gravedigger: ME SHARER !!! przyznal sie ide z tym to GM'a !!@$#!@%# 23:49 Browek: nawet 3 nie bloknie 23:49 Browek: ten najt (alez ja musze byc fajny jak luruje 5 co nie xD?) 23:50 Browek: go up 23:50 Browek: scary 23:50 Browek: oh 23:51 Browek: gogo up (ehmmm a ja sie nie balem bo krzeslo przy sobie mialem ^^) 23:51 Browek: 55 lvl omg 23:51 Browek: you are king 23:51 Browek: muhauahuahauha 23:51 Browek: sux eq 23:51 Browek: sux lvl 23:51 Browek: sux lvl frined (hahahaha jestem fajny mam 100 lvl + full set fajnych friendow i jestem krolem swojego zamku ) 23:52 Kwasotto Gravedigger: ur lvl sux ur eq sux ur name sux 23:52 Kwasotto Gravedigger: ur mother sux very big bitch tego nie nalezy komentowac wczesniej to tylko sie smial i pisal glupoty... 23:53 Browek: you ay 25k and i stop (czyz nie jestem straszny ];> radze placic bo nie przestane !$@%) 23:54 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to huj by padli wszyscy (specjalnie oddzielone bo zasluguje na specjalne wyroznienie ten cytat ;p) dziecko cieszy ryjek bo kupil postac i ktora grac nie umial... moze sie nauczyl tego nie wiem bo tam nie gram... zreszta na pvp by dlugo sie nie utrzymal (wbiega w tlum wali ue i banned ;p) 23:55 Oversoul Exodus: I log on my 141rp GL freezer 23:55 Kwasotto Gravedigger: AMAHUAHA 23:55 Kwasotto Gravedigger: 14 rp? (cieszy ryjek bo sam postac kupil... czyz to nie zalosne kupywac cos za prawdziwe pieniadze do glupiej gry... sh.thead) (ehmmm pisze ze teleport illegal ale przeciesz lurowanie na non-pvp jak wczesniej juz pisalem jest niezgodne z przepisami) @topic co do filmu musze przyznac ze byl bardzo fajny i w ogole lux... pokazuje polakow zapoznanych co do "rule playing games"(tak to sie pisze ?bo nie mam czasu sprawdzic) ich poziom inteligecji ich zasob slownictwa itp itd zreszta sami obejzyjcie ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Łał, takimi postami i tak nic nie zdziałacie, nic nie udowodnicie. Poprostu trzeba grać na normal pvp, a nie potem narzekać, że ktoś wam dokucza bo jak wiemy cfaniaki bo non-pvp na normal-pvp za takie coś browek byś 10lvl w dół miał.
|
@Megallion
Powiem Ci tylko tyle że spokowiowałes same wypowiedzi browka, a skopiuj tamtych, czyż oni nie mówili fuck u, itp itd? Wydaje mi sie że poprostu zazdroscisz dla browka , kwasa lvl itd , wiesz... pokaz mi swoja fotke na rl, browek np moze przyjechac do ciebie i moze sobie pogadacie, bo tutaj jezdzisz po wszystkich, ze jest cfaniakiem... Nie grales na guardii, nie znasz sytuacji nie wypowiadaj sie i nie wal jakis debilnych tekstow typu; tak tak, kupil chara a teraz kozaczy - Scorp |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak sie sklada ze gralem na paru pvp i nikt mnie nie jezdzil. Na pvp nie bylo by takiej sytulacji poniewaz dumna ekipa stojaca na dole bala by sie wejsc na gure. Na non-pvp czuja sie bezpiecznie dlatego sobie "kozacza" |
Cytuj:
powiedz czy ty bys sie nie wkurzyl nie dosc ze z czego wiem to hydry 24h/24h sa zajete i tylko dostep maja do nich wybitnie urodzeni czyt:Browek i reszta z tej paczki co do twojej wypowiedzi ze nie gralem na guardi jest ja gówno prawda jesli masz kontakt do Bulikuli/Bulikuliqu/Lord Bulikuli itp itd spytaj sie go albo Sir Tequil'a moja stara postac to Anarki sorcerer later Nikczemny Gumis nowa San chez (dlugo tam nie wytrzymalem bo szybko i w krotkim czasie zostalem ojebany na 150k;o i to nie byl hack ;p co to Anarki sorcerer postac dawno ale to bardzo dawno temu bo w wakacje tamtego roku oddalem dla ziom'a Nikczemny Gumis ma deleted :p) zreszta co mam opisywac innych skoro na filmie chyba o nich chodzi ? |
nie no polacy pokazali tu wioche, do tego jeszcze nie znaja dobrze angielskiego i mysla ze sa master prze.... mysla ze jak to jest non-pvp to wszystko im wolno. TO SĄ NOOBY - i tak powiem
|
Cytuj:
Dobrze wiesz o jakim zdjęciu mówie Than. Bajer na nim wyszedłeś B) Cytuj:
A to do wszystkich udzieljącyh się w tym temacie. Nie piszcie, że Browek i spółka to lurerzy, złodzieje etc. bo to każdy już wie. Wystarczy tylko przeczytać ten teamt i każdy dowie sie jacy są naprawdę. A Modki mogły by już zamknąć ten temat bo to powoli robi się już nudne. Browek i tak nie przyzna się, że robi źle, ale to już jego sprawa. Niech się tylko nie zdziwi, gdy ktoś kiedyś hacknie go za swoje przewinienia. |
Cytuj:
Ja nie napisałem, że to robisz. Z wypowiedzi jasno wynika, iż to Cię kręci, więc dalszy ciąg każdy sobie dopowie. To wolny kraj. Pisz co chcesz (nawet bzdury), kochaj jak chcesz (nawet inaczej), tylko pozwól żyć innym |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To wykazales sie inteligencja. Sam to wymysliles czy pomogli Ci koledzy z piaskownicy? Moze wklej swoja fote Don Juanie z dopiskiem w ktorym zamku straszysz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie, nie będe nic pisal na jej temat, bo nie chce Cie publicznie, aż taki beee nie jestem B) |
Cytuj:
|
LOL.. Na początku było o zachowaniu Browka (wszystko najgorsze), a teraz o Waszym wyglądzie....
Gratuluje, i zachęcam do dalszej dyskusji |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:43. |