![]() |
:/
Chyba sie nie dowiemy co z tą muzyką :/ szukamłem już dużo czasu i nic a nawet czekałem aż Flocky zaloguje sie aby go spytać i nic ;( w ciągu tego miesiąca lognął raptem 2 razy
|
Ferumbras
Ej film zajeb**** tylko prosze o tytuł tej 1 piosenki:( plx podajcie mi go
|
Już 3 strony zostały zapisane textami "Ej podajcie mi tutuł pierwszego utworu" sam też o to prosiłem ale dałem sobie spokuj, bo i tak nikt tego niezna :( trudno sie mówi ;(
|
filmik jak filmik gratz przeżycia ;d
|
O w kur** ^^
Zkonetuje to w pktach ^^ :)
1. Ile razy go nieogladalem i ile bede ogladal zawsze sie podobal i bedzie podobal ^^ zaje**ty film, wielkie gratz dla floockiego 2. Floocky by był wyje**nym DJejem ^^ 3. Wogle gratz dla eqipki która przeszla tego towera PS. nie obrazil bym sie jakby ktos wstawil ta muze na rapid i dal linka albo wysylal dla mnie na moje gg 1360963 , wielkie thx ^^ |
hmmm widze ze wszyscy sie staraja znalezc tytuly tych piosenek >> jednymislowy nie ma i najwyrazniej nie bedzie....... jednak jesli ktos kiedys uslyszy te pioenke (1,2) to prosze o dokladny tytul na gg:2199606 dzieki :)
|
fajne.....malo powiedziane.....super!!!!:D :D :D :D :D :D
|
Pytanko:P
Extra filmik...
Mam pytanko ?? Jak sie robi takie filmiki ?? |
@Down
Kierowałem sie nazwą nie sprawdzałem co to jest bo nie gram w tibie i nie mam tibicama :P |
@up
to nie ten link jakis hydra hunt dałeś :P to chyba to zreszta zara lookne :P http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11001 |
moze bede monotematyczna ale... czy ktos mzoe sie zlitowac i podac tytul lub link do pierwszego kawalka lub remixu ?:D
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;< |
No, no chłopaki z isary się postarali. Film super, muza jeszcze lepsza. A tak btw. to ten czerowny "hawajczyk", to jest Funosi.
Pozdrawiam. ;> |
up
gdies tam up bylo napisane czy to nie fake z tego co mi wiadomo to nie fake
|
Rehostnij ktos filmik , to zalatwie piosenke;]
Bo z vildena strony nieidzie mi;p |
extra filmik :))..
potrzebuje koniecznie tytuły piosenek z gory dziękuje :) |
Oto i tytuł :p
Hardbody Babes - Goin Crazy (Rocco vs Bass-T Remix) Mówcie mi mistrzu :) |
Jestes Zajebi**y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kox Thx :*
|
<sex> thx za tytul ;* xD
|
Filmik wyjechany w kosmos8o 8o 8o
a co do Piosenek to znalazłem tylko Dj Tiesto ale nic szukam dalej Gratz dla Isary:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
404 Not Found bla bla bla
daj ktos na rapida |
hmm ja zauważyłem ze ten ziomek ubrany na żółto-niebiesko wszedzie był pierwszy zawsze :D :D jAkiś świr8o 8o
|
ja znam pierwszą :sven-r-g vs bass-t -going crazy ! ona jest super :)
dodaje wam na rapida:http://rapidshare.com/files/36129184...crazy.mp3.html jak ktos moze to niech wrzuci reszte plx :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |