![]() |
@up
Pisało to już 5 osób ale nie ty też musisz to skomentować! Żal Imargam a Ty masz jakieś nagrania z Ts'a ? :D jak tak to wrzuć :> Pozdrawiam Sowa. |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ja wysiadam nie moge, kompromitacja na maxa chłopaki "panowie jedziemy" "połowie wziełem na siebie" "dobra jedziemy" " z explo nie z gfb go z gfb" "nie no ale mam freeze" a jak ubili tam kogos to tak sie cieszyli jakby polska mistrzem swiata została Chłopaki ile wy macie lat? Po 13? :D Nie no nie moge "ja nie moge z burstow, bo ban" " dwoch knightow bloknie i f bomba pod siebie" Nie pokazujcie sie na forum bo to jest porażka. |
Cytuj:
|
dawajcie więcej ; OO !!
|
Mam prośbę ,czy mógłby zamieścić ktoś tutaj link do filmu z tej bitwy bo szukalem i coś mi szkurwa nie znalazło.
Thx ;) |
:-)
Do tej bitwy nie ma rec. poniewaz akurat gdy ona byla nie bylo nowej wersji tibia.cam a sunblade + sojusznicy zostali zniszczeni 20+~ / 5?? TYLKO w tej bitwie nie mowiac juz o tym ze 2 knightow od nich Kolek el'baq i Pavodi :> wbili red skulle a sorc po dedzie wracali i znow gineli :D
|
Cytuj:
Sorry za potworny off topic ale juz nie moglem ogladac tych potwornych uzalan. |
Ludzie dajcie rehosta na coś innego jak rapid... blizzz
|
Ludzie, kazdy ma wlasne zycie i niech se robi to co mu sie podoba, nawet niech siedzi ten ktos i 30 godzin bez przerwy, no... chyba, ze temu komus by sie juz cos dzialo to mozna jakos zwrocic uwage.
|
xO
Cytuj:
|
Graj wiecej...bedziesz glupszy niz jestes ! Wiesz wogule jaka mamy pore roku?:D
|
Cytuj:
Użalam? Dziewczyno ja mu przyznałem racje, bo sie nie myli! Jedynie Furora jest aż tak zamieszkała przez polaków, poza tym wiadomo, że polacy to 2 plaga po br, za dużo dzieciaków gra nie mających pojęcia o tej grze rujnując ja tym samym... Btw. Fajnie sie mieszka w Mexico City... hehehehe oVer |
Cytuj:
Ima~ gra Tyle ile mu sie podoba. Też bym tyle grał jeżeli bym tylko mogł. Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
|
:d
Szczerze ci powiem drogi shakurku ze wole sluchac takich zjeb*nych nagran w moim wykonaniu niz myslec o takim niby czlowieku jak ty co na kazdym kroku mysli o swoim pysiorku i o tym co zara przeleci ;)
|
Wez bo przypomina mi sie twoj głos
haha |
Cytuj:
O weź to poczuj, musisz poczuć mocz hehe zero litości dla szmat Jesteś tym z tych koleżków, grzybem po deszczu Nigdy cię nie lubiłem leszczu, to wiesz już Ty to jak ty jechałem po Leszku Ten sam styl pokonywania przeszkód W tym stylu ja sam, was nie wiem ilu Ja to jebię, to do ciebie kapsztylu Weź się kurwa obraź, bo kontrast jest konflikt Zamknij pysk, dobra teraz go dotknij Ja i moje ziomki nie umywamy rąk i A ty sobie ciągnij od nich ze słomki imagram dla mnie ten ziomal to banał Onal połączony oral i anal Ziomuś wyhamuj tak to się robi ;] |
Cytuj:
Czeka na Ciebie kutas do zrobienia Nie mój.. chodź nie jestem homofobem Jest chuj do zrobienia geju masz robę Pij stronga, ssij obciągaj cała Polska to będzie oglądać Sam wydałeś sobie wyrok ździro, jakby nie było się narobiło Jesteś dla mnie malcem robionym palcem Pytą odkryta na obciągarce |
@shakurek
Ładnie ładnie ,a teraz wy*ierdalaj z tą murzyńską muzyką ,zaśpiewaj babci to może będzie miała wzwód ,bo tutaj się raczej nikomu nie podoba :) |
@Shakurek
1.Widac ze slabo sluchasz dissow Tedego i probojesz nimi zakozaczyc na forum cos ci nie wyszlo ;) 2. Co cie obchodzi kto ile gra??Jak ma chec grania 10h+ dziennie to niech gra tobie g***no do tego.Choc nie popieram grania tyle na kompie :p @Ka$z3r Jesli mowisz ze polacy zawsze obrywaja to moze bys cos z tym zrobil a nie mowisz ze polacy najgorsi Jakos na Aurea Polacy nie dostaja w dupe...Wystarczy miec dobry Team.:evul: |
Wiec i ja Wam cos zacytuje, by zakonczyc te bezsensowna dyskusje:
"Każdy ponad każdym – s*******n - innego traktuje jakby był niczym, wszyscy najmądrzejsi – j****i - myślą chyba, że są wybrańcami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów." Czytajac Wasze bezsensowe wypowiedzi tylko to mi przyszlo na mysl. Pozdrawiam. |
Co do grania sram na to ile kto gra, wazne zeby nie sharowal, jak nie sharuje i siedzi 24h to mi to nie przeszkadza, ale jak jest kozakiem i sharuje to po prostu brak mi slow =]
@up Chyba jedyna piosenka HH oprocz pfk ktora szanuje.. reszta panow co wyskoczyla z moczem radze sie jebnac mocno w glowe ;) a nagranie z tsa lol polewa, ale chyba nie widzieliscie nagran z klanowek w csa =) |
Cytuj:
|
[quote=Dawids;943466]@Shakurek
1.Widac ze slabo sluchasz dissow Tedego i probojesz nimi zakozaczyc na forum cos ci nie wyszlo ;) to miales mnie pojechac?:D slabo huehue to sie mylisz :D |
reszta panow co wyskoczyla z moczem radze sie jebnac mocno w glowe ;)
jebne sie w glowe ale tobie powiem idz z Bogiem szkoda mi Ciebie :> |
@Shakurek
tylko po co pisales to w 3 postach? o: |
@ Dissy Tedego - są zajebiste xDD, ale tu niepasują.
@ Sowa Podkreślałeś tak wogUle i poprawiałeś na wogÓle.. Chcesz być takim polonistą? TO się pisze W OGÓLE ;) Ima uhuj Moczykija Pozdro ;> |
Haha
Nie no to nagranie wymiata, a co do tego ile kto gra dziennie to wylacznie jego sprawa niewiem czego sie tu niektorzy czepiaja. To jest moje zdanie. |
Cytuj:
|
Sam pewno masz nie lepszy glos Ja sie smieje z ich podniety ta gra i txt ale smiac sie z glosu kogos to dla mnie glupota O.o a co do pojechania tobie to raczej nie byl zjazd a zwrucenie uwagi 8o
|
Spoko, choć za duzo tutaj niezdrowych emocji (Imargam i Zwidek)
Glos byl na pewno troche zniekształcony i odbiegal od rzeczywistosci wiec nie wiem czy to na miejscu przy********ć sie o to ze ktos ma taki glos a nie inny tak jakby to od niego zalezalo lol. Tak ogolnie to trzeba umiec sie tez smiac z samego siebie i potraktowac to nagranie jako zart a nie zrobienie komus jakis zlosliwosci a przyznam ze wyszlo komicznie ;] Cytuj:
owned xD |
:d
Nagranie wymiata x)
Chcialbym tam byc, nie wazne jaki kto ma glos, ale te teksty sa boskie... smieszny jest tez kontrast jaki tworzy glos - opanowanie taifuna z glosami i emocjami calej reszty ;d |
a ma moze ktos filmik z tej wojny?
|
odpowiedz
witam, niechce uchodzic za kogos kto pozjadal wszystkie rozumy ale zinterpretuje to tak jak uwazam za sluszne.
mialem okazje walczyc na jednej wojne razem z imargamem na xerenie i uwazam ze na tsie gadal najwiecej i najmadrzej, duzo osob gadalo bzdury a to co on mowil bylo do zrobienie cowiecej jego plany czesto sie udawaly. wojna przegrana bo on sam niewystarczyl. a jesli ktos smieje sie z czyjegos glosu to jest czlowiekiem dziwnym i dla mnie nie zrozumialym...heh dziwi mnie to ze komentujecie w taki sposób to jak oni gadaja, bo to ich sprawa a pozatym nie jest to latwe zapanowac nad tyloma ludzmi przy czym kazdy ma wlasny pomysl i zdanie.i wolal bym zebyscie nie komentowali zabardzo tego co napisalem a raczej pomysleli nad tym. powodzenia w grze. |
Huj mnie obchadzi co piszecie , bo nie jestescie pro . Btw rozjebales mnie troche Ima z tym tekstem , Katrili nie bijcie ona jest ustalona hueuheuhu owned.pl ? albo kurwa jak dojebales ze jestescie swe wiec musiscie byc pro to mnie rozpierdolilo heueheuehehehe ale i tak jebac all _/ Dusk~
|
Ima chyba troszku sie mylisz... jak wiem to na tej bitewce to WY niezle dostaliscie po dupsku. Ehhh widac na tym nagraniu kto jest dzieckiem a kto jest opanowany. Najlepsze, ktos takim spokojnym glosem: "Poczekaj bo mnie tu bija" xD - taif ?
co do dusk~ to sie zniechecilem do was wasza zabawa na pohu |
Kiedyś grałem na Furorze w sumie teraz się ciesze że nasz kochany Ima mnie zhuntował bo szkoda czasu na gre na tym servie. Świat pełen noobów,złodzieji,PA(Ima) i hackerów(koledzy Imy z rl). Więc geneza sprawy jest taka że nie ma jednego Imy jest ich 3 więc prosty rachunek 16h dziennie : 3 = 5h 20 min.Jeden z nich z dziecięcym głosem którego nie lubie najbardziej ma problemy na rl dostanie wpi****l w szkole wpada na kompa musi odreagować idzie ubić jakiegoś 70 mastera i już mu lepiej. Na rl pewnie zbytnio kolegów nie ma oprócz noobów ktore podniecają się jego lvlem. A co do tego nagrania zero zgrania, każdy lata osobno nie ma lidera który obiera targety i odlicza combo zresztą nvm może kiedyś spróbuje nagrać mp3 z naszej bitwy(u nas nie ma takich dzieciaków po 10 lat których cipsoft wyręczył wdrażając bota w klienta bo nie muszą już skanowac botów skanerami) jedna osoba asekuruje drugą a nie zgraja która porozżucana po całej darashi i ank i lata tylko taifun z czipsem i walą spam az im bany nie wskoczą. Życze duskom żeby przegrali wojne wkońcu najwięksi polscy PA zaraz po Azurze:) Z tym ze na Azurze się ludzie bić na wojnach potrafią to by było na tyle:)
Pozdro all |
KATRILA MNIE BIJE xDDD
te przerazliwe wolania o pomoc..xDD no i ta radosc po fragu..xD rotfl. |
LoL, dosłownie... szkoda gadac, jeden głos w ogóle podłożony... Inni sie podniecają tak, jakby mieli zrobić kupe w majty... Dosłownie kurde nie wiem, dzieci jakby miały po 13 lat takie głosy...
|
Głosy jak by mieli po 7 lat.Kto tam taki podjarany krzyczał "pchaj go w dół,pchaj go w dół" buehehe można se powylewć.Co z radość przy fragach buehehe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |