![]() |
Re
najlepsze to:
Adori gran ""dzis sprzedaje wam"" Adori ""od teog nie zginiesz"" Adori vita vis ""smierc nadejdzie dzis"" |
exevo gran mas vis "" aby rzucic zaklecie konca swiata kliknij ctrl+ alt+dlt ^^
utani gran hur "" go go power rangers exura vita "" need a medic! exana pox "" ciezkostrawny obiad? |
exura vita ""I will survive""
utamo vita ""Mana is around Me exori vis ""Feel the EnErGy utani gran hur ""Catch me if u can utana vid ""Scooby Dooby Doo where r u? adori gran ""Final Destination adori gran flam ""It's gettin hot in here adori vita vis ""Life is just a Dream :D Oczywiscie all by Pilkarzyq :) |
Przypomnialo mi sie :P:
Exevo Gran Mas Vis ""Oooops nie ten klawisz" Exura Vita ""Na maxa plz"" Exori ""Mamo ! On nie bije !"" Utani (gran) hur ""Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz ?:>"" Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze:P P.S Jak wam sie podoba to plz o malutki + w mojej reputacji :):D:P |
A ja tera wymyśliłem takie coś:
Adori Vita Vis "" Przygarnij Kropka ;) Adori Gran Flam "" Jak pierdne to.... :D |
Cytuj:
|
exura vita """Padles Powstan Powerade"""
|
@ Youri
:P jedno z najlepszych do tej pory exevo gran mas vis "" You wanna W******* ? nie macie pojecia ilu niepolakow rozumie slowo w******* :P [powaznie...] |
cytuje
utevo lux ""ciemno tu jak w Du...""
Exevo Mort Hur ""pika pika CHUUUUU!! ""Exevo Mort Hur ""<pierd>"" P.S jesli sie podobalo + prosze |
Zasłyszane:
Utevo Lux ""Uważaj na światełko w tunelu! Exiva "Nick" ""A kuku! Exevo Pan ""Im lovin it! Exani Tera ""Gimme my whip! Exura Vita ""To tylko zadrapanie... Krwotok, cholera! Exana Pox ""Burp! Exevo Con ""Im Robin Hood! Adori Gran ""INCOMING!! Utani Gran Hur ""Superman!! Adori Gran Flam ""Bawimy się w podpalacza. Ty będziesz budynkiem! Adan Mort ""TO ZYJE! Adevo Mas Vis ""Korki się przepaliły... BZZT! Adori Vita Vis ""Powstales? Padnij, Sudden Death! Exevo Gran Mas Vis ""Smazalnia Erniego zaprasza na barbeque! |
Ja Widzialem Taki Najsmieszniejszy To
Exana Pox "druzyna Aktimela Do Roboty" |
Widzem ze wszyscy podlapali temat to ja skopiuje swoje hot keye:
adori gran ""pikachu i choose you"" adori gran flam ""Charmander use Flame"" adori vita vis ""Judge Dreed is Coming"" exevo mort hur ""high wave dude"" exura vita ""Dzialaj bo sie nie Wbije potem"" exana pox ""RUN RUN GS"" adito grav ""destroy joy"" utana vid "" who turn off the light"" utamo vita ""Blue Shield def;750"" |
adori gran - "Heavy Magic Shit"
exori vis - "Feel this shit!" exura - "Medic!" utani hur - "Daj boshe hulajnoge." "Daj boshe wrotki." |
ja tesh cos dopisze :P
adori gran - elektryk z usterki na tvn
utevo res - na pomoc ! hilfe! help me ! prosze potworku : :berserk: exura vita - w koncu cos od zycia :) adori gran flam - plonie ognisko i szumia knieje .... X( duszno parno... |
niechcialo mi sie all czytac wiec eni mam nic przeciwko usuniecia tego pota w razie gdybym powtorzyl
utevo lux "i stalo sie swiatlo" adori gran "gdzie moja bron?" utani gran hur "meyby next day?" |
:p
utani hur """"im 2 fast 4 you""""
utani gran hur """"nobody can stop me"""" adura vita """"plx uh for my strong rul0r knight"""" |
Utevo lux nie boje sie gdy swiatło znika bo mam latarke panasonicka :D tylko 1 bo na razie nic wiecej nie pamietam ale jak cos bedzie to dodam ;)
|
exura vita "try again noob"
exevo gran mas vis " and who is the pussy now?" utani hur "run forest ruuuuuun" exura "frii itums plix" |
exevo con ""Daj boże strzały
utevo lux ""Widze cię adori gran ""1 marny HMM więcej co mi z tego utani hur ""złap mnie utani gran hur ""don't tought me adori vita vis ""wait i will heal you No dajcie plusik !! :D |
Cytuj:
Z tego co pamietam to oprócz 2 pierwszych reszte ja wymyslilem .. wiec mogl bys sie nie chwalic cudzymi pomyslami -.-" pozatym inne moje : Exana Pox ""I had a poison, but now i am better now i am new and i dont need to smoke and i feel the same shit Xd Utevo Gran Lux "" Just give me the light !!! Exori "" me Schwarzenneger Exeta res "" Gimme Gimme, Gimme just a little smile Xd Necrozzy : exori vis ""hump hump Adori vita vis ""sorry its not for sale Exevo mort hur "" feel my powah :D Grimbornworm: Exori ""i have the POWER !!! |
adori gran ""o jak przyjemnie kamieniem dostac w leb...""
utevo res" " ""przygarnij kropka"" |
Kilka, pewnie nie smieszne ale co tam:
Adori Gran """"dostaniesz zaraz w glowe i co bedzie??""" Adori Gran Flam """"GFB, a tobie sie wydawalo ze UE no nie??"""" exura vita """"Lodzkie pogotowie"""" Adori Vita Vis """Powachaj oddech smierci, fujj no nie??""" ExUrA """""" Wodociagi blisko"""" (ci co mieszkaja w opolu to wiedzą, a jak nie wiesz to ci powiem, ze wodociągi to takie wariatkowo) |
Moje odpały:
- Adevo Mas Flam - who like barbecue?? - Utevo lux - Exevo Gran Mas Vis - Adori Vita Vis - I will heal you my friend. we must end our war. peace & love - Exevo Mort Hur - buuuuuurp.. sorry... - Exura Vita - now you make me angry.... - Adori Gran Flam - do you think that you can miss this shot? - Utani gran hur - see you tomorrow... - MAgic shield - you can't hit me? strange..... |
Utani hur "wrum wrum I have a car..."
Utani gran hur "teraz to mi możecie..." Exiva "where are you bitch??..." |
mam 2 czary
Utana Vid - Buuu! Exura - uuh aah eeh yeah :D |
exevo pan " Mc'Donalds, I'm lovin it"
exevo pan " o chipsy przyszły" adori vta vis " śmierć nadejdzie dziś" exana pox " Przed użyciem przeczytaj ulotke lub skontaktuj sie ze swoim lekarzem lub farmaceutą" exori " ??? " adura vita " lekarz zawita" utevo res ina " Patrzcie , Julia Roberts " To kompozycje moje i moich kolegów" |
1. Uhmaker: adura vita ""a swistak siedzi...""
2. adura vita ""Unimil sobie życie"" |
Adura vita ""Heal me! No I have a better idea. Put this power to the stone! :) ""
|
Utani Hur "" Catch me , If u can ""
Exevo Pan "" Zryć to co dają ! "" Utana Vid "" Try to find me "" Exevo Gran Max VIs "" Peace , and quiet ... "" |
ExUrA vItA ""Ooo I will survive xD
uTaNi HuR "" go go power rangers :P uTaNi HuR ""jedziemy po ziolo exana pox ""zielono bylo ale sie skonczylo :P |
osobiscie widzialem :
exura "" po **uja mi 20 hp :/ "" uzywam : adori gran flam "" exevo gran mas vis rune "" :p narazie malo ale jak zobacze cos ciekawego to napisze napewno ;) |
A ja widziałem takie:
Utevo lux "" Boże daj mi światło Utevo lux ""I wszystko jasne Nie wiem czy takie juz były bo nie czytałem poprzednich postów. |
Może to już było bo czytałem tylko pierwszą stronę ale co tam. ;)
Adori Gran "I'm say this shit again" Adura Vita "Come to mom mine sweet money!" Adori Vita Vis "Die! Die! Die my darling!" (moja robota, to tytuł piosenki Metallici ;) ) Exevo Con "Gimme fuel!" I to już chyba wszystko |
Exevo gran mas vis ""ooops, missclick
Exevo gran mas vis ""Trup tu, trup tam... Adori vita vis ""Death incomming Utani gran hur ""Cyu guys |
utevo lux ""Odpalamy latare ! ; ""I stala sie swiatlosc
utani gran hur ""Berek, ty gonisz adura vita ""Im a Medic ! exevo pan ""My own McDonald adori vita vis ""It is a good day to die ; ""I've got the power ! adori gran flam ""I love the smell of napalm in the morning |
exevo gran mas vis ""pstryk i problem znikl""
|
Moje własne:
Exura " Watashi o chiryou sutte kudasai!! (proszę ulecz mnie) Utevo Lux " Watashi wa Hikari o yobimasu!! (wzywam Światło) japoński jest gites... :) Hihongo wa Kirei desu... |
exevo pan""dwa dni o pustym pysku""
exana pox""cos mi tutaj smierdzi"" utamo vita""nie biejcie mnie panie"" exori""wuaahh jaki jestem zly"" utani gran hur""i tak cie ku**o zlape"" exura gran mas res""dziwki dla wszystkich"" exevo gran mas vis""and who is the men"" utana vid""it wasn't me"" adori gran""cegla przez ryj"" adori vita vis""lezec" adura vita""zbieram na dzieci z afryki"" |
2 z moich:
utana vid ""Scooby Dooby Doo, where are you?"" utevo lux ""Where did I put my flashlight... Oh, here it is!"" |
Adura vita "" Mam niebieski kamyczek ^^
Utevo lux "" I nastało światło Utani hur "" Berek Adori gran flam "" Uwaga! leci UE Utani gran hur "" zaraz Ci wjade w pupe :] Utana vid "" Teraz ty kryjesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |