![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Lol?
Vil chyba cię pogięło co? Expić z Exori? Weś mnie nie rozśmieszaj, dobra kup sobie najpierw 5 bp Manasow to moze wbijesz te marne 10k expa na tym exori.
Widać Vil, że Pacc nie miałeś bo Hydra jest taka sobie, jedynie z Combo moze ci wziąść 300+ hp, a z łapy to ona góra 130 hp, więc Hydra to nic wielkiego. |
Hydra leczy się baaaardzo szybko panie ekspert. Zrób film jak ubijasz hydre solo knightem to zapłace Ci 50k na honerze.
|
Ja odpowiem moze na pytanie. Opłaca się gra druidem bez Pacca, bo grac powinno sie dla rozrywki a nie dla nabijania leveli. dziekuje :cup:
|
Cytuj:
Pozzdro |
Cytuj:
Cytuj:
edit: wyjedzam na 3 dni i juz sie burdel robi ... |
Cytuj:
straty by byly ogromne...co walniesz z exori(tylko exori<no i z broni bialej oczywiscie tez bo runki sensu nie maja>)to hydra sie leczy...latwiej jest chyba zabic demona solo knightem(nie wiem nie probowalem :P) widac ze nie masz pojecia o hydrach i innych potworach i probowales zaszpanowac... www.zal.br polecam :P @Vil zgadzam sie z toba :P |
dopowiem jeszcze cos od siebie. Druidem najgorzej sie expi na lvl 16~27 gdyż pozniej idzie na guardy, stawia sobie monka i walac z volcanic roda zdobywa exp 120+ za 1 guarda. Loot idzie bardzo dobry. Zakładając wziąsc 1 bp mf to starczy gdzies na 1~1,5h exp na guardach co daje kolo 20+k exp i z 5~6k loota w czym 2k to gotówka. Ja osobiście gram druidem i niemam na nim pacc, co mam zamiar zmienic. Pacc dla druida daje sporo (mass healing, exura sio), ale jego brak bardzo nie przeszkadza:)
|
Cytuj:
|
Z samej broni knightem:
GS - zabijesz ale bedzie duuuzy waste DL - zabijesz ale bedzie niewielki waste Drag - zabijesz z zyskiem bo to słaby potwor i kazda profesja go zabija od 30 lvl bez wiekszych problemów Necro - zabijesz ale będzie średni waste Orc Warlord - zabijesz ale będzie średni waste Banshee - nie zabijesz bo paraliżuje i ucieka mając pół życia Hydra - nie zabijesz bo szybciej się leczy niż ty jej zadajesz obrażenia |
Kurwa co robi knight w temacie: "Druid - czy opłaca się grać bez PACCa?"?? Zamknijcie tą kłótnie bo to tematu nie przypomina -.-
|
Druid bez pacca to qpa .. wiem bo sam grałem druidem na facc ^^.
Btw. ktos tam wyzej napisał ze najmniej cierpi knight na bracku pacca , moim zdaniem pall :P Pozdro |
Graj sorcem,masz e-wave, GEB, ostatnia rozga ma wiekszy zasieg niz tempest. Druid bez pacca nie ma wogole ofensywow. Na dragi moze chodzic only z hmm's. A sorc? GEB, e-wave.
SORC ONLY! EDIT: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Druid ma wiekszosc rozdzek lepszych od sorca, w tym lepsza ostatnią. (moonlight lepszy od dragonbreath, volcanic lepszy od plague, tempest lepszy od WoI) Jedyna przewaga sorca facc nad druidem facc to czary ofensywne (FW, EB, GEB, EW), ktorych nie ma druid. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic gram druidem, jestem facc 20 lvl, bardzo dobrze mi się gra i uważam że profesją jest bardzo dobra :). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tego wszystkiego najbardziej ciekawi mnie jak ci sie DSy zawracaja (rozumiem ze na niewidce) bo nawet mi sie nie zwracaja, a mam srednia hitow podobno do tempesta, moze troszke nizsza, ale za to bolt mniej kosztuje od strzalu z tempesta |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2: moze i masz tu racje, ale badzmy realistami, raczej malo drutów bedzie mialo takie eq przed 50 lvl 3: ta exura sio co kazdy hit dsa, gz za oplacalnosc 4: a tak przepraszam, ja tez jak mam tomby i dragi zajete to ide expic na krokodylach i trollach.... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Juz moi poprzednicy sie wypowiedzieli na temat druida bez PACC i ja sie dolaczam do tych co twierdza ze bardziej sie oplaca druta niz sorca na FACCu, Ja bez PACCa wbilem 41 lvl i mi sie nawet przyjemnie gra za darmo i nawet w planach nie mam kupna Premmium. p0zdr0 |
Cytuj:
@topic Oczywiście sorc na faccu jest lepszy od druida na faccu ale druidem też da się grać i nie jest wcale tak ciężko jak wam sie wydaje, wystarczy tylko umieć grać. |
Umacniasz mnie w twierdzeniu , ze wrociles, panie posioner.
|
Cytuj:
|
moim zdaniem bez pacca nieoplaca sie grac ani dla druida ani dla sorca, poniewaz... Tracą wiele czarow<zalamka> trudniej im sie expi<wszystko wiecznie zajete>
Ja osobiscie kupilem pacca na 13 lvlu i naprawde ulatwia to sprawe w 2 dni 24 lvl promocje i runki klepie bo narazie niemam czasu expic 27lvl monk i na tomby 35lvl+ 2 dsy i na necro<moze sie pofarci...boh's...> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |