![]() |
Witam. Thx za pozytywne komenty. Wróciłem z niespowdziewanych wakacji i od jutra biore się ostro do pracy
P.S zaplanowałem zrobienie 2 statków:) |
Facet jakos dlugo ci to idzie. Masz już na 4 stronie ten fake (zanim napisalem byl na niej). O co chodzi???!!!
|
facet czekam na outy piratów. jak nie przyjdą to użyję własne outfity, które nie wyglądają na pirackie
@edit outy już mam, a to dla tych którzy czekają na feka. Mojej roboty statek http://img176.imageshack.us/img176/7925/statekrs0.png |
Ale lajba xD
Fake nice ;] |
No,no
bardzo fajne :) ocena 10/10
Kridon Rolus mam prośbe do ciebie powiedz mi jak sie robi w GIMP'ie takei coś ? bo mam GIMP'a ale nieumiem sie im obsłużyć. |
Nieźle Nieźle... I widze, że moi piraci są wykorzystani :evul: Ale rób Next part... Bo się zaczyna robic ciekawie...
Zastrzeżenie: Piracy bu już związali ich... Troche te cienie dziwnie wyglądają.. :/ A tak to reszta spox |
No cienie mi daremnie wyszły (skutek pracy po północy) :), Ale reszta jako tako. W tej części fake'u użyłem poraz pierwszy gimpa i jeste nawet fajnie.
|
omg mogłeś mnie poprosić ;// dłbym tobie armary na statki ;/
to by wyglądało tak = na tym ołtarzu jest ciało człowieka i ten teleportujący się ziomal to co - ziomal zrobiłrytuał i wybuchły zwłoki a oni zanim się ockneli on już się zteleportował ta? |
A więc tak :D...mam dobry humor dzięki komuś ;* hehe...Dobra, bardzo podoba mi się fabuła, a dla mnie to największy atut każdego fake!! Wykonanie też niczego sobie, te twoje statki są naprawde perfect ;) Tylko nie wiem jednego, dlaczego oni nagle byli w lesie, a później "coś" wybuchło i wszystko spalone i ziemia, a zaraz znowu las:|...mam nadzieje, że szybko to jakoś wyjaśnisz :)
Czekam z niecierpliwością na następne części! A co tam, 10/10 |
@up up no cos w tym stylu
@up wiem, że jest to troche pomieszane, ale wszystko się rozwiąże w następnych odcinkach. W końcu jest to fake story prawda? |
dwa słowa: nice fake
|
@up 2 sylaby dzię-ki
Co tak mało komentów. Piszcie byle co. |
byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co byle co ile jeszcze ? :P a
Fajny fake ;) |
Hm. czegoś tu nie kumam... czemu w pierwszej części Krison był menelikiem, a w 2 już fabuła mieniła się chyba o 360 stopni? Dobra mniejsza o to. Fajny fake. GZ statku, bardzo ładny. Nie widze ogólnie większych błędów ale gimpowe efekty robią się już szmaciane. Wszystko przez Crowala :P
Daje ci zasłużone 9/10 (pierwsza część jest o dupe roztrzaść) @edit Fuuuuuuuuuuck, sory niezauważyłem 2 części :P |
@up no jak na razie prolog i 1 czesc były ch***we. A jesli chodzi o gimpa to tylko cienie na 2 ostatnich obrazkach schrzaniłem. Wyglądają zbyt rysunkowo.
Jak z jakiegos czarno-białego komiksu. A z ta fabułą to nie wiedziałem jak zacząć więc wymysliłem, że "orci"(:) ) ich zaatakują a on bedzie wtedy zalany w trupa. Po dawce adrenaliny szybko wytrzezwieje i zacznie uciekac. Dalej już widziałeś co sie stało |
Niestety zauważyłem brak jakichkolwiek komentów od 3 września. Więc przerywam produkcję fake'u.
|
Niezałamuj się ja też mam mało komentów ale i tak robie :evul: Po co ludzie mają pisac 2 razy komenty .. ?? Albo inni niewidzieli tego tematu...
Dlatego rób dalej ;> |
niezbytciekawy ten fake dla mnie to niezbyt sie wysilyles(4/10);)
|
jakbys dal pomiedzy tymi komentami fake'a to by komentowali.. proste?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |