![]() |
Juz tibia dziala jakie to jest upokazajace jak pacce se biegaja na statek i pisza ankrahmun.... a ja tylko stoje i marze o paccu:(:( ;(
|
E, własnie, może ja źle robię, to trzeba ściagnąć ze stroiny z download czy moznatak jak to było z tym mniejszym updatem ze przy logowaniu ci się ściąga?
|
kurcze
tez mam to nie chce mi sie tibia wlaczyc jaki wal ale nie moge sie doczejac kiedy sobie wejde na tibie i zaczne sie rozgladac po murkach smietnikach i drzewkach:D
|
Moze tak niech ktos mi wrzuci na skrzynke nowego clienta bo ani stary client sie nie updatuje ani strona www.tibia.com sie nie otwiera. Bede wdzieczny
jak co to podaje maila [email protected] |
o jeszcze o tyle....
Matko święta jeszcze tyćke i bede se dalej moje piekne skillki dobijac :D
Btw Wisla GolAAAAAA |
;( ;( ;(
Bieda sciągneło mi się chyba wszystko. Tibia jak zwykle się wyłączyła. Ja zrestarowałem kompa, a po włączeniu pokazuje mi się :
_________________________________________________ I INVALID ARGUMENT COUNT I I Format is:GameToLobbyLauncher***** <game_class_id>I I I I I OK I I I_______________________________________________I Bieda w kraju i w Sudanie ;( Może jutro ze strony sobie ściągne jeszcze raz. Puki co nic nie chodzi ;( Strona Tibi tez nie ;(. |
A ja ciagle nie moge zciagnac nowego klienta!!!!:(
I co teraz?) |
Ludzie spokojnie i nie dziwcie sie że tak wolno download idzie, jak pare tysięcy osób to sciąga w jednym momencie, dlatego transfer jest niski.
Zalogowałem sie :] i dotarłem do statku, aby sie wybrać do Ankrahmun i mnie kikło ;), teraz sie nie mogw zalogować, ale moje 1-sze wrażenia są ekstra, fajny brók ( nie wiem jak sie to pisze i nie mam czasy na słowniki :P ) lampy uliczne i sciany, lockery nowe ;D Narazie tyle tylko widizałem. Apeluje o cierpliwość ! |
nie che sie sciagnac !! co zrobic wyskakuje error czy ktod ma taki blad ??? pomocy ??
|
no wreszcie
juz szybciej chodzi......znowu wolniej chodzi no nie!!
|
Cytuj:
Ja normlanie zalogowałem się i zaczoł się update PS: było warto czekać, te skrzyni i wogule.... :) :) |
Już wbiłem, pierwsze spostrzeżenia:
GS 2x faster (podobno), fajne ściany, dwarven statue w kaz, fajne klejnoty i to narazie all. |
Już idzie nowy client z zawrotną prędkością 2KB/s heh ;/
|
Wygląda na to że zobaczę sobie update dopiero kutro, gdyż download na stronie wolno działa, z klienta się nie update'uje, a ja musze spadać :(
|
omocy!!!
Mam problem!!! Chcialem sie zalogowac a mi wyskoczylo ze nie znany klient!!! Wszedlem na tibia.com i wziolem zeby mi sciagnelo nowego klienta!!! a tu: Nie mozna wyswietlic strony(czy tam nie mozna znalezc) A teraz gdy sie porobuje logowac to tylko pisze zebym czkeal az mmiu sie wyswietli lista postaci!!! Prosze pomocy!!! |
1. Tibia.com i Gra juz dzialaja, ale sa tak przeciazone ze moze nie dzialac.
2. Nowy klient Tibi sciagnie sie automatycznie przy pierwszej prubie zalogowania sie. 3. Jesli juz sciagneliscie klienta, update sie wykonal i macie komunikat ze nie mozna odpalic klienta bo cos tam: - ctrl + alt + del i wylaczyc tibia***** - jesli powyzsze dla was to czarna magia to zrestartujcie komputer 4. Temat zamkniety bo zaczyna byc denerwujace 10 postow na minute. |
Zdobyte informacje i zdjecia umieszczajcie w tym temacie:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8558 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |