![]() |
Cytuj:
|
17 lipca wylatuje na stale do USA, New York :) Bede tesknil :P ;(
Oscarius |
Na wakacje wroce do Polski ;<
|
Pozdro
Oto moje plany:
-Jade do Chorwacji(najprawdopodobnie bo z moimi rodzicami nigdy nic nie wiadomo:P) -wracam do domu i jak bendę mugł to gram w Tibie lub w Americas Army(fajne gry^_^)B) |
moje plany..
- 04.07-12.08 : Irlandia ;) ( Oczywiście nie na mój koszt kuzyn r0x :* ) - Reszte mam nadzieję miło spędzic z kumplami (Koleżankami ^.- ) - Trochepogram w tibie ;o mój słaby lvl'ek :(( :baby: 8o |
Grecja, kumple, kumpele (kumpela:P), Polska. To by bylo na tyle. Mam nadzieje ze te wakacje nie benda gorsze od innych. A i wam zycze "eVuL hOlYdAyS" :D
|
Schudnac i troche przypakować <główny cel>;)
Pojade do Łeby, moze poroznosze ulotki Reszte czasu spedze na osiedlu z kumplami To wszystko Zycze wam wszystkim udanych wakacji:browar: |
Ja zadeklarowalem starym ze spedzam 27/h na dobe przed kompem 9 dni w tygodniu. Ucze sie PHP i C++ - do matury:p
|
Ja na poczatku wakacji zostaje w domu, potem jade na wies do domku letniskowego, pozniej moze do siostry do Walii. ;)
|
Ja to se bede siedzial z chlopakami w Płocku na Skarpie za winklem jaral ziolo i popijal browarkiem, mmm.. moze jakas dupe wyrwe no i to wszystko, przejde sie nad kanal poopalac sie i oblookac fajne dupki i to wszystko, moze dojebie jakiemus 30 latkowi zajebie mu portfel z hajsem i pojde balowac cala noc z ziomami z pod bloku,
Pozdro dla moich ziomali z pod bloku Skarpa h00l's numer 16 ;];] ~~Timon ^^ |
Bede grał w Tibie na new serwie rookstayerem, schudne ( ze 101 kg do 80kg), bede jeździł na ryby,nudził się, oraz świetnie się bawił !
|
Jak to jakie plany?? Ofc <evul fanfare> PRZEJAC NEW SERV MUHAHAHAHAHAHA </evul fanfare>
A tak na serio to poczatek wakacji nie zaplanowany, jeszcze sam nie wiem co bede robil :D, pozniej w polowie lipca oboz, pozniej przyjezdza best kumpel z anglii i sie zaczna impry popijawa i szlajanie sie po parafii, oczywiscie na basenik porozgladac sie za suniami (ma sie ten bajer zara sie zbiegna i cialko tez mam zajebiste ^^). Ograniczyc kompa do max 1-2h/day i zapomniec o tej durnej tibii. Pzdr 4 all i oczywiscie udanych holidaysow ;] |
Wypady z ziomkami na jeziorka, lasy, polany, rzeki itp. Może nad nasz wspaniały i czyściutki Bałtyk. ; ) Ogólnie zapowiada sie niezła biba. ; ]
|
A ja wakacje spedze jak co roku w Bialymstoku \,,/ nie liczac wyjazdu z ojcem na tydzien.
|
Dla mnie w tym roku wakacje skończyły się zanim jeszcze się na dobre rozpoczęły :]
Do moich wakacji można zaliczyć cały MAJ ( nie uwzględniając egzaminów maturalnych), gdyż od czerwca zostałem zatrudniony w bardzo znanej międzynarodowej formie produkującej telewizory(LCD, PDP) i różnorakie monitory na stanowisko koordynatora planu produkcyjnego. Obecnie umowę mam podpisaną na okres próbny, czyli do 23 sierpnia, ale nie wykluczone, że będę chciał ją przedłużyć, aby studiować zaocznie i wreszcie uniezależnić się finansowo od rodziców :] Wiec w tym roku skończą się wyjazdy (melanżowanie) na mojej działce nad jeziorkiem, skończą się wypady z przyjaciółmi na browarka, yyyy o qurwa to już się skończyło 8o |
:)
Hmmm... Wakacje już się rozpoczęły, a ja nic nie robiłam oprócz siedzenia i spania.
W programie: - Robienie jaj. - Włóczenie się po Białymstoku. - Podbijanie Wyżyn przez Jaroszówkę !! Ludzie lasu atakują :) - Naklejanie Naklejek Jagiellonii na głupie nazwy ulic. ( Rumcajsa jeszcze może być, ale Cypiska nie wytrzymam. ) - Tłumaczenie gdzie leży druga część ul. Przytulnej ( nie, nie koło Czerwonego Kapturka i nie, ulice Przytulne nie są połączone ), bo koleżanki nigdy nie trafiają -.- - Wspinanie się na drzewa. - Kolonie. - Chodzenie po Silikatach. - Nowodworce, Przewięź, Augustów. - Odkrywanie innych części Białegostoku wraz z kolegami. - Las. ( Tu jest duużo możliwości :) ) - Kreta. A teraz pomijając kolonie i Kretę. Jak można się nudzić w Białymstoku? Miłego Dnia. |
W wakacje bende jezdzil do tyrki(pracy) u ojca na zakladzie... mam dobra stawke godzinowa , czego chcec wiencej? W tibie nie pogram wogole.W sierpniu lece gdzies na pare dni w gory (fakt z bielska nie mam daleko ;) ) i oczywiscie troche na rowerze pojezdze (jak mam wolne to robie po kilkadziesiad kilometrow)
W tym roku ogolnie nie odpoczne, ale co tam zawsze w zimie mam swobode ze hej! Jeste przynajmniej zadowolony ze kaski sie uzbiera pare tysi. |
...
Ja oczywiście jak co roku jade na wieś i ide nad Wisłę rybko łowić ;]
|
wypady z kumplami nad jeziorko , picie piwa
siedzenie w domu ( szkoda , że mundial się kończy ) , może jakiś wyjazd do Świnoujścia |
Huh? Ja? Eee.... Raz, dwa, raz dwa... ?
Dobra: ja mam całą serię wyjazdów. 9-14 lipca - Zieluń, 16-29 lipca - Serpelice, 1-10 sierpnia - Zakopane. No a reszta w domu, głównie siedzenie nad KiunoAdventure i na forum.tibia.pl, pomagając obłąkanym (głównie psychicznie, choć nie tylko) duszom (szkoda, że nie uduszonym :/). @początek posta: nie wiedziałem jak zacząć, żeby było bardziej dramatycznie :] |
A ja pewnie bede, kurwa, czereśnie zbierał. ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |