![]() |
Co jest? czemu nie ma najstepnych częsci?! Baradax! rok szkolny sie zaczyna! pośpiesz sie zanim jest jeszcze troche luzu!!
|
No dalej fake zapowiada sie fajnie a ty czekasz weź sie pospieszX(
|
Zróbcie takie coś jedną część przez pare dni a potem narzekajcie -.-
|
Nastepna czesc nadchodzi...
Powoli... Ale nadchodzi.. Bedzie chyba do konca tygodnia ewentualnie w poniedzialek/wtorek. PS. Co do rozpoczecia roku szkolnego. Pomylilo mi sie, zapomnialem ze ja zaczynam szkole 2 tygodnie wczesniej niz wy, wiec u mnie sie zaczelo, wiec nie mialem czasu? :o EDIT: A no tak... Zapomnialem powiedziec... Obiecuje wam, nie czekacie na marne, w tym fejku bedzie cos czego jeszcze NIGDY nie bylo w histori fejkow tego forum, a tu sa najlepsze na swiecie, hehe, swiatowa elita ;D NIGDY jeszcze nie bylo tego co ja zrobie. narka. |
MhRoooK, przewiduje że w tym tygodniu lub na początku przyszłego będzie nowy odcinek. MhRooooK ! To mówiłem ja, a jak :D
|
Hmm...krótke to to i w głupim momencie się kończy, Avager gejowy outfit ma :D...fajnie wygląda ten Argonian.
No, ale pierwsza część podobała mi się bardzo, druga też stoi na wysokim poziomie. Fajne lokalizacje. Kwaso orc--->hehe :D Czekam na dalszą część. ;) 999999999999/10 (Joke;p) 8+/10 (outfit mr. God i drobne literówki.) |
Szczerze?
graficznie dobra, ale fabularnie... skyrzneczka z największym złem tego świata stoi sobie w środku lasu, bez żadnych czarów ochronnych bez czegoś co by miało powstrzymać zwykłego kolesia przed otworzeniem jej. Do tego całe zło zamknięte w skrzyneczce a try c robisz? Puszkę pandory 2: Kranau siedzi sobie w lesie ? Osobiście mi się wydawało że jak koleś powóci to nie wróci w postaci skrzynbeczki którą trzeba otworzyć. A i jeszcze jedno - co tu jest tym czymś genialnym, wspaniałym i w ogóle czego tu jeszcze nie było? A i Avager ma kijowy outfit A efekty GIMPowe które wrzuciłeś też są w większości słabe, a to zielone parszywe cuś jest nawet kichowate :P Ocena? 5/10 |
No, no . Najs :P
Widze Bardax sie rozkręca... Ciekawe kiedy ja wystąpie w tym fake ;) Graficznie jest pyszne :P |
Najs. Dawna forma wraca...
Nie mam siły komentować wczoraj późną nocą wracając z imprezy przeleciałem przez prednie koło roweru na morde... |
mi tam sie bardzo podobalo dal bym temy ocene 9/10 :D
|
No, cóż...rozkręcasz się... 7/10
|
Łaaaadnie :D
Dobrze sklejone rzeczy , nowa grafa , rasy ...;) Ale pare outfitów mnie odrzuca :/ Mężczyzny , i Avagera :/ Fajny jest lezacy orc , ork z gola klata ( Xadam) xD i dwarfy ;) Czekam z niecierpliwoscia na next part Pozdr0 B) |
Cytuj:
Uzylem tutaj tylko Psp :o i smudge raz w Ps. Gosh, mowil ze nigdy tego miejsca nie widzial, czyli jakis czar go tam przeniosl? I o to chyba temu ''najwiekszemu zlu swiata'' chodzilo, zeby mozna bylo sobie po prostu otworzyc? CZEGO NIGDY NIE BYLO? W ktorym innym fejku widziales zeby Orci, Ludzie, Elfy, Dwarfy i Argoniany(!) mieszkaly w tym samym miescie? Co do fabuly skrzyn, zostaje przy niej. W nastepnej czesci bedzie o tym duuuuuuuzo. Koment more ;D |
Cytuj:
Cytuj:
chyba że jest wybrańcem, a wtedy też troche kicha :P Więc nadal jestem przy moim Cytuj:
Takie małe urzadzenie a tyle radochy ^^ Tylko problem byłby w fabule - WTF! Co się dzieje? - To zło wydostało się ze skrzyni - jak? - nauczyło się obsługiwać dźwignię do otwierania skrzynki z wewnątrz - aha... Cytuj:
Nie, ale cóż w tym jest tak niesamowitego? Jest to efekt który może stworzyć kazdy (no z argonianami to dla "każdego" trochę gorzej ale i tka sporo osób może je zrobić) Cytuj:
|
No,- czyścimy.
|
Fabuła ciekawa, do grafik nie mam zastrzeżeń. (zbyt wielkich) Ocena po trzeciej części.
|
Bradax jeśli szukasz nowych postaci możesz użyć mojej postaci w tym fake'u :) Jakby co to daj znać :)
|
Ajjj... Troszkę brak fabuły - jak ktoś powiedział skrzynka ZuA stoji sobie bez żadnych zaklęć obronnych :P. I ten wątek 'zgody' wszystkich ras troszkę mi nie pasuję, ale to Twój Fake więc Ty decydujesz. :)
No i ocena: 9/10 :P |
Cytuj:
|
@eerion
Eerion zgrabnie odwraca kota ogonem tak aby wyszło że on ma racje :P @bardax nie stresuj sie stary :P @topic fake spoko :P błędy znikłe fabuła mnie neistety nie wciągneła ale może sie to zmienić :P rozkręcaj sie szybciej :P Edit: Kurcze wszędzie ta emotka :P |
........ O już koniec!? fajne, fajne tylko krótkie :<
|
O LOOL To mi się już podobał bardziej pierwszy outfit avagera... No ten mniej geyowski... W jakimś przytułku w południe śpią(ROTFL - a ja ci dobrze podpowiadałem) mutanty :>
Ogólnie spaprałeś... Ale zobaczę co będzie z pewnym "Vampierem" i wtedy ocenię... Pozdro. :) |
10/10
Powud odkopania tematu?
Baradax ma go w opisie po drugie fake powinien byc kontynuowany 10/10 mysle ze teraz pociesze cie i kontynuj bo chetnie bardzo cìbym zobaczyl podobal mi sie ten fake |
Grafika cudowna i fabuła też dobro dali
|
2up:
to nie znaczy że masz go odświeżać Report. Wypfierdalaj na swojego otsa -.- |
Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem orków i elfy w zgodzie, zwykle się nienawidzą wzajemnie.
9/10 - 10/10 będzie jak skończysz tego fake'a. (rzadko można spotkać skończonego) |
@Triplonq
Idź, a lepiej nie bo zaraz się tam wbije i cię zroockuje na swojego OTS nara |
fajne ale więcej szczegółów dodaj
poza tym nic ale zrób jak Awenger walczy Edit demony , silmy , minosy , orkowie , krasnoludy itp. dodaj Edit 2 Elf po polsku i krasnolud po angielsku |
Nieźle całkiem nieźle. 10/10 Czekam na wiencej
|
Cytuj:
|
Hehe niewiem czy bylo juz napisane pewnie tak ale szukac niebede, Wzioł(chyba tak sie pisze) tez noz ale co 2ss dalej tam jest ;) pozdro.
|
Ja pierdziele kto was urodził wy głupie nooby ?! Pewnie wasi rodzice byli pijani jak was wszystkich robili -.-. Ten temat jest z 2006 roku to po 1 a po 2 Baradax już dawno odszedł z forum ! I ty..Dorianos coś tam..Reported
|
Ta dwojka odnosi sie do wieku, tak?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |