![]() |
Lagurus, Emod i Grucha będą ostatni, gdyż RoM używa ich postaci na battlach. Nie pamiętacie kilku filmików by Liam w ktorych Lagurus mówi po szwedzku? Jeśli cofniecie się na forum.tibia.com/Aurea o jakiś rok, zobaczycie że na Gruchamanie pisze jakiś szwed Mackan. A Emod ewidentnie jest tradowany, myślisz że rodzinka Assenvale pozwoliłaby sobie na posiadanie polaka?
Jednak mam nadzieję że i oni wylecą. Ehhh, fajnie by było gdyby po tym oppisali jak RoM używał ich postaci... ee, dam se spokój, to mało prawdopodobne. /Kosher |
Akurat jesli chodzi o Lagurusa to go nigdy nie wyrzuca, czy zabija, a to z pewnego powodu o ktorym wam tu nie napisze. Ale tego jednego mozecie byc pewni.
A jesli chodzi o Gruche, to szybko sie go nie pozbeda, sa to jeszcze kumple z Novy, gdzie on tez walczyl po stronie szwedzkiej. |
Cytuj:
w nocy padli Rikser i Dorkiz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurde, 76-79 - różnica wynosi zaledwie 3 fragi!
Jeszcze nigdy FAG tak dobrze nie poszło! a co do pl w romie: może zabiją, wywalą, a może nie, tego nie da się na 100% przewidzieć. Jednak ci z swe ownerami mają większe szanse na przetrwanie. Ahh, co to za czasy, asslick już nie wystarcza, pasy trzeba podać ;( /Kosher |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez przesady Gex-jak ktos by sie postaral to by sobie zalatwil pewnego bota. Przeciez mozna kogos z RL'a poprosic. WG mnie hacki biora sie z tego ze pozniej tenze BoT jest zbyt upowszechniany oraz "modernizowany" przez co moze stac sie "niepewnym". Z drugiej jednak strony taki BoT moze zawierac bledy i przez to mozna skonczyc jak Undead Slayer... A tak na serio, to ktora gildia na wojnie nie uzywa BoTa? B) P.S Ma ktos filmik jak padaja? W szczegolnosci chodzi mi o Riksera - ciekaw jestem czy znowu padl kratke od templa lol =) ~Bored :S |
Cytuj:
Gruchaman(polski owner) to jest Dadi the master z Novy i znał Liama(Emoda) jak jeszcze Aurei nie bylo wiec dlaczego mialby wyleciec? |
Cytuj:
http://rapidshare.de/files/24603988/rikser_poh.rec.html |
Cytuj:
trochę tutków z neta + 1h czasu i masz bota, którym najwyżej sam siebie możesz zhackować. Cytuj:
@Bjoern Shu Edit zamknęli??? |
Cytuj:
@Sesef Czemu opusciles RoM? :D Hail France xDDDDDD ~Tired ;[ |
Cytuj:
Dadi walczyl z nimi w jednej ekipie (czytal :North Star) i teraz robi to samo na Aurei wiec nie poleci..-.- |
Cytuj:
Filmy Dorkiz: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9663 Rikser: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9649 |
Wie ktos dlaczego zevs zabil kolesia z fagu i napisal na froum fag + pirates hunted ?
to byl joke? |
Cytuj:
A na marginesie wystarczy przeczytac ten temat na TIBIA.COM i widac ze to byl "joke". @Sesef A oni wogle kogos tam lubia? =] ~Hail France!!! |
Wiem ze to off topic ale nie wie kto kiedy powstaja nowe servy? :>
|
Cytuj:
niezanosi sie bo chyab juz za duzo servow |
O ile mi wiadomo new servy wyjda razem z update w sierpniu
|
^.-
Badz co badz wiadomo, ze FAG wygra :D Nawiazujac do wczesniejszych komentarzy ;)
ROM za bardzo szaleje, ubili moja postac only dlatego, ze znam kogos z FAG na rl... -.- Czy to oznacza, ze musze byc przeciwko ROM? -.- Nie bylam ale juz jestem :D Pozdro for all :D :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sesiu ich gra po 28065234986 na jednym koncie :P:P wiec nie mzoesz mowic nic o postaciach :D,, btw juz sie orion otrzasnal po " grillu" :D?? |
Poprostu zrozumieli, ze Sesef to stary Fast'Sesef czyli stary kumpel(?), a chociaz imiennik molta =D
|
@Sesef A co Ci stary owner Hotta pokazał? =)
Lady Sentrix! Jul 03 2006, 11:23:37 CET Killed at Level 87 by Zevs Mighty Thunder Ma ktoś filmik? ~Eny. |
Lmfao tak czytam te posty i czytam i sie smieje :P
Ale piszcie dalej, bo widze ze jestescie madrzejsi od osób które w tym uczestnicza, ja sobie bede czytal i dalej sie smial =) //Dadi aka Gruchaman |
Cytuj:
A! Nie zauwazylem zeby tutaj ktos sie wymadrzal. Poza tym to jest forum publiczne. ~Eny. |
Cytuj:
Czekam na odpowiedź, /Kosher |
Cytuj:
pytanie 1: ze 27,5 osoby pytanie 2: aimbotfortibia7,.47 version beta 0.4 upgraded to alpha 0.71 oto odpowiedzi zazdrosny polaczku :) |
Cytuj:
Krk Powah blz |
Cytuj:
Ahh... Bez komentarza... a Ty ''polaczkiem'' nie jestes? O.o no w sumie raczej nie, bo wsrod Polakow nie ma noobow... ^^ bb sweety :* |
Cytuj:
Nom nie jestem polaczkiem, pochodze z Luxemburga i pewnie nie ma dla mnie miejsca posród polaczków :( |
Cytuj:
Cytuj:
@up To po co używasz języka polskiego skoro uważasz że nie ma dla Ciebie miejsca wśród Polaków. |
Cytuj:
nie uwazam, zeby Polska byla ''superkrajem'', duzo, duzo bardziej wole... a zreszta czy to istotne? w kazdym razie - mieszkam tu i trudno, da sie przyzwyczaic. zalezy jeszcze wsrod jakich ludzi sie obracasz... pozdro :** |
Patriota powinien byc kazdy w pewnym stopniu, ale... Tibia to tylko gra i kazdy gra i trzyma sie z tymi jak mu pasuje i prosze nie mowcie, ze jak dana osoba walczy przeciwko graczom swojego pochodzenia to ich nienawidzi, zabila by ich, a swoj kraj spalila. Prosze... to tylko gra, a ze ktos walczy przecwiko swoim to nie kocha swojej ojczyzny, bo na pewno tak nie jest. ;)
Wiec nie klnijcie na siebie, niewypominajcie sobie kto gdzie sie urodzil i czy przyznaje sie do tego czy nie tylko sprawami jakie na tym forum powinny byc omawiane czyli - co sie dzieje na Aurea. |
Cytuj:
~Yours Jojo |
To dziwne ale ja sie tez z Kidlerem zgodze... To juz chyba drugi raz :o
Ozur Killed at Level 110 by Zevs Mighty Thunder and by Cavesi Ma ktos filmik? ... Nozimu napisal na forum tez cos o 20BP of SD... ~Eny |
Sdki sa z Cervika ktorego wydymal warlock;)
|
Dzis w nocy padla Norly a za tem fragi sie wyrownaly, lecz niestety Fast padl 2x by monster ;P
|
Moze sie nie udzielam na tym forum ale zaciekawł mnie jednen motyw. Dadi masz w podpisie ze Twoje postacie to Dadi the master oraz Gruchaman. To mi powiedz jakim cudem obie postacie dzis o godzinie 14.58 sa zalogowane ??:>
|
@up
A co za problem zalogowac sie na dwie rozne postacie w ciagu jednej minuty? |
dobrze w ciagu jednej minuty. Ale 4 razy sprawdzalem i trwalo to z 15 min razem. I co moze co 30 sek zmienial postac ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |