Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Moabit Syndicate vs. Sick And Twisted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82505)

Phoelerius 28-06-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sattor
Rogni zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni...a obiecuje Ci ze ta osoba napewno nie bedziesz Ty...zobaczymy jak wtedy bedzie ci wesolo a po 2 nie powiedzialem ze on mnie obrazil badz wyzywal on sie po prostu wysmiewal...a ze mnie nikt nie mzoe sie wysmiewac...wracajac do osob 3 ktore nigdy nie graly na Antice nie wypowiadajcie sie na ten temat bo i tak nie macie zielonego pojecia kto jak gra sluchacie sie tylko Phoelerisa ktory na 100% bedzie mowil ze SaT uzywa botow bo po prostu nie umieja z nimi wygrac nie twierdze ze oni tego nie robia ale maja tez w swoich szeregach naprawde dobrycg graczy...i Rognis ~See ya on Battlefield~

Z SaT aktualnie Alliance nie walczy(mamy z nimi zawieszenie broni) oni nas nie ruszaja i my ich nie ruszamy... wiec nie pisz ze nie potrafimy z nimi wygrac, bo nawet nie walczymy z soba. Sam nie znasz faktow, a krytykujesz innych za to...

I oczywiscie Burgerking-Belerith aka Botlerith aka Selerith nie uzywa bota, poprostu na jego kliencie nie widac drzew i budynkow.^^
Nie bron go, jak to Dark Side probuje robic na forum Anticy... poki placi za pacca, Cip Soft mu nic nie zrobi, bo po co kasowac klientow.-.-

http://rapidshare.de/files/24212524/...h_bot.rec.html - Link do filmu nagranego przez Sedrare na ktorym widac tego pieknego bota.

Knight mathoff 28-06-2006 23:03

Hmm... ciekawych rzeczy się o tobie, Szanowny Panie Rognisie, dowiedziałem. Kiedy będę pewien, że mogę je ujawnić... ;)

Edit:

Co sądzisz o postaci Sir Xoren? Znacie się skądś? A może nigdy o nim nie słyszałeś...

Kłamstwo to zła rzecz... i za nią się płaci...

Ps: Ktokolwiek nie wie o co chodzi w moim poscie, zanim zacznie rzucać we mnie obelgami, niech poczeka. Wkrótce zrozumie.

Bleidd 28-06-2006 23:09

@Rognis

Przeczytaj forum FotG ... i sie zastanow co robisz.
Zawsze mzoesz dojsc do Alliance.
Zawsze tez mozesz miec rooka.

Wybor nalezy do ciebie.

~~Bleidd

BOtter 28-06-2006 23:15

Sattor weź wyjdź z tego tematu...jak narazie prosze Ciebie
Z tego co widzę ludzie Ciebie nie chcą bo ty jesteś "wszech wiedzący" i nikt Ciebie nie potrafi zrozumieć...
Zbierz informacje i potem się sprzeczaj X(

@Bleidd weź ty tak nie rookuj bo sam możesz tam się znaleść -.- Dużo osób miało mieć twego "rooka"
M.in. Lord of Mirek, Sir Prometeusz, Necromanto...no i teraz Rognis...
To już naprawdę robi się baaaaaaaardzo nudne więc weź wymyśl coś lepszego blzzz

@Tuhamiid ta postać jakby skasowana, nie używam jej
Sam jesteś ciotą (nie wiesz pewnie, że nią jesteś, każdy z Sattor&Piomos FanKlub to ciota nie wiesz?Co na ciemno przyjmowali?;))
I gdzie to jest napisane, że ja bronie Phoe?
Ty bronisz Sattora, proste...n/c

JAK JUŻ MÓWIŁEM TEMAT O WOJNIE, PANOWIE !! :P

/Navrosky

Bleidd 28-06-2006 23:47

Przykro mi , ale moge pisac co chce.
I wali mnie to co sobie myslisz.
Wiecej nie napisze an tym forum bo to forum juz nie jest takie jak kiedys.
Czas nadal trwa ...wiec nie mow ze ich nie zrokowalem a nie wiem czemu mialem Necromanto zrokowac jak to moj kumpel ...lol,sie znasz.

~~~Bleidd

Milej gadki chlopcy,gadaniu o niczym co jest warte tej rozmowy i nie potrafieniu sie dogadac.

Phoelerius 28-06-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
Hmm... ciekawych rzeczy się o tobie, Szanowny Panie Rognisie, dowiedziałem. Kiedy będę pewien, że mogę je ujawnić... ;)

Edit:

Co sądzisz o postaci Sir Xoren? Znacie się skądś? A może nigdy o nim nie słyszałeś...

Kłamstwo to zła rzecz... i za nią się płaci...

Ps: Ktokolwiek nie wie o co chodzi w moim poscie, zanim zacznie rzucać we mnie obelgami, niech poczeka. Wkrótce zrozumie.

A ja moim secondem pekuje, i co z tego?-.-

Nie wiem kim jest Rognis i Sir Xoren, ani co te 2 osoby/postacie zrobily, to jest gra RPG!

Zabijanie, kradniecie + pare innych rzeczy to takze czesc gry RPG zwanej Tibia. Co z tego ze xxx powie ze yyy to zzz? Bedziesz go ze rzeczy z RL huntowal postac zzz, bo yyy krzywo sie na ciebie poptarzyl?

Dzieci z was i tyle...

Pozatym, co Rognis i jego przygody w Tibii maja do jasnej cholery wspolnego z tym tematem?

BOtter 28-06-2006 23:52

Ten konflikt powstał przez pana "wszech wiedzącego"

Samuelos 29-06-2006 00:14

Kurde znowu temat dotyczacy Anticy i znowu sobie wrzucaja...

@Sattor
No do jasnej cholery czy do Ciebie nie dociera po n-tej liczbie postow ze drugi screen zostal zrobiony po to by pokazac skad Botlerich walil sd ki ? I juz tak nie bron tych swoich DS ow, bo kazdy glupi wie ze jest tam mase osob uzywajacych botow, np. slawny pan Dinaforce, ktory nagral filmik z Anni~ gdzie cala 4 uzywala cheatow, a potem sie tlumaczyl ze uzywal 2 myszek -.- ... I jak ktos napisal, naprawde szkoda ze "real" Satori nie czyta tego forum, bo dowiedzialoby sie jakich czlonkow ma.

Ps. Troche dziwna sytuacja, ze przez waszego ukochanego Strinna, Wurzel zdecydowal sie na taki, a nie inny krok ....

Arionel 29-06-2006 00:49

Temat dotyczy konfliktu MS vs. SaT.

Chyba niechcecie żeby to był kolejny temat w którym przez 21 stron będą wałkowane wszystkie sprawy, ale nie ta o której jest temat, hę?

Pozdro 621

Knight mathoff 29-06-2006 10:26

... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejść podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius. Możliwe, że wszystkiego nie rozumiesz (nie wiesz). A możliwe, że już zrozumiałeś i...

Po co okłamywać ludzi... a on okłamał ich perfidnie. Był w 2 guildiach na raz... i nikt o tym (przez jakiś czas) nie wiedział. Nie lubię, kiedy osoba z guildii, w której właśnie się znajduję, mnie obraża :) )... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejś podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius 29-06-2006 11:03

Cytuj:

... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejść podrzędnej strony o tibii.

Phoelerius. Możliwe, że wszystkiego nie rozumiesz (nie wiesz). A możliwe, że już zrozumiałeś i...

Po co okłamywać ludzi... a on okłamał ich perfidnie. Był w 2 guildiach na raz... i nikt o tym (przez jakiś czas) nie wiedział. Nie lubię, kiedy osoba z guildii, w której właśnie się znajduję, mnie obraża :) )... Najeżdżają, bo... bądź co bądź, boty są tu zabronione.
Dobry bot? Kupisz na allegro. Albo nawet za darmo, z jakiejś podrzędnej strony o tibii.

Eeeeee... jak mozna byc jednoczesnie we 2 gildiach?

Sattor 29-06-2006 11:08

Dociera to do mnie i rozumiem to ze to ejst zrobione specjalnie ale nie rozumiem prpagandy Phoeleriusa i innych Alliance z wyzywaniem Dark Side ,czemu nazywasz Beleritha BurgerKingiem?bo jest gruby?co 3 amerykanin ma problem z nadwaga i co to tez BuregerKingowie?widzisz gruba osobe na miescie tez ja wyzywasz?moze jeszcze ja bijesz?dorosnij chlopie bo slyszalem ze juz studjujesz a zachowujesz sie jak osoba z podstawowki ,co ci ludzie ci zrobili ze ich na forum wyzywasz?zabijaja was?trudno sie mowi?uzywaja botow?tez uzywajcie broni wam ktos?nie wiec po co sie tyle plujesz.A ty Rognis sprawdz lepiej to forum FoTG.

Knight mathoff 29-06-2006 11:09

Rotfl... naczysie jednak wszystkiego nie wiesz (albo niezrozumiałeś).

Samuelos 29-06-2006 11:17

Sattor, tu chodzi o przyjemnosc z gry. Ja rozumiem wojne bez botow, gdzie wynik bitwy zalezy od umiejetnosci, a nie programow. Przeciez twoj ex-leader pokazal, ze zrobienie sorca na 60 lvl nie jest juz problemem, poczekalby jeszcze miesiac i mialby 100 lvl i maszyne bitewna gotowa. Zreszta jesli grasz w jakies FPP po sieci to nie wnerwiaja Cie tam gracze z aimbotami ?

Phoelerius 29-06-2006 11:21

Cytuj:

Dociera to do mnie i rozumiem to ze to ejst zrobione specjalnie ale nie rozumiem prpagandy Phoeleriusa i innych Alliance z wyzywaniem Dark Side ,czemu nazywasz Beleritha BurgerKingiem?bo jest gruby?co 3 amerykanin ma problem z nadwaga i co to tez BuregerKingowie?widzisz gruba osobe na miescie tez ja wyzywasz?moze jeszcze ja bijesz?dorosnij chlopie bo slyszalem ze juz studjujesz a zachowujesz sie jak osoba z podstawowki ,co ci ludzie ci zrobili ze ich na forum wyzywasz?zabijaja was?trudno sie mowi?uzywaja botow?tez uzywajcie broni wam ktos?nie wiec po co sie tyle plujesz.A ty Rognis sprawdz lepiej to forum FoTG.

Niewiem czy jest gruby czy nie, Oxgurd go tak nazwal na forum i jakos mi sie to spodobalo.^^

Tak zabijaja nas i uzywaja botow do tego, my nie bedziemy ich uzywac poniewaz jestesmy Alliance, a nie banda 15 letnich oszolomow ze Szwecji, z ktorych polowa ma na dodatek kupione postacie...

Knight mathoff 29-06-2006 11:42

SaT kolejny raz chciało "łaskawie" podpisać rozejm z MS... za jedyne 5 mln+...

MS się nie zgodziło, i postanowiło walczyć nadal. :)

BOtter 29-06-2006 13:13

Sattor dziewczynko, bo już nie mam jak Ciebie nazwać, weź załóż własny temat i tam wykładaj swoje wykłady, ponieważ nikt Ciebie tutaj nie słucha ;)
To się naprawdę robi baaaaaaaaaardzooooo nuuuuuudneeeeeee B)

Czekamy na kolejny odcinek MR.Sattor'a p.t. "Pan wszech wiedzący i jego wykłady" :D

emilok 29-06-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter
Sattor dziewczynko, bo już nie mam jak Ciebie nazwać, weź załóż własny temat i tam wykładaj swoje wykłady, ponieważ nikt Ciebie tutaj nie słucha ;)
To się naprawdę robi baaaaaaaaaardzooooo nuuuuuudneeeeeee B)
Czekamy na kolejny odcinek MR.Sattor'a p.t. "Pan wszech wiedzący i jego wykłady" :D

Weź koleś zluzuj bo robisz z siebie większego błazna niż ten co go krytykujesz.

Wyganiasz go z tematu w pierwszym zdaniu, w ostatnim oczekujesz jego odpowiedzi.......

BOtter 29-06-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
Weź koleś zluzuj bo robisz z siebie większego błazna niż ten co go krytykujesz.

Wyganiasz go z tematu w pierwszym zdaniu, w ostatnim oczekujesz jego odpowiedzi.......

Żebyś czytał jego wypowiedzi od początku i w innych tematach, miałbyś takie same zdanie o nim tak jak ja...;)
On krytykuje mnie, a ja mu odpowiadam :)

@emilok masz rację nie będę się kłócić, z wszech wiedzącym ^.^

emilok 29-06-2006 14:38

Nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

A czytac to właśnie przeleciałem jego posty, cóż, jest jaki jest więc patrz 1 zdanie.

Rezerwa 02-07-2006 12:58

Ta wojna robi sie coraz bardziej ciekawsza. Ostatnio padl Yskloisky to Sat cosik sie uspokoilo:)

Hail MS

BOtter 02-07-2006 15:29

Robi się robi ;)

@Gratujacje dla Andrexita fraga ^.^

@Down jak nie zrobisz skulla to Ciebie nie zabiją :P

/Navrosky

Terrorysta 02-07-2006 15:44

Eloza;) Fajnie ze cos sie dzieje na Antice:D Tylko nie wpadajcie do kopalni dwarfow dajcie spokojnie poskilowac :p Pozdroooo :lolo:

BOtter 02-07-2006 22:11

Dziś miało coś się dziać, ale się nie działo 0.o
Adric(174ek) miał pz, Salve Knight(200rp), Suprido(170ms), Zavkor(100ms) i Lord Potatis Skalare(144rp) usiłowali go zabic lecz się im nie udało !!:p

Jednak doszły mnie słuchy o Andrexito i Ysk~
Po zabiciu Ysk~, Andrexito oddał loot dla ofiary 8o
W końcu honor...ale czy SaT gdy zabiło 7 osób z Moabitu, to oddali loota?:o

/Navrosky

Knight mathoff 02-07-2006 22:52

Przegapiłem jedną rzecz... kto wie, dlaczego Strinnity zabił Suprido?

Phoelerius 02-07-2006 22:58

Cytuj:

Przegapiłem jedną rzecz... kto wie, dlaczego Strinnity zabił Suprido?

On chyba sam nie wie za co go zabil, najprawdopodobniej oddal mu za to ze na WL kiedys Suprido mu 2 granaty zasadzil^^... ale Strinnity tego nie powiedzial, kazdemu co innego mowi, jedna z jego wersji to taka ze, zabil Suprida bo niemogl sie patrzec jak go z lvlem wyprzedza. xD

Knight mathoff 02-07-2006 23:30

Gofot... wypowiedział wojnę Sattori. Pierwszą ofiarą był Infestus... no cóż... Gofot zmiennym jest.

Sattor, co ty na to? ;)

Wojna Gofot vs Sattori się skończyła... hrhr
Banished: until Jul 09 2006, 22:28:32 CET because of excessive unjustified player killing

Niestety na krótko.

BOtter 03-07-2006 12:57

SaT deaths:

Cusram
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 90 by Adric
and by Andrexito

Areylius
Jul 03 2006, 11:18:58 CET Killed at Level 17 by Andrexito

MS deaths:

Adric
Jul 03 2006, 11:35:19 CET Killed at Level 174 by Yskloisky
and by Suprido

Sattor 03-07-2006 13:55

Ano Adric dzis niestety padl no ale nie mial szans na przezycie zostal on trapniety na Edron w poblizu Stone Home przez SaT i z tego co wiem zostal zaatakowany przez 6 sorcow.
A co do wojny Gofot z Satori to prawda wraz z 51 Master Sorcem zabili Infestusa jakby to powiedziec wzieli go z zaskoczenia bo zginol przed zakonczeniem wojny.A co do tej jego smiesznej wojny to ciezko mi sie wypowiedziec bo prawde mowia nie wiemy kto ebdzie walczycl przeciwko nam np Mordorion blokowla mnie jka "walczylem" z Gofotem a za to Wolfy the Hero pomagal mi.Wiec ciezko ostatecznie okreslic kto jest po czyjej stronie.Strinnity rowniez pomagal Satori podczas 2 ataku na Gofota lecz ten po drodze zabil 2 przypadkowo spotkanych noobow i dostal bana na wlasne zyczenie.Wiec teraz mamy 7 dni przerwy a co bedzie dlaje to zobaczymy.Osobiscie jestem za tym zeby Satori dolaczylo do MS lecz zobacyzmy co z tego wyjdzie no i moim zdaniem ta wojna Gofota jest to jakis podstep SaT.

BOtter 04-07-2006 22:16

DLA TYCH CO ZNAJĄ ANGIELSKI

Cytuj:

Burgerking belerith you hugging lier!
How did you become a darkside leader when you are the biggest lier ever.
You always brag about how you allways gets laid,
But how do you do that when you don't have a dick?
As the biggest lier ever you spread your lies on ventrilo
Everyone online knows that you are a joke.
I will never forget about when i killed you at level 81.
It was so easy to kill you.
you though " lets afk some, i wont die!! "
but when you came back not noticed that you died.
you cried me a river and i only smiled.
in your body i found some great loot!

Burgerking Belerith you will always be alone,
so its time to shut up now,
because no ones stand to listen to you bullshit
and no ones cares about your hugging bullshit
about how cool and how great you are,
its time to understand that you're end is here.

Strinnity did you go out today?
or did you stay online on magius and play?
So cool in-game but i know that you are gay,
Adam+Martin are not that hard to puzzle.
Isn't it time to relax a bit,
loggout and just take it slow.
Darkside will succes without your help
even though you are level 162
Your level is the only reason for your friendship with them
And if you dont belive me you will see later.

Well ok, So many people are whining about my songs,
but not as many that are whining about your "godlike" aim.
So if you turn your bot of i will shut up in the future.
And btw, next time Burgerking Belerith comes in to your fast food stand
could you do him a favor and take less fat dressing and do not give him any toasted onion!
All rights reserved.

Piosenka z forum tibianews napisana przez nie wiadomo kogo. Nawet Fajna ^^

/Navrosky

FKoD 05-07-2006 16:39

Theowin padl expiac na PoHu, kilku magow z SaT zrobilo masslog.

BOtter 06-07-2006 13:01

Ciężko dodać wszystkie osoby z SaTu na vip i mieć go otwartego

/Navrosky

BOtter 10-07-2006 08:39

Jeszcze taki dodatkowy frag nie dotyczący tej wojny

Steffl
Jul 09 2006, 12:07:06 CET Killed at Level 184 by Belerith and by Zavkor.

Sattor
Jul 09 2006, 23:19:31 CET Killed at Level 59 by Kefz.
Jul 09 2006, 23:53:17 CET Killed at Level 57 by Gofot.
Sir Kevin Alan Guido
Jul 09 2006, 23:13:51 CET Killed at Level 112 by Strinnity and by Zeraphin.

O Sattor co się stało? Koledzy z DS missclicka zrobili?

@Sry za offtop

/Navrosky

Knight mathoff 10-07-2006 11:16

Alliance members lights up!

"-Wow, Dark Side killing Satori! we are going to win!!! LETS MAKE A THREAD ABOUT IT!"

Anyways, As the reason dont concern anyone else then the involved ones it will stay that way.

Sir Kevin Alan Guido died for a reason, sadly Sattor had to face the same destiny as he refuse to listen and went for a ride on the same road as Kevin.

I hear an old nagging quote in my head....

"-Mess with the best, die like the rest"

Lord Of Chaos,
Zeraphin

Tu jest coś więcej o śmierci Sir Kevin Alan Guido.

A oto temat o tym na tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1297027

Phoelerius 10-07-2006 15:20

Cytuj:

Alliance members lights up!

"-Wow, Dark Side killing Satori! we are going to win!!! LETS MAKE A THREAD ABOUT IT!"

Anyways, As the reason dont concern anyone else then the involved ones it will stay that way.

Sir Kevin Alan Guido died for a reason, sadly Sattor had to face the same destiny as he refuse to listen and went for a ride on the same road as Kevin.

I hear an old nagging quote in my head....

"-Mess with the best, die like the rest"

Lord Of Chaos,
Zeraphin

Tu jest coś więcej o śmierci Sir Kevin Alan Guido.

A oto temat o tym na tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1297027

Sattor tez padl i co z tego? Pozatym jezeli juz o tym piszesz tutaj, to napisz chociaz o tym w odpowiednim temacie... Oni padli od DS a nie od SaT.-.-

Ahhh, btw, Lemur Al jest hunted za nic + wiele innych osob z Anticy przez DS bo nie dali "Armor and shield":
http://s10.photobucket.com/albums/a1...rek/Strinnity/

Sattor 10-07-2006 16:05

Tak padlem i jakby to pwoeidziec na wlasne zyczenie a teraz moge porzyblizyc wam czemu.Gracz o imieniu Fantoamen (73 Master z gildi o nazwie Bey) zostal zbanowany przez Satori i nie mogl przebywac w Ab'dendriel przez okres czasu ktory wynosil 1 tydzien.Niestety odmowil on samowolnie opuszczenia "miasta elfow" wiec Sir Kevin Alan Guido chcial go zmusic ,uzyl na niego jeden strzal z gfb i potem ponownie zaczal go namawiac do opuszczenia miasta lecz niestety przybyli DSi i zabili Skaga po dosc dlugiej walce.Ja osobiscie uznalem ze czemu tylko jeden Satori ma pasc za to ze wykonywal swoja prace wiec rowniez zaatakowale Fantoamena i jak widac zginolem zabitym przez Kefza ktory zadal ostatni cios.A co do moich kolegow w Dark Side czy ja kiedykolwiek mowilem ze sa to moi koledzy?nie uwazalem ich za takowych.To co oni robia teraz to jest parodia i powoli chce mi sie tym zygac i obecnie w 100% popieram dzialania Alliance tylko szkoda ze zbyt duza ilosc jest inactive ... Po prostu co niektorym odbila "wladza" do glowy no i co niektorym boty rowniez zakrecily w glowie no ale miejmy nadzieje ze sie to szybko skonczy.

BOtter 10-07-2006 16:23

No Strinnity to twój kolega bo się z nim "bujałeś" jak "huntowaliście" Lord of Mirka...
Zawsze popierałeś Dark Side, broniłeś ich, że oni nie używają botów, a teraz się wypierasz?:confused:

Phoelerius 10-07-2006 16:29

Cytuj:

Tak padlem i jakby to pwoeidziec na wlasne zyczenie a teraz moge porzyblizyc wam czemu.Gracz o imieniu Fantoamen (73 Master z gildi o nazwie Bey) zostal zbanowany przez Satori i nie mogl przebywac w Ab'dendriel przez okres czasu ktory wynosil 1 tydzien.Niestety odmowil on samowolnie opuszczenia "miasta elfow" wiec Sir Kevin Alan Guido chcial go zmusic ,uzyl na niego jeden strzal z gfb i potem ponownie zaczal go namawiac do opuszczenia miasta lecz niestety przybyli DSi i zabili Skaga po dosc dlugiej walce.Ja osobiscie uznalem ze czemu tylko jeden Satori ma pasc za to ze wykonywal swoja prace wiec rowniez zaatakowale Fantoamena i jak widac zginolem zabitym przez Kefza ktory zadal ostatni cios.A co do moich kolegow w Dark Side czy ja kiedykolwiek mowilem ze sa to moi koledzy?nie uwazalem ich za takowych.To co oni robia teraz to jest parodia i powoli chce mi sie tym zygac i obecnie w 100% popieram dzialania Alliance tylko szkoda ze zbyt duza ilosc jest inactive ... Po prostu co niektorym odbila "wladza" do glowy no i co niektorym boty rowniez zakrecily w glowie no ale miejmy nadzieje ze sie to szybko skonczy.

Jezeli to prawda to DS zajebalo 2 czlonkow z Satori za free.

Teraz jest juz za pozno zeby cokolwiek zrobic z tym... ponad polowa Alliance jest retired lub maja tego dosyc.

Nawet jezeli Alliance zdobobylo by przewage nad DS(a to jest mozliwe teraz, tylko trzeba ludzi przekonac ze jeszcze nie przegralismy), to zawsze DS beda probowac massloginami nas zabijac... ile mozna grac + obawiac sie czy za 5 min nie wpadna po ciebie czy nie... Strinnity schowa sie w mols za armia noobow tak jak to robil Magiusem, i mozna mu g~ zrobic.

Knight mathoff 10-07-2006 17:19

@Phoelerius, po co piszesz o tym, że Lemur jest "hunted forever", skoro jest hunted przez Strinnitiego (DS) a to jest temat to SaT... blabla.

Ta wojna robi się już nie "wojną", tylko na Antice zapanowała totalna anarchia... teraz już NIKT nie kontroluje takich ludzi jak strinni czy sashra.

znam parę osób, które całkiem serio myślą o opuszczeniu antici... i przejściu na jakiś inny świat, bez wojen i organizacji terrorystycznych...

Phoelerius 10-07-2006 17:28

Cytuj:

@Phoelerius, po co piszesz o tym, że Lemur jest "hunted forever", skoro jest hunted przez Strinnitiego (DS) a to jest temat to SaT... blabla.

Dzisiaj Strinn go bedzie kulkowal, jutro Suprido, co za roznica... Suprido wali all z czacha teraz. Ja podalem tylko przyklad, bo akurat mialem dowod do niego(SS).

Cytuj:

znam parę osób, które całkiem serio myślą o opuszczeniu antici... i przejściu na jakiś inny świat, bez wojen i organizacji terrorystycznych...

Na non-pvp? haha

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.