Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Kosher Pig 01-07-2006 11:15

Lagurus, Emod i Grucha będą ostatni, gdyż RoM używa ich postaci na battlach. Nie pamiętacie kilku filmików by Liam w ktorych Lagurus mówi po szwedzku? Jeśli cofniecie się na forum.tibia.com/Aurea o jakiś rok, zobaczycie że na Gruchamanie pisze jakiś szwed Mackan. A Emod ewidentnie jest tradowany, myślisz że rodzinka Assenvale pozwoliłaby sobie na posiadanie polaka?

Jednak mam nadzieję że i oni wylecą. Ehhh, fajnie by było gdyby po tym oppisali jak RoM używał ich postaci... ee, dam se spokój, to mało prawdopodobne.

/Kosher

kidler 01-07-2006 11:50

Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.

A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej.

Vadikel 01-07-2006 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler
Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.

A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej.

moze i masz racje ;p ale jest jeszcze van

w nocy padli Rikser i Dorkiz

Komarek 01-07-2006 13:26

Cytuj:

Oh, chodzi o życzliwe urzyczenie samochodu do spania w Szwecji : < ?

Cytuj:

Racja, stary szwedzki owner.

Kosher Pig 01-07-2006 20:10

Kurde, 76-79 - różnica wynosi zaledwie 3 fragi!
Jeszcze nigdy FAG tak dobrze nie poszło!

a co do pl w romie: może zabiją, wywalą, a może nie, tego nie da się na 100% przewidzieć. Jednak ci z swe ownerami mają większe szanse na przetrwanie. Ahh, co to za czasy, asslick już nie wystarcza, pasy trzeba podać ;(

/Kosher

Gex 01-07-2006 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez helka
@up
Jak niemasz PvP to uzywaj bota ;>

I skoncz jak Articorz i Dasol? Na hibernii hakerzy przejeli okolo 16milionow (shakowali z 8 osob z gildii Dark Mortals)

Eny the Noob 01-07-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gex
I skoncz jak Articorz i Dasol? Na hibernii hakerzy przejeli okolo 16milionow (shakowali z 8 osob z gildii Dark Mortals)

Niestety ale CiPSoft nawet nie mysli jak by zablokowac mozliwosc uzywania botow. Jest to przykre biorac pod uwage fakt, ze niektorzy im chca pokazac jak powazny jest to problem, a oni go za to deletuja. =[

Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer...

A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B)

P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =)

~Bored :S

Bjoern Shu 01-07-2006 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komarek
Oh, chodzi o życzliwe urzyczenie samochodu do spania w Szwecji : < ?

Racja, stary szwedzki owner.

aleś ty glupi -.-
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec?

Bjoern Shu 01-07-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
Niestety ale CiPSoft nawet nie mysli jak by zablokowac mozliwosc uzywania botow. Jest to przykre biorac pod uwage fakt, ze niektorzy im chca pokazac jak powazny jest to problem, a oni go za to deletuja. =[

Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer...

A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B)

P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =)

~Bored :S

mowisz masz
http://rapidshare.de/files/24603988/rikser_poh.rec.html

Sesef 02-07-2006 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gex

trochę tutków z neta + 1h czasu i masz bota, którym najwyżej sam siebie możesz zhackować.

Cytuj:

Oj myślą, myślą tylko w zła stronę albo za słabo. Wymyślili szyfrowanie widać nie miało to jedynie zabezpieczać przed przechwyceniem hasła w sieci (co pewnie i tak sie da jakoś obejść), bo przesyłania pakietów przez boty nie zatrzymało. Nie minęło 24h ukazał się dość znany bot, po 2+ dniach zaczęły sie pojawiać już kody w necie jak obchodzić nie zawsze działające i pełne ale nawet przy niewielkiej wiedzy dało się je złożyć do kupy. Po jakimś tygodniu ukazał sie już DLL do przesyłania pakietów wiec problemów nie było.

@Bjoern Shu
Edit zamknęli???

Eny the Noob 02-07-2006 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
aleś ty glupi -.-
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec?

Niesamowite. Joixazi tez znal Liama z Novej -.- Btw a jest filmik jak pada Dorkiz?

@Sesef Czemu opusciles RoM? :D
Hail France xDDDDDD

~Tired ;[

Bjoern Shu 02-07-2006 01:27

Cytuj:

Niesamowite. Joixazi tez znal Liama z Novej -.- Btw a jest filmik jak pada Dorkiz?

Hail France xDDDDDD

~Tired ;[

tu nie chodzi o to ze "znal"
Dadi walczyl z nimi w jednej ekipie (czytal :North Star)
i teraz robi to samo na Aurei wiec nie poleci..-.-

Sesef 02-07-2006 12:26

Cytuj:

Hail France xDDDDDD

Bo mnie tam już nie lubią :P

Filmy

Dorkiz:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9663

Rikser:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9649

Speec 02-07-2006 12:33

Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?

to byl joke?

Eny the Noob 02-07-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Speec
Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?

to byl joke?

Po prostu mu odbilo. Chodzi o to ze Zevs zalapal przypadkowo dwa fragi na Cahirze(Jeden na mostku na ktorym tloczylo sie 30 luda ;>, drugi nie wiem jak).
A na marginesie wystarczy przeczytac ten temat na TIBIA.COM i widac ze to byl "joke".

@Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =]

~Hail France!!!

ToMuS_Aurea 02-07-2006 21:02

Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>

Vadikel 02-07-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ToMuS_Aurea
Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>

niezanosi sie bo chyab juz za duzo servow

helka 03-07-2006 14:11

O ile mi wiadomo new servy wyjda razem z update w sierpniu

Diabeleq 03-07-2006 14:22

^.-

Badz co badz wiadomo, ze FAG wygra :D Nawiazujac do wczesniejszych komentarzy ;)
ROM za bardzo szaleje, ubili moja postac only dlatego, ze znam kogos z FAG na rl... -.- Czy to oznacza, ze musze byc przeciwko ROM? -.-
Nie bylam ale juz jestem :D
Pozdro for all :D :*

Sesef 03-07-2006 19:06

Cytuj:

@Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =]

A lubili, nie mówie tutaj o liamie, isarisie valhiru itp, chociaż teraz bardziej mi się wydaje zę większość z nich tylko udawała, albo są bardzo zmiennie szczególnie po tyym co mi ostatnio pokazał stary owner Hotta

ToMuS_Aurea 03-07-2006 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef
A lubili, nie mówie tutaj o liamie, isarisie valhiru itp, chociaż teraz bardziej mi się wydaje zę większość z nich tylko udawała, albo są bardzo zmiennie szczególnie po tyym co mi ostatnio pokazał stary owner Hotta

Sesiu ich gra po 28065234986 na jednym koncie :P:P wiec nie mzoesz mowic nic o postaciach :D,, btw juz sie orion otrzasnal po " grillu" :D??

Navroth 03-07-2006 20:53

Poprostu zrozumieli, ze Sesef to stary Fast'Sesef czyli stary kumpel(?), a chociaz imiennik molta =D

Eny the Noob 03-07-2006 22:12

@Sesef A co Ci stary owner Hotta pokazał? =)

Lady Sentrix!
Jul 03 2006, 11:23:37 CET Killed at Level 87 by Zevs Mighty Thunder

Ma ktoś filmik?

~Eny.

Dadi 04-07-2006 12:35

Lmfao tak czytam te posty i czytam i sie smieje :P

Ale piszcie dalej, bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza, ja sobie bede czytal i dalej sie smial =)

//Dadi aka Gruchaman

Eny the Noob 04-07-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadi
Lmfao tak czytam te posty i czytam i sie smieje :P

Ale piszcie dalej, bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza, ja sobie bede czytal i dalej sie smial =)

//Dadi aka Gruchaman

Jezeli widzisz tutaj jakies bzdury to po prostu napisz... Bo jak bys nie zauwazyl Twoj post niczego tu nie wniosl.

A! Nie zauwazylem zeby tutaj ktos sie wymadrzal. Poza tym to jest forum publiczne.

~Eny.

Kosher Pig 05-07-2006 08:15

Cytuj:

(...)bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza(...)

Jako że jesteś osobą w tym uczestniczącą, oświeć mnie ilu RoMów ma do ciebie passy? I jakiego bota używasz?
Czekam na odpowiedź,

/Kosher

Dadi 05-07-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kosher Pig
Jako że jesteś osobą w tym uczestniczącą, oświeć mnie ilu RoMów ma do ciebie passy? I jakiego bota używasz?
Czekam na odpowiedź,

/Kosher

pytanie 1: ze 27,5 osoby

pytanie 2: aimbotfortibia7,.47 version beta 0.4 upgraded to alpha 0.71

oto odpowiedzi zazdrosny polaczku :)

Bjoern Shu 05-07-2006 12:43

Cytuj:

pytanie 1: ze 27,5 osoby

pytanie 2: aimbotfortibia7,.47 version beta 0.4 upgraded to alpha 0.71

xDD
Krk Powah blz

Diabeleq 05-07-2006 14:00

Cytuj:

Ahh... Bez komentarza...
a Ty ''polaczkiem'' nie jestes? O.o
no w sumie raczej nie, bo wsrod Polakow nie ma noobow... ^^
bb sweety :*

Dadi 05-07-2006 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabeleq
Ahh... Bez komentarza...
a Ty ''polaczkiem'' nie jestes? O.o
no w sumie raczej nie, bo wsrod Polakow nie ma noobow... ^^
bb sweety :*

Nom nie jestem polaczkiem, pochodze z Luxemburga i pewnie nie ma dla mnie miejsca posród polaczków :(

Sesef 05-07-2006 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Navroth
Poprostu zrozumieli, ze Sesef to stary Fast'Sesef czyli stary kumpel(?), a chociaz imiennik molta =D

Hehhe :) Tym charem gralem może miesiąc od 28 lvla nie jest mój.

Cytuj:

@Sesef A co Ci stary owner Hotta pokazał? =)

Nie ważne, ale się zbłaźnił.

@up
To po co używasz języka polskiego skoro uważasz że nie ma dla Ciebie miejsca wśród Polaków.

Diabeleq 06-07-2006 16:41

Cytuj:

Nom nie jestem polaczkiem, pochodze z Luxemburga i pewnie nie ma dla mnie miejsca posród polaczków :(

czy ta smutna minka oznacza, ze chcialbys takiego miejsca? bo z Twoich wczesniejszych wypowiedzi wnioskuje, ze nie...
nie uwazam, zeby Polska byla ''superkrajem'', duzo, duzo bardziej wole... a zreszta czy to istotne? w kazdym razie - mieszkam tu i trudno, da sie przyzwyczaic. zalezy jeszcze wsrod jakich ludzi sie obracasz...
pozdro :**

kidler 06-07-2006 21:53

Patriota powinien byc kazdy w pewnym stopniu, ale... Tibia to tylko gra i kazdy gra i trzyma sie z tymi jak mu pasuje i prosze nie mowcie, ze jak dana osoba walczy przeciwko graczom swojego pochodzenia to ich nienawidzi, zabila by ich, a swoj kraj spalila. Prosze... to tylko gra, a ze ktos walczy przecwiko swoim to nie kocha swojej ojczyzny, bo na pewno tak nie jest. ;)

Wiec nie klnijcie na siebie, niewypominajcie sobie kto gdzie sie urodzil i czy przyznaje sie do tego czy nie tylko sprawami jakie na tym forum powinny byc omawiane czyli - co sie dzieje na Aurea.

Jojo Ninja 06-07-2006 22:29

Cytuj:

Patriota powinien byc kazdy w pewnym stopniu, ale... Tibia to tylko gra i kazdy gra i trzyma sie z tymi jak mu pasuje i prosze nie mowcie, ze jak dana osoba walczy przeciwko graczom swojego pochodzenia to ich nienawidzi, zabila by ich, a swoj kraj spalila. Prosze... to tylko gra, a ze ktos walczy przecwiko swoim to nie kocha swojej ojczyzny, bo na pewno tak nie jest. ;)

Wiec nie klnijcie na siebie, niewypominajcie sobie kto gdzie sie urodzil i czy przyznaje sie do tego czy nie tylko sprawami jakie na tym forum powinny byc omawiane czyli - co sie dzieje na Aurea.

Pierwszy raz sie z tobą zgodze -.^

~Yours Jojo

Eny the Noob 07-07-2006 14:26

To dziwne ale ja sie tez z Kidlerem zgodze... To juz chyba drugi raz :o

Ozur
Killed at Level 110 by Zevs Mighty Thunder and by Cavesi

Ma ktos filmik? ... Nozimu napisal na forum tez cos o 20BP of SD...

~Eny

Raks Ninja 07-07-2006 15:59

Sdki sa z Cervika ktorego wydymal warlock;)

Losari 08-07-2006 11:22

Dzis w nocy padla Norly a za tem fragi sie wyrownaly, lecz niestety Fast padl 2x by monster ;P

zgr3d 08-07-2006 15:38

Moze sie nie udzielam na tym forum ale zaciekawł mnie jednen motyw. Dadi masz w podpisie ze Twoje postacie to Dadi the master oraz Gruchaman. To mi powiedz jakim cudem obie postacie dzis o godzinie 14.58 sa zalogowane ??:>

kidler 08-07-2006 16:46

@up

A co za problem zalogowac sie na dwie rozne postacie w ciagu jednej minuty?

zgr3d 08-07-2006 17:32

dobrze w ciagu jednej minuty. Ale 4 razy sprawdzalem i trwalo to z 15 min razem. I co moze co 30 sek zmienial postac ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.