![]() |
Cytuj:
Zastanawia mnie jeszcze jedno. Czy w tych questach będą tylko do zdobycia dodatki do ubrania czy też różne itemy ;> |
Outfity sa spox zwlaszna Drutowskie :P
ale co z facc'ami, jesli bedzie taki kondon jak jest teraz to chyba koncze grac :/ |
Cytuj:
|
Mi sie ten pomysł bardzo podoba :-)
Nareszcie CipSoft pomyslal :) Dużo tu w temacie widze tekstu: czy facc'owice tez benda miec nowe outfity? Odpowiedz: co wy jestescie slepie? jak byk wam tam pisze ze sie tez zmieni. Wydaje mi sie tez ze te outfity (wizzard itp) to sa dla facc a dla pacc tez benda mogli z nich korzystac tylko ze benda miec tez inne @edit: sorry za 2 posty ale edytowalem tamty i wyszlo mi drugi :/ |
Świetne są te outfity. Szczególnie podoba mi się nowe wdzianko knighta. Nonono CipSoft się postarał :D!
Cytuj:
|
No sorry ale szybkośc tibi.pl mnie poraża :(
|
omg totalna lipa tibia powoli zaczyna nudzic = ( nowe outofity mi się nie podobają niemowiąc o reszcie dodatków w nowym update :/
|
Te outfity nie sa az takie zle ;) Myslalem ze bedzie gorzej
|
Dla mnie jest super !!! :D
|
Test Server
A ja mam pytanie czy nie wiadomo już (zapewne nie:( ) kiedy będzie test sever.??X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( TEST SERVER PLAXXXXX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
ehhh a ja myślałem że wczoraj zostanie ogłozony test serv dla wszystkich 8o
|
:p
Też tak myślałem alee... nie został ogłoszonyX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Czemu wy się doczepiacie tego ze news jest późno?:o
Opanujcie się, nie pytajcie o to. W końcu są wakacje i nie każdy siedzi ciągle przy komputerze i nie czeka na newsy, jak co poniektórzy.8o A co do tematu. Stroje są w porządku. Ciekawe jak będą wyglądać jak się je powiększy. Bo chyba większość gra na rozciągniętym ekranie. I dlatego mam nadzieje ze nie będą zbyt rozmazane.:D |
Omg
weź człowieku idź nie wiesz o co nam chodzi Lol
Ja chcem test server poniewaz chcem zobaczyc jak wyglada to wszystko, widac że od niedawna grsz w tibie8o |
Testserv będzie pewnie tydzien przed update :/
Niechce mi się tak długo czekać X( |
Tibii.pl gratulujemy szybkości
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
(Patrzy w kryształową kulę)
Mmmm.... widzę... że te wyglądy są tylko dla graczy z kontem wykupionym... mmm... dla graczy z kontami bezpłatnymi... zostają przerobione stare co mieli... |
Nono....
Od czasów tibi 7.4 to pierwsza, lepsza rzecz. |
a kiedy wprowadzą te nowe outfity? FACCowe
|
Update powinno być koło 11 sierpnia czyli w moje urodzinki ...... Outfity takie sobie ..................... chca zalagodzic ten zal knightow o strzelaniu na battle i daja nam najlepsze outfity my sie i tak buntujemy PZDR DLA WSZYSTKICH RYCERZY
|
@up2
pewnie nigdy nowe profesje tez beda bo nie doinformowany jestem ? assasin jakis lowca i kiedy te upade tak dolkadnie? edit juz wiem ze w sierpniu thx up rycerze sa poszkodowani :( edit2 down no dieki za odpowiedz bo nie wiedzialem |
nie bedzie nowych profesji l0l..... Assasin to zapewne paladyn
|
Strój druida (ten z białym futrem na głowie. To facet czy dziewczyna?) fajny, nie powiem, strój huntera też nawet całkiek całkiem ale ja ucieszyłbym się berdziej z wiadomości o publicznym teście...
@Up http://tibianews.net/article.asp?Id=394 Tu masz strój huntera. Wedug mnie to jest bardziej paladyn. Ale profesje są 4 a PACCe będą mogli wybrać jeden z 15 to nie każdy musi przedstawiać jakąś profesję nie? Edit2: Outfit knighta tez fajny tylko do wizarda mam jakieś mieszane uczucia. Jak znam życie nie będe w stanie wykonać żadnego questu na outfit i bede biegał w starym :P |
a ja wolal bym zeby dali nam dzisiejsza grafe itp , a do regul zebysmy wrocili do tibi 7,4 pewnie wiele osob sie ze mna zgadza
|
Super super suuper Pacc nadchodzi
|
www.tibian.patrz.pl <<<Jak mysle jak zryja knightow to slucham se tej piosenki................... !! ROX!! Please
|
Cytuj:
jak jużto ranger, a nie assasin... |
Lol
nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;( ;(
|
ow no to dzieki ze poprawiles mnie ;-) sorry za bledy ... a co do tego jestes z raciborza?? mam tam rodzine i tam jezdze ;-P a mieszkam na 2 koncu polski
|
Ehhh..
No fajnie.... Paccowi gratuluje outfitów..
Mogliby zarzucić Faccowi CHOCIAŻ jeden , skromny outfit z bramką na ,plax, 50+ lvl. Poprawili te cztery ( osiem ) outfity - ujdzie, ale perspektywa noobków w depo mogących zmienić outfit na taki jaki ja mam mnie załamuje. Każdy Faccowiec to potencjalny nabywaca PACCa ( lvl większy - prawdopodobieństwo większe ) ,więc mogliby zachęcić graczy z darmowym kontem do dalszej Gry.... No ale jak widać - nie mogą:baby: |
Cytuj:
zachęcają dodawając w updatach wszystko dla pacc, bo po co ludzie mieliby kupować pacc jak wszystko można mieć na facc ? @mial nika ta jestem z raciborza |
Buszmenskie outfity -___-
Chcielismy ..mamy xd |
Jak trzeba zagadac do NPC żeby powiedział jak zdobyć dodatek do offta
jak juz to widomo to prosze o odpowiedz |
:-p!! ten raciobórz to wioska szukałem po calym miescie i kafejki internetowej nie moglem znalesc ale tak to zajebiscie pojechalem se w gory pozniej i do czech ;-D
|
Cytuj:
@mial nika to trza być kompletnym debilem chyba żeby nei znaleźć kafejki... |
[quote=tyon zygathh]nie no znowu Outfity Dal Pacc jak dlugo tak jeszcze bedzie??!!;( ;([quote=tyon zygathh]
Do momentu kiedy pacc przestanie byc dla nich zyskiem ? ;/.Tibia to gra dla facc...lecz kiedy wdzisz co maja pacc (outfity/miejsca do expa itp.) kupujesz i Ty pacc-a. Kiedy kupisz 1 bedza nastepne..tak to sie kreci :p |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |